Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 22.10.2011 8:48:16
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Kdo gre jutri na Lumpi tek? js sm že prjavlena pa je pol glih ta kolegica k se je poročila na jutri dala piknik bi pa šla ja..kam že morš po paket..k majčko bi pa mela Joj ne vem ker mi gremo z vrtcem in smo že včraja vse dobili.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 22.10.2011 22:47:46
|
|
|
|
bjondi
|
Evo naša maratonka je prišla domov...sta šli skupaj s sošolko tečt sta BFF (best friend forever ) in kljub temu ,da sta zelo dobri prijateljici ,ji je karin ušla med tekom naprej -ne morm vrjet kakšna požrtvovalnost moje hčere...je rekla da je bilo izzi pretečt 2100m...no zdaj vem ,da če mi kdaj prbije,da ne gre z mano peš po žigca v vrtec ...imam dober argument ,da ji ga vržem naprej maraton saj je do vrtca 2000m ... No pa še klik na nov filmček tink-tink-tinkanje... http://www.youtube.com/watch?v=UTcFZOD8udA
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 23.10.2011 8:00:47
|
|
|
|
mini86
|
bjondi-jaaaa sveti se prket dobra sta tvojedva no men je pa pustila mamica od petra v vrtcu njeno tel in prosila če jo lahko pokličem..pa sm jo..in u bistvu ona ni vedela nobene stvari ker ji nihče ni povedal..zelo se ji je zdelo čudno da so jo na oditeljskem sestanku gledali postrani in ko je začela kopat je pršla do strašljivih odkritij..je zelo v šoku in je zaradi tega zbolela.. no ko je kopala še malce dlje je ugotovila ker je peter bolj živahen da so imeli lansko leto mir pred njim da so ga zapirali v pojstelco ali pa ga izolirali..otrok je imel stisko in je začel gristi, no je bil tudi on pogrižen in pravi da je njena edina napaka da ni takrat reagirala ker je pač zaupala vzg. no ta fantek je doma zelo priden in pač normalen otrok in nikoli ne grize..no to je u grobem to.. se mi peter smili in ne glede na vse vem da je bil v našo skupino poslan z namenom ker pač naša vzg je zelo strokovno podkovana in še izkušnmje zravn, in kljub temu da se je malo sedaj zgubila vem da ga bo zrihtala in poskrbela da bo vsem dobro.. včeraj smo bili na tem poročnem pikniku in je bilo super..sploh prostor je super..no pa napil so me mislim da po 3h letih sva že z mojem gledala un taxi oz skuter bili k se pripelje s skuterjem pote in ga spravi v prtlažnik in potem fura tvoj avto domov..je pa kr drago no 2€km... no ampak potem sem se igrala oz po tleh risala s kredami, pojedla golaž in do takrat ko smo šli pila sok-se streznila in normalno peljala domov je bila pa kolegica vesela darila in mislim da sva midva prinesla največ..no to rečem zaradi tega ker se mi je zdelo kljub polni ogromni košari malo
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 23.10.2011 15:03:22
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 bjondi-jaaaa sveti se prket dobra sta tvojedva Ja itak ,če je pa sveže lakirano ...pa sej si vidla kako ga žigec lepo polira sproti...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 23.10.2011 15:07:20
|
|
|
|
bjondi
|
mini-...mi je pa res mal čudn ,da res niso nič vedeli...sem prepričana da bo še kakšna info. ven prišla,če bo le staršem do tega ,da raziščejo zadevo,ampak ja svašta se dogaja ,žal... za poporočni piknik in izvirno darilo...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 23.10.2011 15:35:04
|
|
|
|
bjondi
|
Evo nekaj strnjenih filmčkov kako je rastel park tik ob naši hiši...ni še končan ,tukaj na našem koncu samo še travca požene in je sfiniširan...na drugem koncu pa končajo še piknik place,otroško igrišče,konjenušico preuredijo...tako da naši novi sosedje bodo konjički...ja vem vsi pravijo da bomo imeli muhe-se najmanj sekiram,je bilo kar nekaj brezveznih očitkov na ta račun...včeraj pa le pride človek ki nekako privošči in pravi če nam je mal skerca v med padla -itak...sam da nismo dobil še kakšne črne gradnje pred nos....uf...smo si malo oddahnili...keš je šel pa iz evropskih skladov,pa mestne občine ljubljane in rep.slovenije...ja na čelu delegacije je bil pa gospod Jankovič ... http://www.youtube.com/watch?v=9OEuL9Us7Ac
