manna -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (29.3.2011 10:26:28)
|
živjo Hvala vsem za odgovore glede grla! Še posebej 10ka me je ful pomirila...ker v bistvu se mi gre bolj za otročka, zarad mene tud če bi mi grlo odpadlo.. No, moja zdravnica pa pravi da najbrž ni angina -oz.vsaj ne bakterijska, ker nimam vročine. Mi je pa dala kri pogledat in morm it zdej čez pol ure dat kri. Sam meni se tudi zdi da je lahko angina brez vročine, ker samo od virozice me grlo ne bi tako bolelo. No, sicer nisem strokovnjak ampak mene v življenju še ni tako bolelo grlo, da ne bi mogla niti normalno govorit?! No, bomo vidli kaj bo pokazala kri. smrketa, popolnoma razumem tole s taščo. Jaz tudi čist brez problema pustim Manco moji mami, tudi za večerno spanje, tašči pa jo sploh ne bi upala pustit za spat zvečer...Tko nekak se mi zdi, da ne bo znala nardit kot je prav, nevem zakaj. Sumim, da tašči sploh ne bi ratalo prepričat Mance da je čas za pižamo in spanje, ker je tako neodločna in jo Manca zmerej vrti okrog prsta. Če ne bi bilo mene zraven, bi verjetno jedla tam samo čokolado in tortice ker ubogi otrok pač drugega noče. No, pustmo mojo taščo. Svojim staršem pa ga najbrž ne moreš pustit ker grejo s tabo na podelitev? Moram si kupit tele granobil pastile. Sumim da mi znajo bit všeč. Recimo od Leka Ferrum tabletke za železo so vsem zanič, meni pa so ble dobre. Mogoče bo z granobilom tud tko. dreamhorse, mi smo tudi že imeli tako srečanje da smo šli gledat kaj delajo naši otročki v vrtcu, je blo ful zabavno. Sam na začetku so bili otroci ful zadržani, čudno jim je bilo, da mame ne gremo ven. Niso navajeni, da stojimo tam in jih gledamo. Naša se je recimo zapodila noter, potem ko pa je opazila da jaz sploh nisem odšla, je prišla nekam začudena do mene kot bi hotla rečt "A ne greš zdej v službo"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Je pa neprecenljivo slišat kako pojejo pesmice, kako sodelujejo, poslušajo, odgovarjajo vzgojiteljici, ubogajo,...ful so bli ponosni da so nam pokazali kaj vse imajo tam. Na koncu smo dobile mamice take obeske za okrog vratu, otroci pa vsak en bonbon. Res nepozabno. Pa takrat sem tudi pogruntala od kje Manca dobiva določene verze in stavke ki jih čeblja doma! Prisrčni so bli res. Tud lepo je videt druge otroke in njihove starše, da malo vidiš kako drugi napredujejo, rastejo,...pa da malo poklepetaš z drugimi mamicami.
|
|
|
|