Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarske mamice 2011 19.12.2011 11:43:27
|
|
|
|
Patrishka
|
no jaz tudi 6kg, skupaj 11 sicer slisi se super, ampak jaz bi se vec! sicer se zavedam, da le zdravo je bol pocasi, da se ti lepo prvo zelodcek skrci in to. cestitke nama obema! evo sem se odlocla, da bom kr zemle malo popekla na olivnem olju z kako zacimbo ( je polno 2 dni dstarih zeml, ki pa se niso trde - sem zagovronica, da ne gre nic v nic ) :), zdaj pa se bom pocasi odpravla na sprehod, pa ceprav snezi. Morem se malo premigat :)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.12.2011 11:57:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2011 8:39:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2011 15:02:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 21.12.2011 20:35:40
|
|
|
|
Tigrica86
|
Evo, sm se pršla mal pofočkat, tak da tud pol ne bo kj velik za brat Mam eno vprašanje: Kaj ve še prekuhavate vodo za mleko/čaj/sok, al jo kr iz pipe natočite? Js jo običajno še, če pa je kriza pa tud ne. Mamo dobro vodo na pipi, pa sploh ne vem, zakaj jo je treba prekuhavat? No, v bistvu mam dve vprašanji: Kako pomivate flaške? Js jih običajno kr s prilom in vročo vodo, vsake 2-3 dni jih prekuham (ja vem, mogla bi jih vsak dan), gvčasih jih dam tud kr v pomivalca, pa pol še na roke mal bolj oplaknem. No, zdj še pa par smajlijev nalimam, k mi na FB-ju falijo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2011 21:55:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 21.12.2011 23:50:13
|
|
|
|
Nina33
|
Čer! Jaz je ne prekuhavam že... 100 let Res dolgo, mogoče sem na začetku res kdaj, se niti ne spomnim (pri prvem pač sem ). Pije sicer bolj malo česa drugega kot mene, pa še to običajno kar iz unga dooidy al neki tacga lončka, ima pa tut en un nepolivajoči lonček, in oba lončka umivam kot ostalo posodo (je pa res, de sta samo za vodo in občasno čaj). Aja, za kašice tut ne prekuham vode, za čaj more pa itak zavret, ne? Nisem bla glih v pomoč, ne ?
|
|
RE: februarske mamice 2011 22.12.2011 0:04:09
|
|
|
|
Nina33
|
Oh, skori pozabila - Registrirana, čestitke za zobka . Sinova, de nau pomote .
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2011 8:15:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2011 11:37:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 23.12.2011 7:31:40
|
|
|
|
KLARA 1
|
dobro jutro! jaz tud ne prekuhavam flašk že 10let, vodo ji prekuham za čaj, za kašice pa čist odvisno od časa...če je fino lakota, potem samo pogrejem vodo... ...ful sm jezna na mojga, mah, brezveze..... tudi jaz vam želim lepe praznike in vse najlepše v prihajajočem leu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.12.2011 10:16:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 23.12.2011 15:38:11
|
|
|
|
KLARA 1
|
registrirana, mah, ni za govort...skoz sm za vse sama in sm občutljiva na vsak komentar, ki ga izreče...nr. mala sredi noči joka, on pravi, kr pust jo...jo boš razvadla, ne ji dat jest, pa se bo odvadla, on npr. ne bi niti enkrat šel pogledat, kaj se dogaja...nikol ne vstane, vedno moram jaz, pa naj bo čez teden al čez vikend....ko bom šla v službo bo isto...smo šli zdele v trgovino pa je mali letal naokoli z enim bagrom, pa se on name dere, vzemi mu ga,..vse je na meni, ko grem sama v trgovino ju bolje obvladam, kot če gremo skupaj, a je to normalno? ker je mali njemu ušel, pol se pa name dere po trgovini, ja pa dej ga že ujem, pa mu vzemi.....al sm jaz preobčutljiva, al kaj je to? ja, ti ga kr pridi prebutat, mogoče bo kaj zaleglo....pa še ogromno stvari je, pa raje ne bi o tem...