< Sporočilo je popravil bjondi -- 23.10.2011 15:36:51 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 23.10.2011 17:52:49
|
|
|
|
mini86
|
uau bjondi..kam bom pa zdj čike metala na muhe tud pomislila nisem ampak prvo k mi je padlo na pamet da bote lahko futrali končke kokr se vam bo zljubilo
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 23.10.2011 22:40:39
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 uau bjondi..kam bom pa zdj čike metala ... modelka... na muhe tud pomislila nisem ampak prvo k mi je padlo na pamet da bote lahko futrali končke kokr se vam bo zljubilo Pomoje bo še prej kaka tista električna ograja al el.pastir al kakorkoli že še vmes...ker ne vem ,če jih bodo sploh upali spustiti čisto do naših ograj,ravn zaradi futranja....Na tabli kjer vse piše manjka podatek do kdaj naj bi bila zadeva končana,tudi načrta ni nobenega,no jaz sem vidla samo načrt od geodetov in je bila prvotna meja zarisana za eno dobro parcelo stran od naše ograje...ampak ko so začeli zadavo sekat in kosit in ravnat ,so vidl da lahko ravno v tem pasu zraste še prav na hitro kakšna črna gradnja in so lepo potegnil ograje na ograjo...edin pravilno...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 24.10.2011 7:59:14
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 uau bjondi..kam bom pa zdj čike metala na muhe tud pomislila nisem ampak prvo k mi je padlo na pamet da bote lahko futrali končke kokr se vam bo zljubilo Če nočete imet težav s strani lastnikov, vam tega ne priporočam, ker lahko s tem povzročate težave konjem.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 24.10.2011 8:06:07
|
|
|
|
dreamhorse
|
Tako, pa je spet ponedeljek,.. samo ta teden še, potem pa podaljšan vikend... komaj čakam V petek ko sva z Žano prišle domov, sva po kosilu doživele šok presenečenje, ker je Žano v sobi čakal konjiček, tak, ki sem ji ga želela kupit,.. Je ati bil v petek prej doma in je šel po njega. Mala je bila čisto out, cel dan si je ga je vlačila s sabo, četudi se je premaknila za 2 m v dnevni sobi. Ko gleda risanko, konjiček ob njej, ko gre spat, je konjiček ob postelji, da ne omenjam, da ga lubčka, objema in carta, kadarkoli se kam odpravljamo.. Včeraj so se šli kopat, je mala tako uživala, da smo jo komaj spravili domov. Je pa zame bil včeraj en precej žalosten dan, saj je v tragični nesreči umrl dober dirkač Moto GP Marco Simoncelli... zelo mi je žal zanj, ... in zelo, zelo sem žalostna...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 24.10.2011 8:36:10
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse IZVIRNO SPOROČILO: mini86 uau bjondi..kam bom pa zdj čike metala na muhe tud pomislila nisem ampak prvo k mi je padlo na pamet da bote lahko futrali končke kokr se vam bo zljubilo Če nočete imet težav s strani lastnikov, vam tega ne priporočam, ker lahko s tem povzročate težave konjem. ma jaaaa..to sm sam tko rekla..še zmer sm pa mnenja da če tud vsak dan ko jih greš pogledat odtrgaš 3 najdalše travice in mu jih daš nau nč narobe
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 24.10.2011 8:47:08
|
|
|
|
dreamhorse
|
jaz kot lastnik konj nisem niti nad tem navdušena, pa ne zaradi travice, pač pa zaradi drugih reči.. pa ne bi zdaj o tem...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 24.10.2011 9:17:26
|
|
|
|
tecka
|
