|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,19.del
20.2.2011 7:32:06   
ly117
Jutro! user posted image
Mi smo že tudi gor. Sam ne bomo več dolgo doma. Se gremo kopat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sma se včeraj na hitro odločla, glede na to da je bila v petek plača in so din, din user posted image in da je Luka ok. Ker če bomo čakali bo spet nekaj zmes prišlo.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 176
20.2.2011 7:37:52   
ly117
Matcar ime za user posted image user posted image je pa svetovno. user posted image user posted image user posted image user posted image Ful dopade.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 177
20.2.2011 8:56:05   
Sacherca
Jutro

Ly uzivajte maksimalno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 178
20.2.2011 8:57:29   
Sacherca
Sami, za Saro user posted image user posted image user posted image in iskreno sozalje za omo user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 179
20.2.2011 9:05:03   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jutro! user posted image
Mi smo že tudi gor. Sam ne bomo več dolgo doma. Se gremo kopat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sma se včeraj na hitro odločla, glede na to da je bila v petek plača in so din, din user posted image in da je Luka ok. Ker če bomo čakali bo spet nekaj zmes prišlo.
user posted image user posted image user posted image Uživajte!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 180
20.2.2011 9:06:14   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Matcar ime za user posted image user posted image je pa svetovno. user posted image user posted image user posted image user posted image Ful dopade.
Hvala!Ne morem verjet,da sma bla v trenutku oba za to,pa vsem je všeč,edino svakinja nekaj jamra,samo če sma se mi2 tak odločla in otroci,me mnenje drugih itak ne gane(slabo).user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 181
20.2.2011 9:09:20   
botrca
Jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

spali porazno...ampak bom po kosilu nadoknadila. Pijem kavo, mali gleda ringarajo, ati še spi...

Ly117 lepo se imejte user posted image

saraya za M user posted image user posted image user posted image

sami0804 za Saro user posted image user posted image user posted image in sožalje za omo user posted image user posted image user posted image ...pa še za slab dan...user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 182
20.2.2011 9:26:25   
marta82
Sami user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 183
20.2.2011 9:31:31   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

spali porazno...ampak bom po kosilu nadoknadila. Pijem kavo, mali gleda ringarajo, ati še spi...

Ly117 lepo se imejte user posted image

saraya za M user posted image user posted image user posted image

sami0804 za Saro user posted image user posted image user posted image in sožalje za omo user posted image user posted image user posted image ...pa še za slab dan...user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis pod tole...pri nas je vse bilo natanko isto...

sami sožalje za omo user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 184
20.2.2011 9:39:55   
sami0804

Dobro jutro!

Punce,hvala...user posted image

Mater,mamo že par dni tako vreme,da user posted image ...no,včeraj je blo nekaj sonca,pa smo ga lahko gledli skozi okno...kul...

Ly,super za kopanje-uživajteuser posted image

Matcar,mene Tomi tudi spominja na Sidhartouser posted image

Katy,fajn da ste uživali in user posted image user posted image user posted image za zdravje...

Botrcauser posted image user posted image

Arwenko user posted image user posted image user posted image za slikanje

Marta...danes mi gre pa hudo na živce tvoj avatar....Sacherca,tvoj tudi...user posted image

vsem ostalim se opravičujem,ker sem že pol stvari pozabla,kaj sem mislila komentiratuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 185
20.2.2011 9:41:23   
sami0804

Elevitka,hvala in vračam nazajuser posted image
Spet nikakva noč?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 186
20.2.2011 9:48:49   
sami0804
eh,saj sem vedla,kaj sem pozabilauser posted image

Še tukaj:

user posted image

Vse najboljše Lija za 2.rojstni dan!!

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 187
20.2.2011 9:51:22   
elevitka
mah... spat sem ga dala ob 20 uri soal je do 21,30...pol pa se drl in smo šli gledat tv do 0,30...zaspal je ob 1.... se skoz premetaval in vsake tolko cvilil...ob 6,00 budnica do amena...je blo treba vstat ...in celo dopoldne samo tuli ali pa sili k meni v naročje ?... nevem kdo nam bo kuhal danes-al pa bomo lačni ker znjim v naročju ne morem kuhat

MA SEM SE ODLOČILA DA NE BOM VEČ NIČ JAMRALANA FORUMU... ker se mi zdi da samo jamram še in vse zabediram ....

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 188
20.2.2011 9:53:42   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

mah... spat sem ga dala ob 20 uri soal je do 21,30...pol pa se drl in smo šli gledat tv do 0,30...zaspal je ob 1.... se skoz premetaval in vsake tolko cvilil...ob 6,00 budnica do amena...je blo treba vstat ...in celo dopoldne samo tuli ali pa sili k meni v naročje ?... nevem kdo nam bo kuhal danes-al pa bomo lačni ker znjim v naročju ne morem kuhat

MA SEM SE ODLOČILA DA NE BOM VEČ NIČ JAMRALANA FORUMU... ker se mi zdi da samo jamram še in vse zabediram ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne govori neumnosti...je lažje če se komu potožiš in olajšaš...ti nam kar povej kaj te muči...saj pa smo me tudi mame in vemo kako je v določenih situacijah...

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 189
20.2.2011 9:56:03   
botrca
Ej, kaj vam na fb tudi kaže da ne gre pisat tasi?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 190
20.2.2011 10:01:07   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Elevitka,hvala in vračam nazajuser posted image
Spet nikakva noč?

Podpis!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 191
20.2.2011 10:01:54   
elevitka
Lija!

Neskončno poljubčkov in vse najboljše za tvoj rojstni dan
!

user posted image

Ker naju danes ne bo ti Tai poljubčke pošilja preko telefona.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 192
20.2.2011 10:02:29   
matcar

Ja,meni že včeraj ni šlo nič pisat na njenem zidu.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 193
20.2.2011 10:03:00   
matcar

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne govori neumnosti...je lažje če se komu potožiš in olajšaš...ti nam kar povej kaj te muči...saj pa smo me tudi mame in vemo kako je v določenih situacijah...

Velik podpis in še enkratuser posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 194
20.2.2011 10:03:11   
elevitka

pa če še samo jamram... sem že sama sebi sitna ... kaj šele vam... zato pa nikoli nobene ni user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 195
20.2.2011 10:05:45   
botrca

pa če še samo jamram... sem že sama sebi sitna ... kaj šele vam... zato pa nikoli nobene ni user posted image

na naslednji kavi jih boš prvo dobila po riti...kake maš...ne seri user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 196
20.2.2011 10:06:46   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ja,meni že včeraj ni šlo nič pisat na njenem zidu.user posted image

aha, sem mislila da meni šteka fb...ker mi že rač. nagaja nekaj časa...pa tudi nobene objave mi ne kaže...user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 197
20.2.2011 10:07:15   
matcar
user posted image

Vse najboljše,Lija

< Sporočilo je popravil matcar -- 20.2.2011 10:12:50 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 198
20.2.2011 10:09:43   
marta82

Tvoj pa ne bi skuhal?
pa user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 199
20.2.2011 10:10:58   
botrca
Lija vse najboljše:

user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Ime za punčko
tina202

Katero ime vam je bolj všeč?

Zoja (32%)

Zala (31%)

Živa (15%)

nobeno (21%)

Število vseh glasov: 383

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!