|
RE: za tiste, ki imate otroke doma 1.10.2012 10:03:45
|
|
|
|
ronja
|
Da poročam, kaj mi je uspelo naredit: - torto v obliki smrtne glave, ta je bila velik hit:) - poslikala sem T majico z enim malim gusarčkom, to je bilo tako zelo na hitro, kar tam, ker nisem vedela, če mu bo sploh majca prav in kako gusarsko bi njegova mama še tolerirala na majici;) - 2 meča iz časopisa, moram dat enkrat na blog, ker sta bili tudi malidve(!!) navdušeni - 2 kavlja za roko (saj veste, da majo gusarji kavlje namesto ene roke, ne? No, tisto mu je bilo tudi strašno všeč baje:) - katapult, s tem so se tudi igrali - katera je že spraševala zanj? No, tale preverjeno dela:) - usnjeni mošnjiček in notri - "zlatniki" iz kartona, okrašenega z vročim lepilom in posprejanega na zlato - teleskop, ki ga lahko daješ not in ven kot tapravega - gusarska pobarvanka - gusarske nalogice: poveži pike, pa labirinti, pa možic za izrezat in sestavit - ala uni, ko premikajo roke pa noge, itd... - gusarski spomin: sprintano, plastificirano, izrezano, dizajn ni moj, našla na netu - gusarske domine: enako kot zgoraj - hodulje iz konzerv in vrvice, pride na blog, ker sta bili tudi malidve fuuul navdušeni - to je v bistvu naredil lubi, jaz sem samo povedala, kako:) - nevidno sporočilo (ki ga moraš segret, da se pokaže) v okrašeni steklenici Kaj sem še naredila, pa pozabila doma: - zdizajnirala sem nalepke s smtrno glavo v Corelu in potem nisem mela časa sprintat - zmrznjene ladjice sem naredila, pa pozabila v zmrzovalniku... Kaj bi še naredila, če bi imela še kak dan časa/ne bi šli na trgatev/ ne bi imela svojih malih za zabavat;) - gusarski klobuk, ostaja za naslednjič;) - leseni gusarčki - bi jih pobarvala - zaklad - ala skrivnostna škatla - zemljevid iz blaga - bandana - pas - pravljica o gusarjih In še kaj sem naredila lani, če bi slučajno katera še ne imela poln kufer gusarjev do zdaj : - torta v obliki gusarske ladje - sešila sem majico z dolgimi rokavi in aplikacijo - iz papirmašeja naredila gusarski zaklad - taka ornk škatla v obliki tiste mornarske skrinje, not sem dala sladkarije, verižice, prevezi za oko, par lobanij iz Fimota,... - Gusarska zastava (z našito smrtno glavo) - okostnjak iz FImo mase in nekaj lobanij iiz Fimo mase - 2 prevezi za oko Verjetno še kaj, kar sem pozabila... Mojemu najljubšemu fatičku: Svit, srček, mislim, da sem pripravljena na tvojo gusarsko fazo, če jo boš slučajno kdaj imel;). Slikice bojo na blogu, samo da se spravim napisat...
< Sporočilo je popravil ronja -- 1.10.2012 10:12:09 >
|