Ojla, punce. DH - bodi vesela, da imaš zimsko obutev za Žano. Jaz sem bila v soboto v Deichmann LJ BTC City in je bilo vse pobrano, vrsta pred blagajno pa dolga 10, 15 m. Sem prav gledala, ali imajo kakšno ugodnejšo ponudbo, pa nič. Čevljev pa itak nisem nobenih dobila za Srečkota, tako da sem jih naročila preko next. Aja - pa nov link za naročat cunje iz Anglije, je pa poštnina 10 GBP: http://www.clothingattesco.com/ Pa opažam, da nakupi še zdaleč niso končani - rabimo namreč še kakšne nepremočjive rokavice. Za razliko od lani je letos naš Srečko na snegu pravi vragec. Pa še "uspeh" tega vikenda: najdela sem se tenstanega krompirja, pripravljenega z ocvirki. Kako malo je treba, da sem zadovoljna, a n Bjondi, tebi pa dolgujem še pojasnilo glede Srečkove kože - zaenkrat je še ok. Le v zadnjem mrazu je po ličkih dobil malo rdečine, ki pa je z otoplitvijo izginila. Kreme pa seveda ne mara nobene.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 24.10.2011 9:33:56
|
|
|
|
dreamhorse
|
Tečka, hofer ima v četrtek škornje za malčke... ista varianta kot lani.. prvijo, da ne premočijo, ampak Žana jih je imela samo za suho vreme... za sneg je imela ene druge. Jaz jih bom vseeno vzela, za rezervo, če jih bom še dobila.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 24.10.2011 10:01:44
|
|
|
|
tecka
|
DH - sem videla Hoferjevo ponudbo in so mi prenizki.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 24.10.2011 10:11:20
|
|
|
|
bjondi
|
hofer-grem v četrtek po čevlje,ki bodo za rezervo...sem mu pa za sneg in ornk mraz kupila buce al škornje kakrorkoli od firme Sorel-ja vem dragi pa vseeno je to tisto kar sem iskala... So pa mičkeno drugačni in so bili 50€ http://www.spartoo.eu/Sorel-PAC-x49274.php
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 24.10.2011 10:28:20
|
|
|
|
bačko
|
No Lumpi tek je uspel in je bilo zelo lepo. Mi smo v soboto v Massu kupila zimske čevlje za Žano.Ceno so pa obup.Sem še zase gledala škornje in kar sem prijela v roke je bilo čez 100 evrov.Ker pa imam močnejšo nogo težko dobim zase škornje.Ali katera ve kje prodajajo kake škornje za močnejše noge? Bi pa zelo rada imela takšne ki se zavežejo spredaj. No pa še slikica naše maratonke:
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 24.10.2011 12:58:50
|
|
|
|
bjondi
|
bačko za medaljo...pri nas tudi medalja dela čudeže-pomoje drgač nebi šla tečt ,no ampak hvala bogu za takšne motivacije ...je pa v nedeljo čist poklepana vstala ,je imela musklfibr ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 24.10.2011 13:32:15
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka DH - sem videla Hoferjevo ponudbo in so mi prenizki. Žana jih je lani imela, pa so bili ok... če oblečeš kombinezo, gre tako tista guma čez... v nekem snegu pa tudi ni gazila...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 24.10.2011 13:32:55
|
|
|
|
dreamhorse
|
Čestitke vsem udeleženkam in udeležencem na maratonu... zmagovalci so že zato, ker so se ga udeležili.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 24.10.2011 13:35:06
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Ojla, punce. DH - bodi vesela, da imaš zimsko obutev za Žano. Jaz sem bila v soboto v Deichmann LJ BTC City in je bilo vse pobrano, vrsta pred blagajno pa dolga 10, 15 m. Sem prav gledala, ali imajo kakšno ugodnejšo ponudbo, pa nič. Čevljev pa itak nisem nobenih dobila za Srečkota, tako da sem jih naročila preko next. Aja - pa nov link za naročat cunje iz Anglije, je pa poštnina 10 GBP: http://www.clothingattesco.com/ Pa opažam, da nakupi še zdaleč niso končani - rabimo namreč še kakšne nepremočjive rokavice. Za razliko od lani je letos naš Srečko na snegu pravi vragec. Pa še "uspeh" tega vikenda: najdela sem se tenstanega krompirja, pripravljenega z ocvirki. Kako malo je treba, da sem zadovoljna, a n Bjondi, tebi pa dolgujem še pojasnilo glede Srečkove kože - zaenkrat je še ok. Le v zadnjem mrazu je po ličkih dobil malo rdečine, ki pa je z otoplitvijo izginila. Kreme pa seveda ne mara nobene. Na njihovi strani lahko poiščeš model, vpišeš št, pa ti vrže ven poslovalnice, kje se jih da še dobit..
