|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,19.del
20.2.2011 10:11:40   
marta82
Lija vse najboljše; želim ti, da bi bila zdrava in nasmejana pupa.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 201
20.2.2011 10:13:23   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

mah... spat sem ga dala ob 20 uri soal je do 21,30...pol pa se drl in smo šli gledat tv do 0,30...zaspal je ob 1.... se skoz premetaval in vsake tolko cvilil...ob 6,00 budnica do amena...je blo treba vstat ...in celo dopoldne samo tuli ali pa sili k meni v naročje ?... nevem kdo nam bo kuhal danes-al pa bomo lačni ker znjim v naročju ne morem kuhat

MA SEM SE ODLOČILA DA NE BOM VEČ NIČ JAMRALANA FORUMU... ker se mi zdi da samo jamram še in vse zabediram ....

Tvoj pa ne bi skuhal?
pa user posted image

če bi znal...btw spi še zdaj in nič ne kaže da se bo kmalu zbudil....zdaj veste zakaj skup vdarima- sem vedno sama za vse

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 202
20.2.2011 10:18:46   
marta82

mah... spat sem ga dala ob 20 uri soal je do 21,30...pol pa se drl in smo šli gledat tv do 0,30...zaspal je ob 1.... se skoz premetaval in vsake tolko cvilil...ob 6,00 budnica do amena...je blo treba vstat ...in celo dopoldne samo tuli ali pa sili k meni v naročje ?... nevem kdo nam bo kuhal danes-al pa bomo lačni ker znjim v naročju ne morem kuhat

MA SEM SE ODLOČILA DA NE BOM VEČ NIČ JAMRALANA FORUMU... ker se mi zdi da samo jamram še in vse zabediram ....

Tvoj pa ne bi skuhal?
pa user posted image

če bi znal...btw spi še zdaj in nič ne kaže da se bo kmalu zbudil....zdaj veste zakaj skup vdarima- sem vedno sama za vse

Ja,razumem, tudi jaz bi popenila. Saj nihče ne zna kar sam od sebe kuhat, je treba probat. Naj si recept sprinta pa kuha, mogoče prvič ne bo ravno najboljše, tretjič pa bo. Saj res ne moreš ti bit na večih straneh. Če imaš "zahtevnega" otroka, ki te potrebuje, naj on vsaj ta del prevzame, saj sta par in sta oba v te situaciji - skupaj.

BE NICE!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 203
20.2.2011 10:22:10   
elevitka

Tvoj pa ne bi skuhal?
pa user posted image

Ja,razumem, tudi jaz bi popenila. Saj nihče ne zna kar sam od sebe kuhat, je treba probat. Naj si recept sprinta pa kuha, mogoče prvič ne bo ravno najboljše, tretjič pa bo. Saj res ne moreš ti bit na večih straneh. Če imaš "zahtevnega" otroka, ki te potrebuje, naj on vsaj ta del prevzame, saj sta par in sta oba v te situaciji - skupaj.

ne bom gledla tega filma... niti interesa nima... bo raje pizzo naročil ... škoda besed da razlagam ker bom še bolj v bed padla

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 204
20.2.2011 10:23:42   
elevitka
zdaj bom dala muziko na ful in greva z malim kuhat user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 205
20.2.2011 10:29:10   
marta82

zdaj bom dala muziko na ful in greva z malim kuhat user posted image

user posted image

BE NICE!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 206
20.2.2011 10:38:50   
arabela*
morninguser posted image

lepo spali...M še sedaj spiuser posted image user posted image

A gleda jim jamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 207
20.2.2011 10:40:03   
arabela*
me je 10-ka v redovalnici full razveselila......user posted image

zdaj sem dala posteljnino prat, pospravim, naredim zajtrk.....potem pa tak n akosilouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 208
20.2.2011 10:41:59   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Matcar ime za user posted image user posted image je pa svetovno. user posted image user posted image user posted image user posted image Ful dopade.
Hvala!Ne morem verjet,da sma bla v trenutku oba za to,pa vsem je všeč,edino svakinja nekaj jamra,samo če sma se mi2 tak odločla in otroci,me mnenje drugih itak ne gane(slabo).user posted image

jaz ne bom tu komentirala, ker sem izven serijska pri imenih...So mi všeč dolga in nevsakdanja imena...Če bi bil pojb bi ziher bil Gabriel ali Leonardouser posted image ...če pa še pupa ena, pa ziher Karina...ali pa Angelinauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 209
20.2.2011 10:43:19   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ej, kaj vam na fb tudi kaže da ne gre pisat tasi?

jaz je nimam več med frendi...me je kenslala.....ne vemuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 210
20.2.2011 10:44:10   
arabela*
Lija...čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 211
20.2.2011 10:44:56   
arabela*
Nič...pičim kaj pametnega postorit...ker bo spet prehitro dneva konec....
rečte mi...a so res jutri počitnice? kak je z vrtci?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 212
20.2.2011 10:45:02   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image user posted image user posted image

BE NICE!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 213
20.2.2011 10:46:08   
arabela*

Tvoj pa ne bi skuhal?
pa user posted image

ja pa ga zbudi in mu daj otroka, ti pa kuhajuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 214
20.2.2011 10:46:56   
marta82

Ja naslednji teden so počitniceuser posted image - šolske, vrtci normalno delajo.

