j.b.
|
hej hoj punce! za nami super vikend, u soboto smo ga "žurali" na veselici, včerej pa na pikniku, tak da sm ful zadovoljna. Sploh sem vesela, ker je dragi v soboto prej prišel domov, da naju je s tamalim peljal na žur že ob 4ih popoldne Počutje super, apetit narašča, tak da sem na svojih prednosečniških kg, ker sem na začetku shujšala. In bo kar še lepo šlo gor ker trenutno ful rada jem, to se mi dogaja zdej 14 dni - odkar smo prišli z morja No, ampak ok ker poznamo razlog. Mislim da tut jaz čutim gibe, se mi je zdej tri dni zvečer zdel da se nekej dogaja, ma prej zjutraj ko sem bla pr mir sem pa čist zares čutila, pa tut vidla . Zdej sm vesela, ko bom pa u 9.mesecu, si bom pa še želela da nebi tolk brcal, ker moj prvorojenec je mel včasih take borbe notr u trebuhu da je že prov bolel. Me je žutnu notr u rebra da sm kr odskočila Začela sem razglašat naokol svojo nosečnost, sem dolg zdržala ane . Reakcije so različne, nekateri so res veseli in čestitajo s srca, drugi kažejo faco u smislu "a spet", no pa se ne sekiram. Razglašat sem začela, ker se mi vidi, in ljudje pol buljo u trebuh in se sprašujejo kaj je zdej to. muca*maca in AljaAn, upam da se malčka čimprej pozdravita. Sama sicer še nevem kako je hudo če je otrok bolan, vidim pa da je že hudo če rastejo zobi Naš ma čist zabuhlo pa je tečen kot . Če pa so otroc bolni pa zahtevajo velik certanja, tak da pošiljam pikapoke za dovolj energije Oranška, uživajta na morju, ker boš zadnjič ležala, počivala in lenarila. Potem bo za nekaj let konec z oddihom v pravem pomenu besede . Za boljši pritisk ti priporočam kavo in čokolado. vaginalni pregled ga mam jest vedno na vseh pregledih, le od 30t dalje ne. No, potem spet, ko se bliža PDP. G preveri če je dol spodaj kakšno vnetje ali glivice, ter redno preverja dolžino materičnega vratu. glavobol, prisoten pri meni vsak dan zjutraj Kaj bi to lahko bilo? šola za starše, sej nam ni treba it če že imamo enega ? Al kako hruškolinka, tebi sem se pa tut nasmejala z izjavo da so te prerezal skor do kolena . Auč, 38 cm je pa kar velik. Naš je mel 36 cm pa sem mislna kakšen "bučman" je bil
|