|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
21.7.2011 17:03:26   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pozdravljene...opravicujem se da motim vaso temo...
mene samo zanima ce mi lahko katera pove kaj vse zves v soli za starse in ce je po vasem mnenju dobro (normalno) da si zeli zenska pr 18 letih dojencka in da zanosi...
vsem noseckam pa zelim lepo in mirno nosecnost user posted image

Če mora ženska na forumu spraševat če je normalno, da si želi dojenčka, ga po moje še ne bi smela imet še nekaj časa.
Moje skromno mnenje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
21.7.2011 18:46:25   
nalia
IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

pozdravljene...opravicujem se da motim vaso temo...
mene samo zanima ce mi lahko katera pove kaj vse zves v soli za starse in ce je po vasem mnenju dobro (normalno) da si zeli zenska pr 18 letih dojencka in da zanosi...
vsem noseckam pa zelim lepo in mirno nosecnost user posted image

Če mora ženska na forumu spraševat če je normalno, da si želi dojenčka, ga po moje še ne bi smela imet še nekaj časa.
Moje skromno mnenje. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
21.7.2011 19:12:53   
Anonimen
jst sprasujem iz tega razloga kr ene zenske majo proti temu da ma zenska pr 18 otrocicka sicer se pa ne oziram na druge...sm mnenje sm hotla...

(odgovor članu nalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2328
21.7.2011 19:25:26   
Medea10

jst sprasujem iz tega razloga kr ene zenske majo proti temu da ma zenska pr 18 otrocicka sicer se pa ne oziram na druge...sm mnenje sm hotla...

Ja in? user posted image Saj pa je to tvoja stvar kdaj boš imela otročka, ne njihova. Ne razumem zakaj te naše mnenje zanima? Dost ljudi se bo obregnilo ob to, da si mlada in noseča (če si), pa da si boš uničila življenje, pa zakaj še ne bi uživala ipd...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
21.7.2011 19:37:18   
Anonimen
jaa sej to k se ne brigajo sm zase ne....sm en cas me je to motlo zato sem vas uprasala za mnenje...drgac se pa ne oziram na druge...
am...drgac pa se nisem nosecka (Se)...
lp

(odgovor članu Medea10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2330
21.7.2011 19:39:15   
j.b.
anonimna, mislim da če si oseba pri 18ih letih želi otročka da ni nič nenormalnega. Zdaj je pa največ odvisno od situacije, kaj o tem meni partner, bi imela družina kje bit, bi finančno zneslo ... Sicer pa, ko otrok prijoka na svet, se zmeri vse porihta. Mojo prejšnjo nosečnost je bila na forumu prisotna 16letna nosečnica, ki je super vse porihtala, in zdej zadovoljna mamica user posted image . Se pa strinjam z Medeo, da o tem ni najbolj zdravo diskutirat z nami, ampak z osebo ki bi tega otročka so-naredila. Pa srečno! user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
21.7.2011 19:43:14   
Medea10
anonimna imaš zs user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
21.7.2011 19:47:41   
MAMI 4
AljaAn-bravo za korenjaka! Ste pa veliki!
No, pa si spravila še mene v jokuser posted image ...Čestitke obema za obletnico in še naprej se imejta tako rada!
Mali pa nori, ker vama hoče podariti svoje darilo za obletnico- povedati vama hoče-mami, ati tukaj sem, vajino največje darilo!!!user posted image
Lepo se imejte! Naj ti to čudovito obdobje polno daril, takih živih, lepih besed in drugačnih prikliče nasmeh!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
21.7.2011 20:51:03   
Anonimen
j.b-hvala za mnenje :)
aha...pri meni je tako...jst imam ogromno zeljo za dojencka...imeli bi kje bit/zivet...moj dragi ima ze siht...jst pa zaenkrat sem naredila triletno solo in grem se naprej +2...(na kratko :) )

(odgovor članu MAMI 4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2334
21.7.2011 21:34:32   
muca*maca
Čer, punce!

Vidim, da se veselo pokate na morje, pri nas moram pa še malo počakati - samo še en teden, pa gremo tudi mi!!! Potem pa kar en mesec uživanjcije!
Da me ne boste zbrisale vmes user posted image

Moje malo dete je začelo na veliko opozarjati nase, brca, dela prevale, se guzi sem in tja, pa spet brca - pravo veselje user posted image

V ponedeljek imam morfologijo, se že veselim, da spet malo pokukamo. Že ob sedmih zjutraj moram it v laboratorij, pregled imam pa šele popoldne , po službi.

AljaAn, je nosečniška otožnost že minila?

