|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.12.2011 10:28:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Patrishka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4126
   RE: februarske mamice 2011
27.12.2011 10:32:16   
Tigrica86
pršla mal pofirbcat user posted image

mam sam eno roko fraj, z drugo poskušam zaščitit smrekco pred rušenjem user posted image

no, glede flašk nism zvedla nč konkretnega, tk da bom mogla še FB s tem "zasmetit" user posted image

meta, js tud iščem like :)

Neposredna povezava do sporočila: 4127
27.12.2011 10:34:40   
Patrishka

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Moram priznat, da mi prav paše da je prva runda prenažiranja mimo, sicer nimam pojma kaj bomo papcali za novo leto ampak ne smem pretiravat, ker se potem počutim obupno, tako fizično kot psihično.

no jaz svoj obup resujem nekako s tem, da grema s tamalo vsak dan za 2 h na ddddddoooooooooooolg sprehod. Sicer pa ja, 1 to go. Pol pa mir, in da mi kdo ne piskne o kaki hrani in sladkem! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
27.12.2011 10:46:55   
Patrishka

IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

pršla mal pofirbcat user posted image

mam sam eno roko fraj, z drugo poskušam zaščitit smrekco pred rušenjem user posted image

no, glede flašk nism zvedla nč konkretnega, tk da bom mogla še FB s tem "zasmetit" user posted image

meta, js tud iščem like :)

a glede pucanja? ah jaz z prilom umijem in potem fuuuul spiram z vroco vodo, vodo za mleko ji prekuham ( oz. prekuham ene 2 l in to pol nucam za vse ). Caj pa itaq obicajno skuham kamilce sveze, ce ne pa instant kr z ono postano vodo. Sicer pa pomoje ni neke za komplicirat vec ali? jaz sem tamalo zacela tusirat.. in ji je ful zabavno in se igra se z curkom, pa v usta tut leti.. tak, da.. nvem Je pa res da na zacetku, ko se zelodcek ni tolk poslihtan.

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
2.1.2012 23:13:12   
Nina33
Helou!

user posted image

user posted image

user posted image    

Malo pozno, a še vedno v novem letu user posted image in sevede iz user posted image .       

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

Neposredna povezava do sporočila: 4130
   [Brisano sporočilo]
3.1.2012 9:39:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4131
4.1.2012 8:58:34   
Tigrica86
Jp, mene tud heca user posted image Sicer sm pol kliknala na tiste gumb >> da te vrže na zadno stran, pa je šlo...

Drugač pa srečnga pa zdravga user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4132
   [Brisano sporočilo]
4.1.2012 9:12:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4133
   [Brisano sporočilo]
4.1.2012 11:14:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4134
   [Brisano sporočilo]
5.1.2012 7:44:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4135
5.1.2012 11:07:43   
KLARA 1
TALE FORUM pa res nekam zamira...a ste že vse v službah?
Pri nas vse po starem, smrkamo, kašljamo, ampak smo skoz živahni 100/uro. a je kateri od februarčkov že shodil? Naša še ne...hodi samo ob kavču, drugače pa raje kobaca in to tako hitro, da jo komaj ujamem...
srečno, uspešno v letu 2012 želim vsem, naj se izpolnijo skrite želje....
lp

Neposredna povezava do sporočila: 4136
6.1.2012 8:03:24   
Tigrica86
Dobro jutro, dober dan!

Registrirana, evo, dans sm pa js pred tabo user posted image Ful sm vesela, da maš tolk volje pri hujšanju, pa da ti tako lepo uspeva! user posted image Js priznam, da najdem milijon izgovorov, zakaj še ne hujšam, rabla bi pa sam brco v rit, al pa ful močno motivacijo user posted image

Klara, ja kr velik mamic je že delavnih, no sj ostale smo tud, nam itak malčki dajo dovolj dela user posted image Počasi se bo vsem izteklo "lušno", zato zavidam tistim, ki bodo kr nadaljevale z novo porodniško user posted image .

Nina, ti se še javiš včasih tule, kje se pa zdj skrivaš? Upam da ste zdravi! user posted image

(odgovor članu KLARA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
   [Brisano sporočilo]
6.1.2012 8:05:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KLARA 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4138
   [Brisano sporočilo]
6.1.2012 8:08:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4139
   [Brisano sporočilo]
9.1.2012 8:07:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4140
9.1.2012 12:03:05   
KLARA 1
ampak res!!!

Registrirana, zakaj pa hodte v razvojno? Mi tud imamo 6 zobkov.... men se je pa porodniška iztekla, še malo dopusta, pol pa delat...se mi nič ne da, bi bla še kr doma....sploh ne morem verjet, da bojo naši malčki stari že kr 1leto vsak čas.
tamala noče nič več spat dopoldne, jaz bi pa tako rada še marskikaj postorila oz. uredila preden grem delat.....
me zanima, če se vaši malčki še kaj zbujajajo ponoči za jest? Naša se kr ene 2krat, nevem kako jo odvadit...čez dan bolj švoh je, potem pa ponoči tolk več...pa se trudim, da bi čez dan kaj več pojedla, pa kr nima časa...

