|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
11.8.2011 16:22:38   
Najaa
trezika ne vem, kaj naj rečem. Nihče se ne bi smel znajt v takem položaju. Upam, da se bo poštimalo in da bo le šla v komuno. Drži se. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
11.8.2011 20:59:21   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

trezika ne vem, kaj naj rečem. Nihče se ne bi smel znajt v takem položaju. Upam, da se bo poštimalo in da bo le šla v komuno. Drži se. user posted image

Podpis!

user posted image user posted image user posted image Drži se, Trezika!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
11.8.2011 21:00:05   
KOKICA32
Čer!

Malo čekiram, če je kje katera?user posted image

Vprašanje:
Smo bili prej v parku, Valentin je bil s poganjalčkom. Vse je bilo sprva okej, dokler se ni spomnil na sladoled. Rekla sva mu, da ga bo dobil v mestu. A to njemu ni bilo okej, ker je hotel onega iz zg. dela Bistrice in se začel s poganjalčkom oddaljevati od naju. Kljub temu, da sva ga klicala, se ni niti obrnil in je pičil svojo pot. Pa to kar hitro. Vse se je sicer dogajalo v parku (ni prometa) a tako je pospeševal, da ga jaz s trebuhom, če bi bila sama, ne bi dohitela. D. je šel za njim a on je še kar vztrajno pičil v svojo smer. Zagrabil je otroka in poganjalčka in prišla sta do mene, rekel mu je samo, da je imel srečo, da je bila takrat tam neka gospa, ker drugače bi ga naružil, da bi se kadilo.user posted image Seveda danes sladoleda ni dobil, šli smo domov, po poti je v avtu nekaj stokal a to ni bil pravi jok (se D. kar boji), doma pa je moral v sobo. Kaj narediti v takem primeru?

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 11.8.2011 21:06:47 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
12.8.2011 10:02:10   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer!

Vprašanje:
Smo bili prej v parku, Valentin je bil s poganjalčkom. Vse je bilo sprva okej, dokler se ni spomnil na sladoled. Rekla sva mu, da ga bo dobil v mestu. A to njemu ni bilo okej, ker je hotel onega iz zg. dela Bistrice in se začel s poganjalčkom oddaljevati od naju. Kljub temu, da sva ga klicala, se ni niti obrnil in je pičil svojo pot. Pa to kar hitro. Vse se je sicer dogajalo v parku (ni prometa) a tako je pospeševal, da ga jaz s trebuhom, če bi bila sama, ne bi dohitela. D. je šel za njim a on je še kar vztrajno pičil v svojo smer. Zagrabil je otroka in poganjalčka in prišla sta do mene, rekel mu je samo, da je imel srečo, da je bila takrat tam neka gospa, ker drugače bi ga naružil, da bi se kadilo.user posted image Seveda danes sladoleda ni dobil, šli smo domov, po poti je v avtu nekaj stokal a to ni bil pravi jok (se D. kar boji), doma pa je moral v sobo. Kaj narediti v takem primeru?

če mene vprašaš, sta dosti naredila s tem, da sladoleda ta dan ni dobil... če bi to Maruša naredila, bi blo isto... že točno ve, ko ni pridna in če ji samo zagrozim, da ne bo tega in tega, že kar uboga...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
12.8.2011 10:02:45   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Čer!

Vprašanje:

če mene vprašaš, sta dosti naredila s tem, da sladoleda ta dan ni dobil... če bi to Maruša naredila, bi blo isto... že točno ve, ko ni pridna in če ji samo zagrozim, da ne bo tega in tega, že kar uboga...

aja, pa jaz bi jo še po riti malo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
12.8.2011 10:04:45   
trezika

Podpis!

user posted image user posted image user posted image Drži se, Trezika!

