|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
20.10.2011 10:12:59   
dreamhorse
Lenika, tudi jaz... kadim pred Žano... pa nisem kadila 5 let, zdaj sem pa spet začel... sem tako jezna sama nase, ampak če je fajn...
mogoče pa neham zdaj po mrzlem, ko mi ne bo ven za hodit...
Skadim pa cca 5 cigaretov na dan, razen, če je kakšna čaga in se kaj zraven spije.

(odgovor članu lenika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
20.10.2011 11:39:17   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Za lepši dan ,če vas dež mori user posted image ...Dh ti se pa ne jezi,ker ti v službi ne odpre,sej te bo počakala povezava...

http://www.youtube.com/watch?v=BywR4Lesz3A

ane..kok je mal treba da je otrok srečen

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
20.10.2011 11:44:03   
mini86
manna-so tri stvari pa še krema za ture pa še nimam doma oz nima mami..
za marcela pa mam iste ja..pa še 5 drugih zravnuser posted image user posted image

cigareti-zakaj pa ne pred otroki..nikol nisem pomilila da nebi pred njem kadila ker to sem jaz..to je del mene..

končmo mi je malo pireja ostal-in kaj dam not za svalke..jajc pa moko al kva..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
20.10.2011 12:04:37   
tecka
Za svaljke daš še malo masla - po možnosti še v topel krompir.

Mini - a veš, da sem pa jaz že pozabila da kadiš. Na zadnjih par srečanjih v ZOO tega sploh nisem opazila...

Evo, v LJ sneguje....

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
20.10.2011 12:05:27   
Mala_princeska
tecka ja res že odrasli besedo grd narobe razumemo, kaj šele otroci; po moje je boljš "dudarje" preusmerit, da jo v koš nesejo-dudo ali pa kakšnem mladičku ali dojenčku nesejo, pa pustmo to-ko bodo pripravljeni bodo tud na dudo pozabili- manca občasno še cmoka pa nej bo to stara ali nova, najde jih pa tud če jih skrijem, jo ima bolj še za afnanje al pa ko je fejst zaspana

manna ja kot si rekla, tud jst sem včasih mnenja da mi hod po živcih in prov vidim, če sem potem še jaz nervozna je sam še hujš; mislim da je res potrebna preusmeritev pozornosti; kar pri nas najbolj pali: mi je zadnjič v kopalnici želela razmetat kroglice za pranje perila(jih imam na pralnem stroju na eni škatli) in sva šle kocke razmetat in sedaj ve da ne sme tistih na stroju razmetat
naša je recimo tud špičila in točno ve kaj in kje ne sme početi
ko se mi pa trma pa jo pustim da se strma in da vidi da ne doseže v kar se zapiči, čeprov včasih priznam popustim, pa vem da ni prav
al pa v sobo jo posadim na posteljo, da se strma in grem stran, se izjoka in je potem mir
v trgovini opažam dvo in tri letnike in vidim da res preizkušajo meje staršev, veliko je žal takih ki popustijo in kupijo igračko, eni so pa vztrajni in jim dopovedujejo in se v miru pogovorijo s preusmeritvijo
ja odaja o varuški in "krotenju" otrok je res fajn, res najdeš kak fajn ukrep v oddaji

bjondi hvala za nov miselni vzorec

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
20.10.2011 12:08:20   
Mala_princeska
hm lopate ne še hvala...

je treba še gume kupit in čakam drugi del regresa user posted image

aha smrketa še malo gooo gooo gooo user posted image user posted image user posted image user posted image
nisem več na fb, pokaži kako sliko trebuščka no

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
20.10.2011 12:21:20   
dreamhorse
Jaz tudi... kolegica pa svoji sestri ne pusti kadit pred otroci, ki sta stara 8 in 10 let... pa sem zato vprašala, če pač samo jaz tega ne skrivam...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
20.10.2011 12:32:44   
mini86
punce sj ne vem a nj spet začne al..

