Matkurja
|
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2 Ja midva tudi gledava, po tem koliko imava dinarčkov Sedaj sem v veliki dilemi katero indukcijsko kupiti - ali malo dražjo in bolj znano firmo ali pa za manj denarja in ne znano firmo.?? MIdva se trenutno seliva v stanovanje, ki ne bo za vekomaj, samo za par let, toliko, da hiško zgradiva, zato sva pohištvo bolj taslabo kupila, samo spet ne čisti klump. Sva pa indukcijsko tanajboljšo kupila (Elektroluks, 70 širine), pa ostalo mašinerijo tudi. Bova pol v bajto prenesla, če bo še OK. Vsaj za par let, ko ne bo dinarčkov za kupit vso novo opremo. Bo pa pol počasi se menjavalo. No, da še mal za nazaj pokomentiram... Mene je zgaga pekla, ko sem na šihtu kako sladkarijo v usta dala. Zdaj sem OK že par dni. Midva beliva v stanovanju. Ena stena v dnevni (pravzaprav pol) je živo oranžna. Tko je fajn izpadlo... V otroški sva pa eno pobarvala zgoraj svetlo modro, dol pa živo zeleno. Tudi super. Zdaj ko ostanem doma (ja od jutri naprej sem na bolniški), bom pa probala še kaj gor narisat. Ko bom imela čas seveda. Glede paketa razmišljam, da bi kar denar vzela, pa da bi že zdaj naročila pri Recinkotu iste stvari. Pa še na to ne rabim gledat, da bo točno določen znesek, ker bi itak kupila še kaj zraven in bi šlo čez 180€. Dostavijo pa lih tako, in to brez stroškov. Spanje? Jaz se kar naprej obračam. Se zvečer uležem na levi bok, ampak se ponoči obrnem (nezavedno) ne desnega. NA hrbtu pa itak ne morem ležat. Ronja, midva sva tudi precej pohištva v Lesnini vzela. Trnuljčica, pregrinjalo za kavč? V Ikeji? Mi daš link, da vidim, kako to izgleda? Jaz bi tud nucala, in to za kavč "L varianta". SIcer razmišljam kupit samo dve deki, ampak pregrinjalo bi blo verjetno bolj praktično, sploh če ne leze. IZVIRNO SPOROČILO: coccinella Pozdravljene! Dnevi začetka porodniške se približujejo 100 na uro....se mi zdi, kot da sem šele včeraj izvedela veselo novico, pa sem že skoraj na porodniškem dopustu. Me pa zanima, ali je katera razmišljala, da bi shranila matične celice? Midva verjetno ne bova shranila. Kaj vem... Jaz sem kar pozitivna, da jih otrok ne bo nikol nucal... Jaz sicer na CSD še nisem šla, ampak na strani od CSD ŠIška napiše, da dam še oktobrsko plačo. Bi dala še novembrsko, ampak če čm oddat 60 dni pred rokom, takrat novembrske še ne bo... Sem namreč lani decembra napredovala in je zdaj plačka mal višja, in bi po moje kljub celomesečni bolniški bla višja kot lanska... Trobentica, jaz tudi komaj čakam na materinsko v četrtek, da kaj več izvem, ker zame je tudi vse prvič. Se vidimo... Kokoš, a ne moreš sama odločit, kdaj bi šla na dopust? Jst bi kar doma ostala, naj se gredo solit. A niso ble še nikoli noseče?
|