|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
2.11.2011 14:46:30   
vijolica2
Miami 10, nama so računal 5eur na kvadratni meter. so pa nama 2x kital in 1x belili. Ves material so oni dal. Ful so dobro naredili.

Glede zgage. Jaz že tako nisem sladki tip človeka. Mi more res zapasati, da pojem kaj sladkega. Sem pa opazila, da me grozno peče po mandarinah, katere pa imam noro radauser posted image

(odgovor članu miami10)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
2.11.2011 14:57:06   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Glede zgage. Sem pa opazila, da me grozno peče po mandarinah, katere pa imam noro radauser posted image

To o mandarinah sem že zadnjič hotela komentirat... mandarine, pol pa neučinkovitost Ranitala... Pa sem se zadržala... saj veste, nosečnici se mora izpolniti vsaka želja o prehrani, tko babice...user posted image user posted image user posted image

Beti kako je bilo na 2 dnevnih počitnicah z možem? Obletnica?

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
2.11.2011 15:22:37   
tetkabaletka
Pozdravljene.
Pa so prazniki za nami in spet vse na starem mestu. Jaz v službi še kake tri urce, potem pa počasi domov.
Počasi bo potrebno prištimat sobico za otročka. Odločena sem, da vse nabavim v Ikei. Imam zelo pozitivne izkušnje, pa še smešno poceni pohištvo se tam dobi user posted image  Pa ve? Že imate vse prištimano? Naš čas se počasi približuje. Prve januarke bodo rodile že decembra user posted image .

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
2.11.2011 15:40:21   
vijolica2
Pri meni je bilo tako, pri postavljanju PDP: prvi postavljeni datum je bil 13.1, na prvem pregledu pri G. Drugi datum je bil postavljen na nuhalni in sicer 9.1. In zadnji datum mi je postavila ena druga G pri kateri sem šla še na dodatni pregled in sicer 7.1. Tako da sedaj ne vem kdaj bo..upam samo da ne v decembruuser posted image

(odgovor članu tetkabaletka)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
2.11.2011 15:59:21   
**Nelly**
Pozdravljene user posted image

Vidim, da ste vsi pridni in obnavljateuser posted image , mi prav tako. Moj lubi vsak dan po službi doma pridno dela... Je končal z vsemi stenami v spalnici, hodniku, kuhinji, dnevni sobi, skratka po vsej hiši... Se mi bogi prav smili, ampak pravi, da pa mora bit vse "picikato" preden najina pupika prikuka na svetuser posted image . V glavnem vsa tista mreža, kitanje, brušenje...user posted image user posted image user posted image , jaz pa samo z sesalcem okoli skačem ko kakšna zmešanauser posted image user posted image . Mislim, da v življenju nisem toliko sesala, kot v zadnjih 2 tednihuser posted image . Sva vsaj zajeten kupček denarja prihranila, sodeč po tem ko vidim koliko sta Janchek in Vijolica plačali. Zdaj nama manjka le še laminat... no, saj ga imava že zdaj, ampak sva se ga odločila menjat. Imava sedaj res ampak res temno rjavega in se vsaka malenkost gor opazi... Sva pa sedaj kupila barvo javora (ful svetla)... bom spetuser posted image , ko bo treba čistit? Upam, da ne..user posted image Pa še tu prihranim, ker mamo polagalca "na črno"user posted image v družiniuser posted image . V glavnem, imamo celo štalo v hiši user posted image .

Uff, ko se že pogovarjate o kukanju na ta svet... se čisto lahko zgodi, da nas bo kar nekaj decemberk... Jaz že samega začetka lubiju govorim, da mam občutek, da bo božično jelko sam krasiluser posted image . moj PDP 2.1. bo kar hitro tu. Mi je ostalo celo manj kot 2 meseca... zdaj me pa gnezdenje in vse ostalo začne res grabit, ampak tak za hasek. se mi bo še kje user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce fajn bušije pobožajte, jaz letim še en krog z sesalcem, potem pa zaključim. Lubi se pa že malat spravlja. Bo veselo čistit za njimuser posted image .

