|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
20.7.2011 9:26:52   
Anonimen
pride 6.8. spet žlahta, tko da ja :) bom naročila itak! hvala za link.
na srečo je moj fotr že navajen vsega in sem mu že naročila za avgusta canasten 1 za vsak slučaj, čaj malinove liste, magnesol tablete :) sej kle vse to imajo, ampak še nisem odkrila kako se vse to imenuje.... pol pa če mam možnost mi pač prinesejo to kar poznam.
mislim pa da je danes res bolje. sej sem takoj si začela mazat s Canastenom k sem mal začutla pa spodnje hlačke srogo bombažne in obične - nič oprijetega... na srečo sem jo tokrat dobro odnesla. imam mal bolj občutljiv ta predel sečil. tko da se itak merkam.
no lepo bodite. midva greva zdej do mesta. mal na kavico pa mogoče spet v hišo čira čara. bova videla kako bo in če ne bo mali preveč zaspan. je mal siten, ker spi že 2 dni mal premal, ampak nimam kej, ker popoldne pa leži eno uro v postelji, jaz dremam, on pa ne zaspi, ampak sam mal počiva. bo že. bova videla kako bo.
lepo bodite!!

(odgovor članu MAMI 4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2301
20.7.2011 10:05:20   
Medea10
Hej punce!
Ste dobro?

To noč nisem spala praktično nič.
Nikakor mi ni pasalo, na wc sem hodila vsakih 15 minut (sem jedla pico in po njej sem zelooo žejna).

Okoli 5h sem končno zaspala.

S tamalo gledava risanke in jeva. user posted image Mami še kavico srka po malem.

Vnetja- tiste, ki se vas lotevajo, upam da hitro porihtate stanje in bo bolje! user posted image

3D (j.b. da ti odgovorim)
- pri taprvi sem šla, zato grem tud zdaj.
Glede na mojo osebno G pri kateri se nikoli ne ve kakšne volje bo (od česar je odvisen pregled) grem raje še na 3D. Kaj če ne bo dobro pogledala? In pa dobila bom potrditev glede spola, ki me muči najbolj (baje ta G tako dolgo gleda, dokler se ne vidi)... Poleg tega dobim še slike, in pa filmčke. To pa je lepo, no. user posted image
Mogoče je malo zasoljena cena, ampak mi ni škoda denarja za to, da vidimo user posted image . Moje mnenje. Seveda se pa vsak sam odloči, če bo šel al ne. Meni je fajn. user posted image

No, zdaj pa moram it princesko previt. user posted image
Se tipkamo.

< Sporočilo je popravil Medea10 -- 20.7.2011 10:11:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
20.7.2011 10:32:31   
katy82
Čau punce

Hvala vsem za odgovore,nisem imela časa pokomentirat včeraj ampak sem jo pa res bolj intenzivno opazovala in zgleda,da je res mal bolj izrazito obdobje trmarjenja.Sploh zvečer mi je kliknl k je bil možek doma in ji ni ratal,da bi me okol prenašala in je cele 2 minute kričala,brez solz lepo prosim, pol pa lepo zaspala.2x se je ponoči zbudila in tečkala,da bi šla k meni ampak nisem popustila,to mi je nardila prvič,trajalo je pa minutko.
V bistvu,če potegnem črto ful sprobava in na veliko hvata krivine.Obrestuje se mi k sva bila vedno dosledna,da mi ni problem to zdej naprej furat,sam res mi zrase na momente čez glavo k se ponavlja non stop,vsako uro.
Mislm da je velik problem tle prihajajoči dojenček,v bistvu se je takrat, ko sva ji povedala to vse začelo.Pa še v istem času sem dobila nečaka in je bila ful ljubosumna.Pa še tri leta je dopolnila,tko kt je mislm da Sarar rekla in postala nemogoča.user posted image
Najbrž mi to ne bi blo tolk težko prenašat ,če bi lahko hodila v službo,tko sem pa doma in se dolgočasim,ful sem občutljiva,je možek reku,da sem kr preveč poženščenauser posted image ,polna čustev in hormonov.Pa saj sem resuser posted image

3D midva najbrž zdej ne bova šla,mam slikco od nuhalne,cd mam od Lare pa sva ga samo tist večer gledala pol pa nikol več,tko da ne vem,moj mi sicer pravi,da lahko greva,sam jst potihem šparam za epiduralnouser posted image ,še enkrat čist bio rodit,no go.

