|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
9.11.2011 12:34:53   
dreamhorse
No ravno to sem želela rečt pri Zvonki, da ona ne ponudi, ampak določi... kot da jo nujno potrebuješ.. Mi je pa sama rekla, da da lahko kapljice zdaj ali kasneje, če jih bom želela...

Mini, če pa je fajn brat tvoje poste, jaz imam včasih malenkost težav pri branju tvojega narečja ali kako naj rečem... Malce težav pa mi povzročaš user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
9.11.2011 12:59:50   
mini86
tvojega narečja

to je narečje mladostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
9.11.2011 13:02:16   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

tvojega narečja

to je narečje mladostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  faca si

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
9.11.2011 13:06:37   
mini86
joooj kok sm besna nase..

berem stare dnevnikeuser posted image

in še en "naš" komad sem si zavrtela in mam že solzne oči..spet sem se spomnla...nanga...je kar je, solz se ne da ustavit..vem da si nisva usojena..ampak..on je tok..on je..moj..

sj vem da je martin vse in še več in da si boljšga nebi želela met..ampak vseeno..on je še vedno nekje uzadi v srcu..vedno bo..

...tebi v spomin..na naju..
http://www.youtube.com/watch?v=3j2HX6RJLoo

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 2829
9.11.2011 13:22:13   
dreamhorse
Oh, mini, kako te razumem.... torej le nisem edina... spominjaj se, s tem ni nič narobe... če se za trenutek dobor počutiš tam nekje... vem da boli,.. ampak na realnih tleh je lepo.. Če ne bi bilo M, ne bi bilo Celija, a neda?

Sama imam iste težave, le da se meni dogaja v sanjah... Tako močno, da včasih ne ločim, kaj je res in kaj ne.. In ne rabiš vprašat, kako peklensko zjutraj boli,... in ta bolečina traja,.. nekaj časa...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
9.11.2011 13:35:08   
mini86
In ne rabiš vprašat, kako peklensko zjutraj boli

ne res ne rabiš ker vem kako je to..js mam prou obdobja ko ga sanjam več dni zapored in skos mislim nanj..ja seveda nebi blo celija..tuki mi ni nič žal..niti za naju oz za to kar imava niti za tamauga..ampak vseeno..

mogla sm to dt vn..
glede na to da pri meni to traja skoraj deset_letje sem se o tem pogovarjala z meni drago osebo k kr neki dam na njeno mnenje in je rekla da je pri nama tako da ker tok misliva en na drugega da je to tok močno da se zato to dogaja tako pogosto in po vsem tem..
a je res to al ne mi je vseeno-je pa dejstvo da mi je ob tej misli lažje..

vse se spominjam kot bi bilo včeraj..ni mi žal nobene minute z njem in vse bi še enkrat dala čez..tudi potem kar sva bila skupaj ko sva bila že nekaj..in ravno sedaj mi je prišlo na misel en stavk od enga druzga bivšgauser posted image ko smo se čez nekaj časa srečali..veš, prvega ne pozabiš nikoli..no on je hotel povedati da mene ne bo pozabil, jaz sem se pa šele takrat zavedla da mi ta "moj" nikoli nau šel iz glave..

..pa ne glede na vse nimam nič slabe vesti pred mojim..

kljub vsemu je res..prvega resnega ne pozabiš nikoli in tisto leto je bilo gorđes

< Sporočilo je popravil mini86 -- 9.11.2011 13:36:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 2831
9.11.2011 13:53:34   
dreamhorse
Paše, če kdaj daš to ven... meni tudi.. ampak ponavadi dam na list papirja, ker ni nikogar, ki bi to vedel, ali razumel.

Ne moreš primerjat.. tega sedaj in tistega, kar je bilo.. vse je tako drugače.. na nek način....

Zgodi se, da ga srečam, sicer redko, res redko,,.. ampak ko ga, obnemim, obstojim in neham dihat... bojim se, kaj bi bilo, če bi ga srečala nekje, kjer ni nikogar....
Včasih si želim, da bi se čas ustavil... da bi samo za trenutek lahko šla k njemu...

Jao, sma zabluzle... Ampak tudi meni je zdaj hudo.... user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
9.11.2011 14:34:54   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Aja, Bjondi, naša zobarka je Mojca Košorok.

Naša pa mislim da Burnik...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
9.11.2011 14:47:50   
bjondi

tvojega narečja

dh-dobr da si dala ven spet tole o narečju...da se spet tudi jaz malo popravim tlele na postih...te razumem ,da kej ne štekaš...k pol črk popapca škrat a ne user posted image ...

Prevod;
    dobro da si dala ven spet to o narečju...da se spet tudi jaz malo popravim tukaj v postih...te razumem da kaj ne razumeš...ker polovico črk poje škrat kajne...

