khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja samo jaz ne pričakujem nekega čudežnega uvajanja brez joka Ja, to mi ni bilo jasno - ker prej sem te razumela, da greta v vrtec, kadar pač hočeta it - in mi ni bilo jasno, zakaj bi potem jokala... Ker če bi potem pri uvajanju rekla, da ne, pač ne bi šla - tako pa imaš v bistvu enako kot vsi ostali, ni razlike, samo da nista toliko dni kot pri zaposlenih starših - tako da zdaj mi je čisto jasno, če pač mora bit tista dva dni tam, se zgodi, da pač kdaj noče, sploh na začetku;) ma, ni nujno, da je tam, če noče, samo ta večja hoče in načeloma so to dnevi, ko malo več dogaja oz. ko ve, da bo, recimo, ela prinesla igračo nazaj in slike in povedala, kaj so počeli pa če je po dolgem času dež, rada gre, ker se vozijo po avli s poganjalci, grejo v telovadnico. kakšen dan pa preprosto mora it, ker imam tudi sama kakšno obveznost. predavanje, izpit itd. in če je slučajno tako, da tisti dan pa pač ne bi šla, ni možno, da ostane doma. za uvajanje so mi že prvič rekli, da je fajn dat čez in to je to, ker če takrat doma ostaja, ko hoče, samo podaljšuješ zoprno obdobje. ker ne vem, če se da tudi uvajat po želji otroka oz. itak se da, samo ne vem, kako se to izpelje in kako izpade, pa koliko časa traja... če ima katera izkušnje, na plan z njimi, prosim. in če bi bila vzgojiteljica sploh naklonjena temu... ma, sej ne vem, če sploh napišem tko, da se da razumet ker zdaj se poigravam z mislijo, da bi se uvajal tudi po svoji želji, prva se ni, ker takrat so me vsi bližnji prepričevali, da je vrtec nujen in oh in sploh fajn, pa da mora tam bit, nekak tko kot pri izabelini... in sem popustila.