Trobentica_
|
Pozdravljene so ! Berem vas redno, za pisanje pa je malo manj časa Zanima me kateri datum se upošteva za PDP? PDP po ZM in PDP po UZ se mi razlikuje, sicer je le en dan razlike, pa vendar, na papirje za CSD je pač treba vpisati točen datum. Sem že klicala gin. in mi je sestra tam zabrusila, da to določijo na CSD (mi ni blo jasno kako hudiča naj bi ONI to določili, ampak ok). Sem klicala na CSD in mi reče, da itak da ne morjo oni tega določit, ampak moj gin..... Drugače pa - mi pridno rastemo in komaj čakamo naslednji pregled. Zaenkrat vse ok, občasno me malo zgaga, pa ponoči ko/če se zbudim, me boli bok/kolk na katerem spim, ampak zaenkrat ni neke velike panike. Mi pa bolj odgovarja spanje na desnem boku kot na levem, ne vem zakaj, navada verjetno... Kar se teže tiče, sem imela že na prejšnjem pregledu +10, gin. ni nič komentiral, jaz se pa še manj sekiram za to Se bomo že potem potrudili, da pridemo nazaj v formo. Mi je šlo pa več al manj v trebuh, no pa v noge, ampak sem že itak tako narjena, da mam močnejše noge hehe. Pa prej sem športala, zdaj pa ne in se tudi tu pozna razlika v obliki telesa in na kilaži. Nekatere govorite o teži otročka, no teže našega mi še nikoli niso povedali, tako da vprašam naslednjič, pa da vidim če bom izvedela kaj. Kar se tiče opreme sva v iskanju previjalne mize, posteljico imava, voziček tudi. Oblekic in ostalih "potrebščin" pa nimava še nič, razen enega pajacka, ki je bil kupljen takoj, ko sva izvedela spol. Nekako čakam šolo za starše, da bodo povedali koliko vsega treba nabavit prej. To bo moj prvi in ničesar pač ne vem. Sicer je kar nekaj seznamov tukaj in bodo sigurno v veliko pomoč, samo zbrati moram vse informacije na kup čakam da zaključim s službo (imam še dopust za pokurit, tako da še manj kot mesec jupiiii) in da bo več časa za razmišljanje o tem. Drug teden se začne šola za starše, se vidimo v četrtek Postojni! Bodite pridne in uživajte!
< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 4.11.2011 8:57:05 >
|