bamoocham -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del (22.3.2011 16:17:49)
|
Pozdravljene! Ne vem, če se me še spomnite, včasih sem redno sodelovala z vami :) Imam eno vprašanje-če je imela katera podoben primer in kako ste ga rešile.. Namreč naša Neža že od petka (torej že 5 dni) kuha na 39.5° C. Sva bili v soboto pri dežurnem, ker je še začela kašljati (skor "lajala" zraven) , pa je rekel dežurni, da je samo prehlad, dobili Voltaren za zbijanje vročine. Iz sobote na nedeljo je imela 39.8 °C vročine, po svečki ji je padla na 38.8., ponoči nismo skoraj nič spali. V ponedeljek (včeraj) sem jo peljala k svoji pediatrinji, kjer sva dali kri in vodo na pregled. CRP 35, pet vrednosti ( ne vem točno katerih), je bilo malo nizkih. Voda b.p. In pediatrinja še vedno trdi, da je vse ok, da ne najde ničesar. Zraven pa reče, da nima dovolj kisika v krvi in hodiva na inhalacije, pa še Ventolin sva dobili za domov-na 4 ure po 3 vpihe. Skrbi me vročina, ki ne pojenja, in se kar vleče. Zjutraj je okoli 37,7, popoldan pa začne kuhati na polno...in to že 5 dan. Ne verjamem, da bi pri navadnem prehladu imela tako visoko vročino. pediatrinja pa me odslovi samo z: pridita se pokazati jutri.. Kaj narediti? Hvala
|
|
|
|