< Sporočilo je popravil **Nelly** -- 2.11.2011 16:02:20 >

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
2.11.2011 16:07:40   
trnuljčica
Tetabaletka naš prvi ima sobico iz Ikee. Obnese se dobro. Prvo sva kupila le omaro, mizico in stolčke, pri 2 letih pa še  veliko posteljo. Saj je do takrat imel posteljico  za user posted image izposojen.
Sedaj bova storila enako. Mala ima tisto malo posteljico isposojeno. Dobi le še omaro. Le da tokrat iz Lesnine(celo ceneje kot Ikea). Pri 1,5-2 letih pa večjo posteljo.
Nimamo pa še nič zrihtano, saj moramo prvo sobo spraznit, nato pobelit, nato slikanje in poištvo.

PDP najbolj zanesljiv je datum, ki ga da ns, saj se vsi zarodki na začetku enako razvijajo. Seveda je pa vedno možen prezgodnji porod, samo to nima veze s PDP.

Neposredna povezava do sporočila: 2581
2.11.2011 16:32:02   
ana.nunez25
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

ana nunez: sama se na tvojem mestu ne bi niti minute več, kot je nujno potrebno izpostavljala tem hlapom. So oboji škodljivi za človekovo telo. Čeprav se bo pri plači poznalo mislim, da ni vredno vztrajati še ta mesec in pol, ki ti ostaneta. Bo pa verjetno težko karkoli pametnega doseči, če ne bo nihče izmeril koncentracij v hali.

Se podpišem.
Si me pa presenetila, nekako sem mislila, da si prišla samo rodit, da pa delaš in živiš dol (sem že pozabla od kje je očkauser posted image ), ker vem da si rekla, da greš nazaj kmalu po porodu. Nekako mi služba tukaj ni šla v mojo predstavo... Vidiš, kaj vse si čisto po svoje razlagamo, ko nekoga preberemo...user posted image Reala je čisto drugačna.user posted image

z dominikanske je ocka user posted image
ja ubistvu delam tm kjer sm prej predn sm sla na dominikansko..so mi sli tok na roko da so mi dal do konc leta pogodbo da bom na dan porodniske zaposlena...drgac pa sploh nebi delala

jst tut zadnje dni neki slabo spim..res pa je da se mi je tut nos zaceu masit..tko da mal je tut zarad tega..drugac pa spim na levem boku..ker nj bi se tko spal zdj...na hrbtu ni fajn ker je otrok ze tok velik da pritiska na hrbtenico, na desnem pa ne zato k pac glede na to da nj bi biu on obrnjen v tisti smeri mu ni udobno...kako pa ve spite?

Neposredna povezava do sporočila: 2582
2.11.2011 16:46:42   
trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: ana.nunez25

ja ubistvu delam tm kjer sm prej predn sm sla na dominikansko..so mi sli tok na roko da so mi dal do konc leta pogodbo da bom na dan porodniske zaposlena...drgac pa sploh nebi delala

ahaaaauser posted image

kako pa ve spite?

Kakor nanese (glede na prvo user posted image , ko sem strogo na l boku). Čeprav mi  res  več ne paše na hrbtu. Največ vseeno na levem boku. Edino sedaj, ko je MM (moj mož) bolan spim na desnem boku (kažem mu hrbetuser posted image ). Se mi zdi to manjša škoda kot, da ponovno zbolim.

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 2.11.2011 16:48:05 >

(odgovor članu ana.nunez25)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
2.11.2011 16:54:48   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: ana.nunez25

z dominikanske je ocka user posted image

To, pa je moralo biti zanimivo... user posted image mislim na kak način sta se spoznala... A s službo tam ni bilo problema? Prišla si nazaj, če razumem zaradi zdr. oskrbe?
Eh, saj ti ni treba zadovoljiti mojo radovednost...  Tako moram v šolo.user posted image Pa, pa.

Neposredna povezava do sporočila: 2584
2.11.2011 17:09:41   
mefisto
Dober dan!

Pridne vse tiste, ki prenavljate. Pri nas zaenkrat ni treba, le malo ,,reorganizirat,, moram omare. Drugače pa bomo prenavljali drugo leto, ko bomo s starši zamenjali stanovanje.
No, jaz sem danes imela UZ v bolnici in našo dete je čisto v mejah normale, čisto ok raste. user posted image Ima trenutno nekje 1300g.  Edino kar me malo skrbi, da še vedno vztrajno sedi, noče in noče se obrnit na glavo.

