|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
28.6.2011 11:01:07   
KOKICA32
In kdaj si se ves to dogovorila?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
28.6.2011 11:01:58   
KOKICA32
Najaa HVALA! user posted image Tako pravijo ja, a vseeno.

Pridna si! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
28.6.2011 11:36:34   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Ja, Felix tega imamo 2-3 leta...Valentin je sedaj velik cca 93cm...Pa mislim, da bo avgusta še imel tega, drugače pa tak imamo onega pravega tudi v čolnu. user posted image

pa mu je ravno prav, ali še ima kaj lufta? Ker Jure je pri tavelikih user posted image cvikam, da mu ne bi bil premajhen. sem ga našla na ebayu in ga s poštnino vred lahko dobim za manj kot 26 EUR iz VB, pri nas pa stane 40 EUR user posted image

Čakaj, kaj ta ne najmanši kar obstaja, ne? Lufta nima več.
To je zelooo ugodno...Jaz sem dala 40,00 na sejmu pred dobrim letom, kjer so mi dali celo sejemski popust...Pa kaj niso zranev še kile napisane?

ja, hvala za namig, sem preverila še kile in ta 2-3 leta je do 16 kg, naš jih ima pa 15 user posted image mislim, da bom vzela kar eno večjo cifro. Zdaj bom šla pa še na lov za tapravim rešilnim jopičem user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
28.6.2011 11:36:45   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Nosečke, želim vam vsem en kratek in lep porod. Ma sej v drugo je vedno lažje. user posted image In hitrejše, to je bistveno.

Pri nas je pa Operil nepogrešljiv. Ma raje to kot AB. Čez zimo ga kar dosti uporabljamo, takoj ko je nosek zamašen kapljica ali dve zvečer, pa fiziološka vsak dan, tudi zdej, preden gresta v posteljo. Tako da nam je uspelo malo zmanjšat ta ušeska in prehlade.

Jaz tudi pospravljam... likam pa zdej grem sesat. user posted image

Neja, ti mogoče še bolj priporočam operil v spreju, se mi zdi še bolj praktičen kot kapljice, ko mora otrok glavo nazaj držat.
Porod se mi zdi pa še tok daleč, da se še ne obremenjujem user posted image k sreči sem imela prvo izkušnjo dobro, takoj bi šla še enkrat tako rodit. Samo da ne bi bilo šivov, to je edino kar bi si želela drugače user posted image
Tulipan in Kokica, a tko grozne izkušnje sta meli v prvo? user posted image Tokrat bom sigurno povedala, da ne grem ležat, dokler ne bo nujno in da naj čuvajo presredek.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
28.6.2011 11:40:06   
Tulipan12

In kdaj si se ves to dogovorila?

Ko sem prišla v porodno. Če imaš čas izpolnit njihov 1000 in 1 obrazec, maš čas za pogovor. Mi je rekel T., da sem zgledala kot profesionalka v rojevanjuuser posted image user posted image user posted image , da prvič, ko sva prišla, sva bila oba čist polna optimizma in zelo nevedna, zdaj v drugo pa je rekel, da se je počutil kot bebec, ker je prišel kot prvič, le da je bil bistveno bolj prestrašen, jaz pa sem kr govorila in govorila - čeprav STRAH ME JE BILO KOT HUDIČ!!! In tako kot si sama rekla, v prvo me niti malo ni bilo, v drugo pa res na polno! Čeprav z meseci ta strah kar zbledi, priznam, pa ko si po roku, itak komaj čakaš... Se pa strinjam tudi z Najo, je lažje! Glede hitreje pa jaz nimam kaj za povedat, sicer so mi za prvič napisali trajanje poroda 6.43 ur, za drugič pa 2 uri, ampak sem bila prvič 6.43 v porodni, drugič pa 7.22, tak da ne vem, od kdaj so šteli te dve uri, ker tudi od takrat ko so mi EA vstavili, do iztisa, so bile 3.22h, tak da to kr neki na pamet pišejo... ampak TO NI pomembno!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
28.6.2011 11:41:37   
felix7

Felix- baje me user posted image ne smemo uporabljati Operila. user posted image Preveri, jaz sem tako slišala v lekarni.

pišuka, nikoli mi ne bi padlo na pamet, da pa operila ne bi smela user posted image sem mal prebrala po forumih in res v enih lekarnah pravijo da ne, v drugih, da ja, Pušenjak pa pravi, da ni nič narobe, ker gre za zelo majhne količine. Mah, bom vseeno omejila uporabo, bolje preventiva user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
28.6.2011 11:43:35   
KOKICA32