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 24.10.2011 13:49:36
|
|
|
|
bjondi
|
dh-za koga je zgornji post o poslovalnicah ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 24.10.2011 14:04:00
|
|
|
|
tecka
|
Zame!!! Pa zdajle par dni ne bom več mislila na čevlje, potem pa upam, da bodo next v redu. Gležnarji pa pri nas niso v redu - še gumijasti škornji premočijo - od zgoraj Pač našemu tamaumu ne branim hodit po lužah in snegu, ker se mi zdi, da ga ne smem "prikrajšat" za najbolj vesele stvari v otroštvu. No, sosedje z malimi otroci mi niso najbolj hvaležni Pa še glede Mini in Petrove mame: če je od tega Petrova mama zbolela, pa nima čisto pošlihtanega podstrešja. Kar previdno, Mini. In da so v vrtcu tako majhenga otroka izolirali - kaj pa vem, če bi verjela. Čeprav je slišati marsikaj. Naša nova soseda ne npr. prijavila, da so jo v vrtcu "prisilili", da je hodila po otroka pred popoldanskim spancem, ko enkrat ni hotel več spati v vrtcu. Češ da sta obe babici v pokoju in lahko čuvata. Ceno je pa še vedno plačevala polno, ker je bil otrok tam malo več kot 4h ?????? Resda smo na vasi, ampak status babic jih nič ne briga ali kako? No, pa ni to zdaj naš problem, fant je že v šoli.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 24.10.2011 14:19:23
|
|
|
|
mini86
|
tud js mu ne branim luž ker ga nebi prikrajšala za to veselje-konec koncev pa tudi sebe nebi rada prikrajšala da vidim njega veselga no če sva pa na dvorišču in se vid s ceste not pa rajne ne povem kok neodobravanih pogledov no smo pa včeri imeli obiske-je prišla hrenovka če se je še spomnite no in smo bli po enem letu pomoje notr in se vidi da so že večji ker so dobesedno noreli..pravi mali razgrajači k jih je blo povsod polno toook jih je bilo luštno gledat.. smo se pa zmenili da se v nedeljo dobimo dopoldan v telovadnici-tast je direktor šd in jim bomo dali žoge pa blazine in naj se znorijo.. tecka-sicer bi bilo najbolše da grem pogledat babi k grejo vsi na grobove pa bo sama, samo če si za se lahko vseeno dobimo v MC.. glede petrove mame-jp..tudi jaz se malo poigravam z mislijo da je vse skp en bul šit..sploh to k je rekla da je doma zelo priden in mirna dušica..kar pa močno dvomim.. no ampak nase sem opozorila, vejo da obstajam in da se nam pustila, ostalo pa bomo videli-se bom predala toku dogajanj.. no meni je pa zmanjkalo homeopatskih..pa malo študeram da bi en dopoldan kr skočila v italijo in nabavla..seveda te za otroke..tiste k mam za žolč bom še vedno naročila pri dilerki.. bi iz srca rada rekla da če kera kej rabi naj pove, samo upam da razumete da nimam za založit..lahko pa mi v naprej malo nakažete, čeprav se mi ne sanja kok so.. tecka,bjondi in ne vem še keri sm prnesla lansko leto te zadevšne-a se kej spomnete kok so ble.. no zase bom vzela še neki za glavobol ker tele spremembe vremena ne vplivajo najboljše name, pa je boljš da se s tem filam kokr pa z brufeni in nasgesini..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 24.10.2011 14:25:11
|
|
|
|
bjondi
|
mini-10 evrčkov granule v mali flaški je cena še gor-to je cena za večje grnule...,drugače so pa tam po 15-18 evrčkov ista flaška manjše granule... Mi smo zaenkrat oboroženi ,tako da hvala...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdo so Miklavž, Božiček in Dedek Mraz?Kdo so pravljični možje, ki se jih naši otroci tako veselijo? Razen tega, da vsi trije obdarujejo otroke in da prihajajo...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?