|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
23.3.2011 11:59:29   
Urša08
Sjmm ah ponoči kaj pa vem, prvo sem jaz bluzila do 23, da je Žiga dobil zadnjo dozo atb, potem pa ob pol dveh že Eva lačna (no sej je mela večerjo ob pol sedmih tko da ji ji pripadalo), pa potem je kr neki na 1,5 ure hotla jest, ob 5.15 bi šla pa ona auf, jaz pa še neuser posted image user posted image user posted image tko da sem ji do 6 dudo popravljala potem pa obupala in vstalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
23.3.2011 12:00:33   
Urša08
Rebeka iiii kako sta luštkana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
23.3.2011 12:01:32   
Urša08
Grem hitro maso za palačinke narest, pa še kak stroj cot zalavfat, da mal kupe zmanjšamuser posted image user posted image user posted image .

A je drug teden katera za kavico?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
23.3.2011 12:12:01   
rebeka84
urša Eva pa je res pridna, to je pa kar dolga od pol sedmih do pol dveh! Joj ko bi moj Matej hotel tak dolgo spat v kosu! user posted image
ampak sedaj opažam, da ko se ponoči zbuja in ga pristavim zelo malo poje, ker moja ziza ostane trda in še kar šprica iz njeuser posted image , pa tudi časovno ne je dolgo, še pet minut ne.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
23.3.2011 12:17:19   
antonia
Pozdravljene februarčice, po dolgem času se vam javljam, vas pa redno berem od decembra. 6.5. imam rok za drugo dete, je pa tudi ta nosečnost rizična-že od konca decembra strogo ležanje (tuš, wc) zaradi popuščanja MV, dobila inekcije za pljučka, prejšnji teden poleg še precejšnje odstopanje mer v - na UZ...Me je čisto zvilo in sem šla včeraj samoplačnišlo po drugo mnenje v Dravlje k Pušenjaku mere OK, trebušček precej odstopa v plus, naj se z ginekologinjo posvetujem o testiranju za gestacijski diabetesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sploh  ne vem, kaj naj naredimuser posted image user posted image

Ne vprašajte, kako vozimo z našim 2letnikom ob mojem strogem ležanju Sreča le, da imamo zlato varuško, ki ima malega polnih 9h, nato pa mi ga še domov pripeljeuser posted image user posted image user posted image  15 min preden pride dragi iz službe. Dragi pa je itak multipraktik - skrbi za malega, zame, kuha, pere, čistiuser posted image user posted image user posted image  - pravi, da je zdaj očka samohranilecuser posted image user posted image user posted image . Sem sklenila, da ga kar omožim, ko bo to za namiuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa čestitke novim mamicam Kolumbo, Urša, BarbaraGS, Rebeka, Mihailo in seveda Čebel@ (se opravičujem, če sem katero izpustila) in njihovim sončkom. Naj bodo zdravi!

Katjuša - tvoja situacija me je spodbudila k pisanju. Pazi, kako se boš odločila, ker boš celo življenje predvsem ti živela s tem. Drugi ti lahko svetujejo, zadnja odločitev je TVOJA. Poznam kar nekaj zgodb, ko so ženske upoštevale željo moža in šle preko sebe in je bilo to usodno za zakon.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
23.3.2011 12:24:19   
antonia
Sem vedela, da bom katero pozabila: čestitke tudi tebi Birdy in tvojemu korenjaku Lev-u!!!

(odgovor članu antonia)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
23.3.2011 12:36:10   
brkn83
antonia - lepo da si se nam malo javila. Čestitke tebi za user posted image , upam,da vse speljete tako kot je treba in da boste kmalu imeli novega člana. Naj ti nosečnost čimprej mine.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu antonia)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
23.3.2011 12:36:51   
sjmm
evo naju!!!

