|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
13.7.2011 20:55:37   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

Mamice, ki ste na AM in imate že pol leta stare škrate ... a dajete že dvojko? Ste ostali pri isti firmi? Nam bo počasi zmanjkalo Novalaca 1 in bo treba v Avstrijo, pa bi potem vzela poleg 1 tudi kakšno škatlo 2. Pa ne vem, ali naj ostanem pri Novalacu (Brina ni imela nikakršnih težav) ali zamenjam, je katera "dvojka" še posebej OK? user posted image

že ene tri tedne smo na hipp 2 combiotik.user posted image

< Sporočilo je popravil trsica -- 13.7.2011 20:56:26 >

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
13.7.2011 20:57:48   
Nina33
Čer!
Tigrica, super za pitje po flaški, zdej pa žurat mama user posted image Glede ne čist polnega bobna se pa ne sekiri, še enga user posted image pa boben zih ne bo nikol "premalo" nafilan user posted image . ( . ) se je pa men pri prvem enkrat, ko res nisem več tacga pričakovala od nje, zabasala in bolela ko user posted image . HB je tut minilo v enem dopoldnevu. Upam, de bo tut pri tebi šlo brez mastitisa skoz.
Teyla, oranžna, ja user posted image Je zgleda v genih, moj bratec ima enake "težave" user posted image
Uspavanje: čez dan pali samo guncanje (sling ali vozek/košek), zvečer al zaspi na ( . ) al pa po obroku še malo okol gleda v naročju poj si eno zapoje user posted image , ga en od naju položi v košek in to je to. Če se slučajno kaj prebujat začne, ga do najinega odhoda v posteljo guncava v košku, ko je pa v posteljici (ponoči) gremo pa al na sprehodek do veže in nazaj al pa na ( . ) user posted image To pot nč ne kompliciram, prvi ni in ni zaspal, zdej pa s tem sploh ni več nobene panike (zvečer, čez dan itak neče spat več, pa bi men una ura tišine in miru takooo sedla)
Dojenje: 5-6x čez dan in 1-2x ponoči, ker je vroče, ga če je le možno dojim leže, de se ne stiskava preveč. Se samo drživa user posted image Je pa tud bolj nemiren kak dan, če preveč dogaja, če je preutrujen, če je vseeno prevroče... Pomoje ne zavrača tvojega mleka, no.
Antoninap, hvala za info o bazenčku user posted image
Pranje: jaz imam Froscha, mi je kar OK, namesto mehčalca je kis, za fleke trdo milo ipd., pa vedno še dodatno sperem. samo mene in mojga res motijo "dišave" raznih  praškov, mehčalcev ipd. in sem zato mal obsedena s spiranjem user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Urša
Včeraj sta šla moja starejša otroka na počitnice in je tak mir v bajti, da ni za verjet. Z enim otrokom pa res ni nobenega dela.

Samo res user posted image , če bi mi pri prvem kdo to rekel, bi ga pa po gobi user posted image
Mišyka, samo de ste s ta hujšga ven. In upam, de osebna pride do cajta in de boste uživali.
Kakanje: naš je dva dni spet Gorenjc user posted image
Količina GH: če ji paše mleko še po kašici, bi ji ga jaz dala pomoje user posted image Če ne daješ kašnih rastnih hormonov ( ane user posted image ) poj pomoje ne moreš glih preterat, bo pač rasla na maximum kot lahko, se bo že potegnila, če bi se slučajno poredila res, ko bo shodila.
Lil_, itak, de si zakon user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 13.7.2011 20:58:28 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

Neposredna povezava do sporočila: 3127
13.7.2011 20:58:56   
trsica
a se lahko pohvalim, da Nadja odhaja v širni svet... v rikverc user posted image user posted image user posted image David pa nima neke strašne želje po gibanju. user posted image user posted image user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
13.7.2011 21:05:30   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

a se lahko pohvalim, da Nadja odhaja v širni svet... v rikverc user posted image user posted image user posted image David pa nima neke strašne želje po gibanju. user posted image user posted image user posted image

Bravo Nadja! Prava baba user posted image user posted image user posted image
Našmu se tut nikamor še ne mudi, zdej se zna obračat in to pridno vadi. Če bo pa kej po bratu, bo pa poj kr enkrat skor direkt shodu, skor brez plazenja, puzanja ipd. user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 13.7.2011 21:09:13 >

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
13.7.2011 21:07:11   
Nina33
Aja, slikco našega najmlajšega z osebne sem dala v album, če kero zanima kako zgleda naš škratek user posted image No, je zgledal, pred kakim mescem, čeprav takooo zelo drgač pa tut ni user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
13.7.2011 22:54:24   
Teyla
antoninap g in ml niso isto. Orientiraj se na eno, pa boš vedela pri čem si. user posted image Drugače pa naj bi bil polni obrok 150-200g kašice.

