Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 2.11.2011 9:35:05
|
|
|
|
mini86
|
smrketa imaš zs
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 2.11.2011 10:18:33
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 smrketa imaš zs odgovorila!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 2.11.2011 10:31:41
|
|
|
|
tecka
|
Hej. Tamau ima vetje ušes. Spet, po manj kot mesecu dni . Pa navodila za AB za skozlat. Ne jih dajat takoj, mogoče se bo izboljšalo samo od sebe . Saj tamau je boljši, tudi apetit ima (spet), zdaj pa študiram kaj in kako. Sem se pa takoj spomnila na tisto Zvonko, da mi še ni odgovorila na mail. In evo, danes sem jo na telefon dobila takoj... Mini - upam, da ti Smrketa pomaga. Držim pesti!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 2.11.2011 10:58:03
|
|
|
|
dreamhorse
|
Ojej tečka :) to pa res ni fajn..... Pikapoke malemu, da bi čimprej boljše....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 2.11.2011 11:41:49
|
|
|
|
mini86
|
tecka-o šit a spet.. no in kaj je zvonka rekla? men samo pr teh granulah za ušesa ni všeč to da jih jemleš takrat ko se pojavijo bolečine.. zgleda glih pr vs ne pali cepljenje..škoda mi je prav žal.. ne smrketa žal ta teden nima časa..ne vem kaj bom.. kako bi pa zgledal če ji pač odkrito povem..da ne znam čist vsega ampak sem se pripravljena naučit sama, ona ne bo imela nobenega dela z mano.. od mojga sodelavc pride ob 12h na šiht pa ga bo moj uprašu če kej zna..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 2.11.2011 11:43:18
|
|
|
|
mini86
|
Ne jih dajat takoj, mogoče se bo izboljšalo samo od sebeuser posted image user posted image user posted image . Saj tamau je boljši, tudi apetit ima (spet), zdaj pa študiram kaj in kako. a pol mu jih še nisi dala? no js bi mu dala takoj k ne vem zakaj bi ga matrala..tele dohtarji so pa tud za .......
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 2.11.2011 13:42:13
|
|
|
|
dreamhorse
|
...jaz imam včasih občutek, da sem jaz z internetom boljši dohtar, kot vsi ostali.. ko pridem k mojemu, mu povem, kaj mi je, ko pridem k okulistu, mu povem, da imam pretanke solzevode.. pri pediatrinji, ki to sploh ni, mi reče, da ima otrok 6 otroško bolezen, ko ji povem, da jo je že prebolela, aja, potem pa je imela kakšno virozo.. kot da smo na loteriji.. Hvala bogu imamo novo pediatrinjo, ki je do sedaj bila super. Sicer pa bi še lahko naštevala....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 2.11.2011 13:48:53
|
|
|
|
mini86
|
ja teli dohtarji so ej a se vam zdijo naši še premajhni za tele mejhne..te obične lego kocke..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 2.11.2011 14:47:30
|
|
|
|
dreamhorse
|
Mini, na vseh legokockah piše, za katero starost so primerni... katere točno pa imaš v mislih?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 2.11.2011 19:41:52
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ja teli dohtarji so ej a se vam zdijo naši še premajhni za tele mejhne..te obične lego kocke.. če misliš prave male lego kocke, so res premajhne (- čist pici mini delčki bi rekla moja Nina) za naše junijčke, za naše junijčke so lego Duplo zakon - pri nas je hlev s konji in kombijem čist zakon še men so bolj duplo všeč kot tiste tanajmanjše lego kocke - te so 5+ te imamo: http://www.mini-shop.si/product.php?id_product=510 btw če res obstaja ta mini šhop, so najcenejše, jaz sem plačala za ta hlev okoli 50 eur tele ima tavelika in so res mali delčki: http://www.mini-shop.si/product.php?id_product=512
< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 2.11.2011 19:43:13 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 2.11.2011 19:46:39
|
|
|
|
Mala_princeska
|
jej mini pozabla sem ti odgovorit vezano na darilo oprosti, mi je čist ušlo od carsov najdeš primerne lego duplo kocke za 2.letnika, za 5.letnika imaš pa ogromno spider figuric, lahko najdeš res malenkost, lahko pa full stane, odvisno od škatle
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 2.11.2011 19:47:59
|
|
|
|
Mala_princeska
|
nč grem plezalko na pult pospremit v pižamico bo treba pult kmalu u nulo pospravit ker spleza en dva tri gor
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 2.11.2011 20:13:24
|
|
|
|
tecka
|
Nič, brez AB ni šlo. Je imel ful nemiren popoldanski spanec, pa čist zabuhel se je zbudil in smo mu dali AB. No, po kakšnih 2h pa se mu je iz ušesa pocedil še gnoj in zdaj prihaja k sebi. Zvonka je meni rekla, da so granule čisto preventivne in se jih jemlje, ko je otrok zdrav. Mi bo pa zraven dala še ene kapljice, ki se dajejo ob bolečinah. Lego kocke. Če sklepam po našem Srečku, bi se čisto lahko igral že z manjšimi legicami. Se je že čisto lepo igral na obiskih. Le to ne vem, če bi se znal dolgo igrati, ali bi mu koncentracijo popustila predno bi dobil ven kakšen izdelek. Imamo pa mi še iz lanske špar akcije nekaj duplo kock in bomo zato še naprej dokupovali duplo kocke, ta drobnejše pridejo na vrsto kasneje. Pa Mini, če misliš še na kakšnega naslednika:)), bo zanj manj nevarno, če se bo Marcel malo dlje igral z duplo kockami.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 2.11.2011 21:14:42
