PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Tulipan meni se ne zdi slaba idejo to kar so izvedli. Tudi moj je tak, ampak on pogleda že kar hitro nazaj, če grem za njim. Takrat pa se mu zaderem:" Adijo, jaz grem!" in mu pomaham in je do sedaj še vedno pritekel nazaj. Meni pa se zdi, da se mojemu Valentinu zvečer malo podaljšuje ura za biti zaspan. Jaz še vedno vztrajam, da zaspi vsaj do 20.30h a se mi samo smeji, ko ga dam v posteljo in se vstaja in vstaja. Potem pa 1000 izgovorov, kako je žejen, lačen, pa zokne dol, pa luč prižgati,... Vem, da boste rekle, da sedaj poleti je pa res ta ura hitra a meni ta čas zvečer res ogromno pomeni in ga ne dam. Moj gre tak tudi v službo nazaj zvečer in če ga ne spravim spati, ga moram imeti jaz. Že 2 večera sem se morala prav zadreti nanj, da se vleže in zaspi, kar pa mi ne paše, ker si mislim, da bo potem tako žalosten zaspal. Čeprav me po tem (kregu) še vedno objame, da lubčka in me drži za roko, da zaspi. Pri nas je do 2let in malo tudi bila 20h ko je bilo vse mirno.Ampak sedaj ,pa ni šans ali se ,pa jaz temu ne znam upret.Ampak imam občutek ,da se jima počasi ura spet pomika nazaj.V glavnem lepo je ,če je neki red celo leto ampak pri nas zaenkrat ni tako. Res smo ob pol devetih v pidžamah ampak pol je čas za cartanje.Dokler ,pa nista res zaspana ,pa se kotalita kot na vrtiljaku.Tak,da meni ni za šrajanje zvečer ,ker si čez dan preveč znucam glasilke .
|