hvala
jo je včeraj stric postavil pred dejstvo, je sicer še nekaj protestirala, potem pa vseeno popustila.... danes dopoldan enkrat gre, če sem si prav zapomnila v Razor nad Sevnico user posted image oz. nekaj podobnega temu.... bo stric javil, ko bo zadeva tako daleč, da jo bo lahko kdo poklical oz. da bomo lahko šli k njej... če se zdaj ne bo spametovala, potem pa je res ne čaka lepa prihodnost...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
12.8.2011 12:15:08   
tasa_m
Halo, halo drage moje :)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
12.8.2011 12:35:23   
tasa_m
Pa dober dan.
Malo rej rišla s službe, poplačala položnice, zdaj pa sem si kavico skuhala. Glavo bo mi razneslo, kak  me boli user posted image sicer pa saj ne vem ali me bolj boli glava al grlo al uha. Se mi zdi da vse skupaj...user posted image V bolniško nebom šla, ker naslednjio teden delam samo 3-krat od sre. do petka, pol pa dopust user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, če po pravici povem. Moje baterije so čisto na koncu že. user posted image Res, trosim še zadnjo rezervo.
Ta teden smo imeli Lijo doma, ker je bogica. Kašlja še ful, porable sma celi sirup proti kašlju, pa kaj te vem če je glih pomagalo. Fiziološke si ne pusti dat v nos, se dere kot šoja.
Zdaj je dva dni zaporedoma se ponoči polulala v posteljo ampak sploh vedla ni, tak da sem sklepala, da je zaradi tega, ker je res bolana. Danes ponoči npr. je bila okej, suha. Sara mi je rekla, da je spala do 10.30, da je hodla že gledat če še diha. user posted image Zdaj pa sta s Saro šle do sestrične, katera ima trampolin tak da se bo naskakala.

V nedeljo če bo lepo vreme bomo verjetno šli v Aqualuno ali pa na Ptuj. Ne vemo še...nekam ziher, vsaj malo na bazen, v ponedeljek pa gremo na Bled. Ker Tomaž postavlja tribune in šotore za EP v veslanju, gremo me tri (z mojo mami) zraven na Bled in bomo imele izlet user posted image

Zdaj pa še:
  •  Kokica lepo se imejte!
  • Trezika, upam, da bo sestra res čimprej doumnela, da je to vse samo pozitivno za njo!! Naj že pride k pameti. In zato smo tu, da nam se izpoveš tak da.... en velik virtualen objem ti pošiljam!!!  user posted image user posted image
  • Nika pošiljam ti veliko pikapok, da se čimprej pozdraviš!!
  • Persida kako si ti?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
12.8.2011 12:36:59   
tasa_m

Čer!

Vprašanje:

Jaz naredim enako kot sta naredila vidva.
sladoleda zagotovo nebi dobila, doma v sobi pa bi mogla premislit kaj je naredila in če je prav naredila.
Ko bi pa k sebi prišla pa bi lahko ven prišla user posted image user posted image

Šmrkavci mali,kak si vse upajo!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
13.8.2011 3:55:02   
MalaČebelica
Dober večer - sredi noči. Ne morem spat in sem prišla malo gor pogledat, ker že itak spet celi teden nisem bla, kot je v moji navadi.

Kokica
, kdaj te maš ti sploh PDP? Berem o CTG-ju in napotnici in me je skoro kap... res se že fuuuuul dolgo nismo videli

Trezika - upam, da se zadeve v familiji porihtajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neja in Tasa, še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bolančke

Persida, sem nekaj brala, da niste al da ste nekoga pošpricali user posted image user posted image user posted image user posted image nisem najbolj kapirala o čem se gre user posted image user posted image user posted image