skor 2 urci na zraku...zdej pa mali vragolin gleda mau risanke...sva bla na vozičkanju, na peške in na igrišču....pol sm pa na dvorišču stopla sam k ograji do poštarja po pošto je bil že ne vrh stopnic...me je kr zvil...še dobr d je sabile tale mulček in sigurn sam vase...sm koj mojga narufala...KONC ODLAŠANJA Z OGRAJO....se prpravla d jo bo skompletirau še od poletja k sm zanosilauser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa jokat...k morm ene 6 čebulc za golažek prštimat, pa Majki bo zdej en jogurt pohamsal...pa v deželo sanj

petrušk...ful lepo d si se mau oglasila..pa ful kul supergiceuser posted image user posted image user posted image

antonia...ti kr lepo počivaj, pa srečno!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu antonia)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
   [Brisano sporočilo]
23.3.2011 13:31:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1909
   [Brisano sporočilo]
23.3.2011 14:28:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1910
23.3.2011 14:37:58   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Grem hitro maso za palačinke narest, pa še kak stroj cot zalavfat, da mal kupe zmanjšamuser posted image user posted image user posted image .

jst pa moja dva cukra.. v soboto?

boma2 :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
23.3.2011 15:33:43   
petrušk_

jstttttttttttttt...če ste za lj.....sam ne v sredo k mam pregled....povejteuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
23.3.2011 16:39:34   
sjmm

pa bi šlo,sam morm dost kmau vedet kdaj..pa ni važn ker dan zarad mene, sam d vem ene 2 dni prej d se organiziramouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
23.3.2011 18:11:01   
sunny24
Hello bejbe! Kako kaj? Po dolgem času se spet javljam...Ma sej sploh ni cajta...Imamo dneve zapolnjene na full! Sej preberem vas, sam za napisat mama cajt šele pol pozno zvečer, pa se mi-priznam, takrat kej dosti ne da več...user posted image

Danes je bil pa tak lep dan...sonček, 20C, prov za bit cel dan zuni! user posted image

V glavnem, danes sem mela morfologijo, vse v redu, dete ima mal več kot 500g, jst sem bla pa tudi pridna in se v 1 mesecu nisem zredila popolnoma nič...Bravo jst!!! user posted image user posted image user posted image   Si morem kar sama zaploskat! user posted image user posted image user posted image   Pa tudi zvedli smo, kaj bomo meli...Pobiram stave! user posted image

Zadnjič ste me totalno zrajcale z rožicami, tko, da sem šla itak v nabavo rožic in malo popestrila naš balkon...Gaja je pa veselo pomagala! Ku je bla faca...Sam zdej mam problem...Menda mi bo vse rože utopila, k jih hoče vsak dan zalivat...user posted image user posted image user posted image   No sej, vsaj ona bo skrbela da bojo mele vodo, ker meni drugače vse rastlinje po bajti umre...Še kaktus je rajš stegnu pete, kot pa da bi jst za njega skrbela dalje! user posted image user posted image user posted image

Danes smo ble z Gajo na alergološki, alergična ni na nič-še izvide krvi mormo počakat. Sam se mi je revček prov smilu, ker so ji kri iz zapestja jemali...tam pa boli ko svinja! Sam moja punca pogumna je lepo zdržala vse!!! user posted image moj mali!!!

rebeka, iiii, lepe slikice!!! Prava modela! user posted image

katjusa, uf, si pa v nezavidljivi situaciji...Sem dala splav skozi in ti povem, da me še danes stisne po 3 letih...Ampak...Če vidiš, da drugače ne gre, se odloči za splav, če pa je samo kanček želje in možnosti po še tretjem user posted image v tem trenutku, pa ne hodi nikamor! Sploh pa ne na zahtevo moža, ampak če ti tako čutiš!!! Sej veš, smo tukaj!!! user posted image user posted image user posted image

Ostalo sem menda pozabla...user posted image Kdo tle?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
23.3.2011 18:16:57   
sunny24
Uf...Kir roman sem spisala...Sej, me dolgo časa ni tukaj, pol pa hočem vse na enkrat...user posted image user posted image user posted image

brkn, full maš lepo okoli bajte rožice! user posted image

čebela, kako kaj? To tudi mene stiska, kako bo Gaja do mene, ko pride novi član...Ma, bomo že nekako...Ma sej je nekako logično, da ti mal zameri, ker do zdaj je bla ena in edina, zdej pa kr na enkrat še en user posted image ...Ma se bo hmali vnesla!!! user posted image

tanci, tebi še nisem rekla welcome back...Sam ste meli pa res mega počitnice...No, važno, da ste se zložli spet skupaj!!!

