|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
23.3.2011 9:13:29   
Čebel@
petrušk.....user posted image user posted image user posted image  za cuker

mali je sit,umit,previt in zadovoljen v posteljiciuser posted image user posted image user posted image .....mami pa končno zajterkuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
23.3.2011 9:38:13   
Čebel@
sjmm......za tvojga Majkijauser posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
23.3.2011 9:41:37   
brkn83
čebela - nik ima zdej superge, ampak mu bom kupla še one platnene. Se mi zdi da mu je poleti preveč vroče potem v onih supergah.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
23.3.2011 9:48:55   
brkn83
user posted image user posted image user posted image user posted image  a pozna kdo koga ki lektorira magistrske naloge, pa seveda da ni preveč drag???????????Namreč agencije imajo katastrofalne cene

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
23.3.2011 9:57:48   
sjmm
dan!

nočka kr fajn, sva se zju3 crkljala do pol9h v postelji...se mu kr ni dalo vstat...se je stiskal ...je blo lušno...mi je reku...ti, bučica, ti, moja...sm se skor polulala od smeha

katjuša...ful mislim nate in, če smem povedat zlo direkt in odkrito...jz mam občutek, da boš splav kr zelo obžalovala, ker se spomnim, da sta si oba, še posebej pa ti želela še enga otročka in zdej bi bli glih fina en za drugim...pol sta pa frej....moj sploh pomislil ni d bi imeli še četrtega...je bil u bistvu samo moja želja, sam po večih pogovorih smo ga kr nardiluser posted image ...no, da ne bom preveč pametovala...srečno in en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...user posted image user posted image user posted image user posted image za vrtec!! kaj ste pa ponoči špičiliuser posted image

čebel@...kok je pridkan tvoj bejbiuser posted image user posted image ..po moje bo rabla zdej ta toplejše....sej je zju3 še kr hladnouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
   [Brisano sporočilo]
23.3.2011 10:03:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1881
   [Brisano sporočilo]
23.3.2011 10:10:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1882
23.3.2011 10:19:16   
Čebel@
une "tatople" najkice ji bova kar 1 št. večje vzela,pol za prehod bom pa kaj takega raje:

user posted image

odprti sandali tudi pri nas ne pridejo v poštev,ker bojo čist črni nohti k je štorastauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
23.3.2011 10:23:40   
Čebel@
kolumbo....vem da je Maj čist na kroksice mahnjen-a se mu noga notr kej poti?bi mogle bit originalne da se nebi potila noga,ali so lahko recimo iz Deishmana?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
23.3.2011 10:41:09   
rebeka84
oj!

čebela jaz imam tak občutek, ko nimam več mleka in imam čist prazno zizo.

katjuša tudi meni ne greš z glave, sem že včeraj prebrala, da si nosečka. upam, da še malo premisliš pred zadnjo odločitvijo, saj si si vendar zelo želela zanositi. user posted image user posted image user posted image

danes sva z Matejem slabo spala, ima zamašen nosek. a ima katera doma inhalator? kje ste ga kupile?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
23.3.2011 10:42:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

oj!

se mi je zdelo da je touser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
23.3.2011 10:49:29   
sjmm
mi2 sva mau poštimala po stanvanju, ene cote se sušijo, druge perejo in jih bova šla kr na zrak obesit

dons upam, da končno pridem do Občine za tisti osebno

kaj kej kuhate???

naš se zdele baše z Leibneiz piškoti in jabolčkom...pol pa greva na zrak...prov lušn zgleda user posted image user posted image

čebelcv....mene je neki čudno stresalo..kot bi me elektrika, ko je že spraznil zalogeuser posted image

no, zdej sam še pomivlca zašaltam, sem čakala na Majkijevo posodico, pa mau se zrihtava in pičiva vn

kuhala bom pa moje kr eno golaževo omako z zelenjavo, zravn pa pečeno polento in zeleno solatko s koruzo in kalčki

aja, pa d ne pozabim povedat...sva s princesko včeri na brzake najdle superge na superge.si...k so mi ene reklame poslal...SPLOH NISM MOGLA VERJET...V 10 MINUTAH SVA NAROČILE...PA TO MI DELI...SEJ NE VEM KERA JE BLA BOL HEPIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
23.3.2011 10:49:45   
rebeka84
user posted image Danes je Matej star 2 meseca...user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
23.3.2011 10:50:05   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image

iiiiiiiiiiiii, že na slikci so mu ble fuuul všečuser posted image user posted image user posted image

naš Majki in mkvin...to ti je USODNA PRIVLAČNOSTuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
23.3.2011 10:51:19   
rebeka84

oj!

ne obupaj! več kot ga boš pristavljala več se bo mleka delalo...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
23.3.2011 10:51:29   
sjmm

user posted image Danes je Matej star 2 meseca...user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

KAKA SRČKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ful sta velika ...oba!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
23.3.2011 10:53:06   
birdy
Pri men pa ni bilo tko k sem mela premal mleka. Špikal me je tud k sem bila polna mleka, joške so se očitno navajale. Po kakem mescu je pa čist nehal.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
23.3.2011 10:53:30   
rebeka84
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

user posted image

iiiiiiiiiiiii, že na slikci so mu ble fuuul všečuser posted image user posted image user posted image

naš Majki in mkvin...to ti je USODNA PRIVLAČNOSTuser posted image user posted image

kje jih prodajajo???