Dojenje meni se doji 10x na dan, plus 1x ponoči. Odklopi se po parih minutkah, pa jo tudi leže dojim, da ji je čim manj vroče. Ne vem, upam, da mi ne bo mleka zmanjkal, se mi zdi da imam (.) čist prazne. Verjetno premalo pijem -se bom jutri popravila. user posted image

Plazenje kdaj se pa plazenje šteje kot plazenje? Mora bit obvezno na vseh štirih? Ker naša se tak po vojaško naprej poriva -po rokah- tak da ne vem al lahk rečem, da se deloma že plazi al kako. Pa tud rikverc je že odkrila, mislim da včeraj. Čeprav je hotla it naprej po igračo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3131
14.7.2011 0:00:33   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: meta21
teyla, jaz bi najprej v celoti uvedla kosilo, pol pa začela uvajat sadno malico. Drugače pa lahko tudi daš sadje za kosilo-ne se preveč togo držat teh pravil. A ti nikol ne ješ čokolade za večerjo?user posted image

Neeeeeeeeeeeeee  user posted image user posted image   

Jaz se zdravo prehranjujem, športam vsak dan in ob večerih berem Biblijo. user posted image

Kakšne pa so te pikice, ki naj bi pokazale, da je otrok alergičen na neko hrano? Ker Teja zdaj dobiva neke pikice, ampak so bolj mozoljčki, po moje zarad vročine. Tiste pike, ki jih je imela so pa zbledele, ampak se še vidijo. To itak ni bila alergija, ker takrat še ni kašic probavala. user posted image

Zdaj se pa že men lušta po kakšni flaški, da bi lahko kdaj ven šla. Tisti koncert je bil namreč polomija, milo rečeno. user posted image Pa naša mala princesa se je naučila, da je fajn sam, če jo mami da spat, oli ne zdaostuje, ko jo je treba potolažit. user posted image
Uspavanje kako poteka pri vas? Vem, da vas ima večina rutino ali kaj drugega, ampak me zanima, kako vam laufa zadeva potem, ko otroka že odložite v posteljico in greste ven? Ker Teja je nekaj časa tiho, potem začne stokat oz nekako jamrat, kar midva štejeva kot "sproščanje" dnevne napetosti. Običajno tudi zaspi po tistem, tako da je takrat ne hodim gledat oz tolažit. Če pa začne jokat, grem pa skoraj takoj, če vidim, da se stopnjuje in ne umirja. Mal me je strah, da ji ne bom kakih travm pustila, če jo pustim, da odjamra svoje (ne da joka). Spet kompliciram, ane? user posted image

user posted image Pol ti pa ni pomočiuser posted image

Glede uspavanja-delata čisto in edino prav. Edin sekirat se nehajta. Pa travme bo prej imela, če je ne pustiš odjamrat svojega, kot pa zdaj. Mora premlet dan preden zaspi, drugač se ji lahko kaj grdega sanjauser posted image . Bine brunda z dudo v ustihuser posted image . BTW, jaz delam isto. Važno ej kaj otroku sporočaš s svojim odzivom. Če prideš takrat, ko zajoka, ji sporočaš, da si ji na voljo, le poklicat te mora.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
14.7.2011 0:01:05   
meta21

Meta21, tvoj Bine je pa res pravi silak! Ne morem si predstavljat, kakšen bi naš izgledal z 9imi kilami, pa je tudi kar visok, okrog 70cm, ima pa cca. 7 kg. Koliko pa daš za AM na mesec? Pa hvala za smernice glede GH, zaenkrat delam prav glede na študije-itak bodo pa čez par let spet drugačne. user posted image

Mah, meni je tako lep, da bi ga pojedla pa sploh se mi ne zdi bajsi. No mal podbradka že ima pa na stegnih sta tud eni dve gubiciuser posted image . Vam bom nalepila kakšno slikico ob priliki, da vidite 9-kilaša pri 5 mesecihuser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
14.7.2011 0:01:08   
meta21

Aja, Meta, vidim, da imata vi2 že vse obroke GH uvedene, potem ni tolko stroška za AP-2x na dan. user posted image