Pa prej sm šla še v BC, pa sm kupla nastavek za na školko za Gajo-noče več v kahlco kakat in lulat, ampak na školko ker ona je velika gospodična...user posted image   Pa zaščite za vtičnice ki so zelo zanimive, pa še baby vac za naslednji prehlad...Aja, in še kocke za madam ker je bila danes tako potpežljiva v bolnici!

No, zdej bujš da končam pisat, ker če ne bom sama prlezla do 200...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
23.3.2011 18:45:09   
Čebel@
antonia.....čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image ...srečno do koncauser posted image user posted image user posted image

sunny....user posted image user posted image user posted image  za morfo in da Gajčni ni nič alergična.....mislim,da bo še ena user posted image user posted image

jaz sem od G....me je ob 13.00 začelo nehumano zebst in ratala sem zaspana,tko da sem spala 1 uro....leva joška me boli k user posted image ......tko da sem klicala G....in ponovila se je Hanina zgodba,le da sem tukaj taprav čas ukrepalauser posted image user posted image user posted image ....imam pa začetek mastitisauser posted image ...dobila AB in sprejuser posted image ...ampak sem ponosna nase,da sem ukrepala,ko mi je bilo sumljivo,ker jutri bi verjetno fasala vročinouser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
23.3.2011 18:49:39   
sunny24
U čebela...A še mastitis...Porihtej se, pa da čimprej minejo bolečine! user posted image user posted image user posted image  

Sm prebrala tvojo temo "1 joška ne dela"...Mega naslov!  user posted image -čeprov glede na bolečine, ni nič smešno, sam naslov je pa prov za se nasmejat! user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
23.3.2011 19:01:03   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

U čebela...A še mastitis...Porihtej se, pa da čimprej minejo bolečine! user posted image user posted image user posted image  

Sm prebrala tvojo temo "1 joška ne dela"...Mega naslov!  user posted image -čeprov glede na bolečine, ni nič smešno, sam naslov je pa prov za se nasmejat! user posted image
hvalauser posted image ....nisem se spomnila druzga naslovauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
23.3.2011 19:41:12   
Čebel@
Hana že pol urce pančka,jaz pa čakam Gala,da se zbudi in da jeuser posted image ...sem pa full zmatranauser posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
23.3.2011 20:36:01   
sjmm
no, jz sm zdej pa že neki zmatrana...popoldne uspela do občine pridet, tko d osebno dobil čez en teden, pol smo šli še na en krog po sončku, pol me je čakala posoda...juhuhu, pol sva z mojim en kofetek spila, pol sm pa loverja ogrela zravn sva pa z mihcem družbo ponovila k jo pišejo ju3, pol pa večerja...ponovi vajo s posodo, sam je moj ukrepal d sm jz lahk še mau likala...zdej mam pa dost, odnesem majkija spat...pol pa kavč..prihajamuser posted image

sunny....lepo da si se mau spomnila na nas in nam napisala en romanček kva kej dogaja pri vas...lepo bratuser posted image user posted image

čebelc@.....fajn d si pravi cajt ukrepalauser posted image user posted image ..naj hitro mine in se obe mlekarni vrneta v formouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
23.3.2011 20:56:31   
petrušk_
hejjj.   nadaljevanje obnoveuser posted image user posted image user posted image

kolumbo.....si dobla spodne dele trenerk...drgač me zvrcn, mamo tle eno lokalno štacunco...ne dobiš boljših - res ne!!!! po 18 eur komad...hude, nobenih kolen in pašejo na vsako rit....
aja ups....rabiš za malčka ne zase...hehehe...no če rabiš zase pa povej....

