Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 9:13:29
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk..... za cuker mali je sit,umit,previt in zadovoljen v posteljici .....mami pa končno zajterk
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 9:38:13
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm......za tvojga Majkija
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 9:41:37
|
|
|
|
brkn83
|
čebela - nik ima zdej superge, ampak mu bom kupla še one platnene. Se mi zdi da mu je poleti preveč vroče potem v onih supergah.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 9:48:55
|
|
|
|
brkn83
|
a pozna kdo koga ki lektorira magistrske naloge, pa seveda da ni preveč drag???????????Namreč agencije imajo katastrofalne cene
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 9:57:48
|
|
|
|
sjmm
|
dan! nočka kr fajn, sva se zju3 crkljala do pol9h v postelji...se mu kr ni dalo vstat...se je stiskal ...je blo lušno...mi je reku...ti, bučica, ti, moja...sm se skor polulala od smeha katjuša...ful mislim nate in, če smem povedat zlo direkt in odkrito...jz mam občutek, da boš splav kr zelo obžalovala, ker se spomnim, da sta si oba, še posebej pa ti želela še enga otročka in zdej bi bli glih fina en za drugim...pol sta pa frej....moj sploh pomislil ni d bi imeli še četrtega...je bil u bistvu samo moja želja, sam po večih pogovorih smo ga kr nardil ...no, da ne bom preveč pametovala...srečno in en kup urša... za vrtec!! kaj ste pa ponoči špičili čebel@...kok je pridkan tvoj bejbi ..po moje bo rabla zdej ta toplejše....sej je zju3 še kr hladno
|
|
[Brisano sporočilo] 23.3.2011 10:03:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.3.2011 10:10:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 10:19:16
|
|
|
|
Čebel@
|
une "tatople" najkice ji bova kar 1 št. večje vzela,pol za prehod bom pa kaj takega raje: odprti sandali tudi pri nas ne pridejo v poštev,ker bojo čist črni nohti k je štorasta
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 10:23:40
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo....vem da je Maj čist na kroksice mahnjen-a se mu noga notr kej poti?bi mogle bit originalne da se nebi potila noga,ali so lahko recimo iz Deishmana?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 10:41:09
|
|
|
|
rebeka84
|
oj! čebela jaz imam tak občutek, ko nimam več mleka in imam čist prazno zizo. katjuša tudi meni ne greš z glave, sem že včeraj prebrala, da si nosečka. upam, da še malo premisliš pred zadnjo odločitvijo, saj si si vendar zelo želela zanositi. danes sva z Matejem slabo spala, ima zamašen nosek. a ima katera doma inhalator? kje ste ga kupile?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 10:42:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 oj! čebela jaz imam tak občutek, ko nimam več mleka in imam čist prazno zizo. se mi je zdelo da je to
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 10:49:29
|
|
|
|
sjmm
|
mi2 sva mau poštimala po stanvanju, ene cote se sušijo, druge perejo in jih bova šla kr na zrak obesit dons upam, da končno pridem do Občine za tisti osebno kaj kej kuhate??? naš se zdele baše z Leibneiz piškoti in jabolčkom...pol pa greva na zrak...prov lušn zgleda čebelcv....mene je neki čudno stresalo..kot bi me elektrika, ko je že spraznil zaloge no, zdej sam še pomivlca zašaltam, sem čakala na Majkijevo posodico, pa mau se zrihtava in pičiva vn kuhala bom pa moje kr eno golaževo omako z zelenjavo, zravn pa pečeno polento in zeleno solatko s koruzo in kalčki aja, pa d ne pozabim povedat...sva s princesko včeri na brzake najdle superge na superge.si...k so mi ene reklame poslal...SPLOH NISM MOGLA VERJET...V 10 MINUTAH SVA NAROČILE...PA TO MI DELI...SEJ NE VEM KERA JE BLA BOL HEPI
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 10:49:45
|
|
|
|
rebeka84
|
Danes je Matej star 2 meseca...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 10:50:05
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm......za tvojga Majkija iiiiiiiiiiiii, že na slikci so mu ble fuuul všeč naš Majki in mkvin...to ti je USODNA PRIVLAČNOST
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 10:51:19
|
|
|
|
rebeka84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 oj! čebela jaz imam tak občutek, ko nimam več mleka in imam čist prazno zizo. se mi je zdelo da je to ne obupaj! več kot ga boš pristavljala več se bo mleka delalo...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 10:51:29
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Danes je Matej star 2 meseca... KAKA SRČKA pa ful sta velika ...oba!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 10:53:06
|
|
|
|
birdy
|
Pri men pa ni bilo tko k sem mela premal mleka. Špikal me je tud k sem bila polna mleka, joške so se očitno navajale. Po kakem mescu je pa čist nehal.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 10:53:30
|
|
|
|
rebeka84
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm......za tvojga Majkija iiiiiiiiiiiii, že na slikci so mu ble fuuul všeč naš Majki in mkvin...to ti je USODNA PRIVLAČNOST kje jih prodajajo???