Meni je pa danes obljubila voziček ena prijateljica, jupi, dupi!
Quinnyja dobimo, kupim še košaro in smo preskrbljeni, hehe! Sem tok veselauser posted image user posted image

Tale ohladitev meni prav paše, ker sem začela po malem zatekat in mi je bilo sploh prevroče, zdaj je pa fino.

Nič, punce, jst grem počivat, danes sem si privoščila frizerja in zdaj potrebujem še lepotni spanec :)

LN

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
22.7.2011 7:45:04   
sarar
jutro punce! včeraj smo šli potem na sprehod in nisem šla nič gor na rr da vas pozdravim, zvečer pa si je moj prisvojil računalnik user posted image .
mami, kaj bi dala da bi živela na primorju kot ti, pa bi zdaj, ko je starejši na počitnicah vsak dan šla na plažo user posted image . lepo, da izkoristiš morje za sprehode in plavanje user posted image
aja, pregled včeraj-no, poslušali smo samo srčka, uz ni delala. morfologijo imam 10.8. takrat bom imela 21t in pol. ursha666, prosim če popraviš datum za pregled, hvala...
aljaan, najbrž ste že šli... pa upam, da boš kljub hormonom uživala na dopustu... mislim, da ti bo dobro del user posted image
za pregled pa super, joj kaki korenjak je že. joj, in še v jok si me spravila... kako lepo te je presenetil tvoj dragi...POHVALE
medea, smo že ugotovile da smo iste neučakanke glede spola user posted image  no, pa boš pred mano zvedela user posted image . upam, da boš videla spol...vem kako je, ko te žre... sem včeraj omenila gin.da me žre kaj je notri, pa se je samo nasmejala
mami, super za izkaznico! joj, jaz moram it še malega slikat... da me na koncu ne bo dopust prehitel user posted image
mucamaca, super za viziček in bomo držali v pon. pesti... ah, saj te ne bomo zbrisali, potem nobene nismo user posted image
buxl, si me nasmejala... haha, ampak prav je pa napovedal... jaz bom tudi šla pofirbcat, sam da pokomentiram

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
22.7.2011 8:00:01   
nalia
jutrouser posted image

Alja vauu kako lepo darilouser posted image ,in čestitke za obletnico,pa srečno pot danes in lep dopustuser posted image

Mami tudi jaz ti kr malo zavidam kr si doma na morjuuser posted image ,lvedno mi je tko fino brat ko napišeš tvoje dogodke s tvojo malo četico,si kr predstavljam kako pestro imate,potem pa jst jamram da sem utrujena,ti nimaš časa bit utrujenauser posted image ,bravo mami!

jst bi si tud najraje kje vozek sposodila mi je zoprno kupovat za dobre pol leta k mam itak novo marelo doma,ampak kaj se more se more..

medea tud jaz sem neučakana glede spola imam v torek morfo in me tolk firbecuser posted image ,še malo je treba zdržat.

muca maca tud meni fajn paše tale ohladitev jst bi tko mela kr celo poletjeuser posted image ,kr so tud men že začele noge zatekati ko je prevroče,zdej se naužijva baje bo spet avgusta pasja vročinauser posted image

anonimna lej če sta s partnerjem priskrbljena,se čutita dovolj zrela,odgovorna potem pa v akcijo,pogovori se z njim ne sprašuj za mnenja druge to se morata sama skupaj odločituser posted image

Mi smo zaenkrat ok.danes sem se naspala po dooolgem času zaenkrat še nisem zaspanauser posted image ,upam da je blo res to samo kako obdobje ki bo minilo ker mi je že blo kr mal tečno non stop se počutit zaspano,utrujeno,jst tko ne morem funkcionirat sploh..se še javim kasneje lep dan vam želim in ena user posted image za vasuser posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
22.7.2011 8:08:27   
Anonimen
jutro.
midva sva bila včeraj cel dan na obisku. sva se potepalauser posted image .
danes pa budnica ob 6.20... sva poležala do 7h, ampak zaspal pa ni več nazaj. tako je. zdej sva še na izi. mal računalnik, mali mal risanke gleda. potem greva pa kruh kupit - mali s kolesom. en krog mal okol... pol bova pa še vidla. odvisno od vremena predvsem. nekaj na dež kaže. bomo vidl. najbolj verjetno pa da bova malce počivalauser posted image

(odgovor članu nalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2338
22.7.2011 8:15:14   
MAMI 4
Jutro!
sarar-imaš pa srečo kot jaz...se pravi nič nisi zvedela...ma bo vsaj 10.8. kmalu. Jaz čakam že 1 mesec na morfo in jo imam šele čez 2 tedna...(23. teden).
Glede morja pa gremo 1x, dvakrat na teden...se pravi, da gre večina slovencev , ki so bolj oddaljeni večkrat kot miuser posted image . čez zimo pa sploh ne hodimo-smo pač čudni. No včeraj nismo bili...Otroci pa tako uživajo počitnice, da jih morem prosit, da gremo na plažo.