3 obroke ima mleka (1x sadje, 1x zelenjava), le da mu v 2 dam malenkost riževe kašice (3 merilne žličke od aptamila). Poje pa 180-210 ml na obrok, to je nekje 20 žličk aptamila na dan. Mislim, da porabimo okoli 4 škatle aptamila iz mullerja na mesec torej okoli 50 eur.
Uh, izčrpno poročilouser posted image

antonina, če poje dovolj kašice ji sploh ne rabiš več mleka dajat. Če se bojiš, da bi se preveč redila, bi ti jaz predlagala, da ji daš vsaj 5 obrokov pa malo manj, da ji ne razreguješ želodčka. Podobno kot mi, večkrat pa pomalem. Daj ji npr. kašico pa čez 2-3 ure 150 ml mleka. Boljše kot 60 ml takoj (po mojem, seveda)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
14.7.2011 0:03:58   
meta21
A niso nadaljevalna mleka zgolj malenkost bolj kalorična kot začetna? Jaz definitivno ostajam na 1, ker ne rabimo dodatnih kalorijuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
14.7.2011 2:10:58   
Urša
Kooooooooooooooončno sem vse prebrala! Lahko noč!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
14.7.2011 7:54:25   
Mišyka
Teyla tud jst mam občutek da so dojke precej prazne, je pa to samo občutek. Po tolikih mesecih dojenja je to normalno. Celo blazinice mam zdej samo še ponoči gor, pa še to včasih zjutrej sploh niso nč mokre. Če je otrok sit, no, meni še fajn polije včasih, potem ni variante da ti zmanjkuje mleka. Itak pa sama uravnava proizvodnjo ane. Ob gosti hrani se malenkost seveda zmanjša, ampak spet postopoma, tolk kot potrebuje.
Nas je začela mala tud že tko opazovat, ko nosimo hrano v usta... ampak naj vsaj še en mesec počaka, jst pravim.

Plazenje tud pr nas se neki po vojaško al kako bi temu rekla premika. Naprej mal rokice pol pa nardi hrbo, se stegne in pride par centimetrov naprej. Parkrat nardi to in je že čist na drugmu koncu. Rikverc pa še ni šla...

Ma kera fredov obroč? Je že ok za 5-mesečnike?

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
14.7.2011 8:06:49   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Plazenje tud pr nas se neki po vojaško al kako bi temu rekla premika. Naprej mal rokice pol pa nardi hrbo, se stegne in pride par centimetrov naprej. Parkrat nardi to in je že čist na drugmu koncu. Rikverc pa še ni šla...

No, tako se tudi Nadja premika. Samo, da gre rikverc. Pa ravno toliko hitro, da ne morem več na wc. Razen, če jo obrnem z nogami proti steni.user posted image  David se pa sicer že zna obrnit na trebuh, a se mu niti tega ne da vadit. Razen, ko rabi. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
14.7.2011 9:04:40   
Teyla

teyla, jaz bi najprej v celoti uvedla kosilo, pol pa začela uvajat sadno malico. Drugače pa lahko tudi daš sadje za kosilo-ne se preveč togo držat teh pravil. A ti nikol ne ješ čokolade za večerjo?user posted image

Neeeeeeeeeeeeee  user posted image user posted image   

Jaz se zdravo prehranjujem, športam vsak dan in ob večerih berem Biblijo. user posted image

Kakšne pa so te pikice, ki naj bi pokazale, da je otrok alergičen na neko hrano? Ker Teja zdaj dobiva neke pikice, ampak so bolj mozoljčki, po moje zarad vročine. Tiste pike, ki jih je imela so pa zbledele, ampak se še vidijo. To itak ni bila alergija, ker takrat še ni kašic probavala. user posted image

Zdaj se pa že men lušta po kakšni flaški, da bi lahko kdaj ven šla. Tisti koncert je bil namreč polomija, milo rečeno. user posted image Pa naša mala princesa se je naučila, da je fajn sam, če jo mami da spat, oli ne zdaostuje, ko jo je treba potolažit. user posted image
Uspavanje kako poteka pri vas? Vem, da vas ima večina rutino ali kaj drugega, ampak me zanima, kako vam laufa zadeva potem, ko otroka že odložite v posteljico in greste ven? Ker Teja je nekaj časa tiho, potem začne stokat oz nekako jamrat, kar midva štejeva kot "sproščanje" dnevne napetosti. Običajno tudi zaspi po tistem, tako da je takrat ne hodim gledat oz tolažit. Če pa začne jokat, grem pa skoraj takoj, če vidim, da se stopnjuje in ne umirja. Mal me je strah, da ji ne bom kakih travm pustila, če jo pustim, da odjamra svoje (ne da joka). Spet kompliciram, ane? user posted image

