Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 7:35:57
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo včerajšna večerna že na broju , bRANDOTOVA LUKEOVA ŠE SPIJO BRKN DOBRO JUTRO dobrojutro tudi tebi. Joj a veš da sem te pogrešala takole zgodaj zjutraj.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 7:47:46
|
|
|
|
brkn83
|
kako se vam zdijo, kateri so vam najbolj všeč.
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2011 7:52:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2011 7:58:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 8:07:30
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BRKN odvisno za kam jih rabiš.....čist spodje bi jst takoj izločila, ker so zdej bl in predzadbje....tudi prve so zlo podobne, sam odvisno kaj maš rajš - trakce al biserčke.....ta drugi so pa za pod večerno obleko ja sej druge bi imela za obleko za na poroko. Drugače od ostalih pa iščem ene tak bol za vsakdan
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 8:07:57
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo jst pičim, ker se morm skidat od doma, da si zrihtam nohte, predn bo spet gužva čaooooooo fajn zrihtaj. čao
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 9:12:20
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro jaz pri zajterku,mali pančka,pupa v vrtcu,ati se je pa zgubil(verjetno je šel na kavo) ....ponoči smo super spali:mali je jedel na 3,4 ure ...eno rundo sem ga prav čakala,ker mi je joška puščala ....zjutraj je ob 7.00 jedel,ati je vmes Hano oblekel,pol je pa Hani meni pomagala ga umiti in previti,pol pa via vrtec .....pa ko je jedel,ga je skos božala po glavici
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 9:17:09
|
|
|
|
Čebel@
|
brkn.....kakšno obleko boš sedaj imela na poroki?...meni so tadrugi full hudi,ampak res za k elegantni obleki...izberi si pa čevlje(in peto) da ti bo udobno in da te noge po 24tih urah ne bojo preveč bolele...no sej se lahko tudi na zabavi preobuješ ....za vsakdan imam pa jaz gladiatorke podobne kot so na tretji sliki(no malo drugačne-isti princip) vidim da ste ga žurale ....ajde,tam pri muski me izgubite(beri:sem premlada ),pri Bevery Hillsu se pa najdemo .....kolumbo:letnik 85
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 9:33:27
|
|
|
|
TAMIKA3
|
NA DANAŠNJI DAN PRED 9 LETI SEM OBČUTILA NA SVOJIH PRSIH NEKAJ MEHKEGA, TOPLEGA ... NEKAJ NOVEGA - POSTALA SEM MAMICA PREKRASNEMU, POPOLNEMU MALEMU FANTKU, KI SVA GA POIMENOVALA MARIN. VSE NAJBOLJŠE DRAGI MOJ PRVOROJENEC!! ŽELIMO TI, DA BI V ŽIVLJENJU DOSEGEL VSE TISTO, KAR SI ZASTAVIŠ IN ZAŽELIŠ OSTANI ŠE NAPREJ TAKO PRIDEN, USPEŠEN IN VESEL FANT IN USLUŽEN VELIKI BRATEC PONOSNA MAMI & ATI ter bratci TIAN, MAI in TRISTAN
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 22.3.2011 9:44:10 >
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 9:40:42
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 NA DANAŠNJI DAN PRED 9 LETI SEM OBČUTILA NA SVOJIH PRSIH NEKAJ MEHKEGA, TOPLEGA ... NEKAJ NOVEGA - POSTALA SEM MAMICA PREKRASNEMU, POPOLNEMU MALEMU FANTKU, KI SVA GA POIMENOVALA MARIN. VSE NAJBOLJŠE DRAGI MOJ PRVOROJENEC!! ŽELIMO TI, DA BI V ŽIVLJENJU DOSEGEL VSE TISTO, KAR SI ZASTAVIŠ IN ZAŽELIŠ OSTANI ŠE NAPREJ TAKO PRIDEN, USPEŠEN IN VESEL FANT IN USLUŽEN VELIKI BRATEC PONOSNA MAMI & ATI ter bratci TIAN, MAI in TRISTAN http://www.youtube.com/watch?v=BZdEDNpRihc iskrene čestitke Marinu ob nejgovem osebnem prazniku. Pa tudi mamici iskrene čestitke
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 9:43:29
|
|
|
|
brkn83
|