Drugače pa imam doma bolančka, tako grozno kašlja da me srce boli ko ga poslušam. Sem moža poslala kupit vlažilec zraka, če bo vsaj malo pomagalo.

aja, pa danes sem dobila odločbo in so mi bolniško odobrili do porodniške in med drugim celo piše da mi je dovoljena odsotnost z domauser posted image .

Spanje,..... jaz slabo spim zaradi malega. Zelo zelo težko diha zaradi povečane žrelnice in posledično se veliko zbuja in zelo glasno diha. In tako bo še dva mesece dokler ne gre na operacijo.user posted image
Aja pa obvezno imam najmanj dva obiska WC-ja. Zaspim pa vedno na boku, ponoči ko pa se zbudim pa spim na hrbtu. Sicer pravijo, da ni najboljše ampak kaj čem.

Neposredna povezava do sporočila: 2585
2.11.2011 17:12:33   
mefisto
Aja, pa vMŠ ne bom šla, mislim da mi je dovolj ostalo še od prvič. Kar se tiče potrdila za mojega dragega, pa imam še tistega od prvič in bom kr tega zraven nesla.

(odgovor članu mefisto)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
2.11.2011 17:12:43   
ronja
Odločena sem, da vse nabavim v Ikei. Imam zelo pozitivne izkušnje,

pohištva tam nikoli ne kupujem - dobila sva vse za približno iste cene in bolj kvalitetno tu (mami in brat ful rada kupujeta tam, tako da vidim, kako je, sploh po par letih uporabe...) Pa če imaš več otrok, je tudi fajn, da postelja zdrži več kot 1 otrokauser posted image . So nama pa všeč na izi nenačičkane stvari, ki jih navadno dobiš kar poceni. POleg tega so meli moji precej slabih izkušenj z njo - pozabijo dat kak vijak zraven, pa potem 3x letaš v Bauhausa po pravi vijak, itd... Pa še furat se tja gor, če kaj ni zraven, moraš it še 1x bratu so pozabli dat recimo eno dilo - za mizo itd... Na koncu zagoniš več časa in denarja kot če bi tu vzel. Tak da jaz nisem ikea tip, čeprav priznam, da imajo nekatere stvari prav luštne in poceni (recimo blago, flis deke itd...). Kar se pa pohištva tiče, pa prisegava na Lesnino Brdo: blizu, prijazni, ni problema z reklamacijami, če se zakaluliraš, če kaj ne gre not, vedno je še vse štimalo, itd...

Pa ve? Že imate vse prištimano?

nič. Previjalka stoji tam že dobre 4 leta, ker je bila ves čas v uporabi (kasneje pač kot predalnik), not so še vedno tetra plenice in krpice, previjalna podloga čaka zapakirana na vrh omare, to je pa bolj ali manj to. Počasi bom začela prat cotke za malega, zibko oz. košarico (je dobesedno košara - pletena) bom pa pripeljala šele januarja, ker imamo malo stanovanje in bo že itak napoti, tako da dokler ne rabimo, ne bo tu.

Le da tokrat iz Lesnine(celo ceneje kot Ikea)

To pravim - se splača it vsaj pogledat, znaš bit presenečena;).

Spim tako, kakor mi plac dopuščauser posted image . Če prideta obe malidve (kar prideta;), potem je to dostikrat tudi na hrbtu - res ni udobno, ampak boljše spanje na hrbtu kot nespanje.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2587
2.11.2011 18:37:49   
trnuljčica
Ronja midva imava kar nekaj stvari iz Ikee, tudi omare in posteljo za spalnico, omare v predsobi, pa omare v dnevni, tudi kavč sva imela njihov, sam sva ga sedaj zamenjala, ker ni bil z ležiščem. Pri foteljih... mi je fajn, da lahko prevleko dam prat in to je to. Saj veš otroci- pa je belauser posted image user posted image user posted image . Zaenkrat vse funkcionira kot na začetku. Nobenih problemov. Pa za omare iz spalnice nihče nikoli ne zadane, da so njihove. Vsi se pa navdušijo nad njimi. Pa še funkcionalno... Pravzaprav sem tako navezana nanje in so mi še vedno po 8 letih tako všeč, da jih ne bi menjala, če bi se selila... Ma moj neke ideje, da bi vse pustil v tem stanovanju, ker se mu ne da tretjič  šravfatuser posted image . Tko da je vse prestalo dve selitvi. Nikoli pa nam ni nič manjkalo v škatlah pri nakupu.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
2.11.2011 18:54:16   
ana.nunez25
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

