vdrugomami
|
Pozdrav še od mene... Smo bili na podaljšanem vikendu pri prijateljih, kmalu pa končno tudi naš dopust Bilo je super, me pa je kar precej mučil križ. Kot prvo od vožnje; se mi zdi, da še celi naslednji dan nisem prišla k sebi, čeprav sem res počivala Saj me je tudi v prejšnji nosečnosi bolel, ampak ne tako zgodaj. Se to dogaja še kateri, da jo fajn muči križ, če je predolgo na nogah?? Tudi naš dojenček se zdaj redno oglaša, sicer so brcike nežne, pa tudi niso čez celi dan, ampak SO in so redne Sem res zelo, zelo vesela.... ni ga lepšega korinca, Mutsyju se ročaj od vozička kar precej zviša, v bistvu ga kar ven potegneš. Moj je visok 185 in mu je super po višini, niti malo mali.... sarar, otrdevanje trebuha je normalno v nosečnosti, ni nevarno, razen če se ne bi odpirala... Meni je v prvi nosečnosti otrdeval od 20. tedna konstantno, zdaj pa se mi zdi, da mi je tudi že ene 2x, pa sem šele v 17. tednu. Ni prijeten občutek, ni pa nevarno, HB... ursha666, kaj pa je bilo narobe?? Se opravičujem, očitno sem spregledala, če si že pisala Medea10, a to delaš kakšne posebne vaje za križ?? Prosila bi te, da napišeš malo več, ker mene tudi muči.... Tudi jaz grem na 3D k Lukmanu vikii, jaz sem v prvi nosečnosti, pa tudi zdaj, uporabljala olje v spreju od Aventa. Meni fenomenalno, super navlaži kožo, pa hitro se vpije. Prvič nisem pridelala nobene strije... korinca, kolikor je meni znano, v Mb te pustijo 14 dni čez rok, če je vse drugo ok.... MAMI4, jaz bom tudi zdaj rodila v MB, kot prvič... Sem bila z vsem zelo zadovoljna. Sem široko povijala prve tri mesece, čeprav so kolki bili ok. So pa v šoli za starše to komentirali tako, da nikjer drugje v Slo nimajo statistike za toliko let za nazaj kot v MB in da enostavno statistika kaže., da je najbolje široko povijati prve tri mesece.... katy82, pri nas pri trmi in ipiki najbolj pali to, da ga ignoriramo, enostavno gremo stran, da vidi, da ne doseže svojega... Zelo hitro pride za nami , kot prerojen.... Zdaj celo včasih sam reče, zdaj se pa bolje počutim Nikakor pa ni prav, da ji drugi grozijo s tabo.... Vsem čestitke za uspešne preglede, samo tako naprej, do decembra
|