čebela - sicer imam nagledano eno obleko v kombinacije črno-bela-siva. Bom še mal pogledala preden jo bom kupla. Sem pa slučajn čevlje našla, pa me je mal zanimalo kaj menite o njih. Tale tvoj Gal je pa res ful priden fant . Pa seveda super za dojenje.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 9:45:24
|
|
|
|
brkn83
|
Aja drugače pa po vsej verjetnosti gremo v četrtek popoldan malo v Ljubljano v BTC pogledati, če kakšno fajn obleko najdem za poroko - a ve katera za kakšno super trgovino z malo bolj fensi oblekami. Če ima pa katera ki je tam blizu doma čas za kako kavo pa se naj javi.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 10:22:07
|
|
|
|
sjmm
|
dan! ne nismo nč dolg spali, čeprav smo ponočevali...smo že iz šopinga, zdele nas morijo eni šupki iz Pirsa....tak d grem može pomagat se jih znebit, da pičimo na sonček...dons sm neki na krilih...najbrž zarad Brandona k je doma
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2011 13:01:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.3.2011 13:02:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 14:03:16
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 NA DANAŠNJI DAN PRED 9 LETI SEM OBČUTILA NA SVOJIH PRSIH NEKAJ MEHKEGA, TOPLEGA ... NEKAJ NOVEGA - POSTALA SEM MAMICA PREKRASNEMU, POPOLNEMU MALEMU FANTKU, KI SVA GA POIMENOVALA MARIN. VSE NAJBOLJŠE DRAGI MOJ PRVOROJENEC!! ŽELIMO TI, DA BI V ŽIVLJENJU DOSEGEL VSE TISTO, KAR SI ZASTAVIŠ IN ZAŽELIŠ OSTANI ŠE NAPREJ TAKO PRIDEN, USPEŠEN IN VESEL FANT IN USLUŽEN VELIKI BRATEC PONOSNA MAMI & ATI ter bratci TIAN, MAI in TRISTAN http://www.youtube.com/watch?v=BZdEDNpRihc iskrene čestitke Marinu ob nejgovem osebnem prazniku. Pa tudi mamici iskrene čestitke SE PRIDRUŽEJEMO LEPIM ČESTITKAM OB ROJSTNEM DNEVU TVOJEMU TA NAJVEČJEMU PRINCU, TAMIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 15:40:48
|
|
|
|
Čebel@
|
vidim,da je zatišje-upam,da uživate na sončku ...Hana in ati sta šla glihkar ven ....Gal je previt in sit in pančka pred šipo na toplem .....komaj čakam,da bova šla lahko ven
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 16:20:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 NA DANAŠNJI DAN PRED 9 LETI SEM OBČUTILA NA SVOJIH PRSIH NEKAJ MEHKEGA, TOPLEGA ... NEKAJ NOVEGA - POSTALA SEM MAMICA PREKRASNEMU, POPOLNEMU MALEMU FANTKU, KI SVA GA POIMENOVALA MARIN. VSE NAJBOLJŠE DRAGI MOJ PRVOROJENEC!! ŽELIMO TI, DA BI V ŽIVLJENJU DOSEGEL VSE TISTO, KAR SI ZASTAVIŠ IN ZAŽELIŠ OSTANI ŠE NAPREJ TAKO PRIDEN, USPEŠEN IN VESEL FANT IN USLUŽEN VELIKI BRATEC PONOSNA MAMI & ATI ter bratci TIAN, MAI in TRISTAN vse naj naj tudi od nas. zdravja in veselja ti želimo tebi draga mami pa kapo dol k vedno tak lepo skrbiš za svoje sončke in ti želim da bi bila lahko vedno najponosnejša mamica na svetu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 16:25:12
|
|
|
|
Katjusa
|
Ka sem jst včeraj zamudila babe ste kr brez mene žurale kolumbo tale tvoja je pa res mal smotana dej jo ti kr k meni pošl...... si me nasmejala prav lepo:).... sem v eni situaciji o kateri pač nebi tle pisala in zato upam, da ne bo nič in da je res sam pozabla pridet al pa da je tik pred vrati.... mal mi je čudno k sem imala že prejšni teden takrat k sme jo pričakovala mali izcedek in zdej zakrvavim če grem na veliko potrebo in se preveč mučim no tako je bilo tud pri benjaminu jst pa še vedno upam da ni in da pride.... kolk dni po sexu bi test pokazal?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 16:25:28
|
|
|
|
rebeka84
|
