vdrugomami
|
Ojla! Evo mene po par dneh... V službi je noro, so dopusti in ravno takrat se išče in nujno za urediti kako zadevo od sodelavca, ki je na dopustu MOje počutje je ok, če zanemarim nizek pritisk, ki me je mučil med vikendom; brcik še ne čutim, čeprav se mi je prejšnji teden zdelo, da mogoče nekaj je.... Sicer je res zgodaj, sem v 15. tednu... Ma komaj čakam Drugače pa imam naslednji pregled 13. 7., ma končno Da vidim, če nam je zrasel lulček In predvsem da se lepo razvija... sover, meni je v prvi nosečnosti otrdeval trebuh že od 20. tedna dalje.... Moja G ni delala panike iz tega, ker kao dokler se ne odpiraš, je to čisto normalno... Pila sem Magnesol, maks. 3 na dan, ampak nisem imela občutka, da mi je kaj pomagalo... Pa počitek tudi ne... ZAdeva pa zgeda tako, da je trebuh enostavno trd kot kamen; včasih se je meni na enem koncu izbočil, dobil čist neko čudno obliko in otrdel... Spim več ne na trebuhu, ampak neka vmesna varianta, s pojštrom med nogami in eno nogo pokrčeno na pojštru, če me razumete AljaAn, tudi moj sin je imel slinavko in sem tudi onemela, ko sem slišala to ime... Sem takoj pomislila na tisto slinavko, ki je bila aktualna skupaj s parkljevko Je pa to drugače prvi stik z virusom herpesa.... Mi smo dlesni in ustno votlino drgnili s sterilnim zložencem, pa je res bilo vse grozno krvavo Ampak tako mora biti in tudi treba je intenzivno čistiti, nam so rekli čim več krat na dan.... Je pa blo kakšen teden res hudo, vse skupaj je pa trajalo ene 10 dni.... Predvsem pa je pomembno, da dosti pije. Jedel je pa moj bolj kot ne skute, jogurte, pasirane juhe, mlačne seveda... Pa še to z muko... Agnes27, jaz sem prvič bla v šoli za starše v 6. mesecu, ker sem v 7. mesecu v tistem terminu bila odsotna, kasneje pa se mi je zdelo prepozno. Pa se mi zdi, da je bil ravno pravi čas, da sem še lahko par ur skupaj sedela... ketikat, super da uživate Medea10, ne se sekirati zaradi takšnih komentarjev... Mislim, jo mogoče muči faušija al kaj??? Kaj bi šele rekla za nene, ki tudi pričakujem drugega, pa imam 49 kg??? Mislim kaj obstaja kaka zakonsko predpisana spodnja teža, da si lahko mama al kaj? Al se avtomatsko moraš trediti za 4o kg, ko rodiš in potem to lepo negovati??? Mislim, taki komentarji pa me res pogrejejo.... Glede sistema tedenskega jedilnika: se ful obnese, samo sem večkrat prelena, da bi ga sestavila. Drugače pa ko ga sestavim, nakupim med vikendom vse sestavine glede na jedilnik in potem ni tistih problemov, ko se spomniš, da bi nekaj kuhal, pa nimaš sestavin.... j.b, sožalje za soseda... Dobrodošle vse dopustnice , super, da ste uživale.... Se beremo...
|