|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,19.del
20.2.2011 12:03:32   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

zdaj bom dala muziko na ful in greva z malim kuhat user posted image

user posted image

pravilno user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 226
20.2.2011 12:04:01   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
me je 10-ka v redovalnici full razveselila......user posted image

super user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 227
20.2.2011 12:04:33   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ej, kaj vam na fb tudi kaže da ne gre pisat tasi?

jaz je nimam več med frendi...me je kenslala.....ne vemuser posted image

zakaj pa touser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 228
20.2.2011 12:06:01   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Dobro jutro,

na bowlingu sem ful uživala, čeprav sem bila med zadnjimi (so ble neke spolzke kugle user posted image ). pol smo še šli na par pijačk in sem prišla ob 2h že domov. pridna mami, niso me pometli vun s kafiča user posted image .

glavno da si se lepo imela user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 229
20.2.2011 12:07:11   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ej, kaj vam na fb tudi kaže da ne gre pisat tasi?

jaz je nimam več med frendi...me je kenslala.....ne vemuser posted image
Ja,si je profil zaprla,samo je zgleda še ostalo nekaj,ker jaz sem še med frendi,te pa ne vem,pisat na njen zid pa ne moreš,pa ne vem zakaj.

take nastavitve si je naredila...tudi jaz jo še imam med prijatelji ampak ne morem ji pisat na zid samo sporočilo

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 230
20.2.2011 12:08:41   
bambixxx

Sami-user posted image user posted image user posted image za Saro in sožaljeuser posted image user posted image user posted image .

podpis user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 231
20.2.2011 12:09:08   
botrca

Jaz pa kosilo že skuhano,gremo zdaj k mizi počasi,pol pa počivat malo z lauženki.user posted image

midva tudi imava kuhano, samo še ribo spečem...juho sva pa že pojedla (imava juho, paniran file osliča, krompirjevo solato in endivijo s krompirjem)

pa dober tek matcar user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 232
20.2.2011 12:15:26   
sami0804

Sami-user posted image user posted image user posted image za Saro in sožaljeuser posted image user posted image user posted image .

podpis user posted image

Hvalauser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 233
20.2.2011 15:41:14   
bambixxx
imate vse nedeljsko počivanje na sporedu?
mali se je najedel, zdaj pa grem še nama skuhat boranjo. bomo bolj pozno jedli, ker je mama doooolgoooo spala user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 234
20.2.2011 16:06:59   
botrca

mali se je najedel, zdaj pa grem še nama skuhat boranjo. bomo bolj pozno jedli, ker je mama doooolgoooo spala user posted image

midva sva pokonci, čakam da sušilni konča da zložim pol pa mogoče k sestri na kavo user posted image .

dober tek ko bosta jedla...mmmm boranija....user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 235
20.2.2011 16:10:25   
bambixxx

dober tek ko bosta jedla...mmmm boranija....user posted image

hvala botrca user posted image . moj drugače ne je stročne fižole, ko sem mu pa to prvič skuhala, pa je lonec ven polizal user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 236
20.2.2011 17:52:58   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Matcar ime za user posted image user posted image je pa svetovno. user posted image user posted image user posted image user posted image Ful dopade.
Hvala!Ne morem verjet,da sma bla v trenutku oba za to,pa vsem je všeč,edino svakinja nekaj jamra,samo če sma se mi2 tak odločla in otroci,me mnenje drugih itak ne gane(slabo).user posted image

jaz ne bom tu komentirala, ker sem izven serijska pri imenih...So mi všeč dolga in nevsakdanja imena...Če bi bil pojb bi ziher bil Gabriel ali Leonardouser posted image ...če pa še pupa ena, pa ziher Karina...ali pa Angelinauser posted image

ma točno tak......glavno da bosta vidva srečna..boli te za druge...meni so se pri M zmrdovali, meni pa full lepo...Pa sem happyuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 237
20.2.2011 17:54:39   
arabela*

Edino v vrtcu po navadi ne dajejo tovrstnih zdravil, tak da moraš tak računat, da ji daš doma.

a da ne dajo v vrtcu zdraviluser posted image
jemlje ga ob enajstih...hmmm..danes sem ji že ob desetih dala....kaj če ji dam ob osmih...bo fejst narobe?..pa danes malo prej zvečer?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 238
20.2.2011 17:56:26   
arabela*
sem otroško sobo pospravila...moj je že dve polni vreči igrač nesel v klet, ker je to višek.....potem pa se med papirje vržem....imam še eno pritožbo za kolega za spisat, pa neke pole za rešit......me vedno zaposlijo u nulouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 239
20.2.2011 17:58:02   
sami0804

Edino v vrtcu po navadi ne dajejo tovrstnih zdravil, tak da moraš tak računat, da ji daš doma.

jemlje ga ob enajstih...hmmm..danes sem ji že ob desetih dala....kaj če ji dam ob osmih...bo fejst narobe?..pa danes malo prej zvečer?

