Nina33
|
Čer! Nisem nč napisala, kt sem bla zih, de itak ne bo nobene kle, še Registrirane ne, ko je že lepe želje delila Tko de - Registrirana, hvala za lepe želje! Tudi jaz vam vsem klele želim vse lepo, zdravo, srečno... Klara, ne zdiš se mi preobčutljiva, jaz bi že eksplodirala ob takih izjavah, magari sred štacune... No, mogoče ne glih sred štacune al z njim bi pa eno resno udarila... In ga samega v štacuno poslala, naj gre mimogrede iz službe ali še bolje - z obema otrokoma, bi mu jih res uturila... Saj se moj tut ne znajde pol tolk dobro z njima (obema naenkrat sploh) kot jaz, ampak takale pa ne bi prijavil. U glavnem - še jaz sem mal na tvojga jezna, škoda, ker to nič ne pomaga. Drgač pa FB res bolj laufa kot RR, je pa (no, bo ) pa tut tam mal zatišja, za praznike HB tile compi mal zvisijo . Moj škratek pa ves ponosno stoji brez opore, z usti do ušes . Si je že nadgradnjo omislil - gledanje knjigice medtem, ko stoji brez opore... zaenkrat mu ne gre sploh, a se trudi . Pa osvojil je neke vrste kobacanja - je kot gosenica: dvigne ritko (kolena so stegnjena in trda, kot de jih nima ), jo porine naprej in se vleže na trebuh ene par cm naprej od predhodnega položaja Eko, mal pa je za prebrat . Lahko noč in lepe sanje!