|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
11.5.2011 21:13:36   
nalia
IZVIRNO SPOROČILO: dspela

Jaz sem iskala pod The Secret- film/DVD. tukaj imaš link http://mojblink.com/torrent/26490/the_secret_2006_custom_slosub_pal_dvdr_drsi

jst sem iskala pod dokumentarec,grem ponovno v lovuser posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 801
11.5.2011 21:18:08   
dspela
Joj.Bom ga jutri popravla. Še dobro, da sem ga tokrat lahko skopirala,ker mi spet ni objavlo. Potem pa sem si shralila v word in je to prišlo ven.

Bom ga popravila jutri, danes ni očitno ni namenjeno. Takšni so začetki user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 802
11.5.2011 21:22:24   
*TEJČI*
Evo posodabljam podatke
podatki za tabelo: TEJČI Starost 29, tretja nosečnost, doma imam že enega sončka, prvi pregled 11. 5. , naslednji pregled imam 31.5., za NS se še nisem naročila, kraj-Gorenjska, predviden datum poroda pa je 23.12. [/quote]

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 803
11.5.2011 21:37:22   
mala81
Halo punce!

No danes se spet videla svojo malo pikico in bila vsa medena. Je pa pikica spala in je blo taaaak lepo videt še posebej bitje user posted image . Smo pa že 10t4dni. Nuhalno imam pa 25.5. in komaj čakam.

naja81 ti si spraševala o hematomu. Tudi meni so ga videli pred 2 tednoma in je bil majhen, čez en teden sem spet šla na pregled saj so me ponovno spremljali rjavi izcedki in hematoma več ni bilo videt. Tak da je izginil v 1 tednu in hb je vse ok.
medea super za vašo novo družinsko članico
laima midve pa imava na enak dan preglede
Ste toliko danes napisale, da ne morem vseh pokomentirat. Tole sem se spomnila da sem pokomentirala.

(odgovor članu *TEJČI*)
Neposredna povezava do sporočila: 804
11.5.2011 21:40:31   
AljaAn
dspela si vsaj mene nasmejala s tem seznamom ... verjamem pa da si besna. Jaz in računalnik sva itak dva pojma in tega niti približno nebi spravila skupaj, tako da vsa čast.user posted image

mala bejbauser posted image user posted image user posted image in držim pesti da bo čez tri mesece drugače in pozitivno

korinca tudi zateuser posted image in vse bo uredu ... so mali borci.

Medea10 čestitke in pikica bo sigurno vse ujela, če že ne prehitela. Dobro da je vse uredu.

Za ostalo pa sploh ne vem kaj koentirati, zato se že naprej opravičujem, ko full veliko stvari pozabim.
Aha FB ... meni je to tako tako. Ga sicer imam, ampak se ga nekako nisem navadila uporabljati .. sem bolj analogen tip in ponavadi grem s prijatelji raje kar na kavo in čvek.

Kitajski horoskop ... sem šla računat za prvo nosečnost (pravilno leta ko sem zanosila in ne rodila) pa mi kaže fanta in imamo doma gospodično, zdaj pa ravno obratno in me prav zanima kaj bo. S stališča financ bi raje punčko, ker imam doma vse roza ... če bo pa fantek, bo pa pač gej user posted image

No pa še to ... ko pišete podatke za seznam ... jaz in računalnik .... niti odebeljenih črk ne znam narediti, tako da lahko samo napišem podatke in to je to.

Torej 5.5. pregled točno devet tednov, zdaj pa čakam nuhalno pri dr. Pušenjaku v Dravljah in jo imam 31.5. Pa datum poroda mi je prestavila na 7.12. ...potem bomo pa videli kaj bo....v prvo sem bila en teden čez rok.

Angel sound ... sem ga imela v prvi nosečnosti in za živo glavo nisem znala najti in poslušati srčka.....sem res antitehnični tip, tako da ga v tej nosečnosti niti ne potrebujem user posted image

Za kisel okus ne znem pomagati, jaz ga nimam. Me pa vsaj zgaga peče ...cele dneve.

Nihanja razpoloženja ... jih nimam ... na srečo. Imam pa še vedno slabosti in namesto tega samo spim in sem stalno utrujena. Še dobro, da nisem še sitna in jokava zraven, ker bi se moj odselil. Že tako ni nič z mano.