|
|
|
|
Mala_princeska
|
za vse bolnike.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 3.11.2011 7:18:18
|
|
|
|
dreamhorse
|
Jutro... tudi mi imamo lego duplo, tisto lansko akcijo iz špara in pa letošnji živalski vrt... pa je čisto ok za njo... tiste tamale se mi zdijo res premale, že tudi za kaj sestavit. z večjimi je lažje delat a ne... Jaz pa si že belim glavo kaj kupovat za novoleto, malenkosti samo za otroke, pa že to mi je tako obremenjujoče, da groza... ker so to sami takšni, ki imajo itak že vse... kaj torej...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 3.11.2011 8:36:41
|
|
|
|
mini86
|
tecka-no pol mam pa js tist v mislih ob bolečinah no mi smo spet sanirali smrkanje in kašlanje še predno se je dobro oboje razvilo..res sem ful vesela za tale zdravila.. glede kock..ne vem zakaj bi bil problem majhni delci razen za to da ležijo pooovsod..ker v usta jih 100% nebi dal.. mamo oz smo mel une duplo pa so se kr pogubile oz čudežno izginile in so bile bolj aktualne druge stvari pa sem jih še tiste nekaj kar jih je ostalo pospravila v klet.. no in ker nima zdj nč kock sm razmišljala o teh tamalih k jih imamo tudi še nekaj med drugimi iz špara.. js sm pa prav slabe volje zarad jutrišnega razgovora k itak nimam pojma..zihr je še kej kokr samo kliknt rečmo na gumbek suma da ti zračuna vsoto..mah ja..zgleda mi ta šiht ni namenjen čeprav si ga zeloooo želim.. ocvirki so dobri ratali..sm jih čmažla 4,5h no nam se preveč hvalila k je zlo hitr loh slabš ampak marcel hodi brez prolema v vrtec in tud nč več ne omenja da bi peter bil nasilen do kogarkoli..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 3.11.2011 9:06:39
|
|
|
|
mini86
|
men je ful težko se tko učit o kakšni stvari..sem zanč študerala knjigo tist kva je že windows za telebane..pa mi ne gre..to vem že od osnovne šole..rabim da mi kdo razloži in pa pokaže..potem si napišem in to je to..da bi pa sama prišla do kakšne stvari..žal pri meni ne funkcionira tako bom pa vsekakor šla čez tole k si mi dala čeprav dost tega sem že gledala..hvala
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 3.11.2011 9:24:55
|
|
|
|
dreamhorse
|
Ja, verjamem, da je težko se po paprirju učit, da je lažje, če ti kdo pomaga.. jaz bi ti, pa si predaleč... res pa je, da tudi jaz ne vem bog ve kaj,... ampak res čiste osnove...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 3.11.2011 9:31:26
|
|
|
|
mini86
|
kle je sam fora k ne vem kaj mi bo dala za narest oz kaj oni uporabljajo..rekla je tud ona osnove.. in mal k gledam tole se mi svita..loh pa da bo šlo jutr čist ok sam zdj delam paniko k sm živčna..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 3.11.2011 9:37:52
|
|
|
|
dreamhorse
|
Osnove so potem iste kot pri Wordu, kopiraj, prilepi, odpret nov dokument, nov list, shranit, odpret obstoječ dokument, verjetno kakšna funckija seštevanja, morda graf, ampak to jaz ne bi več štela pod osnove... narisat tabelo, dodat, odstranit vrstico, stolpec.. odpri si excel, pa si poglej ikone v zgornjih vrsticah, da veš, kje kaj iskat, če te vpraša... to kar je zgoraj bi jaz rekla, da so osnove...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 3.11.2011 9:41:17
|
|
|
|
mini86
|
ok te osnove znam.. žal mi je k nisem vprašala ker letnik majo excela..k js mam doma 2010 in se bojim da je preveč poenostavljen..mi je pa en link k si mi ga dala še posebej zanimiv..mi pomaga no tole mi je ena napisala k sm na forumu spraševala kaj bi mogla znat.. poglej formule za seštevanje, povprečja, ... kako spremeniš format celice (npr iz besedila v številko, kako spremeniš število decimalnih mest, zapis datuma, valut,...). kako narišeš graf, spremeniš enote na oseh, preimenuješ osi, spremeniš kako je podatek prikazan (barve bar-ov ipd). kako razporejaš in filtriraš podatke v večjih tabelah (po abecedi, samo določen tip podatkov). kako kopiraš celice s formulami, da ti ostanejo vrednosti ali formule, kako kopiraš da ohraniš oblikovanje, širino stolpcev, ...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 3.11.2011 9:46:52
|
|
|
|
dreamhorse
|
V večini mi je to poznano, ampak kako naj razložim tebi?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 3.11.2011 9:57:39
|
|
|
|
dreamhorse
|
mini, pošlji mi mail pa povej mi kaj od naštetega ne veš
< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 3.11.2011 9:59:36 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 3.11.2011 10:34:19
|
|
|
|
mini86
|
maš
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdo so Miklavž, Božiček in Dedek Mraz?Kdo so pravljični možje, ki se jih naši otroci tako veselijo? Razen tega, da vsi trije obdarujejo otroke in da prihajajo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?