|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
22.3.2011 21:07:51   
Urša08
Kolumbo spočij si.

Men je Eva ob pol sedmih jedla in pomoje je bilo tole kar večerno hranjenje. Se mi zdi da ma skoz prej zadnji obrok. No sej samo da se redi in raste moja mala miška. Jaz grem pa mal na kavč potem pa počasi spat.

nočko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
22.3.2011 21:38:13   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce ko bi vam le lahko povedala tak pa tale forum je čist preveč javen..... ja test je + sam ju3 pokličem G.... otročka si želim še kako sam je mal nenavadna situacija tak da žal ta ne bo moj...... tako sem si želela da bi vam nekega dne na vs glas zakričala veselo novico zdej pa sem čist user posted image user posted image user posted image user posted image sploh ne vem kako bom to preživela..... zdej skos mislim na duplo....user posted image user posted image user posted image takrat sem bila groba do nje zdej sem ji pa poslala ZS ker me zanimajo podrobnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

čebelauser posted image user posted image user posted image user posted image tud florjan je imel tako obdobje sme mislila da me nima nič rad..... ampak je to minilo hitro in sem že čist pozabla..... mislim, da je to kr mal normalno da se starejši otročki mal umaknejo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj hitro mine

katjuša - če rabiš kak pogovor, me lahk pokličeš. Upam, da še enkrat vse skupaj premisliš in si mogoče le premisliš in ga obdržiš

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
22.3.2011 21:42:43   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image  me boli...strgala ga je na milijon koščkovuser posted image user posted image user posted image ...ne morem verjeti,kako se je spremenila do mene...zaprla sem se v sobo in samo jokamuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bš videla, da se bo vse uredilo, in bovse tako kot mora biti.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
22.3.2011 21:43:31   
brkn83
grem podtuš in prosti spalnici, ker sem pošteno utrujena.

LAhko noč inse tipkamo jutri.
user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
22.3.2011 21:44:25   
Katjusa
punce hvala za vašo podporo res sem vesela, da mi stojite ob strani user posted image user posted image user posted image user posted image odločitev je pa mislim, da dokončna o tem ne odločam čist samauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
22.3.2011 21:50:27   
tanci29
čebela-sej bo boš videla da rabite vsi skupaj malo časa da se privadite novemu članu. pri nas erik en teden mene tudi pogledal ni..mimo mene je gledal in vem kako zelo boli to ampak se pol vse poštima in je prav luštnouser posted image user posted image user posted image

urša-super za lepo preživet popoldne in da ste bla otročka tok pridkana..uau pa kar morje ste že rezervirali...super ste

tamika-vsenajlepše in najboljše tvojemu Marinu..vse ostalo si pa že ti tako lepo napisala tako da dodam še en cmokec

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
22.3.2011 21:51:14   
tanci29
katjuša-maš zs

ajvy-tud tebi sem ga zadnjič poslala pa ga sedaj ne najdem.a si ga dobila?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
22.3.2011 22:04:02   
Katjusa
tanci user posted image user posted image user posted image nič nisem dobila

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
22.3.2011 22:04:18   
tanci29
katjuša a si dobila zs...zdej tud tvojga ne najdem...a men mogoče ne delajouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
22.3.2011 22:06:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

katjuša a si dobila zs...zdej tud tvojga ne najdem...a men mogoče ne delajouser posted image

sem ti poslala na zs moj mail

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
22.3.2011 22:36:56   
sjmm
mami je kaput...jo neki lover vabi...odpade...sem že izpod tuša in kavček vabi...NOČKO!!!

joj, katjuša...še zmer premišljujem o tebi...ne morm verjet...po takih željah...sam res, kakor se bosta odločila ...tako bo sigurno najbolje....samo če se spomnim, kako veliko željo si imela.....naj gre tako kot si želiš....drugače pa veš, kje me ( nas ) najdeš...me smo tvoje, pa če ti je prav al pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOČKO!!!!!!!!!!!! SLADKE SANJE!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
22.3.2011 22:52:31   
tanci29
sjmm-tudi tebi sladke sanje

