Nina33
|
O, a zdej, ko nimaš še odločbe glede porodniške si pa kaj - ne tč ne mš?! Čudno.... Kdaj pa dobiš odločbo? Pa super za vožnjo . Upam, de se bom jaz tut kej opogumila, samo morm prej službo dobit, de bo dnar za še en avtoček . Odgovor jaz še čakam, bo pa skor zihr "ne" . Nč hudga, mam še dve zadevi ogledani, eno manj odgovorno, malo dlje, za nedoločen cajt, drugo bolj odgovorno, bližje, za določen čas... Plus še eno, ki jo gledam že pomoje celo leto, a mi je sumljivo, kako za boga nč ne "najde" Eh, bo že. Jaz bi itak najrajš še kako dete mela pa trenutno res ni najbolj veselo v tošlu, tko de... No, še mal pa bojo pajki not mel veselico lohk, če ne najdem česa . Vglavnem...ne vem al sem čudna al kaj, a mene tale za določen cajt skor bl mika, ne bi mela slabe vesti, če bi prav hitro spet bla ... Joj, sanja svinja Morm taprvo teto dočakat (vem, de ni glih treba al jo čem), pa moj me heca, de nej zdej mal še uživam "čez poletje", poj na zimo pa lohk začneva kako debato (jaz bi jo na zimo že končala najrajš ). Kar bo pa bo, ane. Čakam žehto . Pobič zadnje noči izredno fajn spi, bi lahko se clo naspala tut jaz kej... pa me tale nespečnost ne spusti . Sred dneva bi pomoje lahko v stoje kinknila, če bi le imela 5 minut cajta, zvečer pa... ko sova. Zjutri se mi pa poj še vsaj kako uro potem ko vstanem na čelu izpisuje "Please wait, still loading...." Nč, vsem ostalim ne-nespečnicam želim lahko noč in lepe sanje, jaz bom oboje mal kasnejš .