Aja pa še glede neposlušnosti otrok - naša tudi vedno bolj trmari in preizkuša meje. Zdaj pa je še nekaj prehlajena in jo nosek jezi in je včasih taka tečka, da joj. Sploh ne vem, kje se v tem drobižeku skriva taki razbojnik, ampak če bi jo zdaj videle, sploh ne bi verjele, da je to ista mirna in pridna Klara.... Ful je ratala ukazovalna in kar nekaj nadira ljudi. Sem pa opazila, da je kot moje ogledalo - ko sem jaz slabe volje in tečna, je taaaaaakooooooo zelo tečna, da joj... Včasih se niti ne zavedam, da sem jaz v resnici tečna, ampak šele potem ko je ona nemogoča, vidim, da jo v bistvu jaz nerviram... Očitno se moram najprej jaz sama v roke vzet.... No, dovolj globokih misli za ob štirih zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutri je nov dan - al pač že danes user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
13.8.2011 9:35:04   
Najaa

Čer!

Vprašanje:

Mislim, da sta primerno ukrepala, ker da ni dobil sladoleda je dosti velika kazen. Jaz bi jo kot trezika še po riti, ker pri takih nevarnih situacijah se pa ne šparam, verjemi mi. Dobro, da nisi bila sama. Meni je Tija take štale delala, ko sem bila noseča in še rizično, tak da je šew dvigovat nisem smela in sem jo enkrat vlekla s ceste, drla se je pa ko jesihar. user posted image Ja, niso ble lahke.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
14.8.2011 6:27:46   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image
Dopust je za nami, ostali so samo lepi spomini in kupi umazanega perila!user posted image  Bilo pa je super, vreme čudovito, voda prijetna, kristalno čista, plaže primerne za otroke, apartma full fajni, družba odlična, v glavnem KIČASTO!Edino kar ni ok, je to, da se je moj mlajši otrok navadil vstajat ob 5h in tudi doma ne premakne ure!user posted image  Lia je letos full uživala v vodi, proti pričakovanjem, večinoma sem jo morala ven spravljat z raznimi triki, pa še to je vedno prišla samo toliko, da je kako malico ali sladoled pojedla, si preoblekla kopalke in se namazala. Do plaže smo hodili 15min peš in je vsakič zaspala takoj, ko se je vsedla v voziček in spala cca 1,5h - tja in nazaj! Plavala je z rokavčki ali s Fredovim obročom, ki sem ga imela za Luko in je bil letos zelo aktualen, ker je pač od brateca!user posted image  Na morju sem ji kupila še desko (baywatch), so jo eni Angleži na plaži klicali Pamela!user posted image  Pa kadar je lulala v morje, je vedela cela plaža (no, tisti, ki so razumeli), ker je vsakič to glasno oznanila.user posted image  Tudi Luka je zelo užival v vodi, bila je prijetna temperatura, tako da sem ga morala večinoma v joku spravit na brisačo, ker bi bil še v vodi.

Jaz nisem nič kaj bolj spočita, pa od včeraj že cel dan na polno perem, šibam z otroci naokoli, Lia je dobila kolo in imamo totalno akcijo, v glavnem, dogaja se!
Šibam zdaj, mogoče kaj preberem za nazaj, pa še kaj več napišem!
pa-pa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
14.8.2011 9:54:18   
Najaa
user posted image Tulipan pogrešala sem te. Tak si dobro napisala, vse, kot da bi naše štorije brala edino tisto, da je blo treba Lio iz vode vlečt. Pri nas je blo treba Tijo vlečt ven. Fajn, da ste uživali. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
14.8.2011 11:28:18   
Tulipan12
trezika jaz sploh ne vem, kaj bi na to napisala. Mogoče sem malo površno prebrala ali nisem zasledila, kaj ima probleme tudi z drogo ali samo z alkoholom? No, tisti samo ni ravno samo, ampak vseeno... Ker poznam kar nekaj ljudi, ki so imeli probleme z drogo (imela sem kafič in tam vidiš svašta), z alkoholom zasvojene mladine pa ne poznam - vsaj ne v tolikšni meri, da bi bilo potrebno zdravljenje. Tista klasika pitja med vikendi. Drži se, upam, da se vam situacija uredi in da punca splava iz tega ter zaživi novo življenje.user posted image  Tu jaz vidim edino rešitev prepovedat staro družbo, ker en sam nikoli ni sam v tem. To pride pri starih ljudeh, ki so alkoholikih in ne pri mladini, ki si jemlje vzore v družbi.

