ronja
|
Odločena sem, da vse nabavim v Ikei. Imam zelo pozitivne izkušnje, pohištva tam nikoli ne kupujem - dobila sva vse za približno iste cene in bolj kvalitetno tu (mami in brat ful rada kupujeta tam, tako da vidim, kako je, sploh po par letih uporabe...) Pa če imaš več otrok, je tudi fajn, da postelja zdrži več kot 1 otroka . So nama pa všeč na izi nenačičkane stvari, ki jih navadno dobiš kar poceni. POleg tega so meli moji precej slabih izkušenj z njo - pozabijo dat kak vijak zraven, pa potem 3x letaš v Bauhausa po pravi vijak, itd... Pa še furat se tja gor, če kaj ni zraven, moraš it še 1x bratu so pozabli dat recimo eno dilo - za mizo itd... Na koncu zagoniš več časa in denarja kot če bi tu vzel. Tak da jaz nisem ikea tip, čeprav priznam, da imajo nekatere stvari prav luštne in poceni (recimo blago, flis deke itd...). Kar se pa pohištva tiče, pa prisegava na Lesnino Brdo: blizu, prijazni, ni problema z reklamacijami, če se zakaluliraš, če kaj ne gre not, vedno je še vse štimalo, itd... Pa ve? Že imate vse prištimano? nič. Previjalka stoji tam že dobre 4 leta, ker je bila ves čas v uporabi (kasneje pač kot predalnik), not so še vedno tetra plenice in krpice, previjalna podloga čaka zapakirana na vrh omare, to je pa bolj ali manj to. Počasi bom začela prat cotke za malega, zibko oz. košarico (je dobesedno košara - pletena) bom pa pripeljala šele januarja, ker imamo malo stanovanje in bo že itak napoti, tako da dokler ne rabimo, ne bo tu. Le da tokrat iz Lesnine(celo ceneje kot Ikea) To pravim - se splača it vsaj pogledat, znaš bit presenečena;). Spim tako, kakor mi plac dopušča . Če prideta obe malidve (kar prideta;), potem je to dostikrat tudi na hrbtu - res ni udobno, ampak boljše spanje na hrbtu kot nespanje.