Nina33
|
Oj! Klara, Nandek ima +/- "samo" vročino, kašljal/smrkal/piskal je od septembra dalje, smo ravno malo na zeleno vejo prišli (no, še vedno je na tabletah zaradi brinhiolitisa ) zdej pa tole... In niti se ne slini te dni toliko, de bi zobke lahko obtožla... Nič, "samo" vročina, bruhal HB ni več, čeprav je ene 2x bil zelo blizu, ga zgleda slabi, kakal pa ni že drugi dan, tko de...Ne vem, ves je bogi, škratek mali, cel dan je +/- predremal (v naročju sevede, roki mi bosta odpadli, še dobro, de je pri drobnih), GH mu seveda ne gre, HB se rad doji... In za bonus je še starejši brat driskal celo popoldne (upam, de se je spucal, pa de Linex hitro "prime", odkar je zaspal, še ni bilo štale - slabe izkušnje od prejšnje driskaste runde). K pediatrinji pokličem v sredo, če bo mališ še vročičen, prej mi je brez veze, itak nimajo kaj narest/dat mu, Šimen bo pa pomoje že za v vrtec v sredo (srčno upam). IZVIRNO SPOROČILO: KLARA 1 .....sm kot zombi, zjutraj bi spala, pa je alarm, zvečer se pa kr ne morem umirit in kr bluzim, namest da bi čimprej zaspala...se še kateri to dogaja? Ja, se, meni . Že nekaj let . Jeb*t ga, takle mamo. Patrishka, super punco mate . Registrirana, samo še 60 dni ... "samo" , dobra si (sta obe, no). Upam, de prazniki pridejo na kak dietno prijazen dan Jane, imaš ZS . Lahko noč in lepe sanje!