Ja, Felix tega imamo 2-3 leta...Valentin je sedaj velik cca 93cm...Pa mislim, da bo avgusta še imel tega, drugače pa tak imamo onega pravega tudi v čolnu. user posted image

pa mu je ravno prav, ali še ima kaj lufta? Ker Jure je pri tavelikih user posted image cvikam, da mu ne bi bil premajhen. sem ga našla na ebayu in ga s poštnino vred lahko dobim za manj kot 26 EUR iz VB, pri nas pa stane 40 EUR user posted image

Čakaj, kaj ta ne najmanši kar obstaja, ne? Lufta nima več.
To je zelooo ugodno...Jaz sem dala 40,00 na sejmu pred dobrim letom, kjer so mi dali celo sejemski popust...Pa kaj niso zranev še kile napisane?

ja, hvala za namig, sem preverila še kile in ta 2-3 leta je do 16 kg, naš jih ima pa 15 user posted image mislim, da bom vzela kar eno večjo cifro. Zdaj bom šla pa še na lov za tapravim rešilnim jopičem user posted image

Ja, potem je pa res bolje, da vzameš večjega. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
28.6.2011 11:44:12   
KOKICA32

Felix- baje me user posted image ne smemo uporabljati Operila. user posted image Preveri, jaz sem tako slišala v lekarni.

pišuka, nikoli mi ne bi padlo na pamet, da pa operila ne bi smela user posted image sem mal prebrala po forumih in res v enih lekarnah pravijo da ne, v drugih, da ja, Pušenjak pa pravi, da ni nič narobe, ker gre za zelo majhne količine. Mah, bom vseeno omejila uporabo, bolje preventiva user posted image

Ja, ful deljena mnenja so...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
28.6.2011 11:46:13   
KOKICA32
Hvala, Tulipan! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
28.6.2011 12:20:50   
Tulipan12
Evo, malo sem spravila stanovanje v red za silo, Luka šlafa drugo rundico, potem pa šibava ven kar na dvorišče, je malo senčke za njega in bazen zame!user posted image  Moram si malo noge posončit, ker že tak mam nikakve, če pa so še bele zraven, pa so sploh estetski samomor!user posted image
Jutri pa ima moj sonček že pol leta-grrrrrrrrrrrrr, kam gre ta čas!!!!
Naja v petek je prazna luna. Greš?user posted image  Jaz bom probala, malo bi se še morala potrudit... Prideš jutri?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
28.6.2011 12:21:53   
Tulipan12

Hvala, Tulipan! user posted image

user posted image  boš videla, da zna bit čudovito!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
28.6.2011 12:23:09   
Tulipan12
Persida kaj si ti videla, da sem jaz postala član RR, ko sta bila bavca stara 1 dan??user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
28.6.2011 12:38:31   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Persida kaj si ti videla, da sem jaz postala član RR, ko sta bila bavca stara 1 dan??user posted image

Jaz temu pravim vse se zgodi z razlogom.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2713
28.6.2011 12:49:41   
Najaa

Nosečke, želim vam vsem en kratek in lep porod. Ma sej v drugo je vedno lažje. user posted image In hitrejše, to je bistveno.

Pri nas je pa Operil nepogrešljiv. Ma raje to kot AB. Čez zimo ga kar dosti uporabljamo, takoj ko je nosek zamašen kapljica ali dve zvečer, pa fiziološka vsak dan, tudi zdej, preden gresta v posteljo. Tako da nam je uspelo malo zmanjšat ta ušeska in prehlade.

Jaz tudi pospravljam... likam pa zdej grem sesat. user posted image

Neja, ti mogoče še bolj priporočam operil v spreju, se mi zdi še bolj praktičen kot kapljice, ko mora otrok glavo nazaj držat.

Ne, pri nas se bolj operil na kapljice obnese. Tistih 20 sekund pa tud držita glavo nazaj.
Sem ti hotla rečt glede plenic, vi ste tak cel dan vzunaj ne? pa imej ga sam v spodnjih hlačkah ali kratkih in če se polula, pač zamenjaš. Če si vzunaj je najlažje, doma je smotano tiste lužice brisat.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
28.6.2011 12:50:17   
PERSIDA
Drage moje nosečke.Vem,da nobeni ni lahko ko se kaj zakomplicira.Ampak gledat je treba pozitivno.Tudi jaz ne bom pozabila vprašanja A ste si želeli dvojčkauser posted image .In to od strokovne delavke ,ki dela in živi za rojstvo otrok.Danes gledam sicer z druge prespektive ,ker dejansko mi je hotela dobro čeprav ni zagotovila ,da bi tudi z enim  donosla.Ampak takrat si je res ženska zaslužla ,da pritisnem njo ne popadek.user posted image
Mislim,da nikjer ni zagotovila ,da bo vse po naših željah zato se je najbolje prepustiti toku ,kaj bo pač bo .Je,pa res ,da edino malo več vemo kaj lahko zahtevamo.Priznam ,če bi mogla še enkrat rodit bi me bilo po tiho res ful strah.Ker večje korajže kot sem jo imela je nikoli ne bi več  imelauser posted image .In čez vse kar je prišlo za porodom verjetno ne bi  več zmogla .
Verjemte še kako dobro vem kaj pomeni ko ti otrok visi na nitki življenja.
Rodit bi ,pa jaz šla še ,samo hm...... so drugi dejavnikiuser posted image
Tako da , jaz želim ,da vas mine strah in bo to izkušnja kot ste si jo predstavljale .

