Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 12:03:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zdaj bom dala muziko na ful in greva z malim kuhat pravilno
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 12:04:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me je 10-ka v redovalnici full razveselila...... super
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 12:04:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ej, kaj vam na fb tudi kaže da ne gre pisat tasi? jaz je nimam več med frendi...me je kenslala.....ne vem zakaj pa to
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 12:06:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Dobro jutro, na bowlingu sem ful uživala, čeprav sem bila med zadnjimi (so ble neke spolzke kugle ). pol smo še šli na par pijačk in sem prišla ob 2h že domov. pridna mami, niso me pometli vun s kafiča . glavno da si se lepo imela
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 12:07:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ej, kaj vam na fb tudi kaže da ne gre pisat tasi? jaz je nimam več med frendi...me je kenslala.....ne vem Ja,si je profil zaprla,samo je zgleda še ostalo nekaj,ker jaz sem še med frendi,te pa ne vem,pisat na njen zid pa ne moreš,pa ne vem zakaj. take nastavitve si je naredila...tudi jaz jo še imam med prijatelji ampak ne morem ji pisat na zid samo sporočilo
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 12:08:41
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sami- za Saro in sožalje . podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 12:09:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa kosilo že skuhano,gremo zdaj k mizi počasi,pol pa počivat malo z lauženki. midva tudi imava kuhano, samo še ribo spečem...juho sva pa že pojedla (imava juho, paniran file osliča, krompirjevo solato in endivijo s krompirjem) pa dober tek matcar
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 12:15:26
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sami- za Saro in sožalje . podpis Hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 15:41:14
|
|
|
|
bambixxx
|
imate vse nedeljsko počivanje na sporedu? mali se je najedel, zdaj pa grem še nama skuhat boranjo. bomo bolj pozno jedli, ker je mama doooolgoooo spala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 16:06:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx imate vse nedeljsko počivanje na sporedu? mali se je najedel, zdaj pa grem še nama skuhat boranjo. bomo bolj pozno jedli, ker je mama doooolgoooo spala midva sva pokonci, čakam da sušilni konča da zložim pol pa mogoče k sestri na kavo . dober tek ko bosta jedla...mmmm boranija....
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 16:10:25
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx imate vse nedeljsko počivanje na sporedu? mali se je najedel, zdaj pa grem še nama skuhat boranjo. bomo bolj pozno jedli, ker je mama doooolgoooo spala dober tek ko bosta jedla...mmmm boranija.... hvala botrca . moj drugače ne je stročne fižole, ko sem mu pa to prvič skuhala, pa je lonec ven polizal .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 17:52:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar ime za je pa svetovno. Ful dopade. Hvala!Ne morem verjet,da sma bla v trenutku oba za to,pa vsem je všeč,edino svakinja nekaj jamra,samo če sma se mi2 tak odločla in otroci,me mnenje drugih itak ne gane(slabo). jaz ne bom tu komentirala, ker sem izven serijska pri imenih...So mi všeč dolga in nevsakdanja imena...Če bi bil pojb bi ziher bil Gabriel ali Leonardo ...če pa še pupa ena, pa ziher Karina...ali pa Angelina ma točno tak......glavno da bosta vidva srečna..boli te za druge...meni so se pri M zmrdovali, meni pa full lepo...Pa sem happy
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 17:54:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Edino v vrtcu po navadi ne dajejo tovrstnih zdravil, tak da moraš tak računat, da ji daš doma. a da ne dajo v vrtcu zdravil jemlje ga ob enajstih...hmmm..danes sem ji že ob desetih dala....kaj če ji dam ob osmih...bo fejst narobe?..pa danes malo prej zvečer?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 17:56:26
|
|
|
|
arabela*
|
sem otroško sobo pospravila...moj je že dve polni vreči igrač nesel v klet, ker je to višek.....potem pa se med papirje vržem....imam še eno pritožbo za kolega za spisat, pa neke pole za rešit......me vedno zaposlijo u nulo
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 17:58:02
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Edino v vrtcu po navadi ne dajejo tovrstnih zdravil, tak da moraš tak računat, da ji daš doma. a da ne dajo v vrtcu zdravil jemlje ga ob enajstih...hmmm..danes sem ji že ob desetih dala....kaj če ji dam ob osmih...bo fejst narobe?..pa danes malo prej zvečer? Pri nas ne dajejo-ker, po besedah ravnateljice, nimajo pooblastil,da bi lahko dajali zdravila...tak da bo verjetno boljše,če ji za vsak slučaj malo zamakneš...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 19:05:57
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Edino v vrtcu po navadi ne dajejo tovrstnih zdravil, tak da moraš tak računat, da ji daš doma. a da ne dajo v vrtcu zdravil jemlje ga ob enajstih...hmmm..danes sem ji že ob desetih dala....kaj če ji dam ob osmih...bo fejst narobe?..pa danes malo prej zvečer? Saj vprašaš lahko, ampak vem, da v večini vrtcev ne smejo vzgojiteljice dajat. Drugače pa tako kot si rekla, vsakič malo nazaj prestavi, da prideš na osmo uro, čeprav je zdaj malo pozno, da bi to lahko počasi naredila. Jaz bi verjetno na tvojem mestu jo imela jutri še doma, počasi prestavila uro za zdravila in jo dala v torek v vrtec. Če je ne rabiš zaradi kakšnih obveznosti dat že jutri. Ali pa da zjutraj pokličeš in vprašaš, če ji lahko antibiotike dajo.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 19:07:38
