PERSIDA
|
Dan. Prvi dan miru in čas za čvek . Če vam pišem kak je potekal podaljšan vikend om celo dopoldan za računalnikom .V glavnem pestro.com.Malo na šihtu,babi doma skoraj obupala prvič ,tak se zgodi ,če se noče spat.Hb mati prišla iz službe da smo vsi trije hrknili.Brez problemov padel piknik.V nedeljo jutranji srehod do sosedovih krav,malo muke je bilo pol nazaj v hrib ampak smo se nekako zmenili ,kdo se kdaj nosi .Spakirali in šli na vikend od mojih.V avtu naspali za silo ampak vseeno akcija.Hb za mojo pamet ,da sem avto nabasala z vso mogočo kramo ,da sta se malo zamotla ,da nisem ob vso kondicijo .Imata nove poganjalčke in so hb zanimivi.Popoldan no skor že zvečer smo vdarli triurni spanec in ob 19 vstali .Polni zagnanosti da smo vdarli sprehod po haloških hribih ,si nagledali konje ,se naklepetali s sosedi in ob 22 mrknili.No mami se je po 100 letih vrgla pred tv.Včeraj je še botrček nas prišo malo pogledat na vikend in tekal za mamubijalcema.Zadnje čase se zeeeeeeeeeeeelo rada lovita in pol naj jaz crknem zadi z mojo tono .No na kosilo smo ,pa šli k botri od mojega ,tam je še bil brat z družino tako,da družbe ni manjkalo.Ko mi skupaj pridemo krame(beri otroški material) ne zmanjka tako ,da se imajo s čim zaposlit.Zgleda ,pa tak naš in njihov avto kot da smo prišli igralnice postavljat .Beri mi smo še imeli napihnjen bazen zraven ,samo napolnili in gremo akcija.Sam bog za mamino pamet ,ker včeri bi se ,pa lahko skuhali kaka sparca je bila.No v glavnem zvečer sta v avtu v sekundi in pol omagala . Danes ,pa lepo poooočasi v vrtec jaz sem si robe nabavla ,mislim nekaj malat ,sedaj tukaj tračkam ,če bom naredila kaj al ,pa nič me danes ne boli glava .Malo še moram vreme naštudirat ,če se mi splača veliki bazen postavit,pa take ,pa to .Če bom vzdržala v takem tempu bomo ,pa videli No ,pa še malo pokomentiram. body- jaz še jima oblečem s kratkim rokavom trenutno ,dolgega za ponoči.No bolj Tomažu ,Anže ,pa itak ko je doma leče skoz nag ,ker kak ga oblečem mora on na kahljico in pol seveda mora vse dol tudi zokni.Tako ,da včasih ko je res bolj hladno drugo ne delama kot se oblačima in slačiva .Ampak ok ,ker je tak priden moram požret . služba-MČ spravi se na dopust ,pa bomo lahko kofetkali. Da si ,pa sama se ,pa meni nič ne potožiš .Zdaj sem se ravno spomnila ,moj svak si na dopust pelje zraven taščo ,da se bo lahko malo odpočil .Sta bila s partnerko in malo hčerkico za tri dni na dopustu ,pa sta rekla ,da ne zmoreta takega tempa ,da to ni doben dopust.Saj ne veš al bi se smejal al jokal.Nabolj čudno pri vsem tem je ,da sta prej oba bila takoooo pametna kako in kaj sedaj ,pa jima je mali vragec pokazal svoje in je vse na glavo obrnjeno.Včasih jima ,pa res malo privoščim,čisto malo .Lahko bi vam razlagala še ,pa još kakšna žlahta me obdaja. No čebela mogoče ni spadalo to v tvoj kontekst samo sem se ravno spomnila ,pa sem napisala . škarjice - ja sem jima ravno prejšnji teden kupila ,ker sta do sedaj rezala z škarjami za prve nohtke.Nisem še jima dala novih ,upam ,da sem kupila prave ,da nebo kakšnih poškodb.Moram povedat da pri nas zelo radi režemo s škarjami še posebej mamine rože.Zadnjič sta se zunaj sprala na njih ,včeraj ,pa na sobne .Sploh se ne morem odločit al bi se smejala al bi ju v treske vrgla .
|