|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
17.8.2011 8:09:36   
KOKICA32
Dobro jutro!

Smrkci- user posted image user posted image user posted image A gresta na 3D? Tak vedno nakupujem v Marcatorju, sedaj pa imajo še štrunfe, pa smo tak vsi veseli, pa čeprav so sedaj že kosmati.user posted image

Tasa, poznam to nenehno zvonjenje telefona, ja.user posted image Tudi pri nas je tako, no letos na morju je bilo malo boljše, ker mu je sodelavka res vse klice preusmerila k drugim, ampak kaj, ko je šel ves naspidiran dol, živčen in niti po 14 dnevih ni niti malo pozabil na toto kurčevo službo. Sedak, ko smo bili na Češkem, pa tak spet isto.user posted image Tudi jaz mislim, da ga bomo nekje v UKC obiskovali ali pa mene, če se ne bo meni prvi vtrgalo. user posted image Ko bo še drugi user posted image tukaj in njega ne bo doma, ko ga bom najbolj potrebovala.

Vrtec- mi imamo nahrbtnik in torbo (izdelala Ana B.), čeprav ima tam predalček zase, mi pride prav, da tja nosim plenice, robčke, flaško (ko jo je še imel)...Oblačil nimamo označenih, tam ima eno rundo za preoblečti, če se umaže ali polije, ima copatke dr. Harvey (trdi, prodajajo jih v Alpini,...), drugače pa nič kaj posebnega...Aja pa na začetku smo morali tja prinesti 100 toaletnih robčkov za nos,...Vse boš lahko sproti nosila, ni panike, le copate naj ima 1. dan. Pri nas nekih svojih igrač ne dovolijo, le če ima kako ninico samo za spanje, potem to lahko ima a je so spanja shranjeno v predalu, ....Vprašale te bodo za kakšno posebnost pri otroku, ki jo je dobro vedeti in so bodo to zapisale (npr. kako zaspi, kaj ne je rada, s čim se najraje ukvarja,...). Le pogumno. Solze bodo, tvoje ziher a bodo v 14 dnevih izvenele, ker bo Lia rada hodila v vrtec. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
17.8.2011 8:09:56   
KOKICA32
PRVAAAAA!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
17.8.2011 8:11:46   
Najaa
Majčke iz HM in od Lidla so fajn dolge, če boste kupovale. Tija ni statičen otrok pa je imela večinoma kar lepo zataknjene za hlače. user posted image
Za v vrtec rabi nahrbtnik, kjer bo imela rezervna oblačila, jaz oblačil ne podpisujem edino copate. Glede copat je pa tako, da vam bodo res v vrtcu povedali, ker nekje kar malo komplicirajo in hočejo s trdim podplatom, pa da ne drsi in ne premoči... eh, sem vesela, da pri nas ne komplicirajo tako da ima Tija balerinke copatke, Nika pa tiste ala Robeez. Oboji se super obnesejo.

