Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Teyla, tak kot tvoj je moj svak. No, on svojo ženo sprašuje tudi kaj naj on obleče pa čeprav mu je že 100x odgovorila, naj si kakšno krilo z njene omare vzame (za lažjo predstavo-velik je 190cm in ima okrog 110kg ). Jaz ti predlagam, da čimprej izkoristiš kakšen nujen opravek, ki ga moraš nepreložljivo opravit ti in to sama pa mimogrede še telefon doma "pozabi". Ko se bo moral znajt, se bo. Brez skrbi! No moj je glih kontra. Ne iztiri ga popolnoma nič, če bo plenica obrnjena na glavo pač bo, če bo otrok jedel 5 minut kasneje kot ponavadi, so what? itd. Ko ponavadi na vratih še hitim razlagat, kaj in kako, mi ponavadi reče, da naj se že spokam in da bojo ziher živi, ko pridem nazaj. In so res. Sicer oblečeni v neverjetne barvne kombinacije in na vprašanje, kdaj so bili nazadnje previti, mi nihče ne zna odgovorit ampak j... ga. Takle mamo ... Pa ne, sej zna bit sam z njo, jo je že večkrat čuval, ko sem jaz šla. In takrat me nikoli ne kliče, kako pa kaj, ker se pač znajde. Večji "problem" je, ko sem doma, takrat pa raje vpraša kot da bi kaj zaj***l. Čeprav tud jaz več al manj delam vse po kmečki pameti oz tako kot mislim, da je prav. In mu skušam to dopovedat, pa se mi zdi, da mu nekako potegne, ampak je naslednji dan ista zgodba. Ko jo je treba preoblečt v pižamo, je na tapeti ali naj ima nogavičke gor ali ne, če ja, ali ta tanke ali ta debele; ali naj ima spodaj še majčko... IN vedno moram jaz odločat, kar me neizmerno živcira. Sem ga začela že ignorirat, pa tud ne deluje. Bi bla zelo vesela, če bi enkrat oblekel tamalo ne da bi me enrkat samkrat vprašal, kateri kos obleke naj ji da gor, pa četudi se tamala pojavi v ekstremno čudnih barvnih kombinacijah. Bi pa od tam nadaljevali lekcijo. antoninap pravjo, da jih ne moreš razvadit, čeprav ima naša zadnje čase podobne fore, tako da jaz dvomim, da to drži. Na rokah nama zaspi takoj, ko jo pa dam v posteljico ima pa oči kot sovica. In potem je čebljanje in budnica do ne-vem katere ure. Zdajle spet ne spi. Grem jaz zadremat, ker vidim, da bo že štala ponoč.
|