Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 9.8.2011 13:39:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danes zjutraj pa sem ga peljala v vrtec. Morala sem ga seveda zbuditi, bilo mi je ful težko a sem se spomnila malo nase. Najprej sva atija v službo peljala, potem pa sva šla v vrtec. Tam je bila neka vzgojiteljica, ki jo sicer pozna od telovadbe, zato je malo čudno pogledal. A ga je kar hitro zamotila, vzela k sebi in ni spustil niti solze (dobre 3T ni bil v vrtcu!) . Persida, super za kopanje. Na one babe stare pa bi se je jaz kuj spravila, da se nimajo tukaj kaj namakati in naj grejo ven. Super, da boš kmalu uživala, saj si ti to najbolj zaslužiš! Mi pa bomo mogoče za kak vikend še kaj šli na morje, ker pač ne moremo brez njega a moram malo finance skupaj potegniti. za vrtec in prihod brez solz pravilno si naredila, ti kar malo uživaj . Persida - po mojih izkušnjah seniorji ful ne prenesejo špricanja, ker to uničuje trajno, tko da otroke mal našuntaš, kok je fajn špricat, pa se bodo hitro pobrali
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 9.8.2011 13:39:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa ja, spet, ne vem kaj je to... Mojmu grem že na živce, ko me vsak mesec neki poči dol. Očitno se ne znam dosti pazit. no, nesreča pa nič ne morš pomagat, kakor da počakaš da mine
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 9.8.2011 13:40:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA felix pa si jo itak zmaka jaz samo opazujem z varnostne razdalje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 9.8.2011 13:59:45
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA felix pa si jo itak zmaka jaz samo opazujem z varnostne razdalje In kako se imate ste se že uspeli vsi namočit do kolen?In povej kako Jure heroj ,da čujem ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 9.8.2011 14:16:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
Evo malo za kratki čas
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 9.8.2011 14:19:35
|
|
|
|
Najaa
|
To pa je original posoda za smoki!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 9.8.2011 15:48:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa To pa je original posoda za smoki! Persida kaj mate tri samokolnice? Saj veš, da če pridemo na obisk bo pa drenje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 9.8.2011 21:04:05
|
|
|
|
trezika
|
Čer! tuuuuuukaaaaaaaaaaaj sem....... ja saj vem... malo sem vas zadnji čas zanemarila, ampak je kar pestro zadnje dni....kaj bi šele bilo, če bi hodila v službo no, saj verjetno začnem drugi teden, ampak zaenkrat še ne bom nič rekla...po dosedanjih izkušnjah potem ni nič iz tega, če se preveč hvalim no, tašča si je v petek nogo zvila in mora strogo počivat... kar pomeni, da sem jaz nadomestni šofer za tasta...namreč nima izpita, je pa strasten ljubitelj ptičev.... in sva bila v soboto na nekem sejmu v Avstriji, včeraj je šel v MS gledat neke ptiče.... tudi doma po hiši in okoli hiše bolj kot ne jaz okoli letam...pa še sobo sva se spravila preurejat, pleskat, jutri greva po novo sedežno.... sestra se je včeraj mami oglasila s pismom in ji ful polepšala dan... no, pa meni tudi po njenih besedah sodeč ji tam nič ne manjka, ima se lepo, celo vrtnari vse skupaj močno obžaluje, ampak se zaveda, da tako pač mora biti.... jutri se bom pa jaz spravila zraven in jih kaj vzpodbudnega napisala... baje, da pišemo ji lahko...po navadni pošti...kot smo nekdaj delali aja, pa še to moram delit z vami..... kaj so Marušine prve besede, ko pride iz vrteca: "mami, kaj si danes dobrega skuhala?" pa ji ponudim kakšno juho, najbolj se ji prikupim z grahovo, in je vse OK