marcel je prišel včeri domov z modro buško na čelu in rekel da ga je tist isti fantek-rečmo mu peter udaril s formulo po glavi..
no pa omenim vzg. zjutri in pravi ja a ni povedala nič pomočnica..no in je razložila da je ta peter kao zalublen v marcela in da ga zlo porajta in da imata oba zelo razvito gradbeno ne vem kva in da peter gre prou marcela iskat da se bota skp igrala in da sta se oba spotaknla v blazino in je pač marcel prletu v omaro..in kle mi ne gre skp ker mi je marcel drugače povedal in verjamem da otroci pri teh letih ne lažejo..
ne vem no..bom pretiravala pa rekla da bi lahko marcel meu pretres pa bi doma bruhal js pa nebi vedla zakaj..
no in k sva se še naprej pogovarjale mi kr neki da je že raziskovala da je mislila da je avtist samo da ni pa da doma ne vem kaj delajo z njem in bla bla bla..pa sm ji rekla da upam da me ne bo razumela ampak da mene to ne zanima..da mene zanima samo marcel..in potem mi začne da je on res blazno občutljiv..ok..a prej en let oz do sedaj pa tega ni opazila..sem ji povedala da vem da hitr začne jokat če mu gdo vzame igračo al pa kej takegega, da pa vseeno rajši vidim da se mi zjoka kokr pa da da bi udaril,in da doma tega ni oz mine po več dni brez da bi jokal.. pa kr ene mi govori..pa sem ji rekla da ji zaupam pa da ne obsojam niti nje niti otroka niti nobenga samo da me moti ker je marcel dobil strah pred vrtcem..

ma pol pa še en bla bla bla..

no in zdj mi prosim povejte ISKRENO..a pretiravam al ne..samo to me zanima..

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
20.10.2011 12:39:46   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska
aha smrketa še malo gooo gooo gooo user posted image user posted image user posted image user posted image
nisem več na fb, pokaži kako sliko trebuščka no

Na FB-ju nimam nobene slike trebuščka, nisem nobenemu povedala za bušija, bom pa vam pokazala eno slikico user posted image

Evo, mislim, da je bilo slikano nekje na začetku oktobra:
user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
20.10.2011 12:44:41   
smrketa24
Mini - nič kaj fino ni tole brat. Se mi Marcel kar malo smili. Ne vem kaj bi naredila na tvojem mestu, res ne. A lani pa ni bilo teh problemov (s tem fantom)??

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
20.10.2011 12:54:05   
mini86
uau smrketa..a si ti pozabla jt rodituser posted image user posted image user posted image

lansko leto je bil ta fantek v drugi skupini..je pa danes en očka rekel k so bli skupaj z njim v skupini da je bi isti
no vzg. je rekla da mamica od petra ni vedela nobene stvari da se dogaja ker una vzj. pač nikoli ni nič povedala in da je on živi primer kaj institucija naredi iz otroka..

vse lepo in prav..se mi ta otrok zelo smili..AMPAK zakaj more zaradi njega MOJ otrok trpeti..

ne vem..ne bom pustila da gdo maltretira marcela zato ker ima probleme doma..ne vem..če narobe razmišlam mi prosim povejte..

pa še to..mi začne pol vzg. razlagat da se ji je sin pr 28 totalno zlomil in da ne vem kaj še vse..ampak spet..kaj mam js oz marcel tukaj..js mam rečmo tud probleme doma, pa jih ne razlagam njej in zaradi teh moji problemov ne trpi tuj otrok..

res bi rada da poveste svoje mnenje k ste "zunanje" in niste čustveno vpletene..tud kritiko sprejmem

Neposredna povezava do sporočila: 2536
20.10.2011 12:56:34   
dreamhorse
Mini, tudi jaz ne vem, kaj bi naredila... in komu verjet... Žana recimo vedno reče, da je v vrtcu kakala, pa da jo je Andreja previla... ko pa Andrejo vprašam, če je kakala, pa mi reče, da ni... Pa dvomim, da bi mi andreja lagala... Saj ne, da bi otroci lagali, odgovorijo odvisno od tega, kako ga vprašaš. Si danes kakala, ja.. danes pa nisi nič kakala ne, potem je odgovor ne.
Res da ti je Marcel sam povedal, da ga je Peter udaril in ne, da je padel... kaj pa vem...
jaz bi morda rekla vzgojiteljici, da naj pač bolj pazijo, če se že Marcel in Peter skupaj igrasta. Kar je pa verjetno tudi težko, ker nista sama v skupini.
In ne, seveda ne kompliciraš. Tudi mene ne bi zanimalo, kaj se pri Petru doma dogaja, to ni tvoja stvar. In četudi se kaj dogaja, ne sme tega prenašat na druge otroke...

