Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 7.11.2011 12:45:14
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 MA REČMO DA JE TO TO..ups črke.. Kaj je to ...to to... ...živčki pred razgovorom al je to tisto drugo to to ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 7.11.2011 12:45:21
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Dobro jutro punce... pa je spet ponedeljek... in jaz prehlajena do amena... sinusi (ne, noben se mi ni zameril) grlo... kašelj... sem se odločila, da bom nehala kadit... itak skadim enega ali dva na dan, pa še to se mi zdi brezzveze, ker mi tak ne paše, pa samo smrdim potem.. in prvi korak je narejen...koliko jih je pa še do cilja bo pa od tebe odvisno...jaz te močno podpiram,da spelješ in ujameš zastavljen cilj... Sem tukaj malo bili na dopustku...lepo da pogrešaš...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 7.11.2011 12:45:35
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Dobro jutro No, nič dobrih novic nimam. Manca je s tatkotom prespala v bolnišnici. Očitno gre (samo) za angino, ampak od operacije naprej smo vsi (še posebej dragec) panični če ima vročino. Namreč včeraj je imela 39,5 (!!!) vročino in je konkretno bruhala. Dragi je seveda zagnal cel halo, panično tekal gor in dol in momljal da bo šel kar v LJ na pediatrično. Pa sem ga končno prepričala, da visoka vročina še ne pomeni da ima otrok spet cisto v trebuščku?! No, v glavnem, sta šla se pokazat in je mogla seveda tam prespat. Pravijo da je menda angina ker ima rdeče grlo. Pa nič smrkava, nič ne kašlja, nič, nič. Ampak filmi so pa bili sinoči! Jaz nevem, a so vaši dragi tud kdaj taki? Moj je tak paranoik da ni za verjet!! Letal je gor in dol vsa živčen, najrajši bi mu eno primazala da bi pršu k sebi... No, kako ste pa kaj ve, a se bo kjera še kaj oglasila.. manna pike poke zate in manco...ne naš ne dela panike kar se tiče bolezni...umirjeno opazujeva če kdaj je kaj takega in se potem odločimo kako naprej...s paniko itak vsi vemo ,da ne pridemo daleč...s tvojim možekom ni prav nič narobe ,vem pa da ti je mimo da paranoje dela,ker bi verjetno naredil vse za svoje otročke ,če so bolani...pa se danes pogovori z njim ,če se zaveda tega kakšne reakcije kaže ,ko manči zboli in kaj misli ,da s tem doprinese,ko še tebe vleče v vse skupaj,definitivno pa ni ta pot paranoje najboljša-vsaj zame ne... Za angino je značilno da iz noska nič ne teče...mislim da je to prvi znak lahko za angino-sem slišala od pediatrinje...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 7.11.2011 12:45:45
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka No, ponedeljek je tu in spet v službi... za en dan. Jutri ima tamau zobarja in bom vzela kar dopust, ker delajo samo dopoldne. Upam, da se Bjondi kmalu kaj javi in pove, če je to res, ker se mi zdi, da imela ona možnost tudi popoldne. Aje, Bjondi, dopusta je konec . Evo se fočkam ...sicer nisem še dobila mejla v tej rundi od njih,ampak vedno dobim ponujeno ,da lahko zbiram termin...sam ponavadi nočem komlicirat pa pol vzamem ponujenega ,sej vem naslednji njihov mejl bo treba zihr spreminjat uro al pa kaj ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 7.11.2011 12:45:57
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna smrketa, kamilični čaj vpliva ful dobro na dojenega dojenčka; na en liter vode dej notri eno čajno vrečko in popij dopoldne (če boš to pila popoldne, bo Maša najbrž kakala ponoči) Deluje pa proti krčem v črevesju, nam je ful lepo ugodno pomagalo do lažjega kakanja...Jaz sm ponavadi spila en liter tam nekje do enih popoldne in okrog treh recimo je potem to tamali dobil v mojem mlekcu in se nato zvečer okol šestih, sedmih lepo mirno pokakal... Liter in pol vode notr pa dve ali tri vrečke kamilic ,da se voda rahlo ubarva,pa spit to do popoldneva,sicer meni ni bil problem tolikšno količino popit ker sta oba škrata poleti rojena...piješ tri mesece pol ti pa itak že iz povsod gleda ven in nehaš ...krčkov pa res niti enkrat pri obeh...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 7.11.2011 12:50:57