Pri nas ne dajejo-ker, po besedah ravnateljice, nimajo pooblastil,da bi lahko dajali zdravila...tak da bo verjetno boljše,če ji za vsak slučaj malo zamakneš...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 240
20.2.2011 19:05:57   
marta82

Saj vprašaš lahko, ampak vem, da v večini vrtcev ne smejo vzgojiteljice dajat. Drugače pa tako kot si rekla, vsakič malo nazaj prestavi, da prideš na osmo uro, čeprav je zdaj malo pozno, da bi to lahko počasi naredila. Jaz bi verjetno na tvojem mestu jo imela jutri še doma, počasi prestavila uro za zdravila in jo dala v torek v vrtec. Če je ne rabiš zaradi kakšnih obveznosti dat že jutri. Ali pa da zjutraj pokličeš in vprašaš, če ji lahko antibiotike dajo.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 241
20.2.2011 19:07:38   
marta82

sem otroško sobo pospravila...moj je že dve polni vreči igrač nesel v klet, ker je to višek.....potem pa se med papirje vržem....imam še eno pritožbo za kolega za spisat, pa neke pole za rešit......me vedno zaposlijo u nulouser posted image

Saj ne mečete stran potem igrač? Ker v kakšni varni hiši, materinskem domu, vrtcu,...radi vzamejo.

BE NICE!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 242
20.2.2011 19:11:41   
marta82
Utrujena. Sva spucala generalko kopalnico pa tla (umaknila vse kavče, posteljo ipd,...), v glavnem sem se naribala. Včeraj sva že kuhinjo. Zdaj pa čakajo (v naslednjih dneh) še garderobne omare, omara s čevlji, okna, potem pa mislim, da bo to to. Sovražim pucanje.

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 243
20.2.2011 19:21:18   
arabela*

Saj vprašaš lahko, ampak vem, da v večini vrtcev ne smejo vzgojiteljice dajat. Drugače pa tako kot si rekla, vsakič malo nazaj prestavi, da prideš na osmo uro, čeprav je zdaj malo pozno, da bi to lahko počasi naredila. Jaz bi verjetno na tvojem mestu jo imela jutri še doma, počasi prestavila uro za zdravila in jo dala v torek v vrtec. Če je ne rabiš zaradi kakšnih obveznosti dat že jutri. Ali pa da zjutraj pokličeš in vprašaš, če ji lahko antibiotike dajo.

ja tako bom naredila...Jutri in v torek bom še jo doma pustila, v tem času pa za pol ure premikala, da pridema na osmo uro....ali vsaj pol deveto..Jaz upam,d a ne bo nič narobe, če dva dni tak zamaknemuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 244
20.2.2011 19:22:20   
arabela*

Saj ne mečete stran potem igrač? Ker v kakšni varni hiši, materinskem domu, vrtcu,...radi vzamejo.

ne Marta brez skrbi...
Ponavadi naredim "racijo"....in nesem tiste ki so viška v vrtec.....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 245
20.2.2011 19:28:01   
marta82

ja tako bom naredila...Jutri in v torek bom še jo doma pustila, v tem času pa za pol ure premikala, da pridema na osmo uro....ali vsaj pol deveto..Jaz upam,d a ne bo nič narobe, če dva dni tak zamaknemuser posted image

Ne, če počasi premikaš mislim, da ne bi smelo bit nič narobe.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 246
20.2.2011 19:28:36   
marta82

ne Marta brez skrbi...
Ponavadi naredim "racijo"....in nesem tiste ki so viška v vrtec.....

Fajn.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 247
20.2.2011 20:16:27   
matcar

Jaz vedno gledam tak,da dobijo ob 6-7 zjutraj,2-3 popoldan in 22-23 zvečer.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 248
20.2.2011 20:18:24   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 249
20.2.2011 20:18:54   
Arwenko
Evo me...jaz bi malo prej mojega najraje ubila ne, vrgla bi ga pri zaprti šipi ven, resnično user posted image

Mislim zdaj si je on od nekje vzel pravico, do bo on meni dirigiral kaj lahko jaz jem in kaj ne, prosim lepo no. Tak sem ga poslala v tri p*** m**** da mu bodo še 1 teden odmevali v glavi ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Hujšanje
Teya*D.

Ali menite, da je hujšanje težko dosegljiv cilj?

DA (59%)

NE (16%)

NE VEM (4%)

NISEM NIKOLI HUJŠAL/A (14%)

ZAME NE (7%)

Število vseh glasov: 433

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!