AljaAn
|
Hey punce moje! A mi lahko katera pove, če jo vročina tako moti kot mene Sem se prejšnji teden počutila full dobro in čez vikend je bilo super, zdaj pa sem že dva dni adijo in mi je pomoje od vročine prav slabo. Ni mi še jasno kaj bom naredila s službo ... imamo na delovnem mestu 27,7 stopinje Kao normalni delovni pogoji pa so do 28 stopinj. Glede na to, da jaz celo službo stojim, sem se včeraj skoraj zjokala od samega hudega. Imam slabosti, glavobole, otečene noge in potem še težko diham. Tema uglavnem. Moj stalno teži, da če jaz ne bom šla h ginekologinji, da bo šel on, da mi napiše bolniško. Saj smo imeli vedno tako vroče poleti, samo ko jaz nisem vedno noseča No ne vem kaj bom naredila. Včeraj sem videla, da danes nimam nobenega pametnega dela in sem šefinji rekla kar za dopust. Mi je tako fajn, ko sem sredi tedna doma. Zdaj pa kuham rdečo peso ... sem jo dobila celo vrečo in mi je supe, ker jo bom lahko dala še v skrinjo in včeraj sva s tamalo luščili grah. No triletnico si vsi lahko predstavljate Ampak se je trudila pomagati. mi je super, ko dobim tako domačo zelenjavo in potem vsaj vem kaj jemo. No in kako ste ve? Nekaj je že dopustnic Uživajte maksimalno še za nas ki se kuhamo tukaj. Aja ... pa še to ... v petek dobim avtočka in seveda tudi za mojega moža, ki je vse to omogočil. Sva se še s prodajalko smejali, ko je našteval kaj avto potrebuje...sredinski naslon, ker ima moja to rada ... in temna stekla, da otrok na zadnjem sedežu ne bo motilo sonce.... Prodajalka je samo gledala. Je res mislil na vse. Priden je Ketikat meni je bilo pa jasno kaj misliš s kotičkom. Je pa prav, da sta mu vse uredila. Kdaj zdaj mali pride? Si sploh ne znam predstavljati, da bi bila brez moje malčice. Kako ga boš stisnila Jaz bi tudi imela toliko mleka. Sem prvič dojila samo deset dni, potem pa je zmanjkalo Baje je kao dedno ... vsaj tako je rekla patronažna ... naju mama ni dojila in tudi moja sestra ki ima dve ni nobene, ker ni imela mleka. Zdaj upam na najboljše in da prekinem to tradicijo. je pa mož rekel, da bi bilo super, ker bi malo prišparali , pa da bo raje meni nakazal tisti denar od adaptiranega mleka. No bomo videli. Je pa potem tudi s postavo in kilogrami težje, če ne dojiš. Medea10 prideš k nam se namočit v bazen. Naša tamala je včeraj baje norela z dedijem uro in pol v bazenu (jaz sem bila v službi) potem pa je zvečer samo še dol padla. Danes upam, da mi bo uspelo biti malo z njo in da bo voda tudi zame dovolj topla. Nje ne gane, če nima ne vem koliko stopinj. Upam, da ti bojo vaje pomagale in da se res čimprej rešiš te nadloge. Jaz se tega ne spomnim in najbrž ni bilo nič hujšega, sicer bi vedela. Pa tako lepo si napisala kako čutiš premike otročka. Jaz sem jih končno včeraj zveče, ko se je vse umirilo Sem bila takooooo zelo vesela. Se včasih spomnim na MAMI4 in me kar malo panika, pol pa možu težim, kaj če je kaj narobe no in včeraj je bil končno trenutek ko sem našega fantina prvič začutila Tejči se pridružujem pri bolečinah v križu. v prvo sem zaradi tega obležala v 18 tednu in bila do proda na bolniški, tako da le pazi nase in veliko počivaj. Pa vse ostale tudi!! Mene je že začelo malo matrati in upam, da samo tukaj ostane. Bom tudi jaz zdaj bolj pridna s tem mojim stanjem v službi. Agnes27 je že prav da si na bolniški. Vem da je kriza zaradi službe, ampak nisi sama Smo vsi bolj tako narejeni, da prebolimo pol stvari v stoje, zaj pa je vseeno malo drugače, saj si v dvojini. Pazi nase! No pa še na hitro glede carskega reza. Ne bom nič pametna, ker vsaka zase najbolj ve. Je najbrž res, da je porod naravna stvar in pa res je tudi, da če bi se lahko dogovarjale za CR bi jih bilo neprimerno več. No jaz sem full bojazljivka in me je vseh operacij strah, Tako da bi še v drugo rada rodila po naravni poti samo z masko na glavi. Nič epiduralne nič CR. Mi prvič ni bilo tako težko in verjamem, da bo v drugo še bolje. Smo pa seveda različni in vsak po svoje. Seveda sem še kaj pozabila ... Aha Korinca ... lepo da je vse uredu in verjamem, da bojo rezultati prav takšni. Pa ne pretiravaj pri selitvi. Bodi samo nadzorni. Nalia ... kako mali in plenice?? Pri nas pridno lulamo in zdaj ko imamo polno nalepk doma in jih lepiva na sušilni stroj (zraven školjke) se ji tudi pokakati kdaj uspe. Sicer pa kaka še vedno v plenico, ki jo ima za spat in pa enkrat celo v hlačke. Saj vem da ni smešno, ampak sem se res do solz nasmejala takrat... je prišla izza hiše s polnimi hlačami in je bila tako smešna, ke je full na široko hodila. Cuker moj. Tako so mi dobri otročki in komaj čakam december, da dobim še dugo štručko. Čeprav tako hitro rastejo. Sva jo ravno včeraj z možem gledala kako velika punca je že ... pa bo imela komaj tri leta. No malo me pa še hormoni dajejo. Zdaj pa lep pozdrav zaenkrat in držite se sence. Grem pogledat kaj je z mojo peso.
|