bjondi -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (25.3.2011 23:17:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lino Haaj, najprej bjondi zate vprašanje, kaj je možno, da ti posredujem te podatke na ZS ali osebni mail, ker jst bi pa res želela, da mi to izračunaš... Se zadnje čase tok na bad počutim, sploh nimam motivacije, samozavest na totalni -nuli, skoraj nič več me ne spravi v dobro voljo, sej vem, služba me mori, sam po drugi strani so pa tam prav vsi do mene ZELO prijazni in me skušajo vzpodbujat, mi pomagat, res so dober kolektiv, sam delo ni zame, za kaj drugega pa nimam več samozavesti, sem bila zadnjič na 2 razgovorih in kr neki oklevam pa iščem izgovor...bi se mogla sprijaznit, a sem sposobna za kaj več, al pa bit tiho in delat v proizvodnji...ma ne vem, sem čist pobita in to slabo vpliva name in na prav vse okoli mene...no danes sem imela namen na jogo smeha, pa spet ni šlo...a lahk kaj svetuješ... Lino žal te bom morala razočarati glede izračuna energetske numere po ZS ali emajlu...zadeva je taka ,da je priporočljivo da se vidimo in da se zadeva pove ,da se jo obrazloži zakaj imaš ti nekje neko blokado ,seveda ti povem kako jo lahko presežeš in kje so tvoji potenciali...če ti to napišem po emailu se lahko zatakneš ob najbolj neprimerno besedico ,in si rečeš ah a bi šlo lahko še slabše...odkrivanje tvojih blokad in potencialov iz tvojih osebnih podatkov temelji na tem...da ti je povedano in predstavljeno in da ti kreneš ali naprej ali pa ostaneš tukaj kjer si...se pravi je zelo težko povedat to preko mejla...oz. preko mejla mi ni problem dajat podporo,če sva bile enkrat poprej že skupaj ...probam pa vsekakor dajat med posti,ki jih pišemo neko podporo puncam...to ni problem...ampak za sam izračun pa zaenkrat ne gre preko emaila... Drugače pa ti dam lahko podporo tukaj za kar si pisala zgoraj... Zakaj nimaš motivacije si že sama napisala in če bi še enkrat prebrala svoj post bi našla odgovor...ta trenutek je tvoja blokada služba...iskala si jo ,želela si pridt do financ in jo dobila...sicer nisi dobila tisto kar bi si ta trenutek želela,vendar si dobila za tisti trenutek takrat ,ko si jo nujno potrebovala točno tisto kar si iskala...dobila si job ,finance in občutek neke samozavesti ,da se nisi počutila ob partnerju na nek način odrinjeno,ponižano...in glede na to,da imaš ob sebi dober kolektiv naj ti bo vzpodbuda za naprej v smislu da se zaveš tega ,da imaš podporo in da se spraviš k sebi ,da ta trenutek nehaš razmišljat o negativi,depresivi in vse kar vodi v slabe rezultate...kaj si lahko želiš več kot to da te nekdo podpira,naj bo partner naj bodo sodelavci...odpri ta trenutek oči in si daj cilj da greš na boljši tebi bolj prijazen in finančno bolj dosegljiv cilj...dokler ne boš prepoznala tega da si sposobna boš ostala tukaj kjer si...ko pa se boš odločila narediti staremu konec boš šla na višje nivoje...nivoje ,ki si jih želiš in ki ti pripadajo...ne išči izgovorov in ne oklevaj, zdaj ,ta trenutek...zakaj pa si se odločila za razgovore...vrjetno ne za hec...si na neki meji ,ki ne veš kaj bi...bi pa rada imela v rokah nekaj boljšega, kajne...prepoznaj to ,da želiš imeti fenomenalne rezultate ,zato stremi k temu in ne oklevaj...gre samo zate in samo od tebe bo odvisno kako boš prišla in če boš prišla do cilja...danes ko tole bereš ,sprejmi post,ki ti je namenjen in upam da se bo še katera našla v tem postu,zato je super da si delila svoje občutke tudi z drugimi puncami... in pojdi naprej...pusti vse depresivno zatežene ,brezvoljne in negativne občutke zadaj ali pa jih vrži stran od sebe ali pa spusti balon kjer bodo vsi ti nagravžni občutki...in ko ga boš spustila ...boš dala prostor novim zmagam ,ki te že čakajo...in ne pozabi da bo samo od tebe odvisno kako hitro boš prišla do novega cilja...tako da cilj imaš ,to je trenutno boljši job ...ne pozabi na pozitivo...in dobila boš tisto za kar si sposobna in kar si želiš...lp
|
|
|
|