Naj še odgovorim felix - da uspel je prvi ivfuser posted image .Vem ,da sem srečnica ,tega se zavedam ,ker brez medicine ne bi nikoli zaužila sadov materinstva.

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 28.6.2011 12:55:56 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
28.6.2011 12:52:41   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Naja v petek je prazna luna. Greš?user posted image  Jaz bom probala, malo bi se še morala potrudit... Prideš jutri?

Ja ja, v petek definitivno.user posted image
Jutri pa tudi... dej Tulipan na zs mi napiši tvoj mail, ker ne vem zakaj ampak ga spet nimam. Pa ti bom na mail napisala za jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 2716
28.6.2011 12:54:54   
Najaa
Persida, bavca sta borca že od začetka.user posted image user posted image

Joj jaz če bi bila noseča, bi se pa najmanj poroda bala. Takrat itak veš, da ven mora, druge ni. Bolj bi se bala nosečnosti, ko sem imela take štale... Ampak hej, moj trebuh bo ostal prazen (no, če ne štejemo špehauser posted image ).

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
28.6.2011 12:57:10   
PERSIDA

Persida, bavca sta borca že od začetka.user posted image user posted image

Joj jaz če bi bila noseča, bi se pa najmanj poroda bala. Takrat itak veš, da ven mora, druge ni. Bolj bi se bala nosečnosti, ko sem imela take štale... Ampak hej, moj trebuh bo ostal prazen (no, če ne štejemo špehauser posted image ).

user posted image user posted image user posted image user posted image No vidiš nikjer nisi osamljen primeruser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
28.6.2011 13:00:02   
PERSIDA
Joj čist ste me znervirale s temi zgodbami.

Najaa kaj doma se že vse sveti? Neki si pravla ,da prideš še meni malo pospravit ?user posted image  

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
28.6.2011 13:03:58   
Najaa
haham ko bi se le svetlo... Jaz rečem, da bom delala generalko, na koncu se pa ta generalka raztegne na cel mesec.user posted image Ampak hej, imam punci doma, pa je treba še njih pedenat, kuhat in take bale. Zdej smo pojedli in Nika je šla spat, ker se je zjutraj že tečna zbudila in je ne mislim do večera take prenašat. Sem ji pa obljubila sladoled, pol ko se naspi tak da je očitno z veseljem zaspala.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
28.6.2011 13:09:32   
KOKICA32
Persida SORRY! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
28.6.2011 13:20:23   
PERSIDA
Naj me kdo brcne ,da se spravim nekaj delatuser posted image .Več ali manj se moram silit z delom.Čakam dan ko se mi bo nekaj z veseljem dalouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
28.6.2011 13:38:30   
felix7

Sem ti hotla rečt glede plenic, vi ste tak cel dan vzunaj ne? pa imej ga sam v spodnjih hlačkah ali kratkih in če se polula, pač zamenjaš. Če si vzunaj je najlažje, doma je smotano tiste lužice brisat.

ma ja, tudi to sem počela, včasih celo brez hlačk user posted image on kot da ne ve, kdaj ga tišči, samo enkrat začne tečt. No, počasi počasi se vidi napredek, npr. preden gre pod tuš, si že sam vzame kahlico in ko jaz točim vodo, on lula. Se ne sekiram dosti, bo že, samo res sem pa mislila, da bo enostavneje.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
28.6.2011 13:43:35   
Najaa
Sej bo enostavno, ko bo pripravljen. Jaz še vedno verjamem, da otrok rabi čas. Eni prej, eni kasneje. Nika je lena, kot sem rekla. Ve, da jo lulat, pa noče it in ji uide. Ali pa me ne uboga, ko rečem naj gre in čez 3 minute je mokra.user posted image Pa sej je še celo poletje pred nami.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
28.6.2011 14:28:25   
Tulipan12

ma ja, tudi to sem počela, včasih celo brez hlačk user posted image on kot da ne ve, kdaj ga tišči, samo enkrat začne tečt. No, počasi počasi se vidi napredek, npr. preden gre pod tuš, si že sam vzame kahlico in ko jaz točim vodo, on lula. Se ne sekiram dosti, bo že, samo res sem pa mislila, da bo enostavneje.

podpis kar pod celi postuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.