Cunje in Kik ... jaz ne bom še nič kupovala ...sem nekaj dobila od prijateljice ki je ravno rodila, potem pa sproti, ker se mi zdi, da na sredi nosečnosti vseeno potrebuješ kaj drugega oz večjega. Meni v prvi nosečnosti ni zrastel samo trebuh, ampak tudi boki in rit in če bi že zdaj kupovala na to rit, mi čez tri mesece ne bo več prav. No pa da ne bo katera mislila, da sem se veliko zredila 10 do konca. No jaz bom še malo počakala, čeprav cene imajo pa malo bolj pametne kot drugje.

Evo zdaj pa neham tipkati, ker že samo na pol gledam. Se bom bolj pridno javljala.
Zdaj pa mirno no vsem in pozitivne misli. Pomaga!!!

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 805
11.5.2011 21:44:20   
korinca
tejči jaz imam svežo krvavitev. Prvo zelo vodeno, kasneje sveža kri. Parkrat tudi malo v koščkih. Dopoldne me je zelo bolelo, tudi sedela sem težko (zelo podobno kot vedno na dan ovulacije), sedaj bolečine pojenjajo, krvavim pa še vedno. Tablet nisem dobila nobenih, samo počivanje in čakaaaanjeuser posted image .
Kako pa je bilo pri tebi, so kaj odkrilo od kje ? Meni ni nič rekla g. NO, hvala bogu se je pri tebi ustavilo. Srečni razpleti takih zgodb dajejo upanje. DRžim pesti, da se zmažemo user posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 806
11.5.2011 21:59:19   
mala81
mala bejba vzami si čas. Ne samo da si telo opomore, tudi psiha rabi svoj čas za "počitek". Samo pozitivno naprej

korinca tebi pa pošiljam user posted image in user posted image user posted image . Počivaj in misli samo pozitivno. Naše pikice so pa itak največji borci

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 807
11.5.2011 22:01:59   
korinca
hvala mala84, upam na najboljše.

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 808
11.5.2011 23:11:22   
sarar

IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

Punce, svak in svakinja sporočata, da sta postala ponosna starša mali princeski težki 1400g in veliki 40 cm. Predvidevam, da je pupa ok. Komaj čakam, da jo vidim žabico malo. user posted image

no, pa se je le dobro končalo... zdaj pa naj še žabica malo zraste in bo vse ok user posted image user posted image . to si pa nisi mislila, kaj? koliko je bila noseča?
korinca, ful ful ful pozitivnih misli h tebi, da bo še vse ok! zdaj pa le počivaj
tejči, dobrodošla. zdaj pa mirno in zdravo nosečnost želim user posted image
mala81, user posted image  za pregled
vsem skupaj pa... lahko nočko

< Sporočilo je popravil sarar -- 11.5.2011 23:12:07 >

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 809
12.5.2011 9:15:29   
acitak
podatki

ACITAK, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , 3.5., 31.5, NS ?, Velenje

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 810
12.5.2011 9:47:48   
nalia
Dober dan še tukaj!

Kako smo user posted image ? Kako počutje danes?

Jaz sem bolj tko-tko,malo slabosti,dokler je v blagi obliki me ne moti toliko. Medea si zapustila tvojo prijateljico danes,ali jo še vedno objemaš? (školjko)

Korinca kako krvavitev?

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 811
12.5.2011 9:50:54   
ursha666
Punce upam,da se bo vsem lepo pošlo z temi bolečinami in krvavitvami...
Jaz sem danes dobesedno "gnila"...slabi mi sicer ne...samo energije mi zmankuje,prebava oz zgaga me nekaj matra... zvečer se nemorem umirit in zaspat... me grize,ker ne morem vsem povedat user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje je še december :)))

Drugače pa komaj čakam,da bo 1.6.2011 da bo nuhalna...in potem povem svojim bližnjim...ostali bodo že tako prehitro izvedeli :)))

Malo me skrbi kako bo z službo...imam pogodbo do konca junija...ampak na zavodu so mi potrdili,da sem lahko pol leta doma+14 dni ki jih nisem pokoristila do konca leta 2006...user posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 812
12.5.2011 10:02:28   
nalia
Dobre ste da nekatere še lahko malo skrijete nosečnost,men se trebuh vidi kot da sem že v petem mesecu,sploh ni šanc da bi lahko skrila,me trebuh izdaja totalnouser posted image ,jst imam pa nuhalno 31.5.v Domžalah,pa tudi komaj čakam,pregled pa potem naslednji dan 1.6.

A se že kaj ubadate kam na morje it? Jst bi šla nekam blizu,res blizu na hrvaško,ne da se mi rinat nekam daleč s trebuhom,res mi ni no. A imate kak predlog? Kam it? Najraje bi videla,da bi imeli družbo,da nebi bil mož sam za vse (no za večino).