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
20.7.2011 11:48:28   
oranška
pozdravljene drage moje sonosečke.

Včeraj smo prišli iz morja, danes sem takoj na RR. Koliko sem pogrešala forum, se mi zdi da zadeva kar malo zasvojiuser posted image user posted image

Imela sva se super, čeprav se nisem kaj dosti kopala, ker mi je v mrzli vodi trebuh nekako otrdeval user posted image Plus vnetja vnetja. Tudi meni trenutno grenijo nosečnost. Uporabljam multi gyn gel konstantno (tudi za preventivo), ko pa ven vdari, pa si kupim boraks globule in mi zelo pomagajo.

Glede večjih otrok sem tudi jaz slišala da jim zna biti res kriza ko pride user posted image v hišo. Pa jih popolnoma razumem. So bili x let sami in center, potem pa pride mala štručka in mami kar naenkrat nima toliko časa... Ampak se verjetno hitro navadijo in sprejmejo oz. vzljubijo.

Na plaži pa toliko nosečk in malih otrok da je bilo kar veselje. Čeprav eni soše  tako mali, da se mi zdi, da od tistega morja res nimajo nič.

Uživajte, jaz pa vas grem še temeljito prebrati za nazaj.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
20.7.2011 12:09:32   
Monstera
Ojla punce. Jaz imam pa danes eno vprašanje. Pa ravno o unetjih govorite. Meni sicer na zunaj ni nič, a učeraj ponoči, ko sem šla lulat, me je zabolelo pri desnem jajčniku oz. v mehurju, nisem ziher. No to je bilo samo enkrat, čez dan smo normalno lulali, danes ponoči pa spet. In me še zdaj mal na desni strani boli ko ustanem, ko sedim pa ne. Če grem lulat ni nobene spremembe. A mislite, da je lahko kaj narobe? Full ne bi rada paničarla, ker je še moja ginekologinja na dopustu :S

(odgovor članu oranška)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
20.7.2011 12:31:53   
katy82
Monstera mislm da se je mali premaknu pa da te kam pritiska,od vnetja se lahko malo slabše počutiš in imaš blago povišano temperaturo,seveda pa so še konkretni znaki kot je temnejši urin in bolj smrdeč pa še lulanje zelo peče in je tudi količinsko manj urina/lulanje.

Oranška si me spomnila na prvi dopust z Laro,bila je stara skoraj 4 mesece,malo prej je nehala dihat v posteljci in k smo šli na morje sva bila oba tko živčna,nazaj sva prišla pa tolk utrujena ker sva prčakvala dopust v pravem pomenu besede.user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
20.7.2011 13:55:08   
oranška
pozdravček

Monstera
tudi jaz mislim da nimaš vaginalnega vnetja, vnetja jajčnikov oz rodil pa itak baje ne moreš fasati med nosečnostjo. Pri meni so simptomi predvsem tipična srbečica in kasneje zraven še skutast ali smrdeč izcedek (odvisno od tega ali gre za glive ali bakterije). Se mi zdi da sem že pravi stručko na tem področju. Čeprav zadnje čase nisem imela več teh težav odkar sem spremenila prehrano, sedaj v nosečnosti pa se ponovno pojavlja user posted image Bomo že potrpeli, samo da je bebi ok.