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 js sm pa itak flegmatik..učasih kr preveč.. no še zdj ne vem a sem sprejela da je teta umrla..kr mislm da..ma ne vem kaj mislim..da bo kr ozdravela-nje pa še zmeri ni..ok to ni primerjava ampak ok.. Ja ne vpraš ,sem eno svečo premalo kupila letos ,nakar mi mami reče ,da morm še eno vzet...in jasn debel gledam in študram ja za kuga že ...in se le spomnem ,da ja res smo še nekoga pospremili na druga pota...nimam bednega filinga,ker pač jo imam še vedno med nami in to je to...pa sem pol še dodatno vzela še eno...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 7.11.2011 12:51:54 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 7.11.2011 13:04:09
|
|
|
|
bjondi
|
Heej drgač smo pa mi nazaj iz dopustka,ja hitr je šlo mim,vreme je bilo za vikat,baje ste imeli v lj prve dni v tednu meglo,na gorenjskem je bilo noro,brez oblaka ,res spet pravljično...smo šetkal pa opoldanski spanec je bil tudi v vozičku odspan ,da smo bili na zraku maximalno...zjutraj in zvečer ,ko se je pa sonce skril,je bil pa mraz tak ,da ne morš vrjet...sem poslala fotru en mms,kjer je moj v kratkih rokavih,je napisu naj mu ne pošiljam starih fotk iz morja ...sem osvojila tud skakalnico velikanko-matr kje je kondicija ostala ne vem,karin je pa letela gor k sneta skera...jaz pa čist zasopihana-ja sej vem gorski luft me je zdrmal in ne kondicija -če vrjameš v božička... Drugače pa sem uspela prepričat svoj težak ego ,da bi bilo spet fajn malo potelovadit,tako da danes sem zakorakala na pot miganja in da naredim spet nekaj zase...je fajn k se čutim ...uf sem rabila tri mesece ,da sem ga prepričala...tko zdej nej pa še on mal trpi,jaz sem tud že navsezgodaj... trma-kaj vem je ni,če pa mu ni kaj po godu in da se ne da zment,pa je še zmeraj kot na istem mestu kot je že skoz in ga odnesem tja,seveda jok na polno,potem počakam ene tri muinutke grem zraven ,počepnem ,se vzdigne me prime za roke reče oprosti in mi da poljubček...potem se še zmeniva če je v redu bilo to kar je naredil in reče ne...in je mir...ampak te sankcije smo imeli zdaj pomojem enkrat na mesec al pa še to ne...vidi da se mu bolj splača če je priden... mini-zate pa pesti za službo...filing nej pa kar ostane dober... martinovo-mrbit nas pa mami povabi k njej...jaz ekstra ne bom kuhala...bi pa z veseljem popapcala ...itak...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 7.11.2011 13:50:38
|
|
|
|
tecka
|
Bjondi - tokrat ni bilo maila, samo poklicali so me. Bom doma pogledala in ti povedala pri kateri dr. smo. Mogoče pa naša dela samo dopoldne, ker mi je že drugič rekla, da ne morem popoldne. Kakrokoli, jaz sem jim hvaležna, da lahko hodim tja, ker drugače bi mi z zobki že zdavnaj obupali. Pač nisem najbolj vztrajen tip in najlažje je odnehat, an. Zdaj pa me le malo žre in se matramo s tamalim. In če kdaj "pozabimo" na zobke to storimo čisto potiho, da si mulc ne zapomni, ker drugače bi mi skoz "gor metal", da zadnjič tudi nismo umili zobk in je bilo ok. No, "pozabimo" pa takrat ko je bolan ali pa takoooo tečen, da ne slabšamo situacije. Mini - za martinovo pri nas ne bo nič. Se raje ženimo na Gregorjevo . Smo pa ta vikend odprli sezono ocvirkov (kupljenih "domačih") in krvavic in je bilo - orgazmično.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 7.11.2011 13:57:22
|
|
|
|
mini86
|
pr ns si je treba umit zobke vsako previjanje oz preoblačenje na previjalni..no to si jih sam..js mu jih čez dan ne popravljam tecka-vem kaj so to domači ocvirki..mmmmm js jih zdj fliknem povsod.. a veš kaj je dobr..skuhaš korenje in to pač repo iz vrta-ta celo..na kocke oboje..pol prepražiš na ocvirkih in kisla smetana notr..mmmmmm probi al pa zanč zravn pireja in zravn MOJE špinače iz MOJEGA vrta pečem še na kocke narezanga piščanca..no in mi neki šine in zravn oz notr fliknem še ocvirke..mmmmm bombastično
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 7.11.2011 15:17:12