user posted image Pol ti pa ni pomočiuser posted image

Glede uspavanja-delata čisto in edino prav. Edin sekirat se nehajta. Pa travme bo prej imela, če je ne pustiš odjamrat svojega, kot pa zdaj. Mora premlet dan preden zaspi, drugač se ji lahko kaj grdega sanjauser posted image . Bine brunda z dudo v ustihuser posted image . BTW, jaz delam isto. Važno ej kaj otroku sporočaš s svojim odzivom. Če prideš takrat, ko zajoka, ji sporočaš, da si ji na voljo, le poklicat te mora.

Saj se ne sekirava tako veliko (to sam zgleda tko, ker sam na forumu izrazim svoje strahove, pa jamrat sem hodim user posted image ). Samo včasih tako pomislim, ko mala začne jamrat v posteljici in ne vem al naj grem al ne... Drugače pa hvala za nasvet oz komentar. user posted image

Mišyka jaz imam fredov obroč, ampak ga mala še ni preizkusila. Mislim, da je od treh mesecev dalje.

BTW kdaj nehajo lasje izpadat? Ker meni jih ni več veliko ostalo... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
14.7.2011 10:35:35   
MoSoNi
Mišyka jaz imam fredov obroč, ampak ga mala še ni preizkusila. Mislim, da je od treh mesecev dalje.

Tud mi mamo freda, pa smo ga uporabili pri našem takrat še-ne-petmesečniku - in je blo super user posted image Mislim da na pakungi piše da bi se naj uporabljal od 6. meseca dalje, ampak po moje gre od kakega 3. meseca dalje čist v redu... Nac ga je fajn sprejel, fejst zanimiva mu je bla barva in napisi na njem - ga je neki časa opazoval, pol pa po hitrem postopku nanj prilimal svoje žnablice user posted image Taka pijavka je user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
14.7.2011 11:45:54   
Teyla
Hehe Teja je tudi taka. Samo, da ji jaz rečem, da je morski pes. Ko je hudo lačna, se namreč zažene v igračko/roko/mamin nos.., na široko odpre usta, zagrabi in potem sunkovito miga z ritjo levo in desno. user posted image user posted image

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
14.7.2011 12:04:39   
Tigrica86
hej čvekice user posted image

Mi smo meli na obisku patronažno. Odkrila je toplo vodo oz. povedala ni nič, kar še ne bi vedela. O kakšni zloženki/brošuri ne duha ne sluha,ampak tako ali tako bom delala po svoji ZKP user posted image

Včeraj sem mu sicer že dala prve 3 žličke brokolija, ki ga je z veseljem pojedel in bi ga verjetno še več, če bi ga dobil, ampak za prvič se mi je zdelo dovolj user posted image danes ponovimo vajouser posted image

Sem pa bila proti večeru že cela živčna, ker od 8h zjutraj pa do 21.30h ni spal več kot za 1,5 do 2h user posted image tako malo še ni spal čez dan, a je bil kljub vsemu dobre volje, tak da se danes sploh ne sekiram več user posted image verjetno ga je vročina zdelala, ker je pa res takoo vroče. razmišljamo o nakupu klime, da bi vsaj zvečer, preden gremo spat malo ohladila stanovanje, pa ne vem user posted image Sem v dilemi, a je bolje da se skuhamo, ali prehladimo user posted image

še vedno imamo probleme z uspavanjem, ker zdaj pa niti na dojki ne zaspi več, ker mu je prevroče. par dni nazaj, ni hotel jest sede v naročju, ne leže lačen pa ko zmaj... na koncu sem šla na vse štiri nad njega, ko kaka krava user posted image ta poza mu je bila sila zanimiva, ker so mu (.)(.) pred nosom bingljale in je najprej mislil da je v igralnem centru in se igral z njimi, potem pa jedel kot le kaj user posted image No, poza je bla zanimiva tudi atiju, ki je prišel pogledat kaj delava z malemu... je rekel, da lahk "delo naprej spravma" user posted image no, pol k je mali zaspal pa iz tega seveda ni blo nič user posted image

no, grem kuhat brokoli user posted image

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
14.7.2011 12:30:50   
šebela
Tigrica 10 točk za pozo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj takega mi še ni padlo na pamet. Moja bi me ziher začela grabit in ščipat, to namreč rada počne....

