|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
29.6.2011 15:00:33   
tasa_m
Se vidimoooo. Grem po liico, peljema Saro v mesto, greve menjat avtek in proti bistrici :) user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
29.6.2011 15:01:07   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Se vidimoooo. Grem po liico, peljema Saro v mesto, greve menjat avtek in proti bistrici :) user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam!!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
29.6.2011 15:02:26   
Najaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
29.6.2011 21:56:18   
KOKICA32
Čer!user posted image

Punce super, da smo se danes dobile. Lepo vas je bilo videti po tolikem času, še posebej Najoo in seveda vse marčevske otroke in malo starejšo Tijo.

Prav tako se mi zdi super, da se vam je dopadel ambient (malo manj pa parking user posted image ) Ja, sem smo zahajali v naši mladosti.user posted image Gre za družinsko gostilno, kjer delajo samo člani družine od babice (ki je pripravila najbolje, najbolj obložene hamburgerje) do hčerke, vnukinj (ena nas je stregla) in sedaj že pravnukinje te 1. babice (hčerka te, ki nas je stregla)  user posted image

Potem smo šibali še na en obisk, pa domov. Spat sva šla ob 20.20h, pa je spet začel z zavlačevanjem, zato sem mu čisto na tiho začela govoriti pravljico o mravljici (kar nekaj sem si zmišljevala) in je v roku 5 minut zaspal. Sedaj pa ne vem, če je bila pravljica tak zanič ali ga je res uspavalo pripovedovanje. user posted image Na koncu pa tak ni važno, sem vsaj pridobila nekaj minut svojega časa in se nisem rabila kregati z njim.

Potem sem še zlikala nekaj srajc (tudi mojih za spremembo), vam poslala slikice, napisala tole sporočilo..sedaj pa šibam via kavč in pred TV. user posted image

Tasa, kako je bilo na Pingiju?

Persida, je babi častla sladoled?

Najaa, kaka je bila pot nazaj v LJ?

LAHKO NOČ!user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 29.6.2011 22:09:09 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
29.6.2011 22:26:13   
Najaa
Hvala tudi vam punce, super ste, prav tako otročki, prav tako ambient. Naslednjič moram probat hamburger. user posted image
Mi smo šle tudi še na en obisk, h prababici, in Nika se je obnašala kot ledena kraljica. Res, sploh je ni hotla pogledat, držala se me je kot klop, se jokala brez veze... ok, bila je utrujena, sam v avtu pa tudi ni zaspala, ampak sta se totalno zaigrali s pasom za zategovanje pasov, če veste kaj mislim. user posted image Prava žurka je bila vzadi tak da pot je bila znosna. Pol sta pa kar popadali v posteljo.
KOKICA, vidiš, zdej bo treba pa vsak večer pravljico. user posted image Mi imamo izmenično ali risanko ali preberemo knjigo za lahko noč. Včasih, ko sta ful utrujeni in je že pozna ura, kakor recimo danes, pa tudi nič.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
29.6.2011 23:16:20   
Tulipan12
Joj, full lepe slikice!user posted image  Hvala, da ste delile to z mano.user posted image  Ma, same lepe otroke imate, no!!!user posted image  Tak mi je žal, da mi ne rata prit, predvsem zaradi Lie, me res zanima kak bi se vklopila v marčevsko bando! Že po igralih sem videla kak se bi drla na vse: mamica, ni mi posoduuuuuuuuuuuuuuu (klasična finta, če je gugalnica zasedenauser posted image ). Naja, Nika je kar velika, ne? Se mi zdi Lia proti vsem taki mali škrat.
Jaz dežuram, Luka ima vročino, zgleda, da reakcijo na cepljenje, se kr naprej zbuja z jokom, počakam še kakih 15 min, potem pa mu dam Calpol, mogoče bo bolje. Je pa zanimivo to, da je bil včeraj celi slinast, full so mu solze tekle od nahoda, danes pa čisto nič. Sem še mislila, da ga ne bodo cepili, pa je bil danes zjutraj kot novi.user posted image  No, zdaj ni več.user posted image
Kokica, nikjer ni trebuščka.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
30.6.2011 7:48:21   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Včeraj sem zaspala že ob 22h. Res sem hin zvečer, po vsem kar se mi dogaja čez dan, pa še ta trebuh, ki ga nisem glih navajena.