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 9.8.2011 21:44:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer! Persida, posoda za smoki je svetovna! Ja, ja drugič kar pošpricajte tote starce v otroških bazenih in se bodo ven pobrali. Kopališki mojstri bi jih morali ven nagnati. Tasa, tudi jaz ti želim, da se Lijino zdravje popravi, da boste lahko šli na morje. Trezika, držim pesti za drug teden, da ti gre vse po planu. in bravo za vzpodbudno sestrino pismo. Jutri imam G in že komaj čakam, samo kaj ko moram spet opraviti britje tam spodaj in spet bo bolj na slepo in seveda na pol. Valentin je bil v v vrtcu priden, nič ni jamral ali jokal, ko pa sem prišla po njega mi je seveda pritekel v objem in mi na veliko razlagal, da so za zajtrk jedli zelje , za kosilo pa riž in omako. Pa peli so, plesali in barvali (kar sem opazila po sledeh na prstkih). Doma smo brali knjigo MOJE, ki se ga je kar prijela, ker je potem izbral 1. školjko, ki jo je podaril 9 mesečni žlahtnici. Tudi pred spanjem sem mu jo še 1x prebrala. Sedaj sem naredila filo za paprike (ker se mi prej ni dalo) in očistila paprike, jutri pa še omakca in pire krompir. Mnjami!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 9.8.2011 21:53:10 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 10.8.2011 7:44:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 10.8.2011 7:55:54
|
|
|
|
Najaa
|
Dobro jutro. Tija je ostala doma, ker kašlja in nabija, da jo je grozno poslušat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 10.8.2011 9:04:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tija ! Kako pa si ti danes? Že kaj bolje? Sedaj pa grem via postelja, ker me noge bolijo...sem bila do sedaj v kuhinji in filala paprike, ker mi jih je včeraj zmanjkalo, file pa ni in ni hotelo biti konec. Sedaj sem naredila še za 3x za v skrinjo. Tiste za današnje kosilo pa se že kuhajo v omaki, še krompir pa bo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 10.8.2011 10:20:14
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz sem isto ali za odtenek boljše. Tija pa ful kašlja, smrka...kok je fajn, ko zna sama že fajn pihnit, pa ni treba skoz s fiziološko izpirat. Tak da se cajtava s čajčkom, medom in limono pa pomaranče, za kosilo goveja juhica... Da pa se ne bova sam izležavali, sva se lotli otroške sobe. Vse igrače, knjige, vse pregledat in mal razredčit, pa kar sta prerastli stran dat... Sva na polovici pa soba že bolj diha. Uuuu Kokica, si pa nardila enih paprik. A že delaš zaloge za dneve, ko bo novi družinski član pri hiši, da ne bo treba takoj kuhat?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 10.8.2011 11:12:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ma ja tote paprike, malo sem se uštela pri fili...sem kupila preveč mesa in skuhala preveč riža, pa sem morala še dokupiti paprike. Ne, mislim, da te paprike ne bodo dočakale nove članice familije, ker jo imamo res vsi zeloooo radi in jo bomo zagotovo prej pojedli. Sedaj pa počasi šibam pogledati kaj počne in kako se ima naša !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 10.8.2011 11:34:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
Da vama čimprej pomaga čaj in vitamini ter da fajn uredita sobico! Pa Tija dovoli, da se določene stvari odstranijo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 10.8.2011 13:44:07
|
|
|
|
Najaa
|
Pa daj, če je sama metala v vrečko za smeti, še jaz sem jo mogla bremzat, da vsega pa ne rabi stran zmetat. Tako je bilo z ogračami, kar se tiče njenih knjig, pobarvank, raznih knjigic za učenje, nalepk ipd, tega pa ne niti koščka vrgla stran. Sem pa mogla ponovno pregledat predale in naredit mal selekcije. Želim ti veliko užitkov ob druženju z vašo .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 10.8.2011 21:01:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer! Sedaj sem se tako napapcala, da bom poknila. Na pregledu je bilo okej, ni doživela na morju (beri čolnu) nobenih nevšečnosti, ker se baje ima prav lepo v trebuhu. Glavica je še vedno spodaj, plodovnice je dovolj, mere štimajo. Sem pa že dobila napotnici za CTG in porod, ker je rekla, da vse to rada prej da, pa še na dopust gre konec avgusta. Pred naslednjim pregledom še moram zadnjič v laboratorij . Kje pa Tasa hodi?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.8.2011 7:56:22
|
|
|
|
Najaa
|