Plazenje naša še nič ne plazi, se pa vrti v krogu kot vrtavka, pa še to samo v levo, v desno ji sploh ne potegne, pa če ji z nevem katero igračko maham. Pol ko naredi  ene  3 kroge in ugotovi, da v bistvu ne pride nikamor se začne pa razburjat..... toliko o potrpežljivosti. Vaja dela mojstra. Na hrbtu pa sploh noče več bit, se takoj obrne.
Je pa včeraj ratala goska: GA-GA-GA-GA user posted image user posted image user posted image user posted image

Nam pa se krompirček že kuha, upam, da bo kaj bolj teknil kot bučka.....

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
14.7.2011 12:34:53   
šebela
Lasje: jaz jih imam tudi še bolj malo, pa še Klara mi jih je začela pulit, najraje se spravi na zadnje tasladke, ki najbolj bolijo, ker druge imam itak v čop. Skoz mislim, da bi mogla k frizerju ampak ne vem če bo kaka razlika če boo čop 2-3cm krajši.
No na sploh me rada grabi in ščipa povsod (vrat, ušesa, ustnice, lasje....), še malo pa bom cela plava...user posted image

< Sporočilo je popravil šebela -- 14.7.2011 12:44:21 >

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
14.7.2011 13:39:10   
Teyla
Tigrica vidim, da nisem edina s to pozo. user posted image  user posted image  Sem jo tud jaz uporabila, ker je bilo mali preveč vroče, pa zato, ker se ji je zdelo vse ostalo bolj zanimivo. Je delovalo, samo vedno se mi pa ne da bit kravica.user posted image

šebela pazi, da ne bood tovjega moža česa obtožili, ker se mala tako "znaša" nad tabo user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
14.7.2011 14:01:59   
bibaleze76
Ups, napačen forum. user posted image

< Sporočilo je popravil bibaleze76 -- 14.7.2011 14:04:17 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
14.7.2011 15:35:45   
Mišyka
Kaj vse delamo, sam da bi nahranle naše črvičke. Če se prov spomnim sem tud pr tavečjem skor mukat začela. Še dobr, da zdej mal hitrej pojejo - kaj bi blo če bi mogle pol ure bit na vseh štirih - brez modrca!
Ja, atijem pa spodbudi domišlijo...

Tud jst se sprašujem kdaj lasje nehajo izpadat. Že skor dva meseca mi letijo ven, povsod jih je polno, žgečkajo ko sem brez rokavov, z dekoltejem in potna.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu bibaleze76)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
14.7.2011 18:18:43   
lil_
Lil_, itak, de si zakon

user posted image mi bo se nerodno.

Bine brunda z dudo v ustih . BTW, jaz delam isto.

jst sm pa misnla, da si ze prestara za dudouser posted image

moji lasje so se pa mal umiril...no ne izpadajo vec tok kot souser posted image

< Sporočilo je popravil lil_ -- 14.7.2011 18:19:31 >

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
14.7.2011 20:50:03   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

Bine brunda z dudo v ustih . BTW, jaz delam isto.

jst sm pa misnla, da si ze prestara za dudouser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
14.7.2011 20:59:33   
Nina33
Oj!
Lasje še vedno izpadajo user posted image , mi je prav groza se it česat/lase umit ipd. Menda se bo ustavilo. Enkrat.
Pijavke, morski psi in podobne žverce: naš tut paše v ta klub pa njegov brat je tut pasal zraven - so njegovga atija mal pomenljivo gledal, ker je mama imela kup flekov po vratu user posted image . Mali brat še ni tako "hud" user posted image
Patronažna pride k nam v začetku avgusta user posted image
Kravja/pasja poza - to pot je (še?) nisem prakticirala, pri prvem je bila pa zlata vredna ob eni zatrditvi žlez, rešila situacijo user posted image
Naš pa pravi me-ma, me-ma user posted image . Se delam, de mene kliče user posted image , ker res kar roke prot men steguje. Je pa zadnji teden, dva grozno name navezan, velikokrat še ati ni dost dober, keri bolj "tuji" pa sploh ne...Verjetno taka razvojna faza. Al pa zobje, če že niso krči user posted image .
Danes sta pa oba nekam nemirna, krivim luno, je že prav nemarno okrogla user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?