sunny24
|
Hello bejbe! Kako kaj? Po dolgem času se spet javljam...Ma sej sploh ni cajta...Imamo dneve zapolnjene na full! Sej preberem vas, sam za napisat mama cajt šele pol pozno zvečer, pa se mi-priznam, takrat kej dosti ne da več... Danes je bil pa tak lep dan...sonček, 20C, prov za bit cel dan zuni! V glavnem, danes sem mela morfologijo, vse v redu, dete ima mal več kot 500g, jst sem bla pa tudi pridna in se v 1 mesecu nisem zredila popolnoma nič...Bravo jst!!! Si morem kar sama zaploskat! Pa tudi zvedli smo, kaj bomo meli...Pobiram stave! Zadnjič ste me totalno zrajcale z rožicami, tko, da sem šla itak v nabavo rožic in malo popestrila naš balkon...Gaja je pa veselo pomagala! Ku je bla faca...Sam zdej mam problem...Menda mi bo vse rože utopila, k jih hoče vsak dan zalivat... No sej, vsaj ona bo skrbela da bojo mele vodo, ker meni drugače vse rastlinje po bajti umre...Še kaktus je rajš stegnu pete, kot pa da bi jst za njega skrbela dalje! Danes smo ble z Gajo na alergološki, alergična ni na nič-še izvide krvi mormo počakat. Sam se mi je revček prov smilu, ker so ji kri iz zapestja jemali...tam pa boli ko svinja! Sam moja punca pogumna je lepo zdržala vse!!! moj mali!!! rebeka, iiii, lepe slikice!!! Prava modela! katjusa, uf, si pa v nezavidljivi situaciji...Sem dala splav skozi in ti povem, da me še danes stisne po 3 letih...Ampak...Če vidiš, da drugače ne gre, se odloči za splav, če pa je samo kanček želje in možnosti po še tretjem v tem trenutku, pa ne hodi nikamor! Sploh pa ne na zahtevo moža, ampak če ti tako čutiš!!! Sej veš, smo tukaj!!! Ostalo sem menda pozabla... Kdo tle?
|