Neposredna povezava do sporočila: 3553
17.8.2011 8:59:55   
KOKICA32
Ja, pri nas morajo imeti trde copate, no kako bo od 1.9. dalje, pa ne vem.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
17.8.2011 9:03:35   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image  Vroče bo!user posted image
copatki aha, hvala za informacije, sem se odločila, da kupim ciciban, superfit al ap dr. harvey, katere bom pač našla bolj poceni. Kaj zdaj jih imajo na zokne obute? Ker moja Lia je doma bosa.user posted image
Zraven ji bom dala par spodnjih hlačk, ker je glih na odvajanju. Kaj mislite, da ji bodo pleničke gor dajali, če ne bo še čisto suha, ker mi je to mimo. Žal je pač tak, da se nam ta projekt vleče že celo poletje in je sicer že viden napredek, ampak jo je treba še kar opomnit.
Kokica, že ko si napisala, sem imela solzne oči. Joj, prava cmera sem, upam, da me Lia ne bo videla. Včeraj sva malo gledali fotografije vrtca in na nekaterih je bilo kar nekaj odraslih, predvidevam, da so bili starši. Pa je rekla Lia: mami, tu pa so lahko ateki tudi zraven, pa mamice tudi vidim.user posted image  Mi je bilo hudo, ker je iz fotografije, kjer so imeli nek dan z živalmi razbrala predvsem to, da so starši lahko zraven.
Pa dobro, vse ste preživele, bom jaz tudi, menda.
Kaj naj kuhaaaaaaaaaam????????
Ki pa felix hodi?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
17.8.2011 9:06:27   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image  Vroče bo!user posted image
copatki aha, hvala za informacije, sem se odločila, da kupim ciciban, superfit al ap dr. harvey, katere bom pač našla bolj poceni. Kaj zdaj jih imajo na zokne obute? Ker moja Lia je doma bosa.user posted image
Zraven ji bom dala par spodnjih hlačk, ker je glih na odvajanju. Kaj mislite, da ji bodo pleničke gor dajali, če ne bo še čisto suha, ker mi je to mimo. Žal je pač tak, da se nam ta projekt vleče že celo poletje in je sicer že viden napredek, ampak jo je treba še kar opomnit.
Kokica, že ko si napisala, sem imela solzne oči. Joj, prava cmera sem, upam, da me Lia ne bo videla. Včeraj sva malo gledali fotografije vrtca in na nekaterih je bilo kar nekaj odraslih, predvidevam, da so bili starši. Pa je rekla Lia: mami, tu pa so lahko ateki tudi zraven, pa mamice tudi vidim.user posted image  Mi je bilo hudo, ker je iz fotografije, kjer so imeli nek dan z živalmi razbrala predvsem to, da so starši lahko zraven.
Pa dobro, vse ste preživele, bom jaz tudi, menda.
Kaj naj kuhaaaaaaaaaam????????
Ki pa felix hodi?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
17.8.2011 9:07:25   
Tulipan12
Sem dvakrat objavila, da bo zgledalo, da full čvekamouser posted image user posted image user posted image  nekaj mi šteka!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3557
17.8.2011 9:13:07   
Tulipan12
kokica pri nas je bilo tudi pestro ob prihodu novega člana, ker ima T. takrat glavno sezono, ki traja do marca. Pa ti povem, da sem full lažje sfurala kot pri Lii, predvsem zato, ker je bil Luka tako nezahteven novorojenček. No, je pa faktor tudi to, da je bila Lia v varstvu (ker na začetku sem probala, da bi bila doma) in sem imela res veliko časa, da se posvetim Luki. Popoldnevi so bili kar pestri, predvsem zaradi Liinega ljubosumja, ki se je odražalo na vse možne načine, ampak žal je tak. Vem, da sem se večkrat vprašala kaj sem sploh delala, ko sva imela samo Lio, ker nama je moralo ostat veliko več prostega časa, ki ga ob dveh otrocih NI. Nula. Oz., ko zaspita. Naja in Persida, prosim, če potrdita!user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3558
17.8.2011 9:15:27   
Tulipan12
Moje nočno barvanje je kar kul izpadlo!user posted image  Barva: espreso, oz. črna kava. Pa je taka lepa temno rjava ven prišla, kar je pa najpomembneje, tistih par srebrnih ni več!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3559
17.8.2011 9:26:02   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Moje nočno barvanje je kar kul izpadlo!user posted image  Barva: espreso, oz. črna kava. Pa je taka lepa temno rjava ven prišla, kar je pa najpomembneje, tistih par srebrnih ni več!user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz jo moram obnoviti, ker me je sonce in morje tako posvetlilo, da si nisem podobna. Pa še ti srebrni ja.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3560
17.8.2011 9:28:11   
KOKICA32
Ne, jaz bi  v vrtcu izrecno zahtevala, da ji ne dajo pleničke gor in tega se morajo držati, ker to je korak nazaj.user posted image

Saj tvoja Lia je že sedaj v varstvu stran od doma, tako, da sedaj bo pač v vrtcu in ne bo tako novo. No, malo že. Saj vem. Kje pa bo Luka, ko greš delati?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
17.8.2011 9:29:15   
Najaa

kokica pri nas je bilo tudi pestro ob prihodu novega člana, ker ima T. takrat glavno sezono, ki traja do marca. Pa ti povem, da sem full lažje sfurala kot pri Lii, predvsem zato, ker je bil Luka tako nezahteven novorojenček. No, je pa faktor tudi to, da je bila Lia v varstvu (ker na začetku sem probala, da bi bila doma) in sem imela res veliko časa, da se posvetim Luki. Popoldnevi so bili kar pestri, predvsem zaradi Liinega ljubosumja, ki se je odražalo na vse možne načine, ampak žal je tak. Vem, da sem se večkrat vprašala kaj sem sploh delala, ko sva imela samo Lio, ker nama je moralo ostat veliko več prostega časa, ki ga ob dveh otrocih NI. Nula. Oz., ko zaspita. Naja in Persida, prosim, če potrdita!user posted image  

Potrjujem. user posted image
Včasih razmišljam, da če bi imela samo enega otroka, bi pa reees imela časa na pretek. Sam takoj preusmerim misli na svoji dve pupiki, brez katerih dnevi ne bi bili polni kakor so. user posted image Zdej gre pa meni na jok... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3562
17.8.2011 9:30:02   
Najaa
Tulipan super za barvo. user posted image
Mene barva še nekaj časa ne bo vidla, ker imam take probleme s prhljajem, da groza.

