Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 21:07:51
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo spočij si. Men je Eva ob pol sedmih jedla in pomoje je bilo tole kar večerno hranjenje. Se mi zdi da ma skoz prej zadnji obrok. No sej samo da se redi in raste moja mala miška. Jaz grem pa mal na kavč potem pa počasi spat. nočko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 21:38:13
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce ko bi vam le lahko povedala tak pa tale forum je čist preveč javen..... ja test je + sam ju3 pokličem G.... otročka si želim še kako sam je mal nenavadna situacija tak da žal ta ne bo moj...... tako sem si želela da bi vam nekega dne na vs glas zakričala veselo novico zdej pa sem čist sploh ne vem kako bom to preživela..... zdej skos mislim na duplo.... takrat sem bila groba do nje zdej sem ji pa poslala ZS ker me zanimajo podrobnosti čebela tud florjan je imel tako obdobje sme mislila da me nima nič rad..... ampak je to minilo hitro in sem že čist pozabla..... mislim, da je to kr mal normalno da se starejši otročki mal umaknejo.... naj hitro mine katjuša - če rabiš kak pogovor, me lahk pokličeš. Upam, da še enkrat vse skupaj premisliš in si mogoče le premisliš in ga obdržiš
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 21:42:43
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ me boli...strgala ga je na milijon koščkov ...ne morem verjeti,kako se je spremenila do mene...zaprla sem se v sobo in samo jokam bš videla, da se bo vse uredilo, in bovse tako kot mora biti.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 21:43:31
|
|
|
|
brkn83
|
grem podtuš in prosti spalnici, ker sem pošteno utrujena. LAhko noč inse tipkamo jutri.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 21:44:25
|
|
|
|
Katjusa
|
punce hvala za vašo podporo res sem vesela, da mi stojite ob strani odločitev je pa mislim, da dokončna o tem ne odločam čist sama
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 21:50:27
|
|
|
|
tanci29
|
čebela-sej bo boš videla da rabite vsi skupaj malo časa da se privadite novemu članu. pri nas erik en teden mene tudi pogledal ni..mimo mene je gledal in vem kako zelo boli to ampak se pol vse poštima in je prav luštno urša-super za lepo preživet popoldne in da ste bla otročka tok pridkana..uau pa kar morje ste že rezervirali...super ste tamika-vsenajlepše in najboljše tvojemu Marinu..vse ostalo si pa že ti tako lepo napisala tako da dodam še en cmokec
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 21:51:14
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša-maš zs ajvy-tud tebi sem ga zadnjič poslala pa ga sedaj ne najdem.a si ga dobila?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 22:04:02
|
|
|
|
Katjusa
|
tanci nič nisem dobila
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 22:04:18
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša a si dobila zs...zdej tud tvojga ne najdem...a men mogoče ne delajo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 22:06:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša a si dobila zs...zdej tud tvojga ne najdem...a men mogoče ne delajo sem ti poslala na zs moj mail
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 22:36:56
|
|
|
|
sjmm
|
mami je kaput...jo neki lover vabi...odpade...sem že izpod tuša in kavček vabi...NOČKO!!! joj, katjuša...še zmer premišljujem o tebi...ne morm verjet...po takih željah...sam res, kakor se bosta odločila ...tako bo sigurno najbolje....samo če se spomnim, kako veliko željo si imela.....naj gre tako kot si želiš....drugače pa veš, kje me ( nas ) najdeš...me smo tvoje, pa če ti je prav al pa ne NOČKO!!!!!!!!!!!! SLADKE SANJE!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 22:52:31
|
|
|
|
tanci29
|
sjmm-tudi tebi sladke sanje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 22:54:00
|
|
|
|
Katjusa
|
punce hvala res.... grem probat mal spat pa bomo videli kaj prenese novo jutro... upam, da vsaj lažjo in pametno odločitev, čeprav možek je že prepričan jst pa itak ne bom nikoli..... lahko noč
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 23:19:42
|
|
|
|
birdy
|