Katy82 že večkrat sem slišala podobne zgodbe. Moti jih vročina, eni celo zbolijo in tak dopust zna biti hudo naporen. Mi2 po vsej verjetnosti drugo leto nebova šla nikamor.
Kako to misliš da je  nehala dihati ?

lep deževen pozdrav

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
20.7.2011 14:14:08   
MAMI 4
monstera- mene tudi kdaj pa kdaj zaboli v predelu jajčnikov, običajno se mali res tako postavi in pritiska tam ko mi ne paše...če bi bilo vnetje te ne bi 1x bolelo, drugič ne,...slabše bi se počutila , temp. bi imela povišano, peklo bi te ko bi šla na vodo (pri vnetju mehurja)...Če te skrbi vseeno pokliči dr. Srečno!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
20.7.2011 14:21:34   
MAMI 4
Sem pozabila napisati kako me je nekaj danes osrečilo!!!user posted image
Včeraj zvečer so bili pri nas prijatelji ki so čakali dojenčka, danes pa dobim sms, da so ga dobiliuser posted image user posted image user posted image ...nekaj ur zatem ko so bili pri nas na obisku so dobili zdravega fantkauser posted image ! Čisto navdušena sem!!! Če bi morala danes rodit (seveda če bi bila tik pred pdp) bi šla v porodno brez strahu...Do decembra pa se bo ta še prikradeluser posted image ...strah namreč.

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
20.7.2011 18:52:43   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: MAMI 4

Sem pozabila napisati kako me je nekaj danes osrečilo!!!user posted image
Včeraj zvečer so bili pri nas prijatelji ki so čakali dojenčka, danes pa dobim sms, da so ga dobiliuser posted image user posted image user posted image ...nekaj ur zatem ko so bili pri nas na obisku so dobili zdravega fantkauser posted image ! Čisto navdušena sem!!! Če bi morala danes rodit (seveda če bi bila tik pred pdp) bi šla v porodno brez strahu...Do decembra pa se bo ta še prikradeluser posted image ...strah namreč.

Čestitke za zdravega fantka!  To je zmeraj fajn prebrat! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
20.7.2011 19:57:01   
Monstera
Hvala punce za odgovore. Ste me še ve pomirile. Ja ati mi je rekel, kar pokliči, da te pomirijo. No in pri nadomestni so mi kar rekli naj se pridem pokazat. Pogledali so, če sem kaj odprta in pa kje je posteljica. Pa je bilo vse ok. Pa vodo sem dala pa moram jutri za rezultat poklicat. Do takrat pa pijem magnezol. To sem pa res malo tako tako, na živce mi grejo vse te tablete. Za ščitnico jih pijem vsak dan, od tega 2x na teden po dve, potem elevit, potem železo in zdaj še te šumečke 3x na dan. Jooooooj XD

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
20.7.2011 21:31:33   
Anonimen
no tolk o nepanju danes... kot sem omenila je mali heroj bolj malo spal 3 noči in nič čez dan. in mi je danes na poti domov iz mesta omagal na avtobusu. spal 20 min. itak sem ga mogla zbudit, ker ga ne morem nostit do doma... slabe volje eno uro, ampak pol se je pobral in je bil ok do 20h, ko je že pri 2. strani pravljice zaspaluser posted image
jutri greva pa na en obisk pa bomo vidl kako bo.
uredila vse za obisk žlahte. pol ko gre žlahta pa takoj kolegica z možem uleti... avgusta bo še veselouser posted image

(odgovor članu Monstera)
  Neposredna povezava do sporočila: 2312
20.7.2011 22:22:39   
vdrugomami
Pozdrav še od mene...

Smo bili na podaljšanem vikendu pri prijateljih, kmalu pa končno tudi naš dopustuser posted image  Bilo je super, me pa je kar precej mučil križ. Kot prvo od vožnje; se mi zdi, da še celi naslednji dan nisem prišla k sebi, čeprav sem res počivalauser posted image  Saj me je  tudi v prejšnji nosečnosi bolel, ampak ne tako zgodaj. Se to dogaja še kateri, da jo fajn muči križ, če je predolgo na nogah??