oj! vsak dan se spravim kaj napisat, pa me vedno preženejo... Marin vse najboljše za rojstni dan! Čebela a imaš dovolj mleka? sem brala da si imela Gala veliko na prsih. Tudi pri meni je bilo na začetku tako. Komaj čakam slikice! Kolumbo šele zdaj ti odgovorim na vprašanje kako ... Krčki izginjajo, zato tudi več spi, čeprav mu posteljica še vedno ni ljuba. Velik je, vsaj meni se zdi. Zelooo rad se smeji, Uroš se pol toliko ni smejal ko je bil . Evo že joka, lakota... Bom juti kakšno novo slikico gor dala. Danes smo bili na kar dolgem sprehodu, Matej full uživa v vozičku, Uroš pa seveda na kolesu, brez njega nikamor več ne gremo. Hvala Bogu za lepo vreme, pa smo ga le dočakali. Uroš se mi je obesil na hrbet, mi ne pusti več pisat. Lepo se imejte!!!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 16:26:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ vidim,da je zatišje-upam,da uživate na sončku ...Hana in ati sta šla glihkar ven ....Gal je previt in sit in pančka pred šipo na toplem .....komaj čakam,da bova šla lahko ven mi smo komaj prišli..... smo se pa ustavili kr mal na igralih pred vrtcem.... zdej čakam da ati pokliče in pove če bomo kupli motor al ne (ga je šel še on pogladat) potem pa gremo po pleničke....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 16:36:52
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.....krvni test po moje kar hitro pokaže rebeka....ja,full imam mleka-mali res pridno je upam,da tako ostane .....sva se pa na začetku dojila po uro in pol,ker sem mu malo pustila crklat,zdej pa poje v pol ure
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 17:02:44
|
|
|
|
Katjusa
|
motor odpade jah no če je presodil da ni vredu pač bolje, da na kupiva bova pa mal kasneje kej drugaga.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 17:11:24
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 oj! vsak dan se spravim kaj napisat, pa me vedno preženejo... Marin vse najboljše za rojstni dan! Čebela a imaš dovolj mleka? sem brala da si imela Gala veliko na prsih. Tudi pri meni je bilo na začetku tako. Komaj čakam slikice! Kolumbo šele zdaj ti odgovorim na vprašanje kako ... Krčki izginjajo, zato tudi več spi, čeprav mu posteljica še vedno ni ljuba. Velik je, vsaj meni se zdi. Zelooo rad se smeji, Uroš se pol toliko ni smejal ko je bil . Evo že joka, lakota... Bom juti kakšno novo slikico gor dala. Danes smo bili na kar dolgem sprehodu, Matej full uživa v vozičku, Uroš pa seveda na kolesu, brez njega nikamor več ne gremo. Hvala Bogu za lepo vreme, pa smo ga le dočakali. Uroš se mi je obesil na hrbet, mi ne pusti več pisat. Lepo se imejte!!! Rebeka super da krcki izginjajo,upam,da cist minejo...fajn da ste bili na sprehodu ,mi bomo danes sli pogledat en vozicek da bom lahko oba peljala,kker jaz drugace ne morem it na sprehod z obema...kako gres pa ti???uros se pelje na kolesu?kaksnem pa?moj mihailo je tako zivahen bog ne daj da bi ga se na kolo dala in zraven sonjo mela v vozicku... tak da bomo vedno sli z vozickom na dolgi sprehod do igrisca (travnatega in zagrajenega-kar je zelo pomembno za mihaila )in se bo tam zdivjal ,potem pa nazaj varno v vozicku...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 22.3.2011 17:14:58
|
|
|
|
MIHAILO
|
Katjusa tebi sem se odgovor dolzna...ja mihailo tudi hodi ce grem sama z njim in ga za rokoico drzim ,vcasih pojamra da ne more vec ampak dosti prehodi...je pa zelo zivahen in ne upam reskirat da grem na sprehod pa da mam se vozicek zraven...kjer se mi bo zdelo varno ga bom tudi kaj ven dala in bova hodila ,samo njega je res treba trdno za rokico drzat ,ce ne uide,tece itd...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Novoletni prazniki – za skrb in za veseljeNekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?