Nina33
|
Čer! Tale RR se pa da prosit preden odpre oknček za post napisat . Bom mal poročala, de ne bo taka tuga klele : Nandek je ponosni lastnik obeh zgornjih enk, ki zdaj že dober teden pridno delata družbo spodnjima in včasih kero skupi ušpičijo (beri - ugriznejo mamo, kam... 3x lohk ugibate , čeprav ni smešno sploh). In zdej ima poleg škratovsko štrlečih uhkov še tak fleten razmak med tema "novima" zobkoma . Postal je pravi spidigonzales - v trenutku je na nogah (in ob opori, kakršni koli že) vsaj en meter preč od začetne točke, v dveh trenutkih zna bit že čist nekje na svoje, svoje puzanje je malo nadgradil (malo, a učinkovito kars e hitrosti premikanja tiče), kobaca še vedno ne (se pa gunca na vseh štirih, je končno vsaj malo kolena "porajtal"), mama seveda ponosna, a kaj ko je kaskadersko naravnan in bi plezal in se basal in preverjal štrom (una varovala iz vtičnic zna ven zbrskat, pa so takooo prilimana drgač, de men ni jasno , zdej mam nerabljene še dodatno prelimane, zihr je zihr) in vadil pincetni prijem in preverjal okus vsega in... ni da ni GH mu malo bolje laufa, se celo malček pozna na kilaži, čeprav pomoje do osmih kil ne pride do RDja konc mesca . JE pa očitno bolj mesojedec - pri zelenjavi ga zmoti vsak košček, mora bit zmiksano u nulo še vedno, a meso... ni problema, mam zobe,grizem, žvečim in pogoltnem brez težav . Je klepetulja na veliko, najraje "jodla" (smešen zvok, ko z jezikom po zobkih "rofka"), dela brrrm, brrrm, poje ene svoje pesmice, danes pa je celo rekel pa-pa in ne "samo" pomahal, sem pa (ne na moje največje navdušenje) postala iz mamme...mamma n'na . Oponaša starejšega brata v vsem, res . Trma udarja ven na veliko , in to taka lepa teatralna (brat nima nič zraven, geni tut ne, a-a ). Zdravje se drži v mejah normalnega prehladka , so me pa danes malo prestrašili, ker imajo v vrtcu "slinavko" , upam, de se izognemo temu "mučenju". JE pa še vedno na SingulAiru zaradi tistega "čudovitega" bronhiolitisa. Starejši bratec se je super udomačil v vrtcu, z dneva v dan se mi zdi še bolj samostojen in samozadosten, zaigra (oziroma "zabere") se tut za pol ure in več... In je grozno ponosen lastnik regala za knjige . Res, ne bi verjela, de 3,25 letnik ne more verjet, de je regal tam res za njegove knjige in de bo cel dan tam in tut jutri in skoz in... In poj mi razlaga, kako je lepo in fajn in kako je on vesel regala in kako sem prijazna in oh in sploh . Porodniška gre h koncu, mene čaka (tam na koncu ) zavod, upam, de ne za dolgo, sej ne de bi reeees rada šla v službo, ampak... mal spočit si pa morm, a ne , pa tošl mi bo tut hvaležen. Nč, tolk o nas, zdej pa še druge kej napisat.