Ne, Tulipan ni ga, ker sama se pa res nisem slikala. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
30.6.2011 9:25:07   
Tulipan12
Dobro jutro!
Glavobol.user posted image
Kokica, saj ko boš v porodniški, boš imela malo (ampak res samo malouser posted image ) več časa in bomo se lahko dobile v MB, pa bom videla trebušček!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
30.6.2011 9:30:07   
KOKICA32
A glavobol zaradi neprespane noči? Kako je Luka? user posted image user posted image user posted image

Kje še je porodniška...sedaj komaj čakam 15.07., ko zadnji dan delam in začnem s 4t dopustom. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2759
30.6.2011 9:43:27   
felix7
dobro jutro user posted image
evo, še danes sem doma, zdravstveno stanje je bistveno boljše, nos se mi je končno odprl in zdej kar teče ven user posted image
Tulipan - naj hitro mine ta glavobol, mogoče je krivo tudi vreme, ki napoveduje spremembe user posted image
Kokica - blaaaaaaaaaagor ti, k že vidiš konec službe user posted image jaz še nisem začela odštevat, je še predaleč. A greš po dopustu še kej delat, al je to to?
Včeraj smo pa postavili bazen, še par zelo toplih dni potrebujemo, pol pa žur user posted image Jure je že pri postavljanju brenčal okoli, čim smo začeli vodo točit, bi pa kar notri skočil user posted image mu je kar težko dopovedat, da mora še mal počakat.
a že kje kaže na dež? pri nas se še malo sonce kaže, ampak piha. Bi bila pa vesela, če bi mi malo vrt zalilo user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
30.6.2011 10:03:03   
KOKICA32
Imam plan, da še pridem delati po dopustu, ampak SAMO, če bo počutje okej. user posted image Potem mi ostane še cca 12 dni dopusta, ki ga moram tudi izkoristiti pred nastopom porodniške, ker mi bo drugače propadel do septembra 2012, ko se spet vrnem na delo.user posted image

Imate tisti velik bazen? Jaz sem mu v tega napihljivega kar dala pol vroče in pol hladne vode, pa je lahko takoj čofotal, ker ga ne bi dobila stran od bazena, če ga ne bi sprobal. user posted image

Dež, pri nas je že bilo oblačno a se spet kaže sonce..mislim, da bo danes na Štajerksem najdlje sonce in da bodo plohe komaj zvečer ali ponoči.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
30.6.2011 11:47:55   
Tulipan12
Ne vem od kod ta glavobol??user posted image  Itak da se samo še stopnjuje, pa še Luka kuha na polno in ne moreva ven, da bi si malo prevetrila to bučo! Katera ve, če se ta vročina od cepljenja isto tretira kot bolezenska - torej, da ne smeš ven? Sicer pa je tak tak bogi, da dvomim, da bi se imela fajn.user posted image
Kokica, te pa še 2 tedna, pa si fraj!user posted image  Čuj, rekla si, da boš v 2.user posted image  šla na bolniško, torej ne hodi nazaj!user posted image  Sicer pa vem po sebi, tudi jaz sem vztrajala do konca, čeprav sem rekla, da ne bom.
Bazen: mi smo v ponedeljek postavili tavelikega in še ni voda dovolj segreta, čeprav imamo tisto pokrivalo za toploto gor. Upam, da se ne bo zdaj preveč shladilo, bi se rada kaj namočila pred prvim kratkim dopustom naslednji teden. Lii pa smo malega naredili, pa smo tut mešali toplo in hladno in je bilo ok.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
30.6.2011 11:52:38   
Tulipan12
Me je ravnokar klicala kolegica, ki ima čez 18 dni rok, prvorodka in me je spraševala za nasvete za porod in da bi že čimprej šlauser posted image , sem rekla, da nisem pravi naslov za čimprej, ker sem bila prvič 9, drugič 6 dni po roku. Je pa šla na akupunkturo. Gre katera?