Katjuša, ne vem kaj naj rečem... Res razmisli, naj bo to tudi tvoja odločitev. Mam nekak občutek da ti si za tega otročka, sam nimaš čist nobene podpore. Moraš vedet da boš s svojo odločitvijo živela ti in ne drugi. Če misliš da je splav rešitev, da si prepričana da je to najbolj prav, da boš znala živet z to odločitvijo, potem ga naredi. Drugače pa vseeno še mal razmisli. Vso srečo pri odločitvi
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 6:44:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce hvala za vašo podporo res sem vesela, da mi stojite ob strani odločitev je pa mislim, da dokončna o tem ne odločam čist sama kokerkoli se boš odločila,se boš prav...ampak resno razmisli,ker s tem boš živela do konca življenja...mi je pa hudo,ker vem da kak mesec nazaj bi oba z možem od veselja skakala v luft....pokliči me,ko boš rabila pogovor....ne zapiraj se vase.....tukaj sem/smo zato da si stojimo ob strani.....mislim nate in upam,da se slišiva predno greš v to
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 6:48:49
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro spali smo super,tko da sem super volje .....mali je jedel ob 19.30,naslednjič ob polnoči in ob 5.30 ....bom ga pa čez dan malo več pristavljala,ker mi je čist izpraznil joške
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 6:54:35
|
|
|
|
Čebel@
|
a je imela katera kdaj med dojenjem filing,da ji vleče živčke iz joške?a je to normalno? kako sedaj oblačite tavečje otroke,ko je zjutraj 0,popoldan pa +10? še dajete žabice?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 6:59:35
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Moja nočka katastrofa , otroka na poti v vrtec, jaz pa . čebela jaz jima ne dajem več žabic za v vrtec. Ima body, trenerkico, štumfke in bundo - počasi razmišljam o jakni in tenko kapico. Glede dojenja pa ne poznam takega filinga . Si pa super da si tako lepo vztrajala z dojenjem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 7:26:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Moja nočka katastrofa , otroka na poti v vrtec, jaz pa . čebela jaz jima ne dajem več žabic za v vrtec. Ima body, trenerkico, štumfke in bundo - počasi razmišljam o jakni in tenko kapico. Glede dojenja pa ne poznam takega filinga . Si pa super da si tako lepo vztrajala z dojenjem upam,da se še kaj spočiješ ....a tudi če grejo ven,mu ne dajo pod trenirko žabic?...Hana je že v prehodni jakni in bombažni kapici
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 7:37:10
|
|
|
|
brkn83
|
jutro. Katjuša js sem ti tudi včeraj poslala zs. Upam, da si dobila
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 7:44:08
|
|
|
|
Urša08
|
čebela v ruzaku v vrtcu ima žabice, al mu jih bodo dali gor al ne pa ne vem. Mislim da se odločijo na podlagi temperatur, če bo 10 stopinj in sonček potem najbrž ne , če bo pa okol nule pa ja. Glede počitka pa ne vem, morm resnično stanovanje pospravit. Tko da sem že začela pospravljati. brkn jutro kako si?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 7:50:43
|
|
|
|
brkn83
|
urša - kr uredu, sicer malo utrujeno - včeraj preveč dela. Pa ti?? Vidim, da noč ni bila najboljša - upam,da se ti uspe malo spočiti čez dan
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 7:51:39
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 jutro. Katjuša js sem ti tudi včeraj poslala zs. Upam, da si dobila sem šele zdele videla, da si mi odgovorila. pošiljam ti v mislih sem s tabo.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 9:03:13
|
|
|
|
petrušk_
|
Dobro jutro.... no javljanje po nekaj dneh, tud tastar komp je štrajkal, no zj se je pa zgleda mal spočil....komaj čakam, da dobim novega, da ne bo več teh problemčkov hmmm....da mal povem kaj smo počel včeri....smo šli vsi skupaj v lj na kontrolo za sladkor...sm bla ful pohvaljena in mi ni treba več na kontrolo sam še pol leta po porodu, na kontrolo, da mi nebi slučajno kaj ostalo.....pol smo šli za evo supergice v Geox kupit - take z lučkam , pa po plenice v milerja, pa za babyfon pogledat v BC, bom kr aventa vzela unga z vibro.....kolumbo kako se pa obnese vaš TOMY??? zj vas morm it pa prebrat pa mal pokomentirat......
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 9:12:17
|
|
|
|
Čebel@
|
še 1 : kok se mi splača kupit take platnene supergice? ali bi mogla poleg teh platnenih glih tko še take vzet?: kaj mislite?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?