Pa boh ne daj da kaka slovničarka popravi prevod user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
9.11.2011 14:57:58   
bjondi
mini in dh upam ,da vama nisem sanjarjenja prekinila...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
9.11.2011 17:15:07   
manna
helou
No pr nas pa so slikali kolke luckotu. Pa pri treh mesecih jih ponovno slikajo, tud če so bli 1a. Edino kar se je pr nas spremenilo je to, da vsem odsvetujejo široko povijanje ker da potem dojenček ne more dosti brcati in si tako ne krepi sklepov, mišic..skratka vsega. In naš je res brcač, kr sploh ni pri miru niti sekunde. Nonstop brca in maha, že skor tri meseceuser posted image Če bi odrasel toliko brcal, bi bil že hin..

Kar se pa tiče sanjarjenja, ne da bi vama rada kaj pokvarila, ampak včasih imamo take lepe spomine še bolj olepšane, kot da jih imamo samo za nekakšen čustveni futr ko ga rabimo. Dejstvo je namreč, da tudi tisti bivši, pa tud če je bil krasen, bi verjetno imel kakšne napake in ni tako "perfect" kot se ga spomnimo, a ne?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
10.11.2011 7:30:59   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

tvojega narečja

dh-dobr da si dala ven spet tole o narečju...da se spet tudi jaz malo popravim tlele na postih...te razumem ,da kej ne štekaš...k pol črk popapca škrat a ne user posted image ...

Prevod;
   dobro da si dala ven spet to o narečju...da se spet tudi jaz malo popravim tukaj v postih...te razumem da kaj ne razumeš...ker polovico črk poje škrat kajne...

Pa boh ne daj da kaka slovničarka popravi prevod user posted image ...

Ha ha bjondi, hvala za prevod... pri tebi še ni tak težko, če pa mini kak dolg post napiše, pa se morem prav skoncentrirat, če ga želim razumet....Mini, pa brez zamere, velja... user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
10.11.2011 7:31:28   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

mini in dh upam ,da vama nisem sanjarjenja prekinila...

Medve imama vedno čas za to, kajne Mini...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
10.11.2011 7:39:18   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: manna

helou
No pr nas pa so slikali kolke luckotu. Pa pri treh mesecih jih ponovno slikajo, tud če so bli 1a. Edino kar se je pr nas spremenilo je to, da vsem odsvetujejo široko povijanje ker da potem dojenček ne more dosti brcati in si tako ne krepi sklepov, mišic..skratka vsega. In naš je res brcač, kr sploh ni pri miru niti sekunde. Nonstop brca in maha, že skor tri meseceuser posted image Če bi odrasel toliko brcal, bi bil že hin..

Pravi so, da to odsvetujejo, a samo v primeru, da so kolki 1A?  Žana je imela 1a in 1b, pa sem jo široko povijala 3 mesece... in ko sem jo kdaj pustila za kako urco ali dve brez, je bilo potem jok in stok, ko sem ji dala povoje nazaj gor... že taki mali tako dobro vedo...

Kar se pa tiče sanjarjenja, ne da bi vama rada kaj pokvarila, ampak včasih imamo take lepe spomine še bolj olepšane, kot da jih imamo samo za nekakšen čustveni futr ko ga rabimo. Dejstvo je namreč, da tudi tisti bivši, pa tud če je bil krasen, bi verjetno imel kakšne napake in ni tako "perfect" kot se ga spomnimo, a ne?

S temle se pa čisto strinjam Manna, verjetno so tile iz določenega razloga bivši... če bi štimalo, pa verjetno ne bi bili.. Ampak mogoče en delček, ki je bil lep, te spremlja celo življenje.... Tako kot se ti lahko nekdo za celo življenje vsede v želodec z eno napačno gesto, ti je drug hrana za čustva, ko ga rabiš..
Ampak, pri mojem primeru gre za osebo, za katero vem, da ne bi mogla živet z njim pod isto streho.. Ampak čustveni naboj, strast in želje privrejo na dan, ko ga zagledam... Hvala bogu, je to zelo zelo zelo malo krat... Verjamem, da je med dvema lahko tako močne energija, zaradi katere bi lahko rušil vse pred seboj.. A na drugi strani je razum, ta je pri meni do sedaj premagal...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
10.11.2011 7:42:54   
dreamhorse
Drugače pa dobro jutro punce... Jaz sem danes spet povožena do amena... Komaj čakam Zvonkine pošiljke, ker sem že tik na tem, da grem po antibiotik...

Včeraj smo v vrtcu šivali Objemčke,... lutke iz blaga, žogice v stilu Žogice Nogice... te objemčke bodo potem dali otrokom v bolnici, za novo leto...

jaz pa ne vem, kaj kupit za novo leto.. Žana ima tako in tako polno rit vsega, starci se pa ne obdarujemo.. Samo otrokom...

Neposredna povezava do sporočila: 2840
10.11.2011 8:19:33   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse
jaz pa ne vem, kaj kupit za novo leto.. Žana ima tako in tako polno rit vsega, starci se pa ne obdarujemo.. Samo otrokom...

