sarar
|
jutro punce! včeraj smo šli potem na sprehod in nisem šla nič gor na rr da vas pozdravim, zvečer pa si je moj prisvojil računalnik . mami, kaj bi dala da bi živela na primorju kot ti, pa bi zdaj, ko je starejši na počitnicah vsak dan šla na plažo . lepo, da izkoristiš morje za sprehode in plavanje aja, pregled včeraj-no, poslušali smo samo srčka, uz ni delala. morfologijo imam 10.8. takrat bom imela 21t in pol. ursha666, prosim če popraviš datum za pregled, hvala... aljaan, najbrž ste že šli... pa upam, da boš kljub hormonom uživala na dopustu... mislim, da ti bo dobro del za pregled pa super, joj kaki korenjak je že. joj, in še v jok si me spravila... kako lepo te je presenetil tvoj dragi...POHVALE medea, smo že ugotovile da smo iste neučakanke glede spola no, pa boš pred mano zvedela . upam, da boš videla spol...vem kako je, ko te žre... sem včeraj omenila gin.da me žre kaj je notri, pa se je samo nasmejala mami, super za izkaznico! joj, jaz moram it še malega slikat... da me na koncu ne bo dopust prehitel mucamaca, super za viziček in bomo držali v pon. pesti... ah, saj te ne bomo zbrisali, potem nobene nismo buxl, si me nasmejala... haha, ampak prav je pa napovedal... jaz bom tudi šla pofirbcat, sam da pokomentiram
|