tecka -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (29.12.2011 7:57:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pomoje je najbolš da tecka preko FBja jih poiskusi kontaktirat oz rezervirat Živ, punce. Uf, ta teden je "ubijalski", čeprav imamo uradno počitnice. Najprej je tamau stokal, da ga boli uho in smrkal ko nor, zdaj je mene kot kaže napadlo vnetje mehurja. Jutri pridemo, če se bom počutila ok. Oz. se bom morala počutiti ok, ker imamo v načrtu še tamaumu it probat nov avtomobilski sedež - 15 - 36 kg. Kakorkoli, jaz sem bolj za Koloseja, že zaradi kave. V Mothercare pa jaz ne bi nič rezervirala, ker stane eno praznovanje rd 150 eur[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Na fb tudi nisem, ampak zadnjič so rekle, da imajo rezervirane sobote za rd, med tednom je prosto. Je bilo pa tako, da sva šla s Srečkom v igralnico. In vidim blizu vhoda napisano, da se je treba javit na blagajni, da podpišeš izjavo, da sam odgovarjaš za varnost svojega otroka. No, jaz nisem šla nazaj dol, je pa za mano kmalu prišla prodajalka in vprašala, če imamo njihovo kartico. Potem pa je rekla, da je ok, ko sem jo hotela vzeti iz denarnice. Jaz si kar predstavljam, da so imeli čez glavo zadosti otrok, ki so se prišli k njim samo igrat, trgovina je pa prazna. Tako da v končni fazi lahko pridemo vse tudi v Mothercare in si pač date narediti njihove kartice. Saj to nič ne stane.
|
|
|
|