Tudi naš dojenček se zdaj redno oglaša, sicer so brcike nežne, pa tudi niso čez celi dan, ampak SO in so redneuser posted image  Sem res zelo, zelo vesela.... ni ga lepšegauser posted image

korinca, Mutsyju se ročaj od vozička kar precej zviša, v bistvu ga kar ven potegneš. Moj je visok 185 in mu je super po višini, niti malo mali....

sarar, otrdevanje trebuha je normalno v nosečnosti, ni nevarno, razen če se ne bi odpirala... Meni je v prvi nosečnosti otrdeval od 20. tedna konstantno, zdaj pa se mi zdi, da mi je tudi že ene 2x, pa sem šele v 17. tednu. Ni prijeten občutek, ni pa nevarno, HB...

ursha666, kaj pa je bilo narobe?? Se opravičujem, očitno sem spregledala, če si že pisalauser posted image

Medea10, a to delaš kakšne posebne vaje za križ?? Prosila bi te, da napišeš malo več, ker mene tudi muči.... Tudi jaz grem na 3D k Lukmanuuser posted image

vikii, jaz sem v prvi nosečnosti, pa tudi zdaj, uporabljala olje v spreju od Aventa. Meni fenomenalno, super navlaži kožo, pa hitro se vpije. Prvič nisem pridelala nobene strije...

korinca, kolikor je meni znano, v Mb te pustijo 14 dni čez rok, če je vse drugo ok....

MAMI4, jaz bom tudi zdaj rodila v MB, kot prvič... Sem bila z vsem zelo zadovoljna. Sem široko povijala prve tri mesece, čeprav so kolki bili ok. So pa v šoli za starše to komentirali tako, da nikjer drugje v Slo nimajo statistike za toliko let za nazaj kot v MB in da enostavno statistika kaže., da je najbolje široko povijati prve tri mesece....

katy82, pri nas pri trmi in ipiki najbolj pali to, da ga ignoriramo, enostavno gremo stran, da vidi, da ne doseže svojega... Zelo hitro pride za namiuser posted image , kot prerojen.... Zdaj celo včasih sam reče, zdaj se pa bolje počutimuser posted image  Nikakor pa ni prav, da ji drugi grozijo s tabo....

Vsem čestitke za uspešne preglede, samo tako naprej, do decembrauser posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
21.7.2011 8:50:52   
sarar
oj punce!
glede 3d-ja... če bi ga delala 1. bi ga tudi drugič in zdaj, ker pa nisem se pač nisem odločila... meni se zdi to zelo lep spominček, sam ko sem bila še 1user posted image  sploh ne vem, če sem slišala za to user posted image ...
vdrugomami, mene je ful bolel križ na začetku, zdaj pa ne več. pričakujem pa, da to še pride, ker drugič sem misnla da me bo konc zarad križa... tudi hodit nisem mogla...

no, zdaj vas pa še tu ''prosim'' da držte pesti zame da zvem danes ko imam pregled ali imam fantka ali punčko. me firbec matra 100/h user posted image

< Sporočilo je popravil sarar -- 21.7.2011 8:51:34 >

(odgovor članu vdrugomami)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
21.7.2011 9:38:48   
MAMI 4
Jutro!

Tukaj je čudovito. Sonček, hladno...mislim, da bomo šli danes popoldne na plažo, ali na sprehod ob morju....
Monstera- ne skrbi, vse tablete, ki jih jemlješ so take, ki tvojemu otročku ne škodijo, koristijo pa tebi in s tem tudi njemu.

