Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:11:40
|
|
|
|
marta82
|
Lija vse najboljše; želim ti, da bi bila zdrava in nasmejana pupa.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:13:23
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mah... spat sem ga dala ob 20 uri soal je do 21,30...pol pa se drl in smo šli gledat tv do 0,30...zaspal je ob 1.... se skoz premetaval in vsake tolko cvilil...ob 6,00 budnica do amena...je blo treba vstat ...in celo dopoldne samo tuli ali pa sili k meni v naročje ?... nevem kdo nam bo kuhal danes-al pa bomo lačni ker znjim v naročju ne morem kuhat MA SEM SE ODLOČILA DA NE BOM VEČ NIČ JAMRALANA FORUMU... ker se mi zdi da samo jamram še in vse zabediram .... Tvoj pa ne bi skuhal? pa če bi znal...btw spi še zdaj in nič ne kaže da se bo kmalu zbudil....zdaj veste zakaj skup vdarima- sem vedno sama za vse
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:18:46
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mah... spat sem ga dala ob 20 uri soal je do 21,30...pol pa se drl in smo šli gledat tv do 0,30...zaspal je ob 1.... se skoz premetaval in vsake tolko cvilil...ob 6,00 budnica do amena...je blo treba vstat ...in celo dopoldne samo tuli ali pa sili k meni v naročje ?... nevem kdo nam bo kuhal danes-al pa bomo lačni ker znjim v naročju ne morem kuhat MA SEM SE ODLOČILA DA NE BOM VEČ NIČ JAMRALANA FORUMU... ker se mi zdi da samo jamram še in vse zabediram .... Tvoj pa ne bi skuhal? pa če bi znal...btw spi še zdaj in nič ne kaže da se bo kmalu zbudil....zdaj veste zakaj skup vdarima- sem vedno sama za vse Ja,razumem, tudi jaz bi popenila. Saj nihče ne zna kar sam od sebe kuhat, je treba probat. Naj si recept sprinta pa kuha, mogoče prvič ne bo ravno najboljše, tretjič pa bo. Saj res ne moreš ti bit na večih straneh. Če imaš "zahtevnega" otroka, ki te potrebuje, naj on vsaj ta del prevzame, saj sta par in sta oba v te situaciji - skupaj.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:22:10
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mah... spat sem ga dala ob 20 uri soal je do 21,30...pol pa se drl in smo šli gledat tv do 0,30...zaspal je ob 1.... se skoz premetaval in vsake tolko cvilil...ob 6,00 budnica do amena...je blo treba vstat ...in celo dopoldne samo tuli ali pa sili k meni v naročje ?... nevem kdo nam bo kuhal danes-al pa bomo lačni ker znjim v naročju ne morem kuhat MA SEM SE ODLOČILA DA NE BOM VEČ NIČ JAMRALANA FORUMU... ker se mi zdi da samo jamram še in vse zabediram .... Tvoj pa ne bi skuhal? pa če bi znal...btw spi še zdaj in nič ne kaže da se bo kmalu zbudil....zdaj veste zakaj skup vdarima- sem vedno sama za vse Ja,razumem, tudi jaz bi popenila. Saj nihče ne zna kar sam od sebe kuhat, je treba probat. Naj si recept sprinta pa kuha, mogoče prvič ne bo ravno najboljše, tretjič pa bo. Saj res ne moreš ti bit na večih straneh. Če imaš "zahtevnega" otroka, ki te potrebuje, naj on vsaj ta del prevzame, saj sta par in sta oba v te situaciji - skupaj. ne bom gledla tega filma... niti interesa nima... bo raje pizzo naročil ... škoda besed da razlagam ker bom še bolj v bed padla
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:23:42
|
|
|
|
elevitka
|
zdaj bom dala muziko na ful in greva z malim kuhat
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:29:10
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zdaj bom dala muziko na ful in greva z malim kuhat
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:38:50
|
|
|
|
arabela*
|
morning lepo spali...M še sedaj spi A gleda jim jam
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:40:03
|
|
|
|
arabela*
|
me je 10-ka v redovalnici full razveselila...... zdaj sem dala posteljnino prat, pospravim, naredim zajtrk.....potem pa tak n akosilo
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:41:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar ime za je pa svetovno. Ful dopade. Hvala!Ne morem verjet,da sma bla v trenutku oba za to,pa vsem je všeč,edino svakinja nekaj jamra,samo če sma se mi2 tak odločla in otroci,me mnenje drugih itak ne gane(slabo). jaz ne bom tu komentirala, ker sem izven serijska pri imenih...So mi všeč dolga in nevsakdanja imena...Če bi bil pojb bi ziher bil Gabriel ali Leonardo ...če pa še pupa ena, pa ziher Karina...ali pa Angelina
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:43:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ej, kaj vam na fb tudi kaže da ne gre pisat tasi? jaz je nimam več med frendi...me je kenslala.....ne vem
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:44:10
|
|
|
|
arabela*
|
Lija...čestitke
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:44:56
|
|
|
|
arabela*
|
Nič...pičim kaj pametnega postorit...ker bo spet prehitro dneva konec.... rečte mi...a so res jutri počitnice? kak je z vrtci?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:45:02
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me je 10-ka v redovalnici full razveselila......