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Dan ocvirkavke hm...mi smo pa počitnice preležali, pospravljali,.... ko sem mislila da bo šla manca danes končnoo v vrtec, pa še vneti učki. Tako da se tudi meni paca grlo, pa nos, pa na ušes mi udarja - a moram delat ( v nedeljo nas čaka inventura) no danes sem fraj. Na bolniški je tudi moj možek, z gnojno angino, v petek tud s pojstle ni mogel vstat. No zdej je še tast zbolel in tako naprej.... za vse bolne in ki jih potrebujete. Bjondi ja sem slišala kako so gorenjci fajn vreme imeli, pri nas pa sama megla in bolj oblačno vreme.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 8.11.2011 7:15:21
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 No, jaz pa Mateja sploh ne spravim spat več popoldne. Nikakor noče zaspat, tako da sva ga kar nehala dajat. Sedaj je že nekaj časa tako. Je bil 10 dni doma in ni šel niti enkrat popoldne spat, je pa zvečer zaspal ob 19h in spal do 6.30h ali 7h zjutraj. Danes je pa ponovno v vrtcu, bo pa lepo spal tam. Drugače smo pa fino. Smo se že vsi navadili eden na drugega. matej obožuje Mašo, bi jo samo lupčkal. Ful sem vesela glede tega. Maša je pridna. Je in spi, čeprav jo ful napenja. Pa lepo kaka, ona se pa še kar napenja. Se mi kar smili, čeprav joka pa nič. Samo je že tisto napenjanje dovolj mučno, tako da je bolje, da ne joka. Bjondi, kaj si ti napisala, da pomaga? Kamilice?? Prosim, še enkrat napiši, da probam še to. Žana tudi ne gre več spat popoldan, ne glede ne to, koliko dni je doma.. Pravi, da gre počivat na kavč, in gledat risanke, tam si napolni baterije, pa gremo dalje... Super za Mateja, da se je pokazal kot odličen starejši bratec.... krasno
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 8.11.2011 7:16:52
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 a že kej študerate za martinovo pojedino.. moj neki navija za raco al pa gosko..sam men ni do tega..hu novs zakaj..predsodek pač..pa mi ni-verjetno zanič ampak.. no tko da bo neki od teh dveh živali pa piščanc na soli..zravn bom nardila malo krompirja v pečici pa riž-da boš lahko zbral, rdeče zelje pa upam da vinsko omako.. za sladico pa pijane neveste.. že zdj sm lačna za soboto Pri nas ne bo nobene martinove pojedine... dan kot vsak drugi.. pa tudi za kosilo ne bo nič posebnega... račka ali goska pa v moji kuhinji sploh nimata kaj za iskat...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 8.11.2011 7:25:05
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 MA REČMO DA JE TO TO..ups črke.. Kaj je to ...to to... ...živčki pred razgovorom al je to tisto drugo to to ... Jaz sem bolj razmela, da je to to
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 8.11.2011 7:27:27
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Dan ocvirkavke hm...mi smo pa počitnice preležali, pospravljali,.... ko sem mislila da bo šla manca danes končnoo v vrtec, pa še vneti učki. Tako da se tudi meni paca grlo, pa nos, pa na ušes mi udarja - a moram delat ( v nedeljo nas čaka inventura) no danes sem fraj. Na bolniški je tudi moj možek, z gnojno angino, v petek tud s pojstle ni mogel vstat. No zdej je še tast zbolel in tako naprej.... za vse bolne in ki jih potrebujete. Bjondi ja sem slišala kako so gorenjci fajn vreme imeli, pri nas pa sama megla in bolj oblačno vreme. JAz si bom vzela eno pikapolonico, če lahko... zakaj me vedno ti sinusi tooolko zdelajo?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 8.11.2011 7:28:35
|
|
|
|
dreamhorse
|
Bjondi, mini, bi se pri zvonki našlo kaj za sinuse odpirat?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 8.11.2011 9:20:19
|
|
|
|
mini86
|
dh-zvonka ima VSEEE!!!! o čem vi to to..nč jasn.. zakaj goska in raca nimata kej iskat v tvoji kuhinji..js jih tudi nam jedla sam če si jih moj želi pa nj proba..sam da nau na koncu mojga piščanca jedu pa ne da nebi jedla ker ne maram oz mi ni všeč okus ampak ker pač enostavno ne morem..ne vem mi ne potegne isto k smo bli zanč pr fotru in on je en tak extra gurman..no in med pečenjem kostanja smo se mi posladkali iz tremi vrstami sira-kravji, kozji in ovčji , pršutom in domačo salamo.. no njegove domače salame so zelo okusne, pač sam jih dela največkrat iz tistega kar ustreli ker je pač lovc..ok in jemo salamo in pol prav da nikol ne uganem iz česa je..ok mi je šlo že teži po grlu k vem da če to reče zihr ni pujs.. no skratka bila je od gamsa.. ampak dejstvo je da če ne veš gre laži dol, ker še eno dejstvo..bila je dooobra