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
22.7.2011 8:28:05   
Anonimen
jaz imam morfologijo v ponedeljek. res me zanima kako to tukaj zgleda. upam, da bo vse dobro pogledala tetka... spol tud mene zanima, ampak zarad Jakoba in ne zaradi mene user posted image da začneva iskat ime za punčko, če bo treba. jaz imam za mojga totalno čuden okus za imena... tko da se z mojimi predlogi noben ne strinja, ampak na konc ponavadi nekako pridemo skupaj. jaz namreč predlagam: Lena (Leni) ali Loti. Za fanta pa Jon. bomo pa na konc vidl kako se bo "izteklo" pogajanjeuser posted image . Bom pa v ponedeljek točno 19/1.
Tablete za železo pijem, ne zdi se mi, da bi ful pomagale, ampak mogoče sem res malce manj utrujena. ni pa ful spremembe. se mi pa manj vrti ko vstanem! to je pa očitno.

(odgovor članu MAMI 4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2340
22.7.2011 8:33:34   
sover
Dobro jutro,

najprej en popravek: akcija 50:10 v Baby centru se začne danes in traja do ponedeljka - midva jo bova izkoristila in kupila voziček, ker se res splača. Komaj čakam! user posted image

AljaAn - čestitam za fantka. S hormoni se pa nažalost ne da nič kaj dosti pomagat ... drži se, pa poskusi se zamotit s čim...Lepo se imej na dopustu.

buxl - user posted image  za test, je fina popestriev dneva

Pri nas tudi zdaj otrok redno brca in je prav prijetno, ko me vsake toliko spomi, da je tam. Drugače sem v redu, sam spim pa katastrofalno slabo. Upam, da bo vikend kej boljši glede tega.

Drugače pa tudi jaz sodim med nestrpne nosečke in komaj čakam morfo čez en teden, ker do sedaj nisva dobila niti najmanjšega namiga, kaj bo...

Fajn bodite in uživajte v vikendu.

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
22.7.2011 8:46:32   
sarar
user posted image  mami, saj najbrž tudi jaz vsak dan ne bi hodila potem če bi res tam živela... ampak lušte nam pa delaš user posted image . joj, čez dva tedna morfologija-no, vseeno en teden pred mano, držim pesti tudi zate da se pokaže dete user posted image .
pa tudi zate ketikat in sover... še mal pa bomo vse ven iz morfologije... me zanima, kaj bo naslednja tema?

no, jaz sem naredila ta ''test'' in mi pokaže 55% za punčko... bomo videli decembra če drži user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
22.7.2011 8:47:24   
Anonimen
no meni je test pokazal 66% da bo punca. in v prvo kitajski da bo tudi punca... tko da user posted image

(odgovor članu sover)
  Neposredna povezava do sporočila: 2343
22.7.2011 8:48:26   
sover
ketikat - jaz imama enake rezultate pri tem testu in pri kitajskem. Saj vem, da je brez veze, je pa vseeno zabavno! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
22.7.2011 8:50:46   
Anonimen
itak, da je zabavno. skratka kitajski koledar vztraja pri prvem otroku, da bi moral bit punčka in zdej spet user posted image

(odgovor članu sover)
  Neposredna povezava do sporočila: 2345
22.7.2011 9:00:49   
nalia
hej jst imam pa 29% možnosti da bo fantek in 70% da bo punčkauser posted image ,kitajski mi tud kaže pupo,bomo videli,zabaven kviz ni kajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
22.7.2011 11:31:47   
Medea10
Po tem testu sodeč bo dost babik. user posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
22.7.2011 11:44:11   
j.b.
jp, tut men punčko kaže. Jest sm tuk fulful firbčna glede spola, pa sem dragemu obljubila da nebom vprašala ... Še 5 mescev pa zvemuser posted image
no, ampak zdej bo zih punčka, če mi je test tak povedal user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
22.7.2011 14:11:26   
Anonimen
sva šla z malim do trgovine - to je tko 10 min za hodit. on je šel itak s kolesom, pa sem čist fertik... čudno. sem pol mal počivala pa kosilo pojedla pa še spala po kosilu eno uro pa je zdej mal bolš.
na srečo mali še spi...

(odgovor članu j.b.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2349
22.7.2011 15:02:55   
MAMI 4
jaz bi tudi spala, ampak nikakor mi ne rata uspavat malega...očitno si bom morala kavo skuhat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?