Neposredna povezava do sporočila: 4141
   [Brisano sporočilo]
9.1.2012 16:45:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KLARA 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4142
10.1.2012 0:32:29   
Nina33
Čer!
Tale RR se pa da prosit preden odpre oknček za post napisat user posted image .
Bom mal poročala, de ne bo taka tuga klele user posted image :
Nandek je ponosni lastnik obeh zgornjih enk, ki zdaj že dober teden pridno delata družbo spodnjima in včasih kero skupi ušpičijo (beri - ugriznejo mamo, kam... 3x lohk ugibate user posted image , čeprav ni smešno sploh). In zdej ima poleg škratovsko štrlečih uhkov še tak fleten razmak med tema "novima" zobkoma user posted image .
Postal je pravi spidigonzales -  v trenutku je na nogah (in ob opori, kakršni koli že) vsaj en meter preč od začetne točke, v dveh trenutkih zna bit že čist nekje na svoje, svoje puzanje je malo nadgradil (malo, a učinkovito kars e hitrosti premikanja tiče), kobaca še vedno ne (se pa gunca na vseh štirih, je končno vsaj malo kolena "porajtal"), mama seveda ponosna, a kaj ko je kaskadersko naravnan in bi plezal in se basal in preverjal štrom (una varovala iz vtičnic zna ven zbrskat, pa so takooo prilimana drgač, de men ni jasno user posted image , zdej mam nerabljene še dodatno prelimane, zihr je zihr) in vadil pincetni prijem in preverjal okus vsega in... ni da ni user posted image
GH mu malo bolje laufa, se celo malček pozna na kilaži, čeprav pomoje do osmih kil ne pride do RDja konc mesca user posted image . JE pa očitno bolj mesojedec - pri zelenjavi ga zmoti vsak košček, mora bit zmiksano u nulo še vedno, a meso... ni problema, mam  zobe,grizem, žvečim in pogoltnem brez težav user posted image .
Je klepetulja na veliko, najraje "jodla" (smešen zvok, ko z jezikom po zobkih "rofka"), dela brrrm, brrrm, poje ene svoje pesmice, danes pa je celo rekel pa-pa in ne "samo" pomahal, sem pa (ne na moje največje navdušenje) postala iz mamme...mamma n'na user posted image . Oponaša starejšega brata v vsem, res user posted image .
Trma udarja ven na veliko user posted image user posted image user posted image , in to taka lepa teatralna (brat nima nič zraven, geni tut ne, a-a user posted image ).
Zdravje se drži v mejah normalnega prehladka user posted image , so me pa danes malo prestrašili, ker imajo v vrtcu "slinavko" user posted image , upam, de se izognemo temu "mučenju". JE pa še vedno na SingulAiru zaradi tistega "čudovitega" bronhiolitisa.
Starejši bratec se je super udomačil v vrtcu, z dneva v dan se mi zdi še bolj samostojen in samozadosten, zaigra (oziroma "zabere") se tut za pol ure in več... In je grozno ponosen lastnik regala za knjige user posted image . Res, ne bi verjela, de 3,25 letnik ne more verjet, de je regal tam res za njegove knjige in de bo cel dan tam in tut jutri in skoz in... In poj mi razlaga, kako je lepo in fajn in kako je on vesel regala in kako sem prijazna in oh in sploh user posted image .
Porodniška gre h koncu, mene čaka (tam na koncu user posted image ) zavod, upam, de ne za dolgo, sej ne de bi reeees rada šla v službo, ampak... mal spočit si pa morm, a ne user posted image , pa tošl mi bo tut hvaležen.
Nč, tolk o nas, zdej pa še druge kej napisat.

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

Neposredna povezava do sporočila: 4143
   [Brisano sporočilo]
10.1.2012 8:28:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4144
   [Brisano sporočilo]
10.1.2012 8:30:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4145
10.1.2012 13:39:26   
KLARA 1
Nina, naša ima tud tak razmak med zobkama zgoraj....zdej so pa še dvojkice zgoraj ven pokukale, prej pa do 9,5mesca nič ni imela...ni čudno, da je bla tako sitna ponoči....laskov imamo pa še vedno bolj malo...ja Nina, še enga hitr, pa ne bo treba še v službo...meni pa ta RR vedno čist dobr dela...čudno...
Registrirana, super, sam da je vse okej z malim.

Neposredna povezava do sporočila: 4146
   [Brisano sporočilo]
11.1.2012 8:46:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KLARA 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4147
11.1.2012 18:05:38   
Tigrica86
Js pa danes uživam zadnji dan porodniške user posted image Jutri me čaka bogvekaj, verjetno zavod (no, v petek, k jutri ne delajo) in iskanje službe. Registrirana, js pa nism tolk pridna z vlogami, kr čakam da mi služba z "neba pade" user posted image . No, ne da se mi it delat še, če sm iskrena...

Jp, vsake tolko pa še pokukam semle user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4148
   [Brisano sporočilo]
12.1.2012 8:32:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4149
   [Brisano sporočilo]
12.1.2012 8:59:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?