Ojla, punce.
No, jaz pa nimam težav z idejami. In naš pravi, da še dobro da živimo v hiši, ker v stanovanju bi že zmanjkalo prostorauser posted image
Kakorkoli, naš Srečko je postal umetnik (sem se dolgo pritoževala da noče vzeti svinčnika v roke). Torej, pripomočki za ustvarjanje so ena ideja.
Druga ideja, precej velika, pa je pri nas bruderjeva mehanizacija - če ob vsakem prazniku dobi eno igračo, ne bomo pokupili vseh do 18. letauser posted image
Tretja pa lego kocke.

No, nam bo letos en dobri mož prinesel še letne karte za zoo.

Neposredna povezava do sporočila: 2841
10.11.2011 8:38:53   
dreamhorse
NO, pri meni je ravno to problem, da kupim, kadar se mi zdi in ne čakam na praznike.. Tako, da je vse, kar si je želela že dobila...
Zadnjič sma gledale tv Živžav zjutraj in so bile reklame in si je zaželela tole... no, da vidim, če najdem link...

http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igrace-za-deklice/vivid-moj-poskoCni-ljubljenCek-sort/5914025025123305592

in

http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igrace-za-deklice/lps-hiSica-na-drevesu/326855010994584047

ima pa res skromne želje....

Jaoooo....

mislim, da jih letos še ne bomo upoštevali...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
10.11.2011 8:48:39   
manna
dobro jutro
darila - kako pa je s tistimi kuhinjami za otroke, a že vemo kjero se najbolj splača kupit? Kr naša miss se navdušuje nad kuhanjem. Risanje in pobarvanke so zaenkrat na stranskem tiru, je blo dolgo aktualno. Lego kocke pa so itak najbolj zakon, sam jih ima že preveč... Drugač pa, naša gospodična ima trenutno največkrat tako igro, da si vzame dve ali tri figurice od lego kock (al pa kakršnekoli druge živalce) in se igra domišljisko...izmišljuje si neke dialoge, jih okrega, jih pošlje spat, oponaša starše in otročke itd. Sej temu se reče domišljijska igra al kako že? Pa dostkrat ko vidi nekaj v kakšni risanki, potem isto oponaša z igračkami.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
10.11.2011 9:04:06   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: manna
Drugač pa, naša gospodična ima trenutno največkrat tako igro, da si vzame dve ali tri figurice od lego kock (al pa kakršnekoli druge živalce) in se igra domišljisko...izmišljuje si neke dialoge, jih okrega, jih pošlje spat, oponaša starše in otročke itd. Sej temu se reče domišljijska igra al kako že? Pa dostkrat ko vidi nekaj v kakšni risanki, potem isto oponaša z igračkami.

user posted image user posted image user posted image Ja, kar poslušaj jo malo. Boš kmalu kaj zvedela o sebiuser posted image .
Naš tamau sicer tega še ne počne, ampak če me naš kdaj pokliče "ej, stara" (ali obratno, da ga jaz tako pokličem), tamau kar oponaša in nam kaže ogledalo. Tako da zdaj se pogovarjamo zelo lepouser posted image .

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
10.11.2011 9:15:56   
dreamhorse
Žana ima kuhinjo, pa se kar dosti igra z njo.. Morem ji še nabavit kaj zraven... kako zelenjavo sadje itd, ker ona kar reže in kuha klobase, in vse kar zraven spada... Edini problem je, da je tega potem toliko, da nima kam odložit... Ima pa nakupovalni voziček, pa ji bom tja notri dala... No, ideja za enega od dobrih mož...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
10.11.2011 9:17:47   
dreamhorse
http://nakup.pikapolonica.com/iskanje/?isci=kuhinja&x=10&y=18

Žana ima to Bon apetit, ....

Neposredna povezava do sporočila: 2846
10.11.2011 9:19:34   
mini86
Ha ha bjondi, hvala za prevod... pri tebi še ni tak težko, če pa mini kak dolg post napiše, pa se morem prav skoncentrirat, če ga želim razumet....Mini, pa brez zamere, velja... user posted image

js sm še vesela da si morš preo čas zame uzetuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2847
10.11.2011 9:25:45   
dreamhorse

js sm še vesela da si morš preo čas zame uzetuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
10.11.2011 9:25:47   
mini86
novo leto-za miklavža bo dobu zdravniški komplet, za dedka mraza pa to mehanično delavnico..
itaaaak majo vse samo dedek mraz je pa dedek mrazuser posted image user posted image

kuhinja-vzameš tisto k ti je všeč in ni preveč dnarauser posted image
pr ns bo dobil samo komplet posodic brez kuhne

Neposredna povezava do sporočila: 2849
10.11.2011 9:28:21   
dreamhorse
Mini, kaj pa to?

http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igrace-za-deklice/otroske-kuhinje-in-dodatki/eco-kuhalnik-s-posodo/6033280250006039

Ja, saj vem, da je dedek mraz, dedek mraz... božička tako ne bo, ker se na božični večer vračamo iz dopusta, bo dedek mraz letos prvič...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?