hej...sjmm...da nau čez 9m še enuser posted image , k sta mela polnoletno ponočevanjeuser posted image user posted image user posted image

ursa...ah shit no ...tele vaše vzgojitelce so pa res kr nekej...halooooo pa dj mal zanor...alpa nej gre tvoj zanoret k si ti bl nežna dušca...no comment
škorfčki so podloženi v masu....čist obične sm pa jst zanč u daichmanu kupla za evo...
palerinco mam pa s pikapolonce...sm ful večjo kupla in jo ma že eno leto, pa še ji bo prov...sm pa reklamo gledala da bojo zj dežni  kompletki v lidlu alpa hoferju...ne spomnem se...hlače in anorak

katjuša....nimam spljoh komentarja....lohk ti sam pošljem eno tono user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn...si me tko s temi slikcami razraj.....hehehehhe....ne zamerte punce, da sva z mojim spremenila plan, prvotno so ble mišljene ciprese za okrog in okrog, zj bo pa verjetno kr lepa lesena ograja in pa pol v stilu tiste slikce k ma une visoke trave.....pa seveda še kakšne rožice vmes....na enem koncu pa zeliščni kotiček tete pehteuser posted image user posted image user posted image
kaj mente??? al ste bolj za ciprese???

birdy....nočem pameti solit, ampak dj ji probej dat uhanče v ušesa....jst se spomnim, da so mene kot otročka res na ful ušesa bolele tko kot tvojo neli in pol so mi dal uhančke....od takrat naprej je mami rekla pa kot da bi odrezal.....probat ni greh, a?? kaj misliš???drugač pa tono user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zate in seveda tud za kristi...ja boga punca, no...upam, da levu ne napreduje prehlad in se vam uspe pocajtat....sj jst jo mam pa tud doma....k je tko lep sonček sva itak cele dneve zunaj in ful uživava skupne trenutke......

ajej ste mele pa hude debate pa hudo musko pa pjačko...njamiiiiiiiiiiiiiii....sj še par let, pa šibnemo u en hotelčič, od sjmm mulčki bojo mlajše pazl, babe pa dedci se ga bomo pa ucurili k norciuser posted image user posted image user posted image user posted image
aha...vidm zakaj kolumbo štrajka dons....šime se vratio a???user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe...pr beverly hilsu sm pa bl doma...hehehhe

dylan je bil s brendo
brandon je bil z andreo na konc pa pol tud s kelly neki...
steva pa z??? vsako po mal...hehe

kolumbo...........najprej sm tebe klicala....ob ene 9h, 10h zjutri, pol sm pa še na rr napisala in urši sms....pa žal ni mela od birdy cifre....teb pa nism hotla pol več težit, sm mislla, da pač nekje ste in da nimaš gsm-ja

zj pa mislm, da sm skoz z obnovo....še

čebela....user posted image user posted image user posted image  za mastitis, da te čimprej neha bolet in da dojenje steče naprej....

petrušk_

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
23.3.2011 21:04:58   
birdy
Petrušk, uhani v ušeska na žalost ne pomagajouser posted image  Jih ima zdej kak mesec.
Ti, a jst ti nisem napisala svoje cifre? Ti pošljem na zs, če boš kdaj rabila...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
23.3.2011 21:09:04   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Petrušk, uhani v ušeska na žalost ne pomagajouser posted image  Jih ima zdej kak mesec.
Ti, a jst ti nisem napisala svoje cifre? Ti pošljem na zs, če boš kdaj rabila...

ja škoda...res...in kako ste? kakšno stanje z malčki??

no dj pošl jst bom pa teb....

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
   [Brisano sporočilo]
23.3.2011 22:12:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1924
23.3.2011 22:16:12   
sjmm
čer!

uf, uspavanje uro in 20 minut, me je imelo d bi bla kr mau huda....neki nism bla razpoložena za njegove dolgotrajne fore dons...sam zdej spi in upajmo d bo čim dlje

petrušk...vau,si pa pridna...maš pa spomin ...prov zavidljivo

nč...grem kr na kavč...sem neki uničena..nočko!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?