To, pa je moralo biti zanimivo... user posted image mislim na kak način sta se spoznala... A s službo tam ni bilo problema? Prišla si nazaj, če razumem zaradi zdr. oskrbe?
Eh, saj ti ni treba zadovoljiti mojo radovednost...  Tako moram v šolo.user posted image Pa, pa.

ja ubistvu je blo kar zanimivo ja..bom probala cim bol na kratko odgovort...
nekje konec2004 ali zacetek2005 se je vse zacelo preko interneta seveda..nism cist zihr..glede na to da sm mela na zacetku na msnju tok prijateljev se mi je zacetek mau zbrisou iz trdega diska user posted image user posted image user posted image user posted image
2006 sm odsla v spanijo kot au-pair..poleti2007 so mi dal 2tedna dopusta in jst sm se odlocla da bi ga sla obiskat
spomladi2008 sva se porocila
2009(prezivela3 mesece na dominikanski), 2010(4mesece) in 2011(5mesecev)
dol nism nikol delala do zdj..ubistvu ni blo potrebe..ce bi se odlocla iskat sluzbo bi najdla kj skor zihr, problem je sam to da so place dost nizke v primerjavi s slovenskimi..ampak sj ko si enkrat tm, se naucis zivet skromno..nikol ti nc ne manjka

ubistvu sm se odlocla rodit tuki zato, da bom dobivala porodnisko in pa da bo user posted image  takoj dobiu slo. drzavljanstvo, ki mu pripada nima veze kje se rodi ampak glede na to da dol ni slovenskega veleposlanistva bi znal kj komplicerat
zdr. oskrba tm se mogoce res ne more v vsem primerjat s slovensko, ampak v privat kliniki me nebi nc slabs zrihtal kokr tlele..pa se moj je u tem poklicu, tko da ni panike

Neposredna povezava do sporočila: 2589
2.11.2011 19:28:52   
miami10
mhm...zanimive cene...nama je en prišel pogledat cca 170kvadratov zidov in sten 3xkitanje in 3x beljenje 6,5€...mamo namreč bavelit na stenah (sranje od sranja)...

Janhcek me veseli da se srečava tam...čeprav ne vem kdo si user posted image oz. kako zgledaš...kot tudi ti ne zame user posted image
tm so mi rekli 10-13 predavnaj pa če ne greš na vse nov, greš lahko na kakšno tudi v dec... Kaj pa če kakšno čisto ven spustim? to mi je tako smešno...vem da je dobro zaradi mene da grem, ampak vseeno mi je smešno ko mi rečejo da je obvezno-kaj mi ne bodo pustili rodit user posted image mislim da me moja punčka ko bo čas ne bo vprašala mami a maš šolo narjeno user posted image

en user posted image zame...sem kupila danes 1 body, 2 hlačke na naramnice in en kompletek...v KIK-u, punce splača se...vsaj po moje...za vse skupaj sem dala 25€ in ne zdi se mi slabe kvalitete...

lp user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2590
2.11.2011 21:16:58   
Kasija
jaz sem tudi navdušena nad ikeo. user posted image  v prejšnjem stanovanju sva imela tudi kuhinjo od njih. pa zdaj omare, pa posteljo, pa otroške postelje... meni je super. najbolj od vsega so mi pri srcu njihove otrokom prijazne rešitve, kot so pralne prevleke in podobno.

ananunez zanimiva zgodba. hvala, ker si jo delila. taka moderna msn romanca user posted image  user posted image  

trnuljčica a bi hotela rodit naravno po cr? saj pozanimala se nisem, sem pa slišala nasprotujoča si mnenja. eni da nikakor, drugi da ni ovir. kaj je pa res?

user posted image  če lahko eno ne čisto temi primerno vprašanje: kaj je primerno darilo za vzgojiteljice, ko mali zapušča vrtec? to se da neko darilce ne?