BE NICE!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 215
20.2.2011 10:48:09   
arabela*

Ja naslednji teden so počitniceuser posted image - šolske, vrtci normalno delajo.

a misliš...da glede na to, da še ospen jemlje, jo naj dam v vrtecuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 216
20.2.2011 11:12:14   
marta82

a misliš...da glede na to, da še ospen jemlje, jo naj dam v vrtecuser posted image

Pa je čisto ok? Če nima vročine, se dobro počuti ipd. jo po moje lahko daš, saj antibiotiki se ponavadi jemljejo še nekaj dni po tem, ko bolezen prebolimo. Edino v vrtcu po navadi ne dajejo tovrstnih zdravil, tak da moraš tak računat, da ji daš doma.

BE NICE!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 217
20.2.2011 11:48:08   
matcar

user posted image user posted image user posted image Čestitke!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 218
20.2.2011 11:49:12   
matcar

Samo v šoli,vrtci normalno delajo,vsaj na Studencih.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 219
20.2.2011 11:50:08   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ej, kaj vam na fb tudi kaže da ne gre pisat tasi?

jaz je nimam več med frendi...me je kenslala.....ne vemuser posted image
Ja,si je profil zaprla,samo je zgleda še ostalo nekaj,ker jaz sem še med frendi,te pa ne vem,pisat na njen zid pa ne moreš,pa ne vem zakaj.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 220
20.2.2011 11:50:17   
bambixxx
Dobro jutro,

na bowlingu sem ful uživala, čeprav sem bila med zadnjimi (so ble neke spolzke kugle user posted image ). pol smo še šli na par pijačk in sem prišla ob 2h že domov. pridna mami, niso me pometli vun s kafiča user posted image .

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 221
20.2.2011 11:52:04   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Matcar ime za user posted image user posted image je pa svetovno. user posted image user posted image user posted image user posted image Ful dopade.
Hvala!Ne morem verjet,da sma bla v trenutku oba za to,pa vsem je všeč,edino svakinja nekaj jamra,samo če sma se mi2 tak odločla in otroci,me mnenje drugih itak ne gane(slabo).user posted image

jaz ne bom tu komentirala, ker sem izven serijska pri imenih...So mi všeč dolga in nevsakdanja imena...Če bi bil pojb bi ziher bil Gabriel ali Leonardouser posted image ...če pa še pupa ena, pa ziher Karina...ali pa Angelinauser posted image
Glej,pač pove vsaka svoje mnenje,saj veš.Važno je,kak se boma mi2 odločla,ne glede na okolico.user posted image Tak,da če nočeš kometirat,ne rabiš,ne bom nič jezna.Sicer pa svakinja tudi nekaj jamra glede imena,pa mi je vseeno.Meni je lepo,sovpada z ostalimi imeni otrok in priimkom,kar pa je meni nabolj pomembno.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 222
20.2.2011 11:53:21   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Dobro jutro,

na bowlingu sem ful uživala, čeprav sem bila med zadnjimi (so ble neke spolzke kugle user posted image ). pol smo še šli na par pijačk in sem prišla ob 2h že domov. pridna mami, niso me pometli vun s kafiča user posted image .
user posted image user posted image user posted image Pridna mami,pauser posted image user posted image user posted image za uživanje.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 223
20.2.2011 11:54:12   
matcar
Jaz pa kosilo že skuhano,gremo zdaj k mizi počasi,pol pa počivat malo z lauženki.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 224
20.2.2011 12:03:03   
botrca

niti interesa nima... bo raje pizzo naročil ... škoda besed da razlagam ker bom še bolj v bed padla

saj 1x, 2x naročit ni problem...kaj pa za naprej....kaj pa mali je pa ga ne briga ali kako? kako nima interesa...saj ne živi sam...joj ti moški egoisti user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Katero ime vam je bolj vseč ?
jagooda

Katero ime vam je bolj vseč?

Klemen (25%)

Luka (41%)

Nejc (34%)

Število vseh glasov: 266

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!