|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
20.10.2011 22:07:04   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

.pa prosi za pomoč še tvoje tiste ,ki te čuvajo pa naj se sliši še tako čudno...držim pesti...

..meni neuser posted image

Guud ...sej bo...če ne pa veš da imaš še zmer en izhod v sili s pogovori,ampak počakaj sam pici mini,da vidiš če deluje prva varjanta user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
21.10.2011 6:43:50   
bačko
Mini težko je.Jaz bi verjela Marcelu ker tudi naša Lora naprimer doma takoj pove če jo Žana ali pa sosedova Brina udari ali pa uščipne.Resnično pa upam da se bo to kmalu uredilo.Jaz bi rekla vzgojiteljici da ko se onedva igrata skupaj da naj bo še posebej pozorna.In kot pa si tudi sama že napisala nas nič ne zanima kaj se pri drugih dogaja doma ampak nas samo zanima naš otrok.Jaz vem da je enkrat Lora dobila od enega ugriz na lička in je vzgojiteljica mi takoj povedala.Da sploh ne vem kdaj se je to zgodilo ampak da je samo enkrat videla, da ima na ličku ugriz.
No mi smo včeraj prodali mojega C3.user posted image Ampak bo kmalu bolje.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
21.10.2011 6:44:00   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Glede kajenja.Jaz vztrajam že 5 let in moram reči da zaenkrat mi kar dobro uspeva.user posted image

A vztrajaš da kadiš al da ne kadiš user posted image ...ma ja spet te hecam a ne...user posted image ...

Da ne kadim! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
21.10.2011 8:38:36   
bačko
Kdo gre jutri na Lumpi tek?user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
21.10.2011 8:40:58   
smrketa24

Jaz bi šla, pa me nekako trebuh ovira user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
21.10.2011 8:51:00   
dreamhorse
Bjondi, videla sem posnetek,.. krasna otroka imaš...

Smrketa, tudi tvoj trebšček sem videla... lep je... in dobra si, da nosiš dva otroka naenkrat :)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
21.10.2011 9:23:04   
smrketa24
Sej Mateja sem dvignila samo za foto sešn user posted image Drugače ga ne morem dvigovat in itak se noče nosit. Midva se bolj stiskava na kavču user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2557
21.10.2011 9:40:28   
dreamhorse
Bjondi, mini, hvala za kontakt od gospe homeopatinje... sem naročila neko zadevo proti herpesu.. pa da vidimo..

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 21.10.2011 9:43:32 >

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
21.10.2011 9:41:31   
dreamhorse
[
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Sej Mateja sem dvignila samo za foto sešn user posted image Drugače ga ne morem dvigovat in itak se noče nosit. Midva se bolj stiskava na kavču user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Če so pa taki cartljivči ti naši mali škrati...
ŽAna tudi pride k meni, mami pocartaj me...

Neposredna povezava do sporočila: 2559
21.10.2011 9:45:55   
mini86

js sm že prjavlena pa je pol glih ta kolegica k se je poročila na jutri dala piknikuser posted image bi pa šla ja..kam že morš po paket..k majčko bi pa melauser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
21.10.2011 9:57:39   
tecka
A tek je v okviru maratona? Pojma nimam sploh...

No, mi imamo doma pravo zimo. Včeraj enih 10 cm snega, slabe ceste (letne gume), od 5h popoldne do 2h ponoči smo bili brez elektrike. Je bilo zabavno ob svečkah. Na srečo je centralno kurjavo vsaj malo pognalo po bajti, da smo potem čisto ok preživeli tudi s kaminom. Srečkotu smo komaj dopovedali, da luči ne delajo - je moral vsak štekar posebej probat. Potem je pa zaključil, da če ne delajo luči, bo pa tv prižgaluser posted image
Danes ga je bilo treba seveda spet budit za vrtec, pa mu pravim, da imamo elektriko, on pa meni nazaj, da bi raje imel svečke in da bi pihal.
Sem pa danes v vrtcu čudno izpadla, ker sem Srečkota pripeljala v dvojih hlačah - gatah in trenirki čez, da bo našemu popoldne lažje, da ga že v vrtcu obleče v smučarske hlače in hajd na sneg. Pa ne na sanke - zakon je kolo, ker drsijo gume in potem Srečko grunta, kam mora še dolit olje, da bo lažje šlo po sneguuser posted image

Sem bila še včeraj zvečer prepričana, da bom imela danes kar dopust. No, danes mi je ta ideja v sončni LJ prav smešna. Sem si pa avto sposodila od našga, ki že ima zimske gume, včeraj sem se za domov malo drsala.