Neposredna povezava do sporočila: 2763
30.6.2011 11:54:23   
KOKICA32
Tulipan, mislim, da se ta vročina enako tretira, ja. user posted image user posted image user posted image , da mine čimprej, prav tako tvoj glavobol.
Si mu že dala Calpol?

Ja, saj vem kaj sem govorila, da bom tudi takoj ko zvem, da sem noseča šla na bolniško a sedaj pa nič od tega. Je pa nekaj, odkar imamo novega šefa se mi niti nikamor ne mudi, ker je res VSE drugače in velikooooo bolj pozitivno. Zato sedaj res rada grem v službo, vem pa tudi, da doma ne bi počivala, kot bi morala po nasvetu G.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2764
30.6.2011 11:55:15   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Me je ravnokar klicala kolegica, ki ima čez 18 dni rok, prvorodka in me je spraševala za nasvete za porod in da bi že čimprej šlauser posted image , sem rekla, da nisem pravi naslov za čimprej, ker sem bila prvič 9, drugič 6 dni po roku. Je pa šla na akupunkturo. Gre katera?

user posted image V zvezi s čim? Pojma nimam...user posted image

glede predčasnega rojstva...naj po stopnicah nese nek težek tovor, pa bo mogoče šla..tako  se je meni zgodilo...3t prej.

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 30.6.2011 11:56:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 2765
30.6.2011 12:06:37   
Tulipan12
Zdaj sem se spomnila, Kokica, že cel teden te hočem nekaj vprašat. Dedi in babi sta Lii obljubila avto na akumulator oz. nekaj v tem stilu. Pa vem, da ima Valentin nekaj podobnega. Kaj ti meniš o teh avtih al se ti zdi bolje, da ji kupita kakega na pedala? Kje ste ga vi kupili?

Neposredna povezava do sporočila: 2766
30.6.2011 12:12:54   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image V zvezi s čim? Pojma nimam...user posted image

glede predčasnega rojstva...naj po stopnicah nese nek težek tovor, pa bo mogoče šla..tako  se je meni zgodilo...3t prej.

http://www.terme-dobrna.si/akupunktura_v_nosecnosti_in_priprava_na_porod_z_akupunkutro
nekaj v tem stilu. S tem da jo v MB izvajajo trije, ki so dejansko anestezisti za EA. To je zdaj kr moderno, poznam že kar precej punc, ki so bile, rezultati pa so mešani. Od hitrega 4-urnega poroda za prvorodko, do težkega 28-urnega poroda, pravtako prvorodka... jaz se nisem odločila, oz. sem prepozno zvedela za to. Cena enega obiska je cca 25evrov (ne me za cente vlečt, ker ne vem več točno), rabiš pa nekje do 10 obiskov. Ene so full navdušene.

Glede sprožitve meni ni pomagalo NIČ! Nula! Nada! Probala VSE!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
30.6.2011 12:14:48   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tulipan, mislim, da se ta vročina enako tretira, ja. user posted image user posted image user posted image , da mine čimprej, prav tako tvoj glavobol.
Si mu že dala Calpol?

Ja, saj vem kaj sem govorila, da bom tudi takoj ko zvem, da sem noseča šla na bolniško a sedaj pa nič od tega. Je pa nekaj, odkar imamo novega šefa se mi niti nikamor ne mudi, ker je res VSE drugače in velikooooo bolj pozitivno. Zato sedaj res rada grem v službo, vem pa tudi, da doma ne bi počivala, kot bi morala po nasvetu G.user posted image

Ja, dala sem mu Calpol, se zbuja s takim jamranjem, celi prepoten, ga preoblečem, mi spet zaspi na rokah... ni najin dan.user posted image

Glede službe - podpis!user posted image  Ja in tudi glede počivanja - podpis!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
30.6.2011 12:30:19   
KOKICA32

Zdaj sem se spomnila, Kokica, že cel teden te hočem nekaj vprašat. Dedi in babi sta Lii obljubila avto na akumulator oz. nekaj v tem stilu. Pa vem, da ima Valentin nekaj podobnega. Kaj ti meniš o teh avtih al se ti zdi bolje, da ji kupita kakega na pedala? Kje ste ga vi kupili?

