Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 7:32:06
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi smo že tudi gor. Sam ne bomo več dolgo doma. Se gremo kopat. Sma se včeraj na hitro odločla, glede na to da je bila v petek plača in so din, din in da je Luka ok. Ker če bomo čakali bo spet nekaj zmes prišlo.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 7:37:52
|
|
|
|
ly117
|
Matcar ime za je pa svetovno. Ful dopade.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 8:56:05
|
|
|
|
Sacherca
|
Jutro Ly uzivajte maksimalno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 8:57:29
|
|
|
|
Sacherca
|
Sami, za Saro in iskreno sozalje za omo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 9:05:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Mi smo že tudi gor. Sam ne bomo več dolgo doma. Se gremo kopat. Sma se včeraj na hitro odločla, glede na to da je bila v petek plača in so din, din in da je Luka ok. Ker če bomo čakali bo spet nekaj zmes prišlo. Uživajte!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 9:06:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar ime za je pa svetovno. Ful dopade. Hvala!Ne morem verjet,da sma bla v trenutku oba za to,pa vsem je všeč,edino svakinja nekaj jamra,samo če sma se mi2 tak odločla in otroci,me mnenje drugih itak ne gane(slabo).
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 9:09:20
|
|
|
|
botrca
|
Jutro , spali porazno...ampak bom po kosilu nadoknadila. Pijem kavo, mali gleda ringarajo, ati še spi... Ly117 lepo se imejte saraya za M sami0804 za Saro in sožalje za omo ...pa še za slab dan...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 9:26:25
|
|
|
|
marta82
|
Sami
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 9:31:31
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jutro , spali porazno...ampak bom po kosilu nadoknadila. Pijem kavo, mali gleda ringarajo, ati še spi... Ly117 lepo se imejte saraya za M sami0804 za Saro in sožalje za omo ...pa še za slab dan... podpis pod tole...pri nas je vse bilo natanko isto... sami sožalje za omo
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 9:39:55
|
|
|
|
sami0804
|
Dobro jutro! Punce,hvala... Mater,mamo že par dni tako vreme,da ...no,včeraj je blo nekaj sonca,pa smo ga lahko gledli skozi okno...kul... Ly,super za kopanje-uživajte Matcar,mene Tomi tudi spominja na Sidharto Katy,fajn da ste uživali in za zdravje... Botrca Arwenko za slikanje Marta...danes mi gre pa hudo na živce tvoj avatar....Sacherca,tvoj tudi... vsem ostalim se opravičujem,ker sem že pol stvari pozabla,kaj sem mislila komentirat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 9:41:23
|
|
|
|
sami0804
|
Elevitka,hvala in vračam nazaj Spet nikakva noč?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 9:48:49
|
|
|
|
sami0804
|
eh,saj sem vedla,kaj sem pozabila Še tukaj: Vse najboljše Lija za 2.rojstni dan!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 9:51:22
|
|
|
|
elevitka
|
mah... spat sem ga dala ob 20 uri soal je do 21,30...pol pa se drl in smo šli gledat tv do 0,30...zaspal je ob 1.... se skoz premetaval in vsake tolko cvilil...ob 6,00 budnica do amena...je blo treba vstat ...in celo dopoldne samo tuli ali pa sili k meni v naročje ?... nevem kdo nam bo kuhal danes-al pa bomo lačni ker znjim v naročju ne morem kuhat MA SEM SE ODLOČILA DA NE BOM VEČ NIČ JAMRALANA FORUMU... ker se mi zdi da samo jamram še in vse zabediram ....