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 8.11.2011 9:20:56
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Kaj sploh morem razlagat, da sem besna???!!! http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl_si/hs.xsl/index_21615.htm potegn vodo..zihr so tvoje lepše
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 8.11.2011 9:21:09
|
|
|
|
mini86
|
ej a ma kera amis
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 8.11.2011 9:37:55
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Kaj sploh morem razlagat, da sem besna???!!! http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl_si/hs.xsl/index_21615.htm potegn vodo..zihr so tvoje lepše Neee, niso... točno take sem gledala na elegance.si.... potem jih pa nisem tam vzela.. no tak model je bil.. tukaj so mal drugačne barve.. potem sem pa navadne gumi škornje vzela... podložene s to muco... grrrr... besnaaaaa semmmmm
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 8.11.2011 9:38:38
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej a ma kera amis ne, mi smo na T2
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 8.11.2011 9:40:36
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Kaj sploh morem razlagat, da sem besna???!!! http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl_si/hs.xsl/index_21615.htm potegn vodo..zihr so tvoje lepše Neee, niso... točno take sem gledala na elegance.si.... potem jih pa nisem tam vzela.. no tak model je bil.. tukaj so mal drugačne barve.. potem sem pa navadne gumi škornje vzela... podložene s to muco... grrrr... besnaaaaa semmmmm a misliš da rabi ene za rezervo
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 8.11.2011 9:50:59
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 dh-zvonka ima VSEEE!!!! o čem vi to to..nč jasn.. zakaj goska in raca nimata kej iskat v tvoji kuhinji..js jih tudi nam jedla sam če si jih moj želi pa nj proba..sam da nau na koncu mojga piščanca jedu pa ne da nebi jedla ker ne maram oz mi ni všeč okus ampak ker pač enostavno ne morem..ne vem mi ne potegne isto k smo bli zanč pr fotru in on je en tak extra gurman..no in med pečenjem kostanja smo se mi posladkali iz tremi vrstami sira-kravji, kozji in ovčji , pršutom in domačo salamo.. no njegove domače salame so zelo okusne, pač sam jih dela največkrat iz tistega kar ustreli ker je pač lovc..ok in jemo salamo in pol prav da nikol ne uganem iz česa je..ok mi je šlo že teži po grlu k vem da če to reče zihr ni pujs.. no skratka bila je od gamsa.. ampak dejstvo je da če ne veš gre laži dol, ker še eno dejstvo..bila je dooobra Ne, jaz to ne morem jest, ne kuhat... in ker moji vedo, da tako je, mi niti ne ponujajo hrane, ki je ne jem... in niso takšni, da bi mi nekaj "podturili", ker pač vedo, kakšno je to stališče do hrane.. Imam pa srečo, da tudi moj ni jedec takih reči... imam pa tudi jaz lovca v družini, pri njemu pač teh reči ne jem. Mi pa vedno pove, kaj je not... <ne morem... ne vem zakaj, .. pač ne morem. Mislim, da bom kr kontaktirala Zvonko, da mi pošlje nekaj proti tem sinusom... res me ubijajo...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 8.11.2011 9:52:58
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Kaj sploh morem razlagat, da sem besna???!!! http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl_si/hs.xsl/index_21615.htm potegn vodo..zihr so tvoje lepše Neee, niso... točno take sem gledala na elegance.si.... potem jih pa nisem tam vzela.. no tak model je bil.. tukaj so mal drugačne barve.. potem sem pa navadne gumi škornje vzela... podložene s to muco... grrrr... besnaaaaa semmmmm a misliš da rabi ene za rezervo Mogoče pa... moj me kr ubije... jih že ima enih par, za rezervo :) Bom vedla za drugo leto...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 8.11.2011 10:10:16
|
|
|
|
mini86
|
ma ja kr poklič jo..sj ne grize pa še taprava ura je sedaj.. no sj ni tko da bi mi podturil..loh bi prej uprašala me ne mot..ni tok drastično ker pač dobra je bila
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?