Neposredna povezava do sporočila: 2537
20.10.2011 12:59:52   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Mini, tudi jaz ne vem, kaj bi naredila... in komu verjet... Žana recimo vedno reče, da je v vrtcu kakala, pa da jo je Andreja previla... ko pa Andrejo vprašam, če je kakala, pa mi reče, da ni... Pa dvomim, da bi mi andreja lagala... Saj ne, da bi otroci lagali, odgovorijo odvisno od tega, kako ga vprašaš. Si danes kakala, ja.. danes pa nisi nič kakala ne, potem je odgovor ne.
Res da ti je Marcel sam povedal, da ga je Peter udaril in ne, da je padel... kaj pa vem...
jaz bi morda rekla vzgojiteljici, da naj pač bolj pazijo, če se že Marcel in Peter skupaj igrasta. Kar je pa verjetno tudi težko, ker nista sama v skupini.
In ne, seveda ne kompliciraš. Tudi mene ne bi zanimalo, kaj se pri Petru doma dogaja, to ni tvoja stvar. In četudi se kaj dogaja, ne sme tega prenašat na druge otroke...

To se pa strinjam. Tudi Matej mi včasih pove stvari, ki ne držijo, če ga vprašam. Ko pa vzgojiteljico vprašam, pa reče da je drugače - recimo glede kakanja....on reče, da je v vrtcu kakal, vzgojiteljica pa da ni. Glede hrane pa itak vedno drugače pove user posted image
Ne vem pa, če ravno glede tepeža lažejo otroci. No, ne bi rekla ravno lažjeo, ker pri teh letih res ne znajo lagat. Ne vem no, se mi zdi, da ga je ta otrok res vzel na piko, če samo marcelu nagaja. Pa kot si že rekla, je tudi v prejšnji skupini nagajal.

Neposredna povezava do sporočila: 2538
20.10.2011 13:07:35   
mini86
ok hrana-ja v vrtcu imajo reveži vsak dan samo juhouser posted image , pa take stvari mi je jasno da si malo zmislijo..

dvomim pa da bi si pri taki stvari zmislil..
sicer spet pretiran primer..a rečmo da če bi vam rekli otroci da jih je en pač otipaval..a bi mu verjele al bi rekle ah glede kakanja pa hrane si tud zmišljuje..a razumete kaj želim povedat..

verjamem da imate predavanja v vašem vrtcu-sploh ljubljanski..no in prejšni teden sva bile s kolegico v njenem vrcu in je bilo predavanje pač o ugrabitvah, zlorabi otrok..ne bom šla v detajle k me je še zdj groza ampak take stvari si otrok enostavno ne zmisli..

no je seveda tudi varjanta..je padel ok..ga je pa potem še pač udaril na isto mesto kdaj kasnej..seveda bolj boli če ti neka oseba naredi bolečino kot pa če pač padeš..pač notr mislm..in loh da si je to zapomnil..

vem da so bli tud ostali pogriženi, kako je pa zdj pa res ne vem ker nobenga ne srečam

Neposredna povezava do sporočila: 2539
20.10.2011 14:01:37   
bjondi
tečka-kako si lahko tako grda user posted image ...

smrketa-ej svaka čast ,da pri koncu še mateja vzdiguješ...ma jaz se premaknit nisem smela,kaj šele da vzdignem kaj težkega...aha zdej mi je vžgalo ,da je že čas za novega člana,pa pospešuješ zadevo user posted image ...

mini-laž kakorkoli,jaz našega vedno vprašam ,ko pride iz vrtca in mu naštejem tri prijateljčke iz skupine ,če so bili pa za vse reče ja ja ja...nato pa začnem naštevat a hedvika je bila,reče ja...a ludvik je bil reče ja...a smiljan je bil reče ja...v glavnem zadnji trije so izmišljeni v moji glavi ,njegov odgovor pa je vedno ja...ne ne znajo lagat takšni palčki ,pomojem ne znajo opredelit kaj je res ,kaj bi radi točno povedali,vrjetn pa še tisoč in en odgovor...

Ja vem spet te moje klobase pa dobre misli,ki ste jih že nažrte pa prenažrte vse na naši strani...hm...

