Medea10
|
Hej hoj, Kosilce se kuha, okrog 16h pričakujeva atija iz šihta, potem pa spet na kavo ka babici, gre sestrična od tam kar z nami domov, ker se gremo jutri kopat (me zanima, če ji bo danes njena mama dala kak € zraven. Nikoli ji ne da nič, sama je pa tudi ne pelje ne na morje, ne na kopanje. Je tud alkoholik, sam ne prizna, otroci pa trpijo. ). Potem gremo še k eni bivši sošolki na kavo, ima par mesecev starejšo punčko od naše, tako da se bosta lahko igrali skupaj, medtem ko bomi srebali kavico. Zdaj se grem epilirat, sem tamalo ravno dala spat, tako da bom imela mogoče urco mira. j.b.- njami pasulj. Najraje gaimam. Moj pa ne mara posledic... Vse najboljše dragemu! Glede spola- super, da nisem edina s takimi strahovi. Sarar- saj v bistvu me ni ravno strah fantiča ampak bolj sem vajena punčke, razumeš kaj mislim povedat? Jaz sama sebe ne razumem, zato vprašam. Korinca- še enkrat , da bo pa fant, te je pa moralo res presenetit. V prvo se meni rekli, da bo fantič, jaz sem se sprijaznila, bila sem ravno tako 100% kot ti, da bo fant, saj sem bila vesela ampak punčke sem si bolj želela . No, in na 3D mi dr. reče da BO punca... Če ne bi ležala, bi me ziher vrglo na tazadnjo. Laima- upam, da bo juha ostala notri. Na še eno stran nazaj komentirat pa mi ni Na 3D ne gre nobena, al nobena ni videla vprašanja par strani nazaj?
|