Kokica, mal da nisem s stola padla, ko em pogledala tvoj ticker! Pišeš o CTGju in tem pa mi ni blo jasno zakaj tako hitro no pa vidim, da si že 30 tednov!! Kako gre hitro čas. S Tijo bova pa šle h zdravniku, ker je ponoči tožila, da jo ušesek boli in sem ji dala calpol. Grem jo pokazat in sam upam, da ni res uho vneto.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.8.2011 10:16:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober dan! Ja, res čas hitro beži...Tudi sama ne morem verjeti, da sem že toliko noseča in da bom kmalu spoznala našo pupo. Danes ne bom nič kuhala, sem šla k mami v službo (dela v restavraciji) in sem kar tam vzela kosilo...Goveja juha, goveji ragu, mlinci in zeljna solata. Sedaj grem malo pospraviti, pa spakirati, ker ponoči že odrinemo. za Tijo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.8.2011 11:00:21
|
|
|
|
Najaa
|
Greste spet na dopust? Blagor vam. Uživajte! Ja, Tija ima vneta ušesa in seveda je dobila AB. Nima sreče, ma nobena nima sreče letos poleti. Sem misla, da bo malo boljše pa smo vse skoz neki bolane. No Nika je še najbolj zdrava in upam, da tako ostane. Jaz bom pa kuhala zrezke v omaki, riž in solato.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.8.2011 11:23:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
Bogica Tija! Nikoli mi ni bilo jasno, da si lahko poleti bolan a sedaj, ko imamo take temp. julija in avgusta, to kar razumem. Ob 06.30h smo imeli 9 stopinj!!!! Sedaj pa mi kaže 18! Madonca, namesto, da bi zijali od vročine. Ponoči gremo na Češko, na moto gp dirko (v nedeljo je) in se vrnemo v ponedeljek po treningih. Midva sva prej hodila vsako leto, nazadnje pa sva bila leta 2008 (ko sem bila noseča ) in sedaj, ko sem spet noseča. A tokrat imam občutno večji trebuh, takrat sem kolegom trosila 1001 izgovor zakaj ne pijem alkohola, saj še nisva nikomur povedala, ker še nisem imela nuhalne. Sedaj pa gremo vsi "štirje" in še ena familija, ki imajo 9 mesečno punčko. Spimo pa v študenstkih domovih, ki jih vsako leto oddajajo za čas dirke.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.8.2011 13:02:40
|
|
|
|
Najaa
|
Vau super!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.8.2011 13:12:21
|
|
|
|
trezika
|
Jaz pa sem spet žalostna zdaj pa sem začela močno dvomit, da bo sestra dovolj močna, da bo izpeljala to zdravljenje in ostala zdrava danes so strica klicali iz zavoda, da gre že jutri v komuno, ampak sestra noče it... in očitno je z njo fejst hudo, da jo že po enem tednu dalje pošiljajo... prvo je bilo rečeno, da bo en mesec v Ljubljani, pa niti en teden ni... pa zadnjič, ko je mama njeno pismo dobilo, s ful lepimi in pozitivnimi besedami, mi smo itak vsi po vrsti nasedli.... pa sem danes izvedela, da ga sploh ni direkt mami poslala, ampak prek nekega kolega, ki ga je mami prinesel.... je bila sicer njena pisava, ampak brez kuverte.... in še enkrat pravim, da je mama čist preveč dobra, ima v sebi čist preveč ljubezni, sestra pa to ve v svojo korist obračat.... saj je mama tudi ful jezna in žalostna, da je bila spet tako naivna..... eh, naj gre vse skup v 3 P.M. zdaj je šel stric na ta zavod, se pogovorit s terapevti in s sestro... ker če ne gre dalje, potem ne vem kam bo šla... ker je tu v Lj ne bodo več imeli, terapevtka je rekla, da ne popušča, takšne pa je od domačih tudi nihče ne bo imel... če pa bo šla k tem njenim "kolegom", pa se ji tako nič dobrega ne piše..... za znoret.... celi čas že jokam se opravičujem, ker vam tu gor težim, ampak moram dat malo iz sebe....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.8.2011 13:13:30
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Greste spet na dopust? Blagor vam. Uživajte! Ja, Tija ima vneta ušesa in seveda je dobila AB. Nima sreče, ma nobena nima sreče letos poleti. Sem misla, da bo malo boljše pa smo vse skoz neki bolane. No Nika je še najbolj zdrava in upam, da tako ostane. Jaz bom pa kuhala zrezke v omaki, riž in solato. pikepoke ja to vreme je res za en drek.... sem pred dvema urama cote obešala in sem skoraj zmrznila zraven....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.8.2011 13:13:57
|
|
|
|
trezika
|
KOKICA uživajte kolikor se le da....
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?