bjondi -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (27.3.2011 22:25:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Bjondi, hvala za odgovor. Sem prebrala celega. Saj jaz mislim, da pri meni zaenkrat vse štima, samo sem hotela tako iz firbca. Ma v bistvu je to za vsakega da sliši kakšne programe ima v sebi ,ki mu jih dajejo že njegovi predniki...seveda jih dajemo mi naprej...govorim nasploh,če ima že eden od njegovih staršev v sebi partnesrko blokado ,se to prenese naprej na njegovega otroka in potem naprej in naprej...poanta energenske numerologije je v tem da prepoznaš blokade ,ki so nam jih dali že naši potomci in da jih rešimo...seveda ne s tem ,da jih prezremo in gremo mimo,ker dejansko s tem nič ne naredimo oz. naredimo to, da prenesemo to naprej ...treba se jo je zavedat in jo rešit... ne s tem da se v danem primeru ločimo ,ampak da jo rešimo najprej s tem ,da se jo zavemo in jo rešimo na kar seda miren način-treba je najprej spucat sebe in ne drugih ...partnesrke blokade niso zaradi tega ker nismo kompatibilni ,temveč zato ,ker smo take programe dobili že od naših prednikov...če pa partnesrtvo štima pa ima v cifrah vseeno blokado pa je lahko šibka točka zanositev...tako da blokade,cilji in vizije so programi v nas samih ,ki smo jih dobili z imenom priimkom in matrico...tako da to je samo neka pot ki ti pokaže kaj vse bi lahko bili zmožni narediti na sebi ,s sabo za še boljše rezultate... ...to da pri tebi vse štima je fenomenalno...lahko pa bi prepoznala še cilje in vizije in krenila še po boljših poteh...bom pa še uštimala tole na daljavo kako speljat...
|
|
|
|