Ja, mi ga imamo, kupili smo ga preko e-baya v NE, ker je bil veliko cenejši kot pri nas. Pri nas je bil ob nakupu kar zaninimiv a ima veliko pomanjkljivost, namreč baterija se zeloooo hitri izprazni in če ga potem npr. 3 dni ne uporablja (pa je bila baterija pred tem polna) se izprazni sama od sebe. Tak da ponavadi, ko se hoče iti voziti z njim je prazna baterija. user posted image Jaz sem načeloma proti tem baterijskim stvarem, sem bolj za pedala in da otrok miga. Tega sva mu pač kupila, ko še ni niti hodil, kaj šele, da bi vrtel pedala. Ampak kljub vsemu je pri nas tak najbolj in poganjalček, tako, da sploh ne vem, če bo kdaj začel voziti pravo kolo. user posted image

Je pa fajn, da ima avto tudi možnost daljinskega upravljanja, kar pomeni, da ga lahko sama voziš s komandami in otrok le sedi v njem.

Neposredna povezava do sporočila: 2769
30.6.2011 12:32:37   
KOKICA32
Hvala za info glede akupunkture..bom malo naštudirala.

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 30.6.2011 12:33:42 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
30.6.2011 14:29:19   
PERSIDA
Helo.
A vam povem kaj je bilo najlepšega na včerajšnjem srečanju.Kokicin buuuuuuuuuuuuuuuuušiuser posted image user posted image .Sori kokič ampak jaz sem mogla gledat ,ker si niti malo nisi podobna od prej user posted image No tolko o srečanju,ker jaz kaj dosti časa za čvek res nimamuser posted image .Mogoče čez kakih 10letuser posted image .

tulipan Luka ima danes vročino,ker ima protest,ker ga včeraj nisi prišla pokazat.Lia bo počasi šla v šolo preden bo spoznala marčevsko bandouser posted image .Kar joči se zdajuser posted image .
kamionuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Luka.

Kaj še ? nič pomembnega.Malo prej sem kosila travo,pa sem mogla pobegnit ,ker me je nevihta dobila.Čakam ,da se umiri,da grem po mamoubijalca.user posted image

Aja to sem hotla povedat ,da dva meseca me ne bo naokoli ,ker sem na moooooorjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Mislim,da si Najaa že lase puliuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
30.6.2011 14:56:15   
KOKICA32
Persida, user posted image ! Kako pa misliš, da si nisem niti malo podobna od prej?

Joj, seveda še malo pa šibate. Ja, 2 meseca bo res dolgo! user posted image

Ste imeli točo prejle? So se tako pogovarjali sodelavci, da je v L. toča...user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
30.6.2011 15:12:05   
Najaa
Dan.

Tulipan na mail sem ti poslala vse datume za lune, sam tak. user posted image Jutri pa mal pred 11. štartamo, ne? Upam, da mi bo uspelo, glede na to, da gremo na morje.
Nika je velika ravno toliko kot vsi ostali, se mi zdi. Od kokice trubšča pa ni videt, ker je sedela. Ima pa prelepega! user posted image

Persida, nea hecaj se! user posted image Jaz se morja še nisem čisto nič naužila, ko sem sam šibala v enem dnevu nazaj tak da raaaabim oddih. user posted image

Nika spi na srečo, Tija se dolgočasi, jaz pa spijev kavo in upam, da se ne bo uscal, ker bi šle me tri malo ven. Aja, slišim pa fenomenalno spet od danes! user posted image user posted image Sploh ni blo tak hudo, ven so pa taki kosi leteli, da me je bilo sram pred zdravnico. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
30.6.2011 15:12:57   
Najaa
Sicer pa Persida, tudi če bi bila 2 meseca na morju, imaš priključek od interneta tak da ne bi mela izgovorov za nejavljanje. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
30.6.2011 20:56:48   
KOKICA32
Čer!user posted image

Danes je moj otrok zaspal že ob 20.15h, mogoče je malo krivo tudi vreme in/ali moja spet na novo izmišljena pravljica.user posted image user posted image user posted image

Sedaj kuham govejo juho, ker se mi je zluštalo.user posted image

Spucala sem kopalnico in pomila tla, kaj več pa se mi ne da.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.