Ja maj je že,se je počasi treba ubadat tudi s tem.

Glede energije pa raje nebi,res že komaj čakam da mine tole obdobje,prvo trimesečje,bo počutje tudi boljše potem in vse...upam vsaj.

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 813
12.5.2011 10:11:21   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: korinca

evo punce sem že nazaj.

Videli smo pikico, videli smo bitje srčka user posted image . G. pravi, da si izida ne upa napovedovati. 14 dni moram ležati, potem na naslednjem uz vidimo kaj se dogaja.
...Ko je g. rekla, še se drži plodek, sem se zjokala ko majhno dete :)
Drugače pa nič kaj dobro ne zgleda. Krvavim kot ob malo slabši menstruaciji, vmes je bil tudi že kos, tako, da mali bo moral biti res borec, da tole zmagamo...

V glavnem, ostale uživajte, izkoristite še tale sonček, potem ga spet nekaj časa ne bo.

Jaz pa grem res malo v horizontalo, me je tole psihično čisto zmozgalo...

če te bo kej potolažilo oziroma vlilo upanje:
kolegica je imela podobno zadevo, ful krvavitve na začetku nosečnosti, hujš od menstruacije, sprva je celo mislila, da ima pač menzo, tako bolj močno in dalj časa trajajočo, je pa bila že noseča! Je šla enkrat v bolnico, so ji hotli kr čiščenje naredit, pa se je zbunila... no čisto na kratko, dva tedna nazaj je rodila zdravo punčko. user posted image user posted image Je pa neke tablete, se ne spomnim katere, jemala, da so ji ustavile te krvavitve. Pa celo nosečnost veliko mirovanja in počivanja!

Tak da, upanje umira zadnje in upam, da bo pri tebi isto čez sedem mesecev! user posted image user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 814
12.5.2011 10:17:25   
Medea10
Hej hoj, kako ste?
Malo me želodec boli, tamala je sitna- zelo. Popoldan gremo malo v mesto, komaj čakam. Gremo po darilo za svakinjo in pikico, ker gremo v nedeljo vrjetno na obisk user posted image , bi šli že v soboto, pa moramo na krst user posted image

Korinca- upam, da bo kmalu bolje.
sarar- ja hvala bogu je vse ok. Rojena je pa v 33. tednu (začetek 34.)
nalia- sem jo spet objemala- takoj ko sem vstala. Ni mi jasno zakaj sam zjutraj potem čez dan sem pa čist ok user posted image
morje- mi mamo že rezervirano. user posted image Prejšnji mesec smo vse zrihtali. Gremo pa v Primošten- baje je lepo, pa dost plaž je na izbiro (kolk so mi povedali). Je pa relativno blizu (po AC 4ure).

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 815
12.5.2011 10:23:35   
nalia
Super medea za morje! Drugače pa sej nevem kaj je boljše,al to kar se tebi dogaja,da bruhaš sam zjutraj pa si pol čist ok čez dan,al da ne bruhaš sploh pa ti je cel dan tko-tkouser posted image ,bi poskusila kr tvojo varianto zdej,k vidim da imaš še pol tolk energije letat naokrog,jst sem pa kr cel dan bolj taka. Mi že kr preseda tako počutje skoz.

Za svakinjo pa še enkrat čestitkeuser posted image

Evo korinca,bethany te je enkratno potolažilauser posted image ,še 7 mescev,pa bomo že imele svoje pikice v naročjuuser posted image

< Sporočilo je popravil nalia -- 12.5.2011 10:24:45 >

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 816
12.5.2011 10:41:25   
kyl24

Kyl 24, 24, 0 user posted image , 0user posted image , 28.4, 31.5,1.6,

Ursha666 isti dan mava NSuser posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 817
12.5.2011 10:51:48   
ursha666
Maš nuhalno v Postojni??

(odgovor članu kyl24)
Neposredna povezava do sporočila: 818
12.5.2011 10:58:51   
lilije
Helo!
Obesila perilo, spila kavo, pojedla velik kos kruha z marmelado,... sedaj se malo relaksiram za rač., potem pa morem celo stanovanje posesat in pomit po tleh (še sreča, da imamo samo 32 m2).