Mini - tudi nate sem mislila še včeraj. Mogoče na kakšen pogovor z vzgojiteljico pošlješ tudi moža, ali pa da gre poleg in govori on. Imajo vzgojiteljice čisto drugačen odnos do moških kot do (tečnih) žensk.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
21.10.2011 9:59:35   
dreamhorse
Torej, info iz prve roke.
Obrazci za znižano plačilo vrtca bodo objavljeni v novembru na strani ministerstva... (pozabila katerega, verjetno tam, ko so tudi stari) in verjetno tudi na straneh CSD, prav tako pa v prodaji v knjigarnah (verjetno tudi v papirnicah). Oddajajo se po 1.12. na CSD in veljajo s 1.1. 2012.
Stari obrazci oddani na občino bodo zavrnjeni, novi obrazci oddani na občino, naj bi bili preposlani na CSD. Tako je pri nas...

Tečka in smrketa, jaz bi na vajinem mestu preverila na CSD, kako je pri vas... da ne bo zaradi napačne info presenečenje na položnici

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
21.10.2011 10:01:34   
mini86
Mini - tudi nate sem mislila še včeraj. Mogoče na kakšen pogovor z vzgojiteljico pošlješ tudi moža, ali pa da gre poleg in govori on. Imajo vzgojiteljice čisto drugačen odnos do moških kot do (tečnih) žensk.

user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra..moj ni za kreganje oz za kej rečt sploooh..js sm ta gobčna..jaaaaa to mam po mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
21.10.2011 10:02:47   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse
Tečka in smrketa, jaz bi na vajinem mestu preverila na CSD, kako je pri vas... da ne bo zaradi napačne info presenečenje na položnici

Jaz sem v vrtec klicala in so mi rekli, da moram do 15.11. poslat v vrtec. Tudi na oglasni deski v vrtcu je enako obvestilo.

Neposredna povezava do sporočila: 2564
21.10.2011 10:03:24   
smrketa24

user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra..moj ni za kreganje oz za kej rečt sploooh..js sm ta gobčna..jaaaaa to mam po mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Enako user posted image user posted image Men moj zmeri reče, dej ti zrihti, k se rada kregaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
21.10.2011 10:08:54   
mini86

Enako user posted image user posted image Men moj zmeri reče, dej ti zrihti, k se rada kregaš user posted image user posted image user posted image

jp...ampak da ne rečem kok on doma pametuje pa se razburja pa kaj nj rečem..in pol mu js pravm ok odlično boš loh kr ti povedal..ups..takrat pa tišina pa nasmeh do ušesuser posted image user posted image user posted image
človk ne more da jih nebi meu rad aneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2566
21.10.2011 10:21:49   
tecka

Torej, info iz prve roke.
Obrazci za znižano plačilo vrtca bodo objavljeni v novembru na strani ministerstva... (pozabila katerega, verjetno tam, ko so tudi stari) in verjetno tudi na straneh CSD, prav tako pa v prodaji v knjigarnah (verjetno tudi v papirnicah). Oddajajo se po 1.12. na CSD in veljajo s 1.1. 2012.
Stari obrazci oddani na občino bodo zavrnjeni, novi obrazci oddani na občino, naj bi bili preposlani na CSD. Tako je pri nas...

No, super, potem bo veljala tudi nova lestvica z 9 razredi. Upam, ker bi to za nas pomenilo 30 eur cenejši vrtec.

Neposredna povezava do sporočila: 2567
21.10.2011 10:23:49   
dreamhorse
Še to? no, upam, da bo tale lestvica bolj ugodna.. Malo se nam že pozna, ker ni več v jaslih ampak v kombiniranem oddelku... smo od začetka do sedaj že na 100 eur manj...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
21.10.2011 10:25:12   
smrketa24

Še to? no, upam, da bo tale lestvica bolj ugodna.. Malo se nam že pozna, ker ni več v jaslih ampak v kombiniranem oddelku... smo od začetka do sedaj že na 100 eur manj...

Uf, to pa je razlika. Pri nas je še vedno ista cena user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2569
21.10.2011 11:43:40   
dreamhorse
Saj tudi pri nas bi bila ista cena, če ne bi letos šla v kombiniran oddelek... sploh nisem vedela, da je cenene, dokler ni prišla položnica...

Neposredna povezava do sporočila: 2570
21.10.2011 13:41:00   
bjondi

Aja a to tud obstaja...vem da gre karin na maraton za 6 razred tečejo 2100m...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
21.10.2011 13:41:45   
bjondi

[

Naš pa nič ...smrk user posted image ...sem že zanč začela razlagat kaj če bi imeli ša Manco,ker se ne karin ne žigec nič kaj dosti ne stiskata...še moža komaj kdaj ulovim...

Neposredna povezava do sporočila: 2572
21.10.2011 13:42:50   
bjondi

[

Neposredna povezava do sporočila: 2573
21.10.2011 14:05:19   
bjondi
Zdej vidm da je šlo naprej...neki mi je štekal...zadnji post se je pa neki ponesrečil...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
21.10.2011 14:06:41   
bjondi
Aja maraton ,da nau kdo mislil da je obvezen za osnovnošolce,karin gre prostovoljno ,ker zbirajo neke pike user posted image ...tud prav a ne...

Grem pogledat kaj pravi stric google...
Aha prijave za lumpi tek do 10.oktobra...ok pa naslednje leto...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 21.10.2011 14:12:32 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?