Včeraj sem pod nujno skočila po nekaj nosečniških oblačil, ker si zdaj res ne stlačim nič več nase...sem dobila ene lepe kargo hlače, oblekico,..zadovoljna v glavnem. So me pa boleli kolki od tega laufanja...(sem skočila na hitro, ker smo šli na r.d.)

vdrugomami-križ me ne muči, me pa dolgem stanju kolki...zagotovo je to normalno. Se ti zdi zgodaj? Če gledam moj trebuh ne bi bilo niti čudno če bi me križ bolel, saj se spremeni težišče...po moje je že čas za podobne tegobe, upam, pa da ne bo hudega in da se boš dobro počutila. Predvsem poskrbi, da boš dovolj počivala in da se vsedeš ko te boliuser posted image

korinca-Babyboom ima zelo visok ročaj oz. je nastavljiv od nizkega do zelo visokega. Včeraj sem srečala eno mamico, ki je imela takega kot sem si ga jaz izbrala in je rekla, da je zadovoljna, tako, da je pri meni skoraj padla odločitev. Pa cena 350 eur za vse (kombiniran), skoraj ne more biti ceneje...in je super vodljiv.

sarar-dobro opravi pregled in držimo pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
21.7.2011 10:17:10   
AljaAn
Hey punce!

No jaz imam pa danes morfologijo ob 13h. Mala gre z mano in upam, da uspe priti tudi možu...nimaš kja služba je služba user posted image moram si napisati vprašanja, ker če bom sama z malo, bom sigurno pol pozabila vprašati.
Sem pa kar nekako žalostna zadnje dni..pa sploh ne vem zakaj. Bi se lahko zjokala že za dobro jutro in potem čez dan še nevem kolikokrat. user posted image Nosečniški hormoni? Pa ni nič narobe, samo kar žalostna sem. Samo spala bi in nič delala. Pa jutri gremo na dopust in se mi niti to ne ljubi.
No evo me je ravno kilcal mož im mi razlaga kaj vse je že danes imel in kaj je še naprej...torej nič takšnega ..službene zadeve....meni pa solze tečejo in sem se kar njemu zjokala. Adijo pamet. Stara in za v smeti user posted image
Evo ... grem pokat za morje in se zrihtat za h ginekologinji. Komentirala ne bom, ker nisem v stanju. saj bo bolje. javim popoldan kaj je bilo. Držite pesti.

Vsem lep dan...danes je sonček in še ni tako vroče.

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
21.7.2011 10:43:00   
nalia
danuser posted image

sarar in alja fajn zrihtajta danes na pregledu,alja vrjamem da so to hormoni,ker tudi meni ni do ničesar,sem hitro užaljena in vse nasploh..tud meni ni lih do komentiranja upam da ne zamerite,zaspana sem non stop čez dan,ponoči slabo spim,nimam neke energije lih čez dan,tako da se še javim drugič..

pridne bodite,pazite nase.

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
21.7.2011 11:22:15   
Medea10
Pozdrav nosečke, kako ste?

Jaz sem jezna kot ris. user posted image
Avto imamo na servisu. Ne spoznam se na te zadeve ampak baje je šlo nekaj pomembnega user posted image
Jutri dobimo avto nazaj, ga poslikamo in POD NUJNO prodat. Sam mehanik je rekel da se ne splača nič popravljat in naj se avta čimprej znebimo.

No, dobro na tem je vsaj to, da smo itak imeli namen menjat avto.

Vdrugomami- a ti greš tud k Lukmanu? Na fb pa nisi, ne?

Vaje za križ in kolke- niso prav vaje user posted image ampak meni pomaga.
Postavim se na vse 4 in se v bokih pozibavam sem in tja, levo desno, najbolj pa naprej in nazaj. Vskločim hrbet in ga spet "porinem" ven. V glavnem cel čas sem na vseh 4 in se premikam. Zgleda smešno (moj me vedno čudno gleda, kaj zdaj to počnem) ampak kot pravim, meni pomaga. Križ me že kakšna 2 tedna več ne boli, kolki pa tud ne.
Bo se pa z nosečnostjo bolečina jačala, in proti koncu te vaje vrjetno ne bodo več pomagale.