kokica mi imamo take štale že recimo od februarja, na trenutke se mi zdi, da smo že splavali ven, pa ga še vedno kje pofiksa. Midva se sicer še nisva odločila ali bova dajali kazni ali jo bova nagrajevala za pridnost, delava situaciji primerno, ampak slej kot prej bova morala delat po nekem vzorcu, ki se ga bova držala in ga bo tudi ona pričakovala. To, da V. ni dobil sladoleda je že en korak naprej, pa vseeno jaz na to ne gledam kot na kazen. Lia v tem primeru ne dobi sladoleda in naslednjič, ko želi ni poganjlačka. Tak imamo mi. Je pa res, da ima na splošno kar dosti svobode, ne postavljava ji nekih hudih omejitev, ampak tisto, kar ji, se mora držati. Groza, prebrala sem ogromno knjig o vzgoji, pa tolikokrat še zmrznem na določenem primeru, da se počutim totalno nesposobno včasih. Včasih pa neka beseda tak zaleže, da se čudim uspehu v tistem trenutku. Začaran krog. Jaz samo želim, da bi zrasla v družbi normalno, prijazno, veselo deklico, ki bo okrožena z veseljem in smehom. Pa da bo sposobna sama sebe uredit, ko bo čas za to in si določat meje kaj je prav in kaj ne, dokler pa se tega ne bo zavedala, pa bo se naposlušala stavka: NE, Lia, to ne smeš!user posted image
Grem delat solatke za piknik!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
14.8.2011 11:30:30   
Tulipan12

user posted image Tulipan pogrešala sem te. Tak si dobro napisala, vse, kot da bi naše štorije brala edino tisto, da je blo treba Lio iz vode vlečt. Pri nas je blo treba Tijo vlečt ven. Fajn, da ste uživali. user posted image

Bi se našli onidve, jaz mislim!user posted image  Lia je imela 6-letno prijateljico in sta full uživali. Ji je Ana vsake toliko rekla: Lia, oh ti moja ljuba prijateljica!user posted image user posted image user posted image  No, če pa Lia nekaj ni znala, pa ji je tudi znala povedat: Lia, same napake delaš!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
16.8.2011 7:52:15   
Tulipan12
Pa smo spet na starih tirnicah, ati v službi, Lia pri babici, midva pa doma v polnem teku igranja, pospravljanja, čuščenja, kuhanja...
Eno vprašanje: zadnjič sem na nekem forumu zasledila, da lahko vpišeš v obrazec za znižanje plačila vrtca tudi kredit in da Ljubljanska občina to upošteva. Slučajno ve katera kaj o tem? Sicer nimava stanovanjskega kredita, ampak za parcelo, pa vseeno, če se da kaj znižat, zakaj ne bi.
Malo me muči tale vrtec, imam kar tremo, po drugi strani pa se ga Lia veseli in mi je itak najpomembneje njeno počutje. Upam samo, da se ga bo veselila tudi, ko prideva tja.
Luka že veselo kobaca in se dviguje kak najde kako šanso, tako da ni več tako na easy kot je bilo, vsepovsod ga je polno in spet umikam vse kable in pobiram Liine špangice in male kiči-miči zadevice, da mu ne pride kaj pod roko, ker itak nese vse takoj v usta.
OK, še eno vprašnaje.user posted image  Imajo vaši otroci že doma škarjice za papir (tiste otroške), ker sva bili z Lio letos na par delavnicah in ji je bilo to najbolj všeč. Pa nimam doma še nič takega in me zanima, če so vaši že kaj aktivni v lepljenju, izrezovanju, izdelovanju...