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
22.3.2011 22:54:00   
Katjusa
punce hvala res.... grem probat mal spat pa bomo videli kaj prenese novo jutro... upam, da vsaj lažjo in pametno odločitev, čeprav možek je že prepričan jst pa itak ne bom nikoli..... user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
22.3.2011 23:19:42   
birdy
Katjuša, ne vem kaj naj rečem...user posted image  Res razmisli, naj bo to tudi tvoja odločitev. Mam nekak občutek da ti si za tega otročka, sam nimaš čist nobene podpore. Moraš vedet da boš s svojo odločitvijo živela ti in ne drugi. Če misliš da je splav rešitev, da si prepričana da je to najbolj prav, da boš znala živet z to odločitvijo, potem ga naredi. Drugače pa vseeno še mal razmisli. 
Vso srečo pri odločitvi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
23.3.2011 6:44:35   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce hvala za vašo podporo res sem vesela, da mi stojite ob strani user posted image user posted image user posted image user posted image odločitev je pa mislim, da dokončna o tem ne odločam čist samauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kokerkoli se boš odločila,se boš prav...ampak resno razmisli,ker s tem boš živela do konca življenja...mi je pa hudo,ker vem da kak mesec nazaj bi oba z možem od veselja skakala v luft....pokliči me,ko boš rabila pogovor....ne zapiraj se vase.....tukaj sem/smo zato da si stojimo ob strani.....mislim nate in upam,da se slišiva predno greš v touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
23.3.2011 6:48:49   
Čebel@
jutro

user posted image

spali smo super,tko da sem super voljeuser posted image user posted image user posted image .....mali je jedel ob 19.30,naslednjič ob polnoči in ob 5.30user posted image user posted image user posted image ....bom ga pa čez dan malo več pristavljala,ker mi je čist izpraznil joškeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
23.3.2011 6:54:35   
Čebel@
user posted image a je imela katera kdaj med dojenjem filing,da ji user posted image  vleče živčke iz joške?a je to normalno?

user posted image  kako sedaj oblačite tavečje otroke,ko je zjutraj 0,popoldan pa +10? še dajete žabice?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
23.3.2011 6:59:35   
Urša08
jutro

Moja nočka katastrofa user posted image , otroka na poti v vrtec, jaz pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

čebela jaz jima ne dajem več žabic za v vrtec. Ima body, trenerkico, štumfke in bundo - počasi razmišljam o jakni in tenko kapico. Glede dojenja pa ne poznam takega filingauser posted image user posted image user posted image . Si pa super da si tako lepo vztrajala z dojenjemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
23.3.2011 7:26:49   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Moja nočka katastrofa user posted image , otroka na poti v vrtec, jaz pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

čebela jaz jima ne dajem več žabic za v vrtec. Ima body, trenerkico, štumfke in bundo - počasi razmišljam o jakni in tenko kapico. Glede dojenja pa ne poznam takega filingauser posted image user posted image user posted image . Si pa super da si tako lepo vztrajala z dojenjemuser posted image user posted image user posted image

upam,da se še kaj spočiješuser posted image user posted image user posted image ....a tudi če grejo ven,mu ne dajo pod trenirko žabic?...Hana je že v prehodni jakni in bombažni kapiciuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
23.3.2011 7:37:10   
brkn83
jutro.

Katjuša js sem ti tudi včeraj poslala zs. Upam, da si dobila

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
23.3.2011 7:44:08   
Urša08
čebela v ruzaku v vrtcu ima žabice, al mu jih bodo dali gor al ne pa ne vem. Mislim da se odločijo na podlagi temperatur, če bo 10 stopinj in sonček potem najbrž ne , če bo pa okol nule pa ja. Glede počitka pa ne vem, morm resnično stanovanje pospravit. Tko da sem že začela pospravljati.

brkn jutrouser posted image kako si?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
23.3.2011 7:50:43   
brkn83
urša - kr uredu, sicer malo utrujeno - včeraj preveč dela. Pa ti?? Vidim, da noč ni bila najboljša - upam,da se ti uspe malo spočiti čez dan

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
23.3.2011 7:51:39   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

jutro.

Katjuša js sem ti tudi včeraj poslala zs. Upam, da si dobila

sem šele zdele videla, da si mi odgovorila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v mislih sem s tabo.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
23.3.2011 9:03:13   
petrušk_
Dobro jutro....

no javljanje po nekaj dneh, tud tastar komp je štrajkal, no zj se je pa zgleda mal spočil....komaj čakam, da dobim novega, da ne bo več teh problemčkovuser posted image user posted image

hmmm....da mal povem kaj smo počel včeri....smo šli vsi skupaj v lj na kontrolo za sladkor...sm bla ful pohvaljena in mi ni treba več na kontrolouser posted image user posted image user posted image sam še pol leta po porodu, na kontrolo, da mi nebi slučajno  kaj ostalo.....pol smo šli za evo supergice v Geox kupit - take z lučkamuser posted image user posted image user posted image , pa po plenice v milerja, pa za babyfon pogledat v BC, bom kr aventa vzela unga z vibro.....kolumbo kako se pa  obnese vaš TOMY???

zj vas morm it pa prebrat pa mal pokomentirat......

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
23.3.2011 9:12:17   
Čebel@
še 1 user posted image :
kok se mi splača kupit take platnene supergice?
user posted image

ali bi mogla poleg teh platnenih glih tko še take vzet?:

user posted image

kaj mislite?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?