Za morje še ne vem, kdaj,upam pa, da bomo šli. Moj fant še nima stalne zaposlitve - skoz mu podaljšujejo za teden ali dva. Sama sem še študentka, tako, da imam čas. Vglavnem, mi se tako gremo večkrat kopat na bazen, za morje se bomo pa verjetno zaden hip odločili. Verjetno v zač. avgusta, ker konec julija praznuje moj sin 3.r.d.
Medea10 - vem kako je to, ko je nekdo "tečen". Pomaga sonček in zunanja igrala. Moj sin je tudi ravno sedaj v obdobju gromozanske trme, ki ga napade vsak drugi dan.

korinca - pošiljam ti en velikuser posted image  Držim pesti!Lepo počivaj in ohrani pozitivne misli.

medea - čestitke!!!

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 819
12.5.2011 11:07:44   
ursh_
buc buc user posted image

no jst pa na srečo nimam nobenih slabosti imam pa drug problem, sem namreč atopik (diag. atopijski dermatitis) in sem čez zimo imela tako poslabšanje da sem bila februarja/marca skoraj en mesec hospitalizirana ...no takoj prvi teden doma sem pa nepričakovano zanosila in takoj ko sem to ugotovila so mi ukinli kompletno terapijo (tablete, kreme vse razen negovalnih in UVB obsevanja) ...in zj mam na trenutke take probleme, da je joj, že nekaj dni sem taka ko paradižnik in najbolj imam občutljiv ravno vrat in dekolte da se ja nabolje vidi user posted image ahh, upam da bo šla kmalu ta faza mimo in da bomo spet lepi user posted image ...edino ne vem katero kremo za sončenje naj si kupim, ker me vse kreme skor pečejo po obrazu (razen olivno olje v emoliensu in hladilnega mazila), brez nje me pa takoj zapali user posted image

morje user posted image ..komaj čakam ...gremo zadnje 14 dni v avgustu in sicer na hvar v en miren zalivček ...lokacijo in apratma poznam že 14 let, saj s starši hodimo tja že vrsto let ...edino ene tri lastnike oz različne apartmaje smo zamenjali v tem času ...mami in oči imata apratma rezerviran prve 14 dni, mi2 pa druge 14 dni user posted image ...da bomo pa lažje zdržali bomo pa do takrat čim več vikendov preživeli v istri, pri moji botri v raši bliz rabca ali pa v novem gradu, kjer imam babi od fanta aparatma  ...morje mi namreč na moje stanje kože fulllll pomaga

(odgovor članu kyl24)
Neposredna povezava do sporočila: 820
12.5.2011 11:33:04   
dspela

user posted image

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj  

27.11.
candi, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?
29.11.
Beatrice, 26, 1user posted image , 0user posted image , 18.4., ?, 16.5., Ljubljana
1. 12.
sugababy, ?, 3user posted image , 1user posted image , 19.4. ?, 12.5., Ljubljana
lelo, 28, 2user posted image , 1user posted image , 10.5. ?, 24.5., ?
Agnes27, 28, 1user posted image , 0user posted image , 20.4., 25.5., 24.5., ?
2. 12. 
bobek05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 8.4., 3.6., 23.5,?
lilije, 29 , 2user posted image , 1user posted image , 13.4., 25.5, 24.5., Celje
3. 12.
sashy, 23, 3user posted image , 2user posted image , 18.4., 18.5., ?, okolica Ljubljane
Sizikaa, 29, 2user posted image , 1user posted image , 22.4., 17.5, ?, ?
4. 12.
Twixy , ?, 6user posted image , 1user posted image , 5.5., 6.6., ?, ?
5. 12.
helena08, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?. ?, ?,?
Laima, 32, 2user posted image , 1user posted image , 21.4., 11.5., 31.5., ?
6.12.
hribovkati, 32, 1user posted image , 0user posted image , 19.4. ?, ?, Velenje
ursh_, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.4., ?, ?, Grosuplje
pamzika, 25, 1user posted image , 0user posted image , 19.4., 17.5., ?, ?
MAMI4, 34, 6user posted image , 4user posted image , 12.4., ?, ?, Koper
7.12.
Monstera, 24, 1user posted image , 0user posted image , 18.4., ?, ?, Ljubljana
flora1983, ?, 3user posted image , 2user posted image , 5.4. ?, ?, Velenje
mala81, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
8.12.
9.12.
fortune, 30, 1user posted image , 0user posted image , 29.4, ?, ?, Ljubljana
10.12.
Anonimnauser posted image , ?,  ?user posted image , ?user posted image , 5.5., ?, ?, ?
morje2011, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
11.12.
catt, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
12.12.
AljaAn, 34, 2user posted image , 1user posted image , 21.4., ?, ?,?
nalia, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
sover, 30 , 1user posted image , 0user posted image , 5.5. ?, ?,?
13.12. 
14.12.
Taddy78, 32, 3user posted image , 1user posted image , 4.5., ?, ?, ?
15.12.
Nutry, ?, 3user posted image , 0user posted image , 3.5., 13.5., ?, Ljubljana
mixi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 26.4., 27.5., 6.6., Koper
neon, ?, ?  ,?  , ? , ? , ?, ?
tetka10, 22, 2user posted image , 0 user posted image , 11.5., ?, 30.5, Ljubljana
16.12.
evelin, ?, 3 , 1 , 21.4., 4.5., ?, ?
17.12.
Mufka, 33, 1user posted image , 0user posted image , 4.5., ?, ?, Brežice
sarar, 29, 4user posted image , 2user posted image , 25.5., ?, ?, Ljubljana
18.12.
19.12.
ketikat, 33, 2user posted image , 1user posted image , 13.5., ?, ?, tujina
20.12.
Medea10, 21, 2user posted image , 1user posted image , 9.5., 7.6, 2.6, Maribor
21.12.
22.12.
23.12.
buxl, ?, 1user posted image , 0user posted image , 16.5., ?, 14.6., ?
24.12.
25.12.
kasija, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, okolica Ljubljane 
26.12.
27.12.
Ursha666, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.6, 1.6, Idrija
tasa3, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?
nepovemše, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?. 20.6, ?, Ljubljana
28.12.
29.12.
30.12.
31.12.
acitak, 570571, 2user posted image , 1user posted image , 3.5., 31.5, ?., Velenje
x.12.
barbi18, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?. ?, ?,?
ema09, 31, 1user posted image , 0user posted image , 9.5., 17.5., ?, Žalec
Bibana, ?, 1user posted image , 0user posted image , 29.4., ?, ?, ?
Jassika, 36, 4user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
naja81, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.5., ?, ?, ?
korinca, 37, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
dspela, 664665, 2user posted image , 0user posted image , 24.5, ?, ?, okolica Celja
Ajraz, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 11.5., ?, Gorenjska
katy82, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
Bethany, 708709, 2user posted image , 1user posted image , 31.5, ?, ?, Celje
kyl24, 24 ,729730 user posted image  , 732733 user posted image  , 28.4, 31.5, 1.6okolica idrije
j.b., ?, ? user posted image , ? user posted image  , ? , 7.6, 9.5, ?