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 10:54:54
|
|
|
|
Čebel@
|
pijem čaj za dojenje sjmm....jaz ne vem kaj bo za kosilo,ker tašča kuha .... za nakup superg-ziher si je hude izbrala .....uživajta še namesto naju na sončku rebeka...jaz imam inhalator-mi je pa petrušk dala link,tko da ti prav veliko ne znam pomagat .......o že 2 meseca .......kok sta luštna ........pa tok sta si podobna grem iskat kabel od fotkiča,da vam lahko Gala pokažem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 10:55:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 oj! čebela jaz imam tak občutek, ko nimam več mleka in imam čist prazno zizo. se mi je zdelo da je to ne obupaj! več kot ga boš pristavljala več se bo mleka delalo... ne mislim še obupat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 10:57:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 kje jih prodajajo??? Deishman-19.90€
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 11:06:28
|
|
|
|
petrušk_
|
grem kr malo mešano....upam, da bo vse skupaj imelo kakšen smisel, ker mislim, da sem ostala na nekje 65 strani tamika za tvoje fante za osvojena priznanja in seveda VSE NAJ NAJ marinu za rojstni dan.....ne dvomim, da ste lepo praznovali.....lepe slikce na FB kolumbo...ne jo nism dala v vrtec, kao da jo ornk pocajtam, daneha kašljat in jo lahko cepim.....heheh....you wish....kljub temu da je doma je začela spet neki kašljat....mah....kako pa je pr vas...kakšna reakcija na cepljenje???je vse ok?? ja tele tvoje roke....bohved kaj je to...maš kak drug prašek za posodo pomivat alpa za tuširat kej??? si probala justovo kremo za noge?? ti pošljem če češ v enem lončku tolk da sprobaš???? sj u nedeljo sm te klicala pa se ne javljaš hehehe...upam, da ste užival na razvajanju sjmm tazadn cajt da si jih mal postrojila in da ti pomagajo....si še premlada da bi te čist izželi mulčki....kr tako naprej.... wauuuuuu kakšna velika obletnica... tanči...sm zasledila, da te more sjmm pocukat če bo kej u HN kupovala....se lohk še jst uštulim k smo sobico za evo gledal???uno k se lohk z usnjeno pojstlo kombinira.... čebela....super, da je gal tolk priden....hana bo pa tud si opomogla...mene to še čaka....sj veš zj so mele bejbe 100 % pozornost zj pa eni fantički neki zravn, k so skoz pr mamicah v naročku brkn....res hudo k tko pedenčkaš svoj vrt....jst mam tud 1001 idejo...sam kaj k bi rabla ene 5 jurjov da bi lohk vse zrealizirala.. res maš fine ideje....jst morm letos na teraso spet nasadit začimbice, da jih hodim kar direkt tja rezat....to mi je res hudooooooooo ostalo mam pa na vrtu...sm si priborila cca 10x7m...da nasadim svoje...paprike, paradižnik, melancane, kumare, bučke, pa še kej...ostalo čebula krompir, korenje, koleraba, pesa pa tako ma pa taščica načez tole zaenkrat pol pa naprej....šibam kuhat, da bova z malčico kej jedle
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 11:48:56
|
|
|
|
petrušk_
|
evo, tole smo včeri kupl za našo miško :))) [img] [/img]
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 11:55:51
|
|
|
|
Urša08
|
helov Jaz sem kot prerojena sva z Evo dve uri šetkali ona še spi v vozku jaz sem vas mogla pa mal pogledat . Mam željo it v vrtec kar z vozkom po tamaledva sam me je mal strah kako bo Žiga hodil do doma bom vidla če bo korajža
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.3.2011 11:57:42
|
|
|
|
Urša08
|
čebela kateri čaj za dojenje piješ? Jaz mam od tekane in od dm in sta mi oba ful dobra, morm sigurno ene 4 na dan spi Aja pa ne obupat bo šlo dojenje boš vidla, teb se sedaj šele dela mleko tko da kar vztrajaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za družinsko silvestrsko nočNikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
BLOG: Spomini na božič nekočOblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo pozn...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?