sarar- držim pesti, da ti naredi UZ in bo dete dalo nogice narazen. Te razumem. user posted image Javi kako bo.
Tukaj sem našla en vprašalnik (bolj za šalo kot zares), ki naj bi razkril vrjetnosti za spol.
Mogoče ugane. user posted image

Joj, mene še 6 dni loči od morfe. Zadnji dan ziher ne bom spala od vsega veselja in pričakovanja da KONČNO zvem kaj dobimo. user posted image

AljaAn- tale otožnost je meni bolj znana iz prve nosečnosti. Dostkrat se je zgodilo, da sem bila prav žalostna, kar tako sem se začela cmizdit, zaradi česa ne vem. Vrjetno so res hormoni, ki nas delajo depresivne.
Naj bo čimprej bolje.
Vse dobro danes na morfi.

No, lepo bodite. Se tipkamo.

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
21.7.2011 13:10:19   
MAMI 4
aljaan-zdaj si na pregledu...vso srečo. Glede slabe volje in cmeravosti -upam, da te hitro mine, so pa zagotovo hormoni kriviuser posted image . Nisi za v smeti user posted image . Tudi mene spravijo v jok čisto nepomembne stvari. Lepo se imejte na morju, gotovo ti bo koristilo.

Glede energije sem na istem...septembra bo bolje, ko gre ta vročina mimo in bomo gnezdile na veliko!

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
21.7.2011 13:12:57   
MAMI 4
Glede osebne izkaznice- jaz sem presenečena dobila v 3 dneh! In prvič sem bila takoj na vrsti (ni bilo gužve) ko sem vložila vlogouser posted image .

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
21.7.2011 13:48:29   
buxl
IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

sarar- držim pesti, da ti naredi UZ in bo dete dalo nogice narazen. Te razumem. user posted image Javi kako bo.
Tukaj sem našla en vprašalnik (bolj za šalo kot zares), ki naj bi razkril vrjetnosti za spol.

Sem rešila tale kviz in pravi, da imam 50% možnosti, da bo fantek in 50%, da bo punčka! user posted image
Mislim, da je test zelo zanesljiv, pri meni je verjetno zadel. user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
21.7.2011 13:57:56   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: buxl

IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

Sem rešila tale kviz in pravi, da imam 50% možnosti, da bo fantek in 50%, da bo punčka! user posted image
Mislim, da je test zelo zanesljiv, pri meni je verjetno zadel. user posted image

user posted image user posted image user posted image No, super. Pol je že dober ta vprašalnik. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buxl)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
21.7.2011 16:45:04   
AljaAn
Hey hey!!

Medea10 evo pa sem se nasmeja vprašalniku no in seveda Buxl za izpolnjenega in "krasne" rezultate.

Naše dete je veliko 26cm in težko 400 gramov...torej če bo šlo tako naprej bo ob rojstvu lep fantek s tremi kilogrami in pol. Vse je uredu. Ginekologinja mi je svetovala fembion, ker mi je po elevitkah slabo, če bo šlo z mojimi mravljinci tako naprej bom morala na fizioterapijo in že danes me je hotela dati na bolniško, pa sva se zmenili da pridem po dopustu, torej prvi teden v avgustu, ko se bom odločila ali še v službo ali pač ne. Ve da imam stoječe delo in da mravljinci niso super stvar. Pa sem že sestri rekla kaj je zdaj s tem jokom in da sem žalostna. Pa me je hitro pomirila, da je to lahko čisto normalno za nosečnost in da so ene boljc cmerave, potem naslednji trenutek pa full v smehu. Nimaš kaj ...hormoni. Pa sva se pogovarjali malo o tej starosti in tem in sva res prišli skupaj, da pač grejo leta naprej in nisi vsak dan mlajši. Torej malo nosečniške depresije in upam da vsaj na dopustu mine.
Vprašala sem vse kar sem želela, mož je prišel, mala pa je imela oči kot ena mala sovica in potem je bila najbolj ponosna, ko ji je ginekologinja dala slikico, da jo lahko pokaže babi in dediju in seveda v vrtcu.
A lahko še moža pohvalim..imava peto obletnico. pa sva se zmenila, da sem jaz za to dobila avto, seveda sem pa njemu kupila darilo. Pa me je presenetil in mi kupil čudovit prstan. Sem bila prav žalostna (kako pa) ker zapravlja pa ni potrebe in mi je tako lepo rekel, da si po petih letih prenašanja njega, njegovih štosov in živali( imamo veliko hišnih ljubljenčkov) to da sem mama skoraj dvema otrokma, si ne zaslužim samo prstana ampak veliko več. No in spet jok....user posted image