...ne ne kompliciraš ,te pa dejansko boli ,ker veš da gre za tvojega sina in te sam materinski nagon požene v to ,da ščitiš svojega sončka...v teh primerih ,ki jih naštevaš zadnje dni definitivno trpiš najbolj ti...ja vem da je celi majhen in da ne moreš dopustit ,da se to nadaljuje ,te absolutno razumem...ne znam ti povedat iz mojih izkušenj ,kako smo mi kdaj zadeve sanirali,saj do njih ni prihajalo ali pa se ne spomnim več tega(govorim za Karin)...zakaj si zadevo ne vzameš spet za test,teste dobivaš dnevno,ker si preobremenjena s svojimi mislimi in tuhtaš in premlevaš kdaj bo prišel domov spet iz buško ali upam ,da ne čim drugim...vem da boš težko sprejela,ker vem da bi naredila vse da bo celi rastel v mirnem sproščujočem okolju...kaj pa pravi tvoj na vse skupaj-je tudi tako razdražen in napet...v začaranem krogu se lahko vrtiš dneve in dneve in stvar se lahko avtomatično sama začne motat in motat...pomenila si se ,zdej pa spusti to iz sebe in si reči da bo dobro in da bodo tisti tam zgoraj poskrbeli ,da celija zaščitijo pred petrom...a mi vrjameš ,da če boš vrjela v izboljšanje ,da bo boljše...vrjetno vrjameš v svoje angele in veš ,da so s teboj...pusti zadevo da jo oni porihtajo do konca,sam ti jih prosi za to da naredijo namesto tebe,ker si ujeta v nekaj ,kar te boli in nimaš moči da bi rešila situacijo...ko boš spustila,bo celi dobil zaščito okoli sebe,petra pa bo odpeljalo žal verjetno na koga drugega...tako bi najvrjetneje reagirala jaz s predhodnjim pogovorom,ki si ga pa ti tudi že opravila...nima smisla zdej vrtat ,ker sama vidiš da dobivaš zraven tesst na test -se pravi vse kar teži tudi druge...umakni se ker te ne zanimajo problemi drugih,saj imaš sama trenutno največji problem,kako rešit nastalo situacijo...če že bo doma pogovor nanesel s partnerjem na vse skupaj,ti priporočam da celi ni zraven,saj boš dejansko še njega mešala v vse in bo res dobil še večji odpor,ravno tako pogovori o situaciji po telefonu ali kakorkoli...jaz držim pesti,sreče imaš veliko v življenju,zanesi se še na to in upaj na čimprejšnjo rešitev...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
20.10.2011 14:05:34   
dreamhorse
Ja, saj sem rekla, da je to drugačen primer kot pa kakanje...
Hm, kaj pogovorne ure imajo? Pa greš enkrat tja, pa poveš svoje mnenje, kar ga imaš pravico, seveda..
Pa da te zanima, kaj bodo ukrenle, da se to ne bo ponovilo, da ti je Marcel rekel, da ga je Peter udaril.
MIslim, da je prvi korak, da se z njimi pogovoriš (kar si se že itak) torej da jim daš vedet, da tega ne dopuščaš. Res je težko svetovat, ne znam si pa predstavljat, kako bi jaz odreagirala, če bi se Žani to dogajalo. Bi šla na pogovorne ure, ali želela sestanek z vzgojiteljicam, ker se take reči morajo rešit takoj. Konec koncev, so tem, da take reči tudi preprečijo...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
20.10.2011 14:09:52   
tecka
Smrketa - prav fino te je pogledat vso nasmejanouser posted image

Mini - jaz ne bi rekla, da si je Marcel zmislil, ampak da je pač rekel stvar, ki mu je najprej padla na pamet. In ker ga je Peter že tolikokrat udaril, si Marcel pač ni zapomnil padca, ampak udarcev in je rekel pač to. Jaz bi pri tej starosti še vedno verjela vzgojiteljici.
Pri nas doma je npr. tako, da Srečko pove, da je v vrtcu jokal. In ga vprašamo zakaj. Zato, ker ga je Janez udaril. Pa ga vprašamo, kaj pa je naredil on (Srečko), da ga je Janezek udaril. In ponavadi pove, da ga je porinil, brcnil,...in potem pove toliko da ne vemo več, kdo je koga in zakajuser posted image . In v tem primeru bi jaz raje verjela vzgojiteljici.
Mini, kako pa postopajo v vašem vrtcu, če se tepejo? Pri nas se mora tisti, ki tepe, svoji žrtvi opravičiti, potem pa na udarjenem mestu držat gor obkladek, da se strasti umirijo. In tako so na roditeljskem svetovali tudi nam staršem, da bi pač delali enako doma. Saj vem, da ti vzgojiteljici ne moreš solit pameti, ampak povprašaš pa lahko kako se opravičujejo en drugemu in kaj recimo kako na opravičilo odreagira Marcel.
Moram reči tudi, da naš SRečko ne prihaja domov z buškami, tako da če se že tepejo, je vse bolj nedolžno.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
20.10.2011 14:10:15   
dreamhorse
Joooo, pa toliko sem napisala, pa mi je vrglo error...
Skratka na hitro
- kakanje in tepež definitivno ni stvar za primerjat, se pa strinjam s tečko.
- pojdi na pogovorne ure, pa povej da se ti ne zdi prav, kar se dogaja in da želiš, da se konča...
pravzaprav se dogovori za izredi sestanek z vzg. ker take reči se dogovarjajo in rešujejo sproti, ne ko otrok več noče v vrtec.
- ne vem kako bi jaz reagirala, zato je tudi težko kaj svetovat...