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:46:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mah... spat sem ga dala ob 20 uri soal je do 21,30...pol pa se drl in smo šli gledat tv do 0,30...zaspal je ob 1.... se skoz premetaval in vsake tolko cvilil...ob 6,00 budnica do amena...je blo treba vstat ...in celo dopoldne samo tuli ali pa sili k meni v naročje ?... nevem kdo nam bo kuhal danes-al pa bomo lačni ker znjim v naročju ne morem kuhat MA SEM SE ODLOČILA DA NE BOM VEČ NIČ JAMRALANA FORUMU... ker se mi zdi da samo jamram še in vse zabediram .... Tvoj pa ne bi skuhal? pa če bi znal...btw spi še zdaj in nič ne kaže da se bo kmalu zbudil....zdaj veste zakaj skup vdarima- sem vedno sama za vse ja pa ga zbudi in mu daj otroka, ti pa kuhaj
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:46:56
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nič...pičim kaj pametnega postorit...ker bo spet prehitro dneva konec.... rečte mi...a so res jutri počitnice? kak je z vrtci? Ja naslednji teden so počitnice - šolske, vrtci normalno delajo.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:48:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nič...pičim kaj pametnega postorit...ker bo spet prehitro dneva konec.... rečte mi...a so res jutri počitnice? kak je z vrtci? Ja naslednji teden so počitnice - šolske, vrtci normalno delajo. a misliš...da glede na to, da še ospen jemlje, jo naj dam v vrtec
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 11:12:14
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nič...pičim kaj pametnega postorit...ker bo spet prehitro dneva konec.... rečte mi...a so res jutri počitnice? kak je z vrtci? Ja naslednji teden so počitnice - šolske, vrtci normalno delajo. a misliš...da glede na to, da še ospen jemlje, jo naj dam v vrtec Pa je čisto ok? Če nima vročine, se dobro počuti ipd. jo po moje lahko daš, saj antibiotiki se ponavadi jemljejo še nekaj dni po tem, ko bolezen prebolimo. Edino v vrtcu po navadi ne dajejo tovrstnih zdravil, tak da moraš tak računat, da ji daš doma.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 11:48:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me je 10-ka v redovalnici full razveselila...... Čestitke!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 11:49:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Nič...pičim kaj pametnega postorit...ker bo spet prehitro dneva konec.... rečte mi...a so res jutri počitnice? kak je z vrtci? Samo v šoli,vrtci normalno delajo,vsaj na Studencih.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 11:50:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ej, kaj vam na fb tudi kaže da ne gre pisat tasi? jaz je nimam več med frendi...me je kenslala.....ne vem Ja,si je profil zaprla,samo je zgleda še ostalo nekaj,ker jaz sem še med frendi,te pa ne vem,pisat na njen zid pa ne moreš,pa ne vem zakaj.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 11:50:17
|
|
|
|
bambixxx
|
Dobro jutro, na bowlingu sem ful uživala, čeprav sem bila med zadnjimi (so ble neke spolzke kugle ). pol smo še šli na par pijačk in sem prišla ob 2h že domov. pridna mami, niso me pometli vun s kafiča .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 11:52:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar ime za je pa svetovno. Ful dopade. Hvala!Ne morem verjet,da sma bla v trenutku oba za to,pa vsem je všeč,edino svakinja nekaj jamra,samo če sma se mi2 tak odločla in otroci,me mnenje drugih itak ne gane(slabo). jaz ne bom tu komentirala, ker sem izven serijska pri imenih...So mi všeč dolga in nevsakdanja imena...Če bi bil pojb bi ziher bil Gabriel ali Leonardo ...če pa še pupa ena, pa ziher Karina...ali pa Angelina Glej,pač pove vsaka svoje mnenje,saj veš.Važno je,kak se boma mi2 odločla,ne glede na okolico. Tak,da če nočeš kometirat,ne rabiš,ne bom nič jezna.Sicer pa svakinja tudi nekaj jamra glede imena,pa mi je vseeno.Meni je lepo,sovpada z ostalimi imeni otrok in priimkom,kar pa je meni nabolj pomembno.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 11:53:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Dobro jutro, na bowlingu sem ful uživala, čeprav sem bila med zadnjimi (so ble neke spolzke kugle ). pol smo še šli na par pijačk in sem prišla ob 2h že domov. pridna mami, niso me pometli vun s kafiča . Pridna mami,pa za uživanje.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 11:54:12
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa kosilo že skuhano,gremo zdaj k mizi počasi,pol pa počivat malo z lauženki.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 12:03:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka niti interesa nima... bo raje pizzo naročil ... škoda besed da razlagam ker bom še bolj v bed padla saj 1x, 2x naročit ni problem...kaj pa za naprej....kaj pa mali je pa ga ne briga ali kako? kako nima interesa...saj ne živi sam...joj ti moški egoisti
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Katero ime vam je bolj vseč ?jagoodaKatero ime vam je bolj vseč?Klemen (
25%)
Luka (
41%)
Nejc (
34%)
Število vseh glasov: 266Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!