Sarar kaj boste imeli?? Zdaj pa že mene res zanima. user posted image Je dal pridno noge narazen kot naš.

Mami lepo da misliš name. In res si hitro dobila osebno. Komaj čakam gnezdenje in nekako za to še nimam pravega občutka. Bova res bolj septembra stopili v akcijo...samo da se malo ohladi. Pa super za nosečniške cunje. Jaz sem jih dobila cel kup od dveh nosečk in so vse super lepe in čisto prav, tako da nisem še prav ničesar kupila. Pa glede na "otožnost" nimam niti volje.

Medea10 ste že poslikali avto? Upam da se vam ga uspe čimprej znebiti. Vaje bom tudi jaz morala začeti delati. Upam da me ne doleti še fizioterapija. No če pa vam pa povem še kakšne vaje so "moderne" za nosečnice. držim pesti, da tudi ti že čez šest dni zveš za spol.

Katera je zadnjič čakala akcijo v BC. No začnejo 50/10 25 tega meseca. Torej v ponedeljek če sem prav zračunala. Moje sosede sicer ni doma, sem pa prejle dobila sms iz BC. Veselo nakupovanje.

Aja pa še to...našemu malemu se je danes "strgalo" nori mi po trebuhu kot da smo na zabavi in to že cel dan. Sem ginekologinjo vprašala da valjda po treh urah norenja valjda spi in je rekla, da se še vedno preteguje, potem pa greva s tamalo še v zd dat kri in se mu trga že od takrat naprej. No pa je zdaj to še smešno, ko čutiš ravno prav, če bi bila pa v 30 tednu, mi pa nebi bilo tako zabavnouser posted image

Grem zdaj poditi gdč naokoli ...in pokati do konca. Mi jutri odhajamo takoj ob dvanajstih ko končam s službo, tako da se tipkamo šele naslednji vikend. Bodite super lepo in pazite nase. ha...mala leta po hiši z opremo za zdravnicouser posted image user posted image

Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
21.7.2011 16:56:10   
Anonimen
pozdravljene...opravicujem se da motim vaso temo...
mene samo zanima ce mi lahko katera pove kaj vse zves v soli za starse in ce je po vasem mnenju dobro (normalno) da si zeli zenska pr 18 letih dojencka in da zanosi...
vsem noseckam pa zelim lepo in mirno nosecnost user posted image

(odgovor članu AljaAn)
  Neposredna povezava do sporočila: 2324
21.7.2011 17:01:50   
Medea10
A lahko še moža pohvalim..imava peto obletnico. pa sva se zmenila, da sem jaz za to dobila avto, seveda sem pa njemu kupila darilo. Pa me je presenetil in mi kupil čudovit prstan. Sem bila prav žalostna (kako pa) ker zapravlja pa ni potrebe in mi je tako lepo rekel, da si po petih letih prenašanja njega, njegovih štosov in živali( imamo veliko hišnih ljubljenčkov) to da sem mama skoraj dvema otrokma, si ne zaslužim samo prstana ampak veliko več. No in spet jok....user posted image

Vse pohvale možu, res lepo. user posted image

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?