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 20.10.2011 14:11:27 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
20.10.2011 14:50:42   
manna
mini, ne, nič ne pretiravaš. Se strinjam s tecko glede laganja - po mojem toliko stari otročki še ne lažejo, ampak zamešajo pa, kdaj je kaj bilo. Morda ga je enkrat prej udaril, pa je Marcel tako povedal. Našo Manco je Izak enkrat ugriznil in od takrat dalje ona to skoz govori, še prejšnji teden je omenila, da jo je izak ugriznil, pa sploh ni bla v vrtcu... skratka, po mojem si ni direkt izmislil, ampak prav točno pa tud ni povedal. Drugač pa, pr nas je blo podobno, da je bil ta fantek ki je grizel strašno problematičen, iz družine kjer sta starša že ločena, pa je en čas pr starih starših, en čas z očetom (ki je kreten) itd.. pa sm jaz isto rekla, da če imajo oni probleme, ni treba da zato moja manca nastrada! In tudi glede razčiščevanja se strinjam s tecko - vprašaj kako ravnajo ob takem dogodku v vrtcu? Ga sploh kaznujejo, povejo njegovim..? Kr nekaj je treba očino nardit.
smrketa, krasna nosečnica si! Jaz sem tudi dvigovala manco vse so roka...pa se ni čisto nič prej začelo dogajat.

Neposredna povezava do sporočila: 2544
20.10.2011 15:04:17   
bačko
Glede kajenja.Jaz vztrajam že 5 let in moram reči da zaenkrat mi kar dobro uspeva.user posted image
Smrketa lep trebušček imaš.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
20.10.2011 15:18:09   
mini86
bjondi-da se navežem na primer o tem kdo je v vrtcu in koga ni..marcel vedno pove pravilnouser posted image user posted image
in tud vsak dan ne govori kaj mu je peter naredu..pove pa kaj je drugemu..

no glede tega-verjeti otroku ali ne..ko je bilo še uvajalno obdobje je vedno prišel domov in govoril da mu-ne spomnem se že kdo nagaja..no in ker se je to vsakodnevno dogajalo, sem vzg uprašala kako je s tem da a si izmišluje al je res tako..
je rekla da sta sicer večkrat v konfliktu in bla bla bla da pa ni nič resnega in da lepo da vprašam..no na koncu sem ji rekla da sem samo hotla prevert a si izmišljuje al ne..pa je rekla veste gospa otroku je pr takih stvareh treba verjeti ker ne lažejo.no zato tko razmišljam..

se pa probam pomirt oz ne tok razmišljat o tem..ampak iskreno me je danes zjutraj ko sem vedela da morm spet neki rečt vsakič ko sem pomislila na to stisnilo pr srcu..in danes ko sem ga prišla iskat ko sem na koncu hodnika videla sobo prav tako..

drgač pa moj razmišlja isto in pogovarjava se ko njega ni zravn..
tud marcelu nikoli ne rečem da je peter grd da nej gre stran ampak mu rečem da je tudi on njihov prijatelj in da zna bit tudi on priden in da kr nj se lepo igrata in bla bla bla..

dh-sm mela pogovorne ure že dvakrat po pol ure in mislim da dobro razumejo da želim da se neha..od prvič k sm bla je popoldan pri pomočnici vedno še ena zravn

no ok to smo dale čezuser posted image potegnemo vodo kot pravi bjondi pa gremo naprej..

no naj povem da kljub temu zaupam vzg in vem da se bo to porihtalo

Neposredna povezava do sporočila: 2546
20.10.2011 15:38:20   
bjondi
mini-zaupaj tudi sebi in posledično tudi vzgojiteljicam...in bo steklo...pa prosi za pomoč še tvoje tiste ,ki te čuvajo pa naj se sliši še tako čudno...držim pesti...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
20.10.2011 20:06:33   
mini86
.pa prosi za pomoč še tvoje tiste ,ki te čuvajo pa naj se sliši še tako čudno...držim pesti...

..meni neuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
20.10.2011 20:44:19   
lenika1
Smrketa res si lepa nosečnica user posted image

Tečka mene nisi prizadela s tem kajenjem, ker jaz se zavedam, da ne izgleda lepo, še manj pa je zdravo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
20.10.2011 22:05:27   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Glede kajenja.Jaz vztrajam že 5 let in moram reči da zaenkrat mi kar dobro uspeva.user posted image

A vztrajaš da kadiš al da ne kadiš user posted image ...ma ja spet te hecam a ne...user posted image ...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?