Glede plenic jim pa kar povej kako je in da nočeš, da ji jo dajejo gor.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
17.8.2011 9:34:53   
KOKICA32
Vse bi se nekaj jokale, kaj ste spet noseče?user posted image Jaz se jočem.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
17.8.2011 9:35:21   
KOKICA32
Felix je verjetno na dopustu....user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
17.8.2011 11:07:10   
PERSIDA
Tulipanček - ne se naprej obremenjevat kako bo v vrtcu.Seveda  bo tvoja volja odvisna od Liinega vklopa.Glede na to kako je komunikativna in samostojna vem ,da z njo ne bo težav.
Ker takšnih težav kot smo jih mi imeli ne privoščim nikomur.Pa ne v vrtcu ampak preden smo prišli tja.Ampak sem si skoz ponavljala to je dobro za njiju in sedaj sta začela zadeve sprejemat in me  tudi sišita ko rečem poigrajta se še malo potem ,pa gremo v vrtcec.Med vožnjo mi vse povesta kje se kaj nahaja,krave,tovornjaki ,bencinska črpalka 2x,kje mami v trgovino hodi,kje moram zavit za vrtec,kje ati parkira tovornjaka,kje zapelje na parking,kje ven pripelje,kje mami gre v službo v glavnem ja je dosti lažje kot par mesecev ko sem mislila ,da se mi vtrga od vsega negodovanja in protestiranja.Sodelavke so me vsaj kako uro pustile na miru,da sem se skulirala.Res jaz sem prišla z nula energijo delat tako sta me izčrpala že na vse zgodaj.Ampak kot vse ostalo tudi to mine.
In mi je čist vseeno ,če kdo ne odobrava ,da sta sedaj v vrtcu ko sem doma.Ne čez vse to nočem več.
Sem v prvi vrsti mama in najbolje poznam svoja otroka.
Jutri bosta špricala vrtec ,ker gre mami v laif danesuser posted image .No s špricanjem sta začela malo prej kot mamiuser posted image .

Drage moje povsem vas razumem ko vam gre na živce,da ste skoz same z otroki.Ampak boste videle čas prinese neko rutino  in je pol vse lažje.Pridejo kdaj,pa kdaj dnevi ko bi vse k user posted image poslal ,ampak kakor pride tudi oddide.Lahko ste edino vesele da vsaj moški pridejo vsak dan domov.Pri nas tega ni bilo ,niti si ni vzel al si ni znal vzeti čas za njiju in pol je bil samo en vik in krik ko je prišel.Tako ,da glavo gor so še hujši primeri od vašihuser posted image .To,da porabimo ves svoj dragoceni čas za njih pa bo pokazal čas in njihova samostojnost.Tudi me enkrat pridemo na svoj račun .Glavno je ,da bodo se vedno lahko zanesli na nas ,laufali za njimi ,pa ne bomo ravno do pubertete a ne ?user posted image No jaz bom samo na balkonu al,pa na terasi s pištolo stalauser posted image user posted image user posted image

copatki - pri nas ni bilo nobenih zahtev
Imata vsak svoj ruzok(nahrbtnik) in dam noter za preoblečt.Svoje plenice rabita in robčke,ampak počasi,počasi tudi tega ne bo več treba.Pa svojo flašo,lonček karkoli pač.
Tulipan jaz jima dam zokne tudi v tej vročini ,ker copati,pa bosa noga mi ne gre skupaj ,ker se potijo nogice vseeno malo.Vsak pač ima svoje mnenje.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
17.8.2011 11:11:18   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Vse bi se nekaj jokale, kaj ste spet noseče?user posted image Jaz se jočem.user posted image

Jaz trenutno se držim kar vredu ,ker imam časa dovolj ,posledično tudi vse bolj zmirnega delam in mi hormoni ne nagajajo.user posted image
Noseča hm že skor 35 letuser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
17.8.2011 12:28:31   
Tulipan12

Ne, jaz bi  v vrtcu izrecno zahtevala, da ji ne dajo pleničke gor in tega se morajo držati, ker to je korak nazaj.user posted image

Saj tvoja Lia je že sedaj v varstvu stran od doma, tako, da sedaj bo pač v vrtcu in ne bo tako novo. No, malo že. Saj vem. Kje pa bo Luka, ko greš delati?

