Tigrica86
|
no, da še jaz malo napišem kako smo spanje - danes smo za razliko od prejšnje noči spali odlično od 21h do 6h, z vmesnim dojenjem ob 2h, eno noč nazaj je bla pa katastrofa! Je pa res, da sma z možekom sinoči igrala na karto, da po kopanju super spi, tako da sva ga res skopala in se nama je dobro obrestovalo očka - naš ati je šel danes v službo (konc lušnega za mamico) in sploh ne vem kdaj je minil očetovski - vsekakor ga je porabil večinoma za druge stvari kot je bil namenjen tud moj še ni previl našega sončka, ker "mami zna to bolje"! in potem me pride zbudit, naj previjem sineka, namesto da bi ga on in me pustil spat... pol se pa sprašuje zakaj sem tečna podirata kupčka, se cartata, ampak večina dela pa pade name... čišča - pri meni še traja (vstraja že več kot 3 tedne) je pa res, da je krvi zelo malo, a še vedno toliko da rabim vložek pri G pa sem dobila datum sredi aprila, točno 8 tednov po porodu (pa tako sem že neučakana, moj pa tudi - mislim da ne bova zdržala tak dolgo ) šivi - meni so sicer odpadli vsi, prejšnji teden, vendar me je zadnji (vozel, ki ni v celoti odpadel) bolel k ! no, potem sem si jo malo ogledovala v ogledalu in ugotovila, da se mi je ta zadnji šiv gnojil (tud vonj je bil izjemno neprijeten), sem malo podrezala in ga odstranila, razkužila s fiziološko in se je v 2 dneh super zacelil. aja, mazala sem ga z bepantenom plus, ker vsebuje antiseptik. me pa moti z imenom hemeroid, ki je od poroda dalje večji - sploh kadar grem na blato me tak boli, da se jočem zraven Kakšna ideja, kako se ga znebit? podiranje kupčka - pri nas postaja že cela znanost, ker enkrat ga, drugič ne, pa ga dvignem takoj (no, na joško morm pritisnat plenico, ker drugač je vse okrog mokro, ker nenormalno spušam in bi drugač mogla preoblečt sebe, pa še posteljo oz. sedežno ampak to je skor istočasno, k ga dvignem), no velikrat pol zrak najde drug izhod , sam to mal dlje traja. zadnje dni mi je začel polivat, tak da je že "krstil" sedežno plenični izpuščaj - js sm opazla nekaj rdečih pikic okrog ritke, potem ko je imel nekajkrat Pampersko (sma jih dobila, pa sem probala, drugače pa uporabljam Mullerjeve plenice), pa sem potem takoj spet dala gor Mullerjevo in je bilo takoj bolje. patronažna mi je svetovala naj takrat namažem s cinkovo kremo (sudokrem sem imela ravno doma en vzorček), pamperske pa sedaj dam tu pa tam vmes čez dan, da jih bom pač porabla, vendar nikol dve zaporedoma. duda - naš je tudi ne mara kaj dosti, sem pa ugotovila, da mu verjetno nobena od teh ki jih imam ne ustreza. bom še poskusla s kakšno drugo, ker če mu dam prst v usta (moj, da ne bo pomote ) ga pa vleče, kot da ni že 100 let jedel, pa čeprav mi je pred 10 minutam spraznil joško do konca večkrat je problem, da hočmo starši otroku izbrat dudo, se pa ne pusti... krči - začela sem dajat kapljice Bio Gaja, ampak še ne opazim razlike. Mu pa dajem tud AD3 kaplice že zjutraj, pa se mi ne zdi, da bi ga po njih kaj bolj zvijalo no, to sm se spomnala zdle, za ostalo se pa še vedno zgovarjam na Teyla sindrom
< Sporočilo je popravil Tigrica86 -- 14.3.2011 13:11:51 >
|