bjondi
|
tečka-kako si lahko tako grda ... smrketa-ej svaka čast ,da pri koncu še mateja vzdiguješ...ma jaz se premaknit nisem smela,kaj šele da vzdignem kaj težkega...aha zdej mi je vžgalo ,da je že čas za novega člana,pa pospešuješ zadevo ... mini-laž kakorkoli,jaz našega vedno vprašam ,ko pride iz vrtca in mu naštejem tri prijateljčke iz skupine ,če so bili pa za vse reče ja ja ja...nato pa začnem naštevat a hedvika je bila,reče ja...a ludvik je bil reče ja...a smiljan je bil reče ja...v glavnem zadnji trije so izmišljeni v moji glavi ,njegov odgovor pa je vedno ja...ne ne znajo lagat takšni palčki ,pomojem ne znajo opredelit kaj je res ,kaj bi radi točno povedali,vrjetn pa še tisoč in en odgovor... Ja vem spet te moje klobase pa dobre misli,ki ste jih že nažrte pa prenažrte vse na naši strani...hm... ...ne ne kompliciraš ,te pa dejansko boli ,ker veš da gre za tvojega sina in te sam materinski nagon požene v to ,da ščitiš svojega sončka...v teh primerih ,ki jih naštevaš zadnje dni definitivno trpiš najbolj ti...ja vem da je celi majhen in da ne moreš dopustit ,da se to nadaljuje ,te absolutno razumem...ne znam ti povedat iz mojih izkušenj ,kako smo mi kdaj zadeve sanirali,saj do njih ni prihajalo ali pa se ne spomnim več tega(govorim za Karin)...zakaj si zadevo ne vzameš spet za test,teste dobivaš dnevno,ker si preobremenjena s svojimi mislimi in tuhtaš in premlevaš kdaj bo prišel domov spet iz buško ali upam ,da ne čim drugim...vem da boš težko sprejela,ker vem da bi naredila vse da bo celi rastel v mirnem sproščujočem okolju...kaj pa pravi tvoj na vse skupaj-je tudi tako razdražen in napet...v začaranem krogu se lahko vrtiš dneve in dneve in stvar se lahko avtomatično sama začne motat in motat...pomenila si se ,zdej pa spusti to iz sebe in si reči da bo dobro in da bodo tisti tam zgoraj poskrbeli ,da celija zaščitijo pred petrom...a mi vrjameš ,da če boš vrjela v izboljšanje ,da bo boljše...vrjetno vrjameš v svoje angele in veš ,da so s teboj...pusti zadevo da jo oni porihtajo do konca,sam ti jih prosi za to da naredijo namesto tebe,ker si ujeta v nekaj ,kar te boli in nimaš moči da bi rešila situacijo...ko boš spustila,bo celi dobil zaščito okoli sebe,petra pa bo odpeljalo žal verjetno na koga drugega...tako bi najvrjetneje reagirala jaz s predhodnjim pogovorom,ki si ga pa ti tudi že opravila...nima smisla zdej vrtat ,ker sama vidiš da dobivaš zraven tesst na test -se pravi vse kar teži tudi druge...umakni se ker te ne zanimajo problemi drugih,saj imaš sama trenutno največji problem,kako rešit nastalo situacijo...če že bo doma pogovor nanesel s partnerjem na vse skupaj,ti priporočam da celi ni zraven,saj boš dejansko še njega mešala v vse in bo res dobil še večji odpor,ravno tako pogovori o situaciji po telefonu ali kakorkoli...jaz držim pesti,sreče imaš veliko v življenju,zanesi se še na to in upaj na čimprejšnjo rešitev...
|