Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 11:15:34
|
|
|
|
PapuaNG
|
Pozdravljene, se opravičujem, ker vam vpadam v temo, a me je moj dragi prosil, če vam lahko posredujem spodnje sporočilo. Če katero zanima, vljudno vabljene, ravno tako prosim posredujte sporočilo prijateljicam, znankam, ki bi jih utegnilo zanimati...tenk ju :) Spoštovani starši! Za potrebe snemanja TV oglasa za blagovno znamko Intersport IŠČEMO SVETLOLASE FANTKE od 2. do 3. leta starosti in FANTKE (ne glede na barvo las) od 3. do 5. leta starosti. Vse zainteresirane starše prosimo, da na blaz.taljan@gmail.com pošljejo kontakt, mi pa vas bomo poklicali in povabili na casting, ki se bo odvijal v prihodnjih dneh, najverjetneje v sob. 22.11. ali v ned. 23.11. Konkretno se za TV oglas išče otroka, ki bo del družine. Snemanje bo potekalo 03.11.2011, torej en snemalni dan. Predviden honorar za malčke je 200eur/bruto. Za potrebe snemanja se bomo prilagodili bioritmu izbranega fanta. Spodaj pa je povezava na zadnji TV oglas, kjer smo potrebovali 1 mesec starega dojenčka. http://www.nora-pg.si/si/showreel/tv-oglasi/movie/69162/ Lp Blaž Taljan 040564194
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 11:16:32
|
|
|
|
Mala_princeska
|
joj tecka zdej si se pa našim kadilkam zamerila s tem kako je teta s čikom grda sej vem na kaj si mislila - na pametovanje z dudo medtem ko ona kadi se še kar okol dude vrtite nč men je slabo pa je najbrž tud malo psihe in utrujenosti zdraven al se bo pa treba dokončno kapučinu z mlekom narejenim odpovedat ali je pa vodovod-voda problem, ker se mi zadnje čase prepogosto to z želodčkom dogaja
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 11:57:32
|
|
|
|
dreamhorse
|
Mini, a naj ji kr napišem da mi je mini dala kontakt? :) Iz kje pa je gospa? pošlje zadevo po pošti? Saj nisem nič grdega mislila s tem cigaretom, tudi jaz sem razumela, kaj je tečka želela povedati... PapuaNG žal nimam fantka....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 12:18:46
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Saj nisem nič grdega mislila s tem cigaretom, tudi jaz sem razumela, kaj je tečka želela povedati... He, he, zdaj sem pa užalila kadilke In ste razumele, da ste grde??? No, jaz sicer ne kadim, imam pa kup drugih slabostih, ampak: a) ne moreš ti otroku reči, da je grd. Nikakor in nikoli. b) ne mroeš ti otroku reči, da je grdo/narobe/kakorkoli hkrati pa ti počet ISTO.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 13:30:19
|
|
|
|
dreamhorse
|
Seveda, se strinjam z obema točkama, ki si jih navedla...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 13:41:40
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Bjondi, kako je bilo na kostanjevem pikniku? Mi pa to nič nimamo.. vsaj naša skupina ne, se nismo nič dogovorili... :( Sicer smo bili na en dva tri ,ker se nam je spet mudilo...starši smo kostanj prinesli že prej ,ker so ga morali napečt,skuhali so na litre čaja,skuhali tudi krompir,bila je muzika,pa razne delavnice-vse je potekalo na igrišču...mislim pa da sta dva takšna velika vrtčevska druženja na leto-kostanjev piknik in pa spomladi še ena podobna zadeva...lušno pa še starši se malo podružimo... Ijeee, jaz sem pa včeraj dobila dvojne čevlje za žano.. tist, ki sem poslala link.. upam, da res ne bodo premočili,... so bili za smešen denar.. pa še ene gumijaste podločene, ki bodo pa za rezervo. Za obojne skupaj sem dala 40 €. Končnooo... A ima katera kak nasvet kako zdravit, oz še bolje, preprečit herpes? Jaz sem se enega že rešila, pa kaj, ko imam zdaj 2 nova... Se mi bo zmešalo. Ga dolgo nimam, ko pa imam, pa sem 2 meseca dobra... ZA znoret.. Imam te hansaplastove obliže, vsaj boli manj, pa tud tak velik ne nastane.. ampak jaz ga sploh ne bi imela... Če imaš takšno katastrofo zaradi tega ti svetujem homeopatske granule ,ki zagotovo obstajajo tudi za tole reč...jaz sem tudi herpes človek,no ta zadnjega sem sanirala samo z pozitivnimi mislimi ,ga total odmislila,kot da ga ni -ga tudi mazala nisem...ampak če imaš tako štalo bi šla jaz na granulena tvojem mestu-več na mejl...tako da še zrastit prase ni uspel ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 13:41:54