jaz sem šla danes kupit škatle (gnezdenje user posted image ) in sem se peljala z avtom, izstopila 100m od vhoda, se sprehodila po trgovini, plačala in potem sem se morala vsest za eno uro na čaj, da sem prišla k sebi od napora - a je to kao normalno user posted image  pa nisem bila zadihana - dojenček se je spustil in zdaj ne pritiska več na dihalne predele - ampak se mi je kar vrtelo. hrbet me je bolel spodaj, trebuh mi je pritiskalo navzdol, pa tako nekako čudno sem se počutila - kot pri gripi, ko te vse boli in si cel težek (samo brez smrkanja ipd.). sem mislila, da ne bom prišla niti do doma sama nazaj. po čaju in toastu je bilo pa bolje in sem šla še malo okrog in potem sem bila tako utrujena, da sem šla domov počivat za celo popoldne. jaz res ne vem več kaj je normalno in kaj ni. a ve ste tudi takega počutja ali polne elana?

nena (ali če ve katera) koliko so sprejemljive meje sladkorja v krvi 30min po jedi? se ne spomnim več.

Neposredna povezava do sporočila: 2591
2.11.2011 22:32:45   
trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

ikeo. user posted image   najbolj od vsega so mi pri srcu njihove otrokom prijazne rešitve, kot so pralne prevleke in podobno.

Glede tega so genialni!

ananunez zanimiva zgodba. hvala, ker si jo delila. taka moderna msn romanca user posted image  user posted image  

Res moderna.user posted image A po porodu bo do ti meseci vsako leto postali ,za stalno, v Dominikanski?

trnuljčica a bi hotela rodit naravno po cr? saj pozanimala se nisem, sem pa slišala nasprotujoča si mnenja. eni da nikakor, drugi da ni ovir. kaj je pa res?

Kaj bi hotela? Veš da ne vem, ker se nisem nikoli to vprašala... Prvič je bil v medenični. Meni pa je očesni dal mnenje, da on absolutno ne bi vaginalno  ne glede na lego in to napisal (zelooo visoka dioptrija+ zdravila- lahko pride do odstopa mrežnice, al pa ne). Hej, kdo sem jaz da se grem igrat z očmi. Pol lahko postanem le še psihiateruser posted image , mal heca. Sedaj je v bistvu enako. Tko da bo cr.
Če bi lahko izbirala - definitivno naravno(že prvič). Tveganje, komplikacije operacije,pooperativni zapleti, šok za user posted image ,dolgo okrevanje, dojenje... Gledano drugič po cr, seveda je tveganje rupture maternice pri vag porodu... Absolutne varnosti ni. Saj ti dovolijo vag, če je razmik zanositve vsaj 1 leto po cr (oz 2 leti med porodoma), če se zakomplicira naredijo nujen cr...Odloči se user posted image sama.

a ve ste tudi takega počutja ali polne elana?
Danes je bilo podobno kot pri tebi. Sem tudi mislila da ne pridem do doma, sam da nisem šla v šopinguser posted image

nena (ali če ve katera) koliko so sprejemljive meje sladkorja v krvi 30min po jedi? se ne spomnim več.
A v user posted image , al sicer?
Gleda se al na tešče(8 ur brez kaloričnega vnosa), al naključno  tekom dneva al pa 2 uri po OGTT. Ne 30 min po jedi.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
2.11.2011 22:39:25   
trnuljčica
SB  je vrednost na tešče več kot 7 ali v naključnem vzorcu več kot 11,1 določeno v dveh različnih dnevih.

Neposredna povezava do sporočila: 2593
2.11.2011 22:46:45   
Kasija
trnuljčica hvala! sem imela v prejšnji nosečnosti diabetes, pa sem hotela preverit sladkor v krvi, če je slučajno vir slabega počutja. pa sem vse zmešala - torej ni 30 minut po jedi. za vsak slučaj se bom zdaj, ko imam dopust ta teden, spet bolj posvetila zdravi prehrani in opazovala sladkor. me je prestrašilo tole danes.

Neposredna povezava do sporočila: 2594
2.11.2011 23:02:54   
coccinella
Pozdravljene!

Dnevi začetka porodniške se približujejo 100 na uro....se mi zdi, kot da sem šele včeraj izvedela veselo novico, pa sem že skoraj na porodniškem dopustu.

Me pa zanima, ali je katera razmišljala, da bi shranila matične celice?

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
2.11.2011 23:04:32   
trnuljčica
Če si imela prejšnjič nosečniško sladkorno spadaš v veliko tveganje, kar pomeni da bi morala v tej user posted image opraviti  OGTT. Saj si , kaj? Oz ga ponoviti pri znakih SB.