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 9:53:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mah... spat sem ga dala ob 20 uri soal je do 21,30...pol pa se drl in smo šli gledat tv do 0,30...zaspal je ob 1.... se skoz premetaval in vsake tolko cvilil...ob 6,00 budnica do amena...je blo treba vstat ...in celo dopoldne samo tuli ali pa sili k meni v naročje ?... nevem kdo nam bo kuhal danes-al pa bomo lačni ker znjim v naročju ne morem kuhat MA SEM SE ODLOČILA DA NE BOM VEČ NIČ JAMRALANA FORUMU... ker se mi zdi da samo jamram še in vse zabediram .... Pa ne govori neumnosti...je lažje če se komu potožiš in olajšaš...ti nam kar povej kaj te muči...saj pa smo me tudi mame in vemo kako je v določenih situacijah...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 9:56:03
|
|
|
|
botrca
|
Ej, kaj vam na fb tudi kaže da ne gre pisat tasi?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:01:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Elevitka,hvala in vračam nazaj Spet nikakva noč? Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:01:54
|
|
|
|
elevitka
|
Lija! Neskončno poljubčkov in vse najboljše za tvoj rojstni dan ! Ker naju danes ne bo ti Tai poljubčke pošilja preko telefona.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:02:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ej, kaj vam na fb tudi kaže da ne gre pisat tasi? Ja,meni že včeraj ni šlo nič pisat na njenem zidu.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:03:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mah... spat sem ga dala ob 20 uri soal je do 21,30...pol pa se drl in smo šli gledat tv do 0,30...zaspal je ob 1.... se skoz premetaval in vsake tolko cvilil...ob 6,00 budnica do amena...je blo treba vstat ...in celo dopoldne samo tuli ali pa sili k meni v naročje ?... nevem kdo nam bo kuhal danes-al pa bomo lačni ker znjim v naročju ne morem kuhat MA SEM SE ODLOČILA DA NE BOM VEČ NIČ JAMRALANA FORUMU... ker se mi zdi da samo jamram še in vse zabediram .... Pa ne govori neumnosti...je lažje če se komu potožiš in olajšaš...ti nam kar povej kaj te muči...saj pa smo me tudi mame in vemo kako je v določenih situacijah... Velik podpis in še enkrat
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:03:11
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mah... spat sem ga dala ob 20 uri soal je do 21,30...pol pa se drl in smo šli gledat tv do 0,30...zaspal je ob 1.... se skoz premetaval in vsake tolko cvilil...ob 6,00 budnica do amena...je blo treba vstat ...in celo dopoldne samo tuli ali pa sili k meni v naročje ?... nevem kdo nam bo kuhal danes-al pa bomo lačni ker znjim v naročju ne morem kuhat MA SEM SE ODLOČILA DA NE BOM VEČ NIČ JAMRALANA FORUMU... ker se mi zdi da samo jamram še in vse zabediram .... Pa ne govori neumnosti...je lažje če se komu potožiš in olajšaš...ti nam kar povej kaj te muči...saj pa smo me tudi mame in vemo kako je v določenih situacijah... pa če še samo jamram... sem že sama sebi sitna ... kaj šele vam... zato pa nikoli nobene ni
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:05:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka pa če še samo jamram... sem že sama sebi sitna ... kaj šele vam... zato pa nikoli nobene ni na naslednji kavi jih boš prvo dobila po riti...kake maš...ne seri
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:06:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ej, kaj vam na fb tudi kaže da ne gre pisat tasi? Ja,meni že včeraj ni šlo nič pisat na njenem zidu. aha, sem mislila da meni šteka fb...ker mi že rač. nagaja nekaj časa...pa tudi nobene objave mi ne kaže...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:07:15
|
|
|
|
matcar
|
Vse najboljše,Lija
< Sporočilo je popravil matcar -- 20.2.2011 10:12:50 >
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:09:43
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mah... spat sem ga dala ob 20 uri soal je do 21,30...pol pa se drl in smo šli gledat tv do 0,30...zaspal je ob 1.... se skoz premetaval in vsake tolko cvilil...ob 6,00 budnica do amena...je blo treba vstat ...in celo dopoldne samo tuli ali pa sili k meni v naročje ?... nevem kdo nam bo kuhal danes-al pa bomo lačni ker znjim v naročju ne morem kuhat MA SEM SE ODLOČILA DA NE BOM VEČ NIČ JAMRALANA FORUMU... ker se mi zdi da samo jamram še in vse zabediram .... Tvoj pa ne bi skuhal? pa
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 20.2.2011 10:10:58
|
|
|
|
botrca
|
Lija vse najboljše:
|
Najlepše ime za fantka?jagodka7Katero fantovsko ime vam je najlepše?Tomi (
18%)
Liam (
25%)
Timi (
4%)
Lan (
25%)
Maj (
18%)
Nino (
10%)
Število vseh glasov: 252Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!