Ja, upam, da ji bo zaradi tega lažje. Čeprav mi tašča pravi, da me non-stop omenja, pa niti slučajno se ne smejo peljat mimo naše ulice, če gredo kam, ker ni šans, da bi šla mimo, pa četudi bi ji ne vem kak dopovedoval, da me ni doma. Tudi na morju, sta šla z atijem vsako jutro po kruh, pa je rekel T., da kak sta prišla dol na obalo (cca 5 min), je že rekla, da bi šla k mami al pa naj jaz pridem dol...
Luka bo v varstvu pri babici in dediju (tašča in tast - moja mama še dela), grem pa delat nekje januarja, nisem si še točno zračunala dopust.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
17.8.2011 12:29:17   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Potrjujem. user posted image
Včasih razmišljam, da če bi imela samo enega otroka, bi pa reees imela časa na pretek. Sam takoj preusmerim misli na svoji dve pupiki, brez katerih dnevi ne bi bili polni kakor so. user posted image Zdej gre pa meni na jok... user posted image

Itak, meni tudi!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
17.8.2011 12:31:07   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tulipan super za barvo. user posted image
Mene barva še nekaj časa ne bo vidla, ker imam take probleme s prhljajem, da groza.

Glede plenic jim pa kar povej kako je in da nočeš, da ji jo dajejo gor.

Jaz sem tak dolgo čakala, ker mi lasje v šopih izpadajo od hormonov, ampak to kar zdaj vidim, je bilo že res nujno potrebno. Samo še k frizerju moram po neko frizuro ali pa na špice, ki so že na polovici las!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
17.8.2011 12:55:21   
KOKICA32

Ja, upam, da ji bo zaradi tega lažje. Čeprav mi tašča pravi, da me non-stop omenja, pa niti slučajno se ne smejo peljat mimo naše ulice, če gredo kam, ker ni šans, da bi šla mimo, pa četudi bi ji ne vem kak dopovedoval, da me ni doma. Tudi na morju, sta šla z atijem vsako jutro po kruh, pa je rekel T., da kak sta prišla dol na obalo (cca 5 min), je že rekla, da bi šla k mami al pa naj jaz pridem dol...
Luka bo v varstvu pri babici in dediju (tašča in tast - moja mama še dela), grem pa delat nekje januarja, nisem si še točno zračunala dopust.

Aja? To pa ni fajn. Valentin si to kar da dopovedati, druga pesem pa je, če sva z njim oba z atijem, potem velja samo mama.

Neposredna povezava do sporočila: 3571
17.8.2011 21:53:16   
KOKICA32
Čer!user posted image

Sem spet sama tukaj? Morala bi likati in posesati pa mi ni.user posted image

Tulipan
- danes sem se naročila na sestanek za EA, pa mi je sestra rekla, da bi morala imeti neko potrdilo o udeležbi v Šoli za starše. Ampak jaz sedaj ne mislim hoditi, saj sem hodila prvič in takrat nismo dobili nobenega potrdila le tisto, da je lahko partner navzoč pri porodu. Ti je to vse skupaj kaj znano? No, k zdravniku me je na razgovor vseeno naročila.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
17.8.2011 21:57:56   
Najaa
Čer.

Mene je pa od vikend v kolku zagrablo in sem danes šla h zdravniku. Imam vnetje kolka. user posted image Dobila sem ene tablete in že po prvi me manj boli. user posted image Pa za moj prhljaj mi je dala neko tekočino, ki se sam na recept dobi in je baje ful dobra. user posted image Ko sem prišla domov, me je Nika najprej vprašala, če mi je zdravnik popravil nogo. user posted image user posted image Kot da prišla od mehanika sem se počutila. user posted image

Kokica če mate kej odveč Smrkcev se priporočam. Nam jih še cel kup manjka, glavni mercatorjev nakupovalec (beri moja tašča) je pa še na dopustu. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
17.8.2011 22:09:01   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image za kolk in da ti tablete pomagajo. Pa spet te nekaj lovi. user posted image

Od Smrkcev imamo odveč le št. 8 in 5, do sedaj je bila še sreča, manjka pa nam še jih tudi kar nekaj.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
17.8.2011 22:13:19   
Najaa
A je to res, da pol pošlješ album, ko maš polnega in ti pošljejo plišastega smrkca? user posted image Meni je pa škoda poslat album, če so pa kartice za igrat.

Tulipan je bila z Lio v kinu in mala je gledala baje cel film, jaz pa ne vem al čem Niko peljat zraven? Po moje ne bi zdržala.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?