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem otroško sobo pospravila...moj je že dve polni vreči igrač nesel v klet, ker je to višek.....potem pa se med papirje vržem....imam še eno pritožbo za kolega za spisat, pa neke pole za rešit......me vedno zaposlijo u nulo Saj ne mečete stran potem igrač? Ker v kakšni varni hiši, materinskem domu, vrtcu,...radi vzamejo.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 19:11:41
|
|
|
|
marta82
|
Utrujena. Sva spucala generalko kopalnico pa tla (umaknila vse kavče, posteljo ipd,...), v glavnem sem se naribala. Včeraj sva že kuhinjo. Zdaj pa čakajo (v naslednjih dneh) še garderobne omare, omara s čevlji, okna, potem pa mislim, da bo to to. Sovražim pucanje.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 19:21:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Edino v vrtcu po navadi ne dajejo tovrstnih zdravil, tak da moraš tak računat, da ji daš doma. a da ne dajo v vrtcu zdravil jemlje ga ob enajstih...hmmm..danes sem ji že ob desetih dala....kaj če ji dam ob osmih...bo fejst narobe?..pa danes malo prej zvečer? Saj vprašaš lahko, ampak vem, da v večini vrtcev ne smejo vzgojiteljice dajat. Drugače pa tako kot si rekla, vsakič malo nazaj prestavi, da prideš na osmo uro, čeprav je zdaj malo pozno, da bi to lahko počasi naredila. Jaz bi verjetno na tvojem mestu jo imela jutri še doma, počasi prestavila uro za zdravila in jo dala v torek v vrtec. Če je ne rabiš zaradi kakšnih obveznosti dat že jutri. Ali pa da zjutraj pokličeš in vprašaš, če ji lahko antibiotike dajo. ja tako bom naredila...Jutri in v torek bom še jo doma pustila, v tem času pa za pol ure premikala, da pridema na osmo uro....ali vsaj pol deveto..Jaz upam,d a ne bo nič narobe, če dva dni tak zamaknem
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 19:22:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem otroško sobo pospravila...moj je že dve polni vreči igrač nesel v klet, ker je to višek.....potem pa se med papirje vržem....imam še eno pritožbo za kolega za spisat, pa neke pole za rešit......me vedno zaposlijo u nulo Saj ne mečete stran potem igrač? Ker v kakšni varni hiši, materinskem domu, vrtcu,...radi vzamejo. ne Marta brez skrbi... Ponavadi naredim "racijo"....in nesem tiste ki so viška v vrtec.....
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 19:28:01
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Edino v vrtcu po navadi ne dajejo tovrstnih zdravil, tak da moraš tak računat, da ji daš doma. a da ne dajo v vrtcu zdravil jemlje ga ob enajstih...hmmm..danes sem ji že ob desetih dala....kaj če ji dam ob osmih...bo fejst narobe?..pa danes malo prej zvečer? Saj vprašaš lahko, ampak vem, da v večini vrtcev ne smejo vzgojiteljice dajat. Drugače pa tako kot si rekla, vsakič malo nazaj prestavi, da prideš na osmo uro, čeprav je zdaj malo pozno, da bi to lahko počasi naredila. Jaz bi verjetno na tvojem mestu jo imela jutri še doma, počasi prestavila uro za zdravila in jo dala v torek v vrtec. Če je ne rabiš zaradi kakšnih obveznosti dat že jutri. Ali pa da zjutraj pokličeš in vprašaš, če ji lahko antibiotike dajo. ja tako bom naredila...Jutri in v torek bom še jo doma pustila, v tem času pa za pol ure premikala, da pridema na osmo uro....ali vsaj pol deveto..Jaz upam,d a ne bo nič narobe, če dva dni tak zamaknem Ne, če počasi premikaš mislim, da ne bi smelo bit nič narobe.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 19:28:36
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem otroško sobo pospravila...moj je že dve polni vreči igrač nesel v klet, ker je to višek.....potem pa se med papirje vržem....imam še eno pritožbo za kolega za spisat, pa neke pole za rešit......me vedno zaposlijo u nulo Saj ne mečete stran potem igrač? Ker v kakšni varni hiši, materinskem domu, vrtcu,...radi vzamejo. ne Marta brez skrbi... Ponavadi naredim "racijo"....in nesem tiste ki so viška v vrtec..... Fajn.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 20:16:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Edino v vrtcu po navadi ne dajejo tovrstnih zdravil, tak da moraš tak računat, da ji daš doma. a da ne dajo v vrtcu zdravil jemlje ga ob enajstih...hmmm..danes sem ji že ob desetih dala....kaj če ji dam ob osmih...bo fejst narobe?..pa danes malo prej zvečer? Jaz vedno gledam tak,da dobijo ob 6-7 zjutraj,2-3 popoldan in 22-23 zvečer.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 20:18:24
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 20:18:54
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo me...jaz bi malo prej mojega najraje ubila ne, vrgla bi ga pri zaprti šipi ven, resnično Mislim zdaj si je on od nekje vzel pravico, do bo on meni dirigiral kaj lahko jaz jem in kaj ne, prosim lepo no. Tak sem ga poslala v tri p*** m**** da mu bodo še 1 teden odmevali v glavi ne
|
|
|
HujšanjeTeya*D.Ali menite, da je hujšanje težko dosegljiv cilj?DA (
59%)
NE (
16%)
NE VEM (
4%)
NISEM NIKOLI HUJŠAL/A (
14%)
ZAME NE (
7%)
Število vseh glasov: 433Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!