Kaj zdaj, ste vse na počitnicah??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3516
16.8.2011 8:05:15   
MalaČebelica
Dobro jutroooooo!!!!! Prvaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj počnete danes? Jaz v službi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa cele popoldneve sama z malo, ker ima moj predavanja, od vikenda naprej pa itak čisto sama ker spet gre na službeno pot.... in se vrne 5.9. ma bo že. Bova pa sami uživali user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3517
16.8.2011 8:13:30   
KOKICA32

Spet sem v službi in prav paši mi, priznam!user posted image

Tulipan, dobrodošla nazaj.user posted image Ne vem za kredite, jaz jih nisem vpisala, pa sploh ne vem pod katero rubriko bi se dalo to vpisati...
Ja, mi imamo škarjice že kar nekaj časa, ker so v vrtcu izrezovali iz papirja že marca meseca, pa Valentin ni vedel kaj naj sio z njimi začne, potem pa sem jih kupila...Ene, ki režejo ravno in ene , ki naredijo cik-cak vzorec. V Ikei...

Neposredna povezava do sporočila: 3518
16.8.2011 8:14:48   
KOKICA32
MČ, PDP imam 18.10., zato se pogovarjam že o CTG -ju...user posted image Delam še do 02.09.2011, potem pa imam še 11 dni dopusta in nato nastopim porodniško.

Uuuu,  ti pa si res veliko sama s Klaro. user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 16.8.2011 8:15:10 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
16.8.2011 8:31:20   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dobro jutroooooo!!!!! Prvaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj počnete danes? Jaz v službi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa cele popoldneve sama z malo, ker ima moj predavanja, od vikenda naprej pa itak čisto sama ker spet gre na službeno pot.... in se vrne 5.9. ma bo že. Bova pa sami uživali user posted image user posted image user posted image

Prva v čem??? Nisi niti na strani, niti danes!user posted image
Uh, res bosta dosti sami. Bi morali na kak dekliški dopust!user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
16.8.2011 8:35:47   
Tulipan12

Spet sem v službi in prav paši mi, priznam!user posted image

Tulipan, dobrodošla nazaj.user posted image Ne vem za kredite, jaz jih nisem vpisala, pa sploh ne vem pod katero rubriko bi se dalo to vpisati...
Ja, mi imamo škarjice že kar nekaj časa, ker so v vrtcu izrezovali iz papirja že marca meseca, pa Valentin ni vedel kaj naj sio z njimi začne, potem pa sem jih kupila...Ene, ki režejo ravno in ene , ki naredijo cik-cak vzorec. V Ikei...

Pod rubriko Druge socialne razmere, al nekaj takega... Bom poklicala na občino, vprašat ni greh. Če zvrtam kak evro olajšave, javim.user posted image
Bom kupla škarjice v krtkem.
No, nekaj zanimivega za naše malčke, če so lansko že prerastli:
http://www.tchibo.de/

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
16.8.2011 8:38:56   
Tulipan12

MČ, PDP imam 18.10., zato se pogovarjam že o CTG -ju...user posted image Delam še do 02.09.2011, potem pa imam še 11 dni dopusta in nato nastopim porodniško.

Oktober bo dober!user posted image  Komaj čakam, da pride tvoja princeska.user posted image  Luka ji je že spraznil lupinico, samo sčistit jo še moram, pa se dobiva!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
16.8.2011 8:52:06   
Tulipan12
Še eno vprašanje. Ve še oblačite otroke v bodije, čeprav so brez plenic?

Neposredna povezava do sporočila: 3523
16.8.2011 9:00:37   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Oktober bo dober!user posted image  Komaj čakam, da pride tvoja princeska.user posted image  Luka ji je že spraznil lupinico, samo sčistit jo še moram, pa se dobiva!

user posted image user posted image user posted image Te pa javi, prosim.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3524
16.8.2011 9:01:10   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Še eno vprašanje. Ve še oblačite otroke v bodije, čeprav so brez plenic?

Jaz še ga ne oblačim v bodije, pa tak še ima plenico.

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?