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
23.3.2011 10:54:54   
Čebel@
pijem čaj za dojenjeuser posted image user posted image

sjmm....jaz ne vem kaj bo za kosilo,ker tašča kuhauser posted image ....user posted image user posted image user posted image  za nakup superg-ziher si je hude izbralauser posted image user posted image user posted image .....uživajta še namesto naju na sončkuuser posted image user posted image user posted image

rebeka...jaz imam inhalator-mi je pa petrušk dala link,tko da ti prav veliko ne znam pomagatuser posted image .......o že 2 mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image .......kok sta luštnauser posted image user posted image ........pa tok sta si podobnauser posted image user posted image user posted image

grem iskat kabel od fotkiča,da vam lahko Gala pokažemuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
23.3.2011 10:55:36   
Čebel@

oj!

ne obupaj! več kot ga boš pristavljala več se bo mleka delalo...user posted image

ne mislim še obupatuser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
23.3.2011 10:57:15   
Čebel@

kje jih prodajajo???

Deishman-19.90€

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
23.3.2011 11:06:28   
petrušk_
grem kr malo mešano....upam, da bo vse skupaj imelo kakšen smisel, ker mislim, da sem ostala na nekje 65 straniuser posted image user posted image

tamika user posted image user posted image user posted image  za tvoje fante za osvojena priznanja in seveda VSE NAJ NAJ marinu za rojstni dan.....ne dvomim, da ste lepo praznovali.....lepe slikce na FB

kolumbo...ne jo nism dala v vrtec, kao da jo ornk pocajtam, daneha kašljat in jo lahko cepim.....heheh....you wish....kljub temu da je doma je začela spet neki kašljat....mah....kako pa je pr vas...kakšna reakcija na cepljenje???je vse ok??

ja tele tvoje roke....bohved kaj je to...maš kak drug prašek za posodo pomivat alpa za tuširat kej???
si probala justovo kremo za noge?? ti pošljem če češ v enem lončku tolk da sprobaš????

sj u nedeljo sm te klicala pa se ne javljašuser posted image user posted image user posted image  hehehe...upam, da ste užival na razvajanju

sjmm   tazadn cajt da  si jih mal postrojila in da ti pomagajo....si še premlada da bi te čist izželi mulčki....kr tako naprej....
wauuuuuu kakšna velika obletnica...user posted image user posted image user posted image

tanči...sm zasledila, da te more sjmm pocukat če bo kej u HN kupovala....se lohk še jst uštulim k smo sobico za evo gledal???uno k se lohk z usnjeno pojstlo kombinira....user posted image user posted image user posted image

čebela....super, da je gal tolk priden....hana bo pa tud si opomogla...mene to še čaka....sj veš zj so mele bejbe 100 % pozornost zj pa eni fantički neki zravn, k so skoz pr mamicah v naročkuuser posted image user posted image user posted image

brkn....res hudo k tko pedenčkaš svoj vrt....jst mam tud 1001 idejo...sam kaj k bi rabla ene 5 jurjov da bi lohk vse zrealizirala..user posted image user posted image
res maš fine ideje....jst morm letos na teraso spet nasadit začimbice, da jih hodim kar direkt tja rezat....to mi je res hudooooooooo

ostalo mam pa na vrtu...sm si priborila cca 10x7m...da nasadim svoje...paprike, paradižnik, melancane, kumare, bučke, pa še kej...ostalo čebula krompir, korenje, koleraba, pesa pa tako ma pa taščica načezuser posted image user posted image user posted image

tole zaenkrat pol pa naprej....šibam kuhat, da bova z malčico kej jedle

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
23.3.2011 11:48:56   
petrušk_
evo, tole smo včeri kupl za našo miško :)))

[img]user posted image [/img]

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
23.3.2011 11:55:51   
Urša08
helov

Jaz sem kot prerojena sva z Evo dve uri šetkali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ona še spi v vozku jaz sem vas mogla pa mal pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image . Mam željo it v vrtec kar z vozkom po tamaledva sam me je mal strah kako bo Žiga hodil do domauser posted image bom vidla če bo korajža user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
23.3.2011 11:57:42   
Urša08
čebela kateri čaj za dojenje piješ? Jaz mam od tekane in od dm in sta mi oba ful dobra, morm sigurno ene 4 na dan spiuser posted image user posted image user posted image Aja pa ne obupat bo šlo dojenje boš vidla, teb se sedaj šele dela mleko tko da kar vztrajajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
BLOG: Spomini na božič nekoč
Oblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo pozn...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?