bjondi -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (30.3.2011 22:22:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lino Bjondi, res lepa hvala in ja, verjetno bo vse kar si napisala res, jaz omahujem...no, za začetek sem si sposodila knjigo v angleščini, da mal znanje obnovim, sam tk, mal berem...ko se bom pa vpisala v šolo, pa upam, da bo tudi vse ostalo bolj na višku...hehe... Sicer pa včeraj dobila novo vodno posteljo, ker je stara stočla...jejej, ta je večja in boljša...[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] No fajn da ,prpoznaš šibkost ta trenutek ki jo imaš...ampak ker si jo prepoznala se boš odločila da greš valda naprej,ker si želiš...ampak negativa je pač z nami večja prijateljica ,ker smo navajeni živeti v negativi,ker kakršnikoli časopis ali tv odpreš imaš notri enkup negative...in nam je lažje se spopadat z njo kot pa pozitivo ,ki nam je trenutno vsem nepoznana oz. tako drugačna ampak jo je premalo in je nismo navajeni ,da bi z njo živeli vsako minuto...zato če imaš cilj da greš ,pojdi in ne omahuj... ta nivo ,kjer si ravnokar bila si dala čez in vsakič ko menjamo nivoje ko pridemo na vrh neke zadeve ...nas čaka vedno naslednji trenutek spet nov začetek,zato se nam zdi da nekako potonemo...ampak pademo zato ,ker imamo boljše cilje pred seboj...in tako se razvijamo celo življenje ...gremo z valovi...nikoli ni top in nikoli ni podn...ampak valovimo...in ti si dosegla ta trenutek vrh vala... in ker si dobila vse, kar si si zadala za prvi cilj je to sedaj kar naenkrat ratalo premalo zate...ker se razvijaš,ker si želiš nekaj več...zato pojdi naprej ,čimprej...zate...za tvoja dva sončka in partnerja...in ko se boš tako razvijala boš enkrat dobila tudi tisto sanjsko hišico s konjičkom...trenutno so to tvoje sanje...in če jih realiziraš in delaš tako, da greš naprej jih boš dosegla...ta trenutek so še daleč ampak če boš močna te tudi to enkrat nekje čaka... Pa da ne bo pomote da sem jaz idelana...tudi jaz se razvijam in delam na sebi...če pa lahko pomagam komu izmed vas s kako besedo ,da vas spravim gor...pa mi pomeni to zelo zelo veliko...tko da upam da vam ne morem praveč s tole pozitivo...vsekakor je trenutno premalo poznana ...negativa je le nagativa a ne...kok je fajn včas pojamrat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...ampak se tudi brez tega da [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]...pupe lep dan...
|
|
|
|