SKUPAJ NAS JE : 55
NOSEČKE Z DVOJČKI:  

Z nami so pot začele:
aprilasemtuuser posted image
mala bejba user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
     - nosečnica.si                             - babybook.si
         - noseča.com                             - pregnancy.org
  - bibaleze.si                               - bambino.si
                    - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
  OTROŠKA IMENA
  ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 821
12.5.2011 11:45:10   
dspela
Sedaj je pa že malo bolje user posted image , še je nekaj napakic,to bomo tudi popravli. Nekaj nagaja.Počasi sem bom že naučila user posted image

Me je ta seznam tako utrudil, da sem mi sploh ne da vas komentirat. Sem včeraj ga urejala do 22.30,pa danes že 2 krat.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 822
12.5.2011 11:52:51   
sarar
pozdravljene punce!
nalia, migremo kar v umag... prijateljica oz njeni starši imajo tam hiško. do plaže je sicer 10 min z avtom, je pa bliz slov. meje če se karkoli zgodi, bognedaj, pa še v družbi bomo. po moje bo ful lušno. sploh pa otrokom. 4 fantki na kupu user posted image
medea10, bodi vesela (no ja...) da zjutraj bruhašin je vse ok... meni se je spet slabost vrnila (prehitro se pohvalim) in mi ni za bruhat, slabo pa čez cel dan... drug teden pa delat. upam, da bo kaj bolje... a greve zamenjat? user posted image
lilije, a tudi pri vas poznate trmo? user posted image  ma ti povem, moj starejši je bil trmast ko je bil mali, ampak ta mlajši je pa živ user posted image  včasih. nič mu dopovedat,pa če se v nekaj zapiči bo to naredil... bi ga kar po tazadnji, samo pol te pa pogleda ko user posted image  pa tisti nasmeh, da tudi jezen ne moreš biti
ursh, kaj pa je to? ''atopik (diag. atopijski dermatitis)''... oprosti moji nevednosti, ampak res ne vem

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 823
12.5.2011 11:54:05   
sarar
dspela, pridna za seznamček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 824
12.5.2011 11:58:59   
acitak
IZVIRNO SPOROČILO: acitak

podatki

ACITAK, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , 3.5., 31.5, NS ?, Velenje

aja..pa pozabla sem PDP napisat...18.12...

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.