Tu so smernice- poglej pod nosečnost. Zgoraj so splošne.
http://www.endodiab.si/priporocila/sb/index.dot

Pri user posted image torej 5,1 ali več je user posted image SB (NA TEŠČE).

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 2.11.2011 23:19:22 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
2.11.2011 23:05:53   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

Me pa zanima, ali je katera razmišljala, da bi shranila matične celice?

Sem. Bi jih v javno banko. Pa mi ne dovolijo zaradi avtoimune bolezni.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
3.11.2011 7:01:47   
Janchek81
miami10 ja res je da ne veš kako zgledam ... boš pa tok bolj pozorna katera tebe gleda user posted image user posted image  Drgač pa nič bat, moj itak ne gre, pa sva se oba naročila, tko da ti kr reč, da od Jane fanta ni, tko da maš ti prednost user posted image user posted image user posted image

matične celice ... NE

Neposredna povezava do sporočila: 2598
3.11.2011 8:20:20   
miami10
Janchek ok :)
MAtične celice bi spravla...ampak vedno pozabim prašat pri G...mogla si bom pisat vprašanja, ker sem čist sklerozna...

Sicer pa glede SB nisem šla pogledat strani, ki jo je ena prilepila...ampak meni do rekli da 90min po obroku (zajtrk, kosilo, večerja) sladkor ne sme biti več kot 6,6...za 1x si ga ne merim ker aparat dobim v torek...na tešče ne sme biti čez 5,1...OGTT potem piješ 75g sladkorja in po 1 uri ne sme biti več kot 10 po 2 urah pa ne več kot 7,8...za zadnjo trditev ne trdim...ker sem padla že na drugi stopnji user posted image
sicer bom pa jst tut šla v ikeo po kšne prevleke, brisače ipd. pa baje majo super posodice za umivanje, ki jo pritrdiš na rob previjalne...
uživite dan pa čeprav bolj oblačen...

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
3.11.2011 8:31:43   
tetkabaletka
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Odločena sem, da vse nabavim v Ikei. Imam zelo pozitivne izkušnje,

pohištva tam nikoli ne kupujem - dobila sva vse za približno iste cene in bolj kvalitetno tu (mami in brat ful rada kupujeta tam, tako da vidim, kako je, sploh po par letih uporabe...) Pa če imaš več otrok, je tudi fajn, da postelja zdrži več kot 1 otrokauser posted image . So nama pa všeč na izi nenačičkane stvari, ki jih navadno dobiš kar poceni. POleg tega so meli moji precej slabih izkušenj z njo - pozabijo dat kak vijak zraven, pa potem 3x letaš v Bauhausa po pravi vijak, itd... Pa še furat se tja gor, če kaj ni zraven, moraš it še 1x bratu so pozabli dat recimo eno dilo - za mizo itd... Na koncu zagoniš več časa in denarja kot če bi tu vzel. Tak da jaz nisem ikea tip, čeprav priznam, da imajo nekatere stvari prav luštne in poceni (recimo blago, flis deke itd...). Kar se pa pohištva tiče, pa prisegava na Lesnino Brdo: blizu, prijazni, ni problema z reklamacijami, če se zakaluliraš, če kaj ne gre not, vedno je še vse štimalo, itd...

Ronja, pa je tvoj brat vzel vse iz police v Ikei, da so mu stvari manjkale? Velikokrat se zgodi prav to, ker so ljudje površni. Ikea ima super način kupovanja. Le brati moraš in biti zbran ter pozoren, ko v skladišču nalagaš stvari. Sploh omare in podobne zadeve so velikokrat sestavljene iz dveh kosov. torej....moraš vzet v skladišču oba kosa. Na to te opozorijo na listkih z redčo barvo. Midva imava vse pohištvo iz Ikee, že od doma smo vajeni skočit čez mejo in se vse super obnese. nikoli, čisto nikoli v vseh letih se še ni zgodilo, da bi kaj manjkalo, ker so oni pozabili dat. Oni vse dajo na poličke, le vzet si moraš pravilno in dovolj. Itak imamo vsi drugačno mnenje. Mene pa Lesnina nikakor ne prepriča. Ampak hvala bogu, da smo si tako različni :)

Drugače pa dobro jutro. Evo, že na delovnem mestu user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?