dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna helou No pr nas pa so slikali kolke luckotu. Pa pri treh mesecih jih ponovno slikajo, tud če so bli 1a. Edino kar se je pr nas spremenilo je to, da vsem odsvetujejo široko povijanje ker da potem dojenček ne more dosti brcati in si tako ne krepi sklepov, mišic..skratka vsega. In naš je res brcač, kr sploh ni pri miru niti sekunde. Nonstop brca in maha, že skor tri mesece Če bi odrasel toliko brcal, bi bil že hin.. Pravi so, da to odsvetujejo, a samo v primeru, da so kolki 1A? Žana je imela 1a in 1b, pa sem jo široko povijala 3 mesece... in ko sem jo kdaj pustila za kako urco ali dve brez, je bilo potem jok in stok, ko sem ji dala povoje nazaj gor... že taki mali tako dobro vedo... Kar se pa tiče sanjarjenja, ne da bi vama rada kaj pokvarila, ampak včasih imamo take lepe spomine še bolj olepšane, kot da jih imamo samo za nekakšen čustveni futr ko ga rabimo. Dejstvo je namreč, da tudi tisti bivši, pa tud če je bil krasen, bi verjetno imel kakšne napake in ni tako "perfect" kot se ga spomnimo, a ne? S temle se pa čisto strinjam Manna, verjetno so tile iz določenega razloga bivši... če bi štimalo, pa verjetno ne bi bili.. Ampak mogoče en delček, ki je bil lep, te spremlja celo življenje.... Tako kot se ti lahko nekdo za celo življenje vsede v želodec z eno napačno gesto, ti je drug hrana za čustva, ko ga rabiš.. Ampak, pri mojem primeru gre za osebo, za katero vem, da ne bi mogla živet z njim pod isto streho.. Ampak čustveni naboj, strast in želje privrejo na dan, ko ga zagledam... Hvala bogu, je to zelo zelo zelo malo krat... Verjamem, da je med dvema lahko tako močne energija, zaradi katere bi lahko rušil vse pred seboj.. A na drugi strani je razum, ta je pri meni do sedaj premagal...
|