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Včeraj sva šle z Žano same v trgovino. Skoraj se mi je zmešalo, ker mi je bežala ven, ko sem plačevala in same kozlarije počela, ker se njej fajn zdi, ko jo potem lovim in se kregam na njo... Sploh si ne predstavljam, kaj so si drugi mislili, nevzgojen otrok... Ampak v trgovini postane tak hudiček, da če nisma oba potem skoraj da ne morem nič kupit, ker letam za njo kot en vol. ja njej je to definitivo igra,ko letiš za njo,sej si sama napisala...zdej samo še pogruntaj kaj narest ,da to ne bo več delala...priporočam kako gledanje oddaje varuška na tv3-ravno prejšnji vikend ko je ponovitev je mama tri otroke po štacuni lovila,po ukrepu so bili pridni kot mravlje...sam ukrepa se ne spomnim,ker sem samo z enim učom lovila stvari...pogor je tisti najbolj pomemben...pojdi v višino njenih oči ,naj te gleda ,jo drži za rokici in ji v ostrem tihem tonu povej da ni to prav...jaz bi jo posedla na tla ,da premisli...sem tudi jaz ukrepala ene trikrat ,me ne zanima kaj si drugi mislijo,če otrok sedi na tleh in joka ,ker je užaljen in kaznovan...stvari so se potem čist obrnile na boljše valda...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 13:42:39
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Bjondi mi boš kaj numerološkega napisala. vedi da razmišljam pozitivno in upam da bo to delovalo. Včeraj smo bili na probni vožnji sem bila samo sopotnik in moram reči da je avto super.Med vikendom pa bom še jaz peljala avto da vidimo kako se pelje. Loh ti kej energetskega napišem,numerološki je samo izračun tvojega imena,priimka in vse kar gre zraven ...sej vem kaj si mislila .. Prvo kar je se veseli vsega kar te čaka z novim avtočkom...srečna si ,pa vseeno nimaš poguma sesti vanj ,ker je nov ,ker je velik ,ker so to tvoje sanje po katerih si segla,pa vseeno še ne dojameš da ja to vajino čisto za res....lažje ti bo ko boš prodala svojega,saj drugega izhoda takrat ne bo več...tvoja pričakovanja so velika ,ker si dobila v roke svoje sanje...a hkrati te je strah,strah je odlična odskočna deska za naprej saj je negativen in za negativo vedno pride pozitiva...če ti nebi butal ven strah bi bil to zate en mačji kašelj...to je tako kot dež in sonce...in ko se boš usedla vanj,ko boš naredila nekaj kilometrov boš začela uživat,strah bo skopnel in tvoje vožnje z malo večjim vozilom bodo še bolj varne,sproščujoče in vse kar spada zraven...v opremi imaš zagotovo tudi zadnje senzorje za parkirat-to je zakon ,verjemi da ne boš butnila-samo če boš res počasi parkirala ne v šusu,vse se tudi izriše in piska...ej vse bo v redu ...stopila si na novo pot,ki je trenutno večja,kakor pot po kateri si vozila do sedaj...super je vse in vse bo super...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 13:46:18
|
|
|
|
bjondi
|
Kliči jo med 9 in 11 uro dopoldan,če ne vzdigne je v avstriji in probaš kasnej...040/896-707 Zvonka Furlan...pošlje po povzetju... Za ponavljajoča vnetja ušes tečka obstajajo granule ki se imenujejp O.T.Kind
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 13:47:50
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Saj nisem nič grdega mislila s tem cigaretom, tudi jaz sem razumela, kaj je tečka želela povedati... He, he, zdaj sem pa užalila kadilke In ste razumele, da ste grde??? No, jaz sicer ne kadim, imam pa kup drugih slabostih, ampak: a) ne moreš ti otroku reči, da je grd. Nikakor in nikoli. b) ne mroeš ti otroku reči, da je grdo/narobe/kakorkoli hkrati pa ti počet ISTO. Itaaaak...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 13:59:06
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska nč men je slabo pa je najbrž tud malo psihe in utrujenosti zdraven al se bo pa treba dokončno kapučinu z mlekom narejenim odpovedat ali je pa vodovod-voda problem, ker se mi zadnje čase prepogosto to z želodčkom dogaja Ja ja vsak izgovor je dober ...slabost je strah..le pred čim pa veš sama ti... Možni vzrok za slabost;Strah.Vezi.Občutek ujetosti... Nov miselni vzorec;Zlahka se gibljem po prostoru in času.Obdaja me samo ljubezen...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 19.10.2011 14:14:31 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 14:14:14
|
|
|
|
smrketa24
|
Joj, kakšno vreme je zunaj. Pa mrzlo, cele dneve se grejem s klimo, ker pri nas še nič ne kurimo. Včeraj zvečer je tašča prvič zakurila, takrat se mi zdi pa čist brez veze, ker gremo itak spat. Jaz pa raje v hladnem spim in se v toplo zbudim. Samo kaj čem, takle mamo Se mi nič ne da. Dobro, da sem šla vsaj malo na sprehod, drugače bi kar zaspala. Uf, bi šla že kar rodit. Še malo...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 14:17:45
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 Joj, kakšno vreme je zunaj. Pa mrzlo, cele dneve se grejem s klimo, ker pri nas še nič ne kurimo. Včeraj zvečer je tašča prvič zakurila, takrat se mi zdi pa čist brez veze, ker gremo itak spat. Jaz pa raje v hladnem spim in se v toplo zbudim. Samo kaj čem, takle mamo Se mi nič ne da. Dobro, da sem šla vsaj malo na sprehod, drugače bi kar zaspala. Uf, bi šla že kar rodit. Še malo... Zjutri je bilo prav fino,pol je pa rosit začelo ,sva šla pa ravno gor,zdele pa že dobro pada...mož je bil pa na poti v mb in je rekel da je brez oblaka in prav toplo...eej kdaj zečnemo navijat zate,ja sej vem sem te že miljavžnkrat vprašala...a okol začetka novembra...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 14:19:47
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi eej kdaj zečnemo navijat zate,ja sej vem sem te že miljavžnkrat vprašala...a okol začetka novembra... Ej, zaradi mene lahko že začnete Mogoče bo pa pomagalo Zdj bo že 38. tednov, tako da sem čist ready
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 14:24:10
|
|
|
|
dreamhorse
|
Hej, zdaj ste me spomnile.. a mislite, da ima ta teta homeopatinja kaj proti potenju.. jaz se potim kot konj... resnično... ali naj rečem raje kot sv****.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 14:27:20
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 Joj, kakšno vreme je zunaj. Pa mrzlo, cele dneve se grejem s klimo, ker pri nas še nič ne kurimo. Včeraj zvečer je tašča prvič zakurila, takrat se mi zdi pa čist brez veze, ker gremo itak spat. Jaz pa raje v hladnem spim in se v toplo zbudim. Samo kaj čem, takle mamo Se mi nič ne da. Dobro, da sem šla vsaj malo na sprehod, drugače bi kar zaspala. Uf, bi šla že kar rodit. Še malo... Zjutri je bilo prav fino,pol je pa rosit začelo ,sva šla pa ravno gor,zdele pa že dobro pada...mož je bil pa na poti v mb in je rekel da je brez oblaka in prav toplo...eej kdaj zečnemo navijat zate,ja sej vem sem te že miljavžnkrat vprašala...a okol začetka novembra... Dež? Pri nas je sonček, le da je tak veter, da me je prej prav premaknilo. smrketa navijam.... navijam.. navijam..
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 14:30:37
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Mini, a naj ji kr napišem da mi je mini dala kontakt? :) Pomoje je boljš če rečeš Maša ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 14:32:27
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Hej, zdaj ste me spomnile.. a mislite, da ima ta teta homeopatinja kaj proti potenju.. jaz se potim kot konj... resnično... ali naj rečem raje kot sv****. teb pa res dogaja dans...sej prov to je super...ni da ni kar nebi obstajal v homeopatiji...pokliči al pa mejli pa vpraši vse kar te teži...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 14:33:56
|
|
|
|
bjondi
|
Sej če se prav spomnim imaš 2.11 rok...kok si skrivnostna...ej kaj pa imena pa to,zvemo tud pol...al...mal te hecam,da nauš zaspančkala na dolgočasen dan...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 14:35:43
|
|
|
|
dreamhorse
|
Če je rekla bačko, da na maile ne odgovarja... a tist je njen mail, ko ga je dala mini?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 14:38:19
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Kliči jo med 9 in 11 uro dopoldan,če ne vzdigne je v avstriji in probaš kasnej...040/896-707 Zvonka Furlan...pošlje po povzetju... Za ponavljajoča vnetja ušes tečka obstajajo granule ki se imenujejp O.T.Kind Tole si moram pa jaz zapomnit. Mini - ti že pišem mail... Edin en problem je. Verjetno jih je treba jemat
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 14:38:28
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Sej če se prav spomnim imaš 2.11 rok...kok si skrivnostna...ej kaj pa imena pa to,zvemo tud pol...al...mal te hecam,da nauš zaspančkala na dolgočasen dan... Aja, ja, po ZM je rok 2.11., samo so mi ga na 5.11. prestavl Sem prej pozabila napisat Ime bo, nč bat Navijejte čimbolj, da čimprej pride ven, pa boste tud ime prej zvedle
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 14:40:34
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Kliči jo med 9 in 11 uro dopoldan,če ne vzdigne je v avstriji in probaš kasnej...040/896-707 Zvonka Furlan...pošlje po povzetju... Za ponavljajoča vnetja ušes tečka obstajajo granule ki se imenujejp O.T.Kind Tole si moram pa jaz zapomnit. Mini - ti že pišem mail... Edin en problem je. Verjetno jih je treba jemat A ni dovolj, če jih imaš doma? Zato meni nobene tablete ne pomagajo...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.10.2011 14:45:34
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Kliči jo med 9 in 11 uro dopoldan,če ne vzdigne je v avstriji in probaš kasnej...040/896-707 Zvonka Furlan...pošlje po povzetju... Za ponavljajoča vnetja ušes tečka obstajajo granule ki se imenujejp O.T.Kind Tole si moram pa jaz zapomnit. Mini - ti že pišem mail... Edin en problem je. Verjetno jih je treba jemat ...
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?