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 23.12.2011 15:41:47
|
|
|
|
KLARA 1
|
ja res no, nej že katera kej napiše,,,,..a je facebook tako aktualen, al se je pa čist nehalo čvekanje februarskih mamic?
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 23.12.2011 19:50:57
|
|
|
|
Nina33
|
Čer! Nisem nč napisala, kt sem bla zih, de itak ne bo nobene kle, še Registrirane ne, ko je že lepe želje delila Tko de - Registrirana, hvala za lepe želje! Tudi jaz vam vsem klele želim vse lepo, zdravo, srečno... Klara, ne zdiš se mi preobčutljiva, jaz bi že eksplodirala ob takih izjavah, magari sred štacune... No, mogoče ne glih sred štacune al z njim bi pa eno resno udarila... In ga samega v štacuno poslala, naj gre mimogrede iz službe ali še bolje - z obema otrokoma, bi mu jih res uturila... Saj se moj tut ne znajde pol tolk dobro z njima (obema naenkrat sploh) kot jaz, ampak takale pa ne bi prijavil. U glavnem - še jaz sem mal na tvojga jezna, škoda, ker to nič ne pomaga. Drgač pa FB res bolj laufa kot RR, je pa (no, bo ) pa tut tam mal zatišja, za praznike HB tile compi mal zvisijo . Moj škratek pa ves ponosno stoji brez opore, z usti do ušes . Si je že nadgradnjo omislil - gledanje knjigice medtem, ko stoji brez opore... zaenkrat mu ne gre sploh, a se trudi . Pa osvojil je neke vrste kobacanja - je kot gosenica: dvigne ritko (kolena so stegnjena in trda, kot de jih nima ), jo porine naprej in se vleže na trebuh ene par cm naprej od predhodnega položaja Eko, mal pa je za prebrat . Lahko noč in lepe sanje!
|
|
[Brisano sporočilo] 23.12.2011 20:20:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.12.2011 19:34:33
|
|
|
|
Nina33
|
Čer! Klara, upam, da sta se kej pogovorila. Vsem skupaj želim en čudovit Božični večer Pa pazte se jelenov/losov Pa "ta prava" darila In seveda lahko noč in lepe sanje!
|
|
RE: februarske mamice 2011 24.12.2011 23:56:25
|
|
|
|
Nina33
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 25.12.2011 12:03:54
|
|
|
|
meta21
|
joj, tolk cajta že nisem bla tukaj, da sem zdaj pod ninino sliko iskala Všeč mi je
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 26.12.2011 19:25:36
|
|
|
|
Nina33
|
Čer! Pred enim letom je bilo pa tole zelo "in" : "Če ob dveh zjutri ni treba jest.... zakaj je poj lučka v hladilniku?!? Naj še kera kej napiše, no!
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 26.12.2011 19:27:29 >
|
|
[Brisano sporočilo] 26.12.2011 20:34:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 26.12.2011 22:38:41
|
|
|
|
Patrishka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! yo, kako? dieta.. madonca je tezko.. nic nisem dala spet dol! ju3 sadni dan in STRADANJE! da po novem letu pridem na neko normalno zeleno vejo ;)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.12.2011 8:45:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: februarske mamice 2011 27.12.2011 9:23:59
|
|
|
|
Patrishka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Dieta? Katera dieta? Jaz sem dobila eno kilo gor! Danes imam sadni dan, in se ga moram res lepo držat. Na božični večer sem jedla kot , pa naslednji dan tudi, včeraj smo bili povabljeni na kosilo in sem tudi jedla vsepovprek, ampak malenkost bolj po pameti, danes pa moram lepo spet nadaljevati z dieto... kak sadni dan? ce mam jaz danes sadni dan ;) al pa sem jaz zabrkala?? no sej vseeno, mama skupaj isto naprej ocitno, to je sicer se bolse! jaz sem tut dobla gor 0.5 kg jezna ko satan, danes pa sem si skuhala jabolcno-slivov kompot